Ja és mostanában jönnek a mínuszok …igazi motoros szezon jön kb 2-3 hónap múlva

Hajrá! Szerintem pár nap és elolvad a hó....
Ha csak annyi lenne, hogy kihúzzuk a szivatót! Aki nem motorozik karbis géppel manapság (vagy csak rövid ideje gurul ilyennel), az nem biztos, hogy találkozott azzal jelenséggel, amit a csodálatos mai benzinek tudnak művelni egy kis pihenő után.Lemmy9.1 írta: ↑2024.10.28., hétf. 07:45Ó jaj. Gondolom nem vagy mototos, vagy hozzáértő. Ki kell húzni a szivatót.![]()
Az injektor elött is volt élet, nekem sosem volt gond a karbival hosszabb állás után sem. Egyszerű, kevésalkatrészes analóg technika. Sok évet lehúztam ilyen motorral, amin 4 db is volt, indult pöccre.
Ugyanmár.
Ó jaj. Gondolom nem vagy mototos, vagy hozzáértő. Ki kell húzni a szivatót.
Most be kell érni ennyivel...
És tényleg a sütit meg egy kávéscsészét kell néznünk!?violin írta: ↑2024.10.27., vas. 17:59Én is kihasználtam a mai (idén talán az utolsó) jó időt.... és kissé átmozgattam az olajat blokkban. Átgurultam Tápiószecsőre a Hisztéria cukrászdába egy Sacher-re és egy presszóra.... elég sok motorossal talákoztam.
462560379_912918916884229_1531558780283073862_n.jpg
Az nagyon x@r tud lenni, főleg ha közben még be is "áll" .
.....Shadow....?Lemmy9.1 írta: ↑2024.09.05., csüt. 08:03Mivel a CB1100-on is fáj a forgóm és megkeseríti a motorozás élményét, ezért már nincs meg.
Sok motoron ültem próbaképp. Túraendúró felejtős, a robogó b-zis, nagy túragép felesleges. Marad a chopper vonal. Az előretolt lábtartó az én kényelmem kulcsa.
Meg is lett a tökéletes.
Nem kiabálom el, de hamarosan meglesz egy gyönyörű állapotú vas. 1100-as ez is, és 28 éves.![]()