Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Autós topik autósoknak
Autós topik autósoknak
18 milláért vehetnétek AUDI RS4-et
nem ilyen japán-amerikai izéket
szerintem nem okozna csalódást...
a Totalcaros Srácok a múltkori adásban nem akartak kiszállni belőle
egyébként külső alapján a Caddyt választanám, de a teszt alapján a Lexust.
TV: Panasonic TX-32PS11P, DVD: ONKYO DV-SP500 , VHS: Panasonic NV-FJ612, Erősítő: ONKYO TX-DS 494, Hangfalak: Jamo E430, E4CEN, E4SUR, E4SUB.4; PC: ASUS P4P800Deluxe -- P4 2.8/800 -- 2x512/400DDR.
Autós topik autósoknak
- ellenorizzetek a legnyomasokat, 1 honapja neztem utoljara, most nekem az elsokben 0.4-el volt kevesebb, a hatsokban 0.3-al.. - amugy erezni lehetett palyan foleg..
Nekem legutóbb jobb elől 0,2-vel volt kevesebb, mint bal elöl. Amúgy én rendszeresen ellenőrzöm a levegőnyomást a kerekekben.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Autós topik autósoknak
- ellenorizzetek a legnyomasokat, 1 honapja neztem utoljara, most nekem az elsokben 0.4-el volt kevesebb, a hatsokban 0.3-al..
- amugy erezni lehetett palyan foleg..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Autós topik autósoknak
Hmmm...ööö...aaa...aaaz már 36 milla. Szerintem egyik se ér meg 18-at...Nem lenne elég ha vennénk nekem egy használt IS200-at amit távolról megnézhetnél neked meg van itt a bontóban egy régi Cadillac nemtudommilyentípus azt kilóra megvennénk közösen mondjuk 1 a 99 arányban és azt hasonlítanád össze?
Nem vagyok én semmi jónak az elrontója.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Autós topik autósoknak
Akkor nézzük:A Lexusnak jobb a motorja a futóműve a fogyasztása a gyorsulása a féke a váltója a minősége és sorolhatnám a végtelenségig te pedig valami megfoghatatlan feeling miatt megveszed az STS-t?! Számomra az nagyon illúzióromboló amikor Freddy Krüger mászik ki a bőrkárpit alól élőben.
Azt kívánom neked legyen mind a kettőből 1-1 otthon, utánna nem lesz kérdés...
Számomra az az igazi, ha Freddy Krueger előmászik a kárpit alól.
Oké. Kérek 1-1-et.
Hmmm...ööö...aaa...aaaz már 36 milla. Szerintem egyik se ér meg 18-at...Nem lenne elég ha vennénk nekem egy használt IS200-at amit távolról megnézhetnél neked meg van itt a bontóban egy régi Cadillac nemtudommilyentípus azt kilóra megvennénk közösen mondjuk 1 a 99 arányban és azt hasonlítanád össze?
Autós topik autósoknak
Akkor nézzük:A Lexusnak jobb a motorja a futóműve a fogyasztása a gyorsulása a féke a váltója a minősége és sorolhatnám a végtelenségig te pedig valami megfoghatatlan feeling miatt megveszed az STS-t?! Számomra az nagyon illúzióromboló amikor Freddy Krüger mászik ki a bőrkárpit alól élőben.
Számomra az az igazi, ha Freddy Krueger előmászik a kárpit alól.
Oké. Kérek 1-1-et.
Autós topik autósoknak
Akkor nézzük:
A Lexusnak jobb a motorja a futóműve a fogyasztása a gyorsulása a féke a váltója a minősége és sorolhatnám a végtelenségig te pedig valami megfoghatatlan feeling miatt megveszed az STS-t?! Számomra az nagyon illúzióromboló amikor Freddy Krüger mászik ki a bőrkárpit alól élőben.
Autós topik autósoknak
Összehasonlító teszt: Lexus GS430 - Cadillac STS a Totalcaron! Mos méér kell egy autót összehasonlítani egy összegányolt led-orgiás szekérrel? Én ha ránézek az STS bőrkárpitra bele se ülök mert nincs kedvem visszafelé gyalogolni. Ha ami látszik azt sem bírják rendesen megcsinálni mi lehet a burkolat alatt?
Én bizony a Caddyt választanám.
Azt tudom.
18 milláért kapsz némi gondot a váladra...
"A Lexus fölényes mindenben jobbsága egy kicsit ellenszenves, az STS tramplisága meg egy kicsit szeretetre méltó. De egy percig sem kérdés, hogy melyik a jobb autó, egy percig sem meglepő, miért a Lexus fojtogatja a Cadillacet amerikában, és nem a Cadillac a Lexust Japánban..."
Nekem az amerikai autók a szívszerelmeim, úgyhogy írhat bárki bármit, a feelinget nem lehet összehasonlítani.
És hogy gond lenne? Ha épp egy rossz Toyotába vagy Lexusba ülsz bele 5-10-20 millióért, Te sem fogod szeretni a statisztikát, hogy '100-ból csak 4 romlik el az első évben', ha épp tied az egyik a négyből...
