A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Computer upgrade, ugyanitt karcmentes, 1 éves EDGE 530 eladó.
.
Hogy a klasszikus Fb Marketplace kérdést idézzem, ez meg van még?
Ugyanitt kérdezném, hogy végig görgetve az utóbbi néhány hetet, nem találtam computer témában túl sok bejegyzést, így feltenném a nagy kérdést, ki milyet használ és miért? Mostanában szeretnék valamit venni és kissé tanácstalan vagyok. Előre is köszi minden választ.
A tüntetőket, akik elállták az utat, addig vertem volna az acélvázas szovjet kempingbringával amíg mozognak...
Az ilyeneknek semmi keresnivalójuk egy kerékpárverseny környékén. Szerintem.
Vinklernek igazat adok, a szervezőknek, rendfenntartóknak bizony határozottabban kellett volna fellépni a ráérős szimpátia-tüntetők ellen.
2025-ös Vuelta.
Szerintem a szervezők nyugodtan monnyanak le.
Az elmúlt napok eseményeiből simán lehetett számítani arra, ami végül történt. Abba most nem is mennék bele, hogy nem tudták kezelni a helyzetet, de, hogy az átadóra sem volt egy B tervük, azért az gáz!
Mindenesetre a srácok megoldották!
IMG_3278.jpeg (251.45 KiB) Megtekintve 361 alkalommal
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Felhívnám a figyelmet a 24 órás 700kn-re a Ring24 ma us kb itt van, igaz, ott nem Pogacar teker, de Pályi Csabi is itt körül teljesítve nyerte sorozatosan. De,ha jól értem, itt volt némi stéher is. (Ringen meg bolyozás)
Már hogyne alkalmazkodnánk. Keressünk valami mindenkinek jó időpontot.
Nagyon kedves hozzáállás (csak a szokásos Részedről ), köszi!
Viszont akkor simán előfordulhat, hogy nem lesz közös tekerés, ha rám várunk. Nekem a következő szabad vasárnapom, október 5. Ha tudtok, menjetek előbb, ha nem, és ekkor jó idő lesz, akkor mehetünk ekkor is.
Akkor célozzunk be egy vasárnapot. Jelen állás szerint pl. szept. 21. száraznak ígérkezik.
Találjátok ki az időpontot, és ha tudok, megyek én is.
A szóban forgó vasárnap, egyből nem jó, meg amúgy is eléggé be vagyok táblázva hétvégente , ezért is ne alkalmazkodjatok hozzám. De kedvem az lenne!
Már hogyne alkalmazkodnánk. Keressünk valami mindenkinek jó időpontot.
Akkor célozzunk be egy vasárnapot. Jelen állás szerint pl. szept. 21. száraznak ígérkezik.
Találjátok ki az időpontot, és ha tudok, megyek én is.
A szóban forgó vasárnap, egyből nem jó, meg amúgy is eléggé be vagyok táblázva hétvégente , ezért is ne alkalmazkodjatok hozzám. De kedvem az lenne!
Mátrázás, urak? Nekem idén kimaradt, szívesen bepótolnám.
Nekem nem biztos,hogy belefér,mert hétvégente egy építkezésen vagyok. Pontosabban szombatonként. Ez november elejéig tart. De ha összehoztok egy vasárnapi Mátrát, lehet/talán meg tudom oldani. Addig még a hétköznapi edzéseimet sem nagyon tudom sajnos.
Mátrázás, urak? Nekem idén kimaradt, szívesen bepótolnám.
Nekem nem biztos,hogy belefér,mert hétvégente egy építkezésen vagyok. Pontosabban szombatonként. Ez november elejéig tart. De ha