meg a balra-jobbra topogó asszonyoké

(aki még nem volt, azért ne ijedjen meg. csak szemezgetünk a morzsákból. azért alapvetően lehet haladni)
meg a balra-jobbra topogó asszonyoké
Görgőzz bent.
Vinkler írta: ↑2025.04.23., szer. 08:57Aki szeretné, még elsajátíthatja ezt a jelzés technikát a ride-ig.![]()
https://www.instagram.com/reel/DIs97SbS ... RubW5qdw==
akartam mondani,hogy sebaj,megyünk mi is, de úgy néz ki a hétvége,esős lesz. ha szombat nem is, ázik a bükk egész héten lehet
na,most megnéztem monitoron
Patentszemes a régi és az új lánc is. Már gyárilag adják. 8100-as Shimano láncot vettem. Viszont az új lánc méretre szabásához kell. 110 szemre kell szedni.
Ennyire amatőrnek nézel?
Ez a bontáshoz vagy a méretezéshez kell?
A kinyomószemen mi a menetes rész? Nem csak kicsavarodott?
Ez egy kb 20 éves cucc, de nem sokat volt használva. Holnap amúgy is megyek a dechaba, kösz a tippet.pärt írta: ↑2025.04.21., hétf. 20:56Eszméletlen szutykok ezek bontók. Gyalázatos az anyagminőségük, valószínűleg olyan alapon, hogy a júzer úgyis csak párszor használja, annyit meg talán kibír. És ez még nem is egy no name cucc. Hasonló okból kellett vennem egy Deca-sat, az kicsit normálisabbnak tűnik.
5-10 fő
Az szuper!Azt hittem esetleg holnap,de a május jó lehet.Mekkora csapat szokott összejönni?asebestyen írta: ↑2025.04.20., vas. 23:492025.05.02. 11:00h
Mikor lesz?asebestyen írta: ↑2025.04.20., vas. 21:04HiFiBZK ride, Tisza-tó?
HiFiBZK ride, Tisza-tó?
Szereltem infra paneleket a plafonra.