Autós topik autósoknak
Összehasonlító teszt: Lexus GS430 - Cadillac STS a Totalcaron! Mos méér kell egy autót összehasonlítani egy összegányolt led-orgiás szekérrel? Én ha ránézek az STS bőrkárpitra bele se ülök mert nincs kedvem visszafelé gyalogolni. Ha ami látszik azt sem bírják rendesen megcsinálni mi lehet a burkolat alatt?
Azt tudom.
18 milláért kapsz némi gondot a váladra...
"A Lexus fölényes mindenben jobbsága egy kicsit ellenszenves, az STS tramplisága meg egy kicsit szeretetre méltó. De egy percig sem kérdés, hogy melyik a jobb autó, egy percig sem meglepő, miért a Lexus fojtogatja a Cadillacet amerikában, és nem a Cadillac a Lexust Japánban..."
Autós topik autósoknak
Autós topik autósoknak
Összehasonlító teszt: Lexus GS430 - Cadillac STS a Totalcaron!
Mos méér kell egy autót összehasonlítani egy összegányolt led-orgiás szekérrel? Én ha ránézek az STS bőrkárpitra bele se ülök mert nincs kedvem visszafelé gyalogolni. Ha ami látszik azt sem bírják rendesen megcsinálni mi lehet a burkolat alatt?
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Autós topik autósoknak
Nyugodtan leírhatjátok a teljes rendszámokat,
nincs abban semmi titok.
Hiszen Füge már úgyis tud róla...
íme a rendszámgyűjtő honlapja, a keresett Bentley -s rendszámokkal :
http://rendszam.fuge.hu/rendszamkereses ... &x=12&y=16
jgv-939 , ykl-777
Tényleg, Fügéről elfeledkeztem. Én az YKL-777 -et láttam. De azóta is várom, mikor bukkan fel megint
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Autós topik autósoknak
J-vel kezdődő uniós zászlós rendszám volt már, szóval nem volt régi verda.
Amit én láttam, az Y-nal kezdődött. Akkor kettő van!?
Biztos a férjuráé.
Ez én voltam.
Nyugodtan leírhatjátok a teljes rendszámokat,
nincs abban semmi titok.
Hiszen Füge már úgyis tud róla...
íme a rendszámgyűjtő honlapja, a keresett Bentley -s rendszámokkal :
http://rendszam.fuge.hu/rendszamkereses ... &x=12&y=16
jgv-939 , ykl-777
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Autós topik autósoknak
szolid vezetoi gyakorlat klikk
Ez tud valamit!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Autós topik autósoknak
Biztos a férjuráé.
Ez én voltam.
Autós topik autósoknak
Biztos a férjuráé.
- D-O-M-I
- Törzsvendég
Autós topik autósoknak
Egy Continental GT-t eddig már 2x láttam Pesten. Mindkétszer az Alkotás úton ment a Déli felé. Ma láttam másodszor. Középszürke színű. Gyönyörű darab...
Ja-ja, én is azt láttam akkor a Moszkva térnél. Nő terelgette. Milyen kocsija lehet a férjének?
Akkor valószínű ugyanarról beszélünk. Azt nem mondtam, hogy magyar rendszámos volt. A rendszámát most nem írom le, de a szám a végén 777 volt Hogy nő vezette azt nem láttam, a 61-es villamossal elég gyorsan elsuhantam mellette.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Autós topik autósoknak
Egy Continental GT-t eddig már 2x láttam Pesten. Mindkétszer az Alkotás úton ment a Déli felé. Ma láttam másodszor. Középszürke színű. Gyönyörű darab...
Ja-ja, én is azt láttam akkor a Moszkva térnél. Nő terelgette. Milyen kocsija lehet a férjének?
Akkor valószínű ugyanarról beszélünk. Azt nem mondtam, hogy magyar rendszámos volt. A rendszámát most nem írom le, de a szám a végén 777 volt Hogy nő vezette azt nem láttam, a 61-es villamossal elég gyorsan elsuhantam mellette.
- D-O-M-I
- Törzsvendég
Autós topik autósoknak
Autós topik autósoknak
Autós topik autósoknak
Háát nem Legend az biztos, legalábbis nem az 1992 -1996 ig típus, mert a miénken középen nincsenek szellőzőrácsok.
Lehet hogy Hona NSX ?
Hát, örülnék, ha NSX-em volna
'99-es "fájvdoor szivik" egyébként, bár a kép alapján tényleg lehetne akármi.
- D-O-M-I
- Törzsvendég
Autós topik autósoknak
Illetve ugyanez az autó, csak a háttérben egy (bár csúnya színű) Rolls-Royce Silver Spur fordul ki az utcából. Nem elég hogy Magyarországon ezek közül még egyik félét se láttam, ott meg egy képre kettő is ráfért...
- D-O-M-I
- Törzsvendég
Autós topik autósoknak
Bár se nem S, se nem Magyarországon láttam, de Aston Martin, és Vanquish. Amúgy Londonban csináltam, idén nyáron.
Autós topik autósoknak
Szerintem pl. egy Aston Martin Vanquish S százszor szebb...
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"