Úgy kell, ha már az első kettő nem sikerült.
Felénk majd csütörtök körül tetőzik 34 fokkal, addig ki kell használni a kellemes hűvös időt.

Úgy kell, ha már az első kettő nem sikerült.

Pedig nincs is annál jobb, mint 34 fokban lehúzni egy kulacs 51 fokos (gyógy)vizet.

asebestyen írta: ↑2026.06.18., csüt. 14:40Tudom, hogy ez nem az a topic, de itt vannak azok az Emberek, akik nekem ezen a Fórumon számítanak.![]()
.
2013.02.11 - 2026.06.18.
.
Inkával.jpg

Azt tudtam, hogy szegény Urska elesett (nem láttam TV-ben, pedig kerestem ...) meg hogy Pogi aggódik, de azt nem, hogy ilyen nagy a baj. Már ki akartam guglizni, hogy mi van vele, de mindig közbejött valami munka ...AAttila írta: ↑2026.06.19., pén. 10:51Azért a hanyatlás jelei sosem vidám dolgokSnipi írta: ↑2026.06.19., pén. 09:33Hogy ne csak sírjon a közösség, hanem próbáljon meg kicsit vidámabb lenni, már ha lehet ... :
Tegnap megjelentek a hanyatlás jelei :
Svájci körverseny 2. szakasz. Egy bizonyos T.P. monogramú versenyző csak a 8. helyen ért célba. Ez idei legrosszabb teljesítménye, arról nem is szólva, hogy a 12 eddigi versenyen indulása közül ez már a második amit nem tudott megnyerni.![]()
![]()
Ráadásul a menyasszonya előtte bukott akkorát, (álkapocs csonttörés stb) hogy úgy volt,lehet T P. nem is biztos,hogy elrajtol.
Azért értem,amit írsz,de na...
részvétem, bár már írtam a lájkba, de @pärt írása csak tollat adott a kezembe.pärt írta: ↑2026.06.18., csüt. 22:52Sok erőt kívánok, úgy is, mint egy szintén családtag státuszú kutya gazdája (számomra inkább a barátság írja le pontosabban a viszonyt).asebestyen írta: ↑2026.06.18., csüt. 14:40Tudom, hogy ez nem az a topic, de itt vannak azok az Emberek, akik nekem ezen a Fórumon számítanak.![]()
.
2013.02.11 - 2026.06.18.
.
Inkával.jpg

Azért a hanyatlás jelei sosem vidám dolgokSnipi írta: ↑2026.06.19., pén. 09:33Hogy ne csak sírjon a közösség, hanem próbáljon meg kicsit vidámabb lenni, már ha lehet ... :
Tegnap megjelentek a hanyatlás jelei :
Svájci körverseny 2. szakasz. Egy bizonyos T.P. monogramú versenyző csak a 8. helyen ért célba. Ez idei legrosszabb teljesítménye, arról nem is szólva, hogy a 12 eddigi versenyen indulása közül ez már a második amit nem tudott megnyerni.![]()

Sok erőt kívánok, úgy is, mint egy szintén családtag státuszú kutya gazdája (számomra inkább a barátság írja le pontosabban a viszonyt).asebestyen írta: ↑2026.06.18., csüt. 14:40Tudom, hogy ez nem az a topic, de itt vannak azok az Emberek, akik nekem ezen a Fórumon számítanak.![]()
.
2013.02.11 - 2026.06.18.
.
Inkával.jpg

Nagyon sajnálom. Nekünk 4,5 éve ment el Bodza kutyánk. Tudom milyen ez...asebestyen írta: ↑2026.06.18., csüt. 14:40Tudom, hogy ez nem az a topic, de itt vannak azok az Emberek, akik nekem ezen a Fórumon számítanak.![]()
.
2013.02.11 - 2026.06.18.
.
Inkával.jpg

bihar körön egyszer egy csávó gondolta,még átér az úton a mezőny előtt... átment rajta a mezőny,mint egy elefántcsorda. senki nem bukott (de sokan átmentek rajta), addig van meg a sztori,eszméletlenül vitte a faszit a mentő, nem tudni,mi lett a vége. bár nem volt a fúkuszban, hogy tragédia a bicajversenyen...AAttila írta: ↑2026.06.15., hétf. 16:27Na de Ba+, mégis mire gondolt az ember?![]()
![]()
![]()
https://www.instagram.com/reel/DZmERRoi ... 40anFyZg==
megnéztem telóról, mert gépen tiltva vagyon,.. de érdemes volt, így érem a kérdéstRotox írta: ↑2026.06.15., hétf. 15:11Van arra szabály, hogy a célvonalon történő áthaladáskor a célfotón mit vesznek figyelembe (pl. első kerék gumi eleje)? Vagy a kerékpár bármely része, illetve a versenyző bármely testrésze számít?
Itt pl. majdnem nem volt mindegy:
https://www.facebook.com/share/r/1BXHEfc8pg/
Szerintem nincs külön részletezve,hogy a bringa első kerekének a gumi eleje,egyszerűen csak a bringa legelső pontja. Ha most fordítva fogja a kezében a bicós,akkor a hátsó kerekének a gumija. Ha úgy esik el,hogy csak a versenyző halad át a célvonalon,az nem OK, az szívás.Rotox írta: ↑2026.06.15., hétf. 15:11Van arra szabály, hogy a célvonalon történő áthaladáskor a célfotón mit vesznek figyelembe (pl. első kerék gumi eleje)? Vagy a kerékpár bármely része, illetve a versenyző bármely testrésze számít?

Mindegy, csak vonalon belül üsd le.Rotox írta: ↑2026.06.15., hétf. 15:11Van arra szabály, hogy a célvonalon történő áthaladáskor a célfotón mit vesznek figyelembe (pl. első kerék gumi eleje)? Vagy a kerékpár bármely része, illetve a versenyző bármely testrésze számít?