pärt írta: ↑2026.06.27., szomb. 14:35
tamagaba írta: ↑2026.06.27., szomb. 13:05
Kedves Bringasportolók! Felhívnám a figyelmet a közlekedési szabályok betartására mindenhol...
Tudom, hogy a jószándék vezérelt, de lehet, hogy rossz ajtón kopogtatsz. Közepes összegben fogadnék rá, hogy akik itt jelen vannak, nagyságrenddel többször szembesültek veszélyes helyzettel kerékpárosként gépjármű ellenében, mint autósként kerékpárral találkozva - magamat is ideértve.
Szerintem @tama is a kerékpárúton közlekedett, nem autóval, de lehet én értettem félre.
1- a berakott képen én csak szürke négyzeteket látok
2-bárki is járt arra, nagyon pici az esélye, hogy ezt olvassa (tadejes megjegyzés)
3- ha az egy versenyző volt, annak 5 méter olyan, mint civileknek 500. A mezőnyben ahhoz van szokva, hogy órákon át megy 150 ember, 0-15 cm-re egymástól kerék, hajtómű, váz, ember. Az egész verseny egy folyamatos korrekciózás (befúj a szél, mozognak, helyezkednek a sporttársak) azon a 15centin belül, 40-50, sprintfelvezetésen 60-70 km/h tempóval. De ez nekik rutinfeladat, zsigerből megy. 5 méter az már kozmikus távolság és fel tudja mérni, mi fér bele, kb 2 nanoszekundum alatt, reflexböl.
4- problémát a civilek okoznak, ahogy a közúton is, akik rángatják a kormányt, mert olyan szituba kerülnek, amire egyáltalán nincsenek felkészülve, nincs kerékpárkezelési rutinjuk (vagy menjenek bármivel azon a kerélpárúton). Sajnálatos módon, ők okoznak problémát a rutintalanságukkal.
De nekem kb mindegy, ritkán megyek biciúton, felénk jók a lehetőségek. Az ilyen bejegyzésnek nem sok értelmét làtom. Azt se tudom, hova tették le az említett bicikliutat, települést, nem tudnék rábökni a térképen (főleg, hogy nem is emlèkszem, mi volt,, csak ha visszalapozok)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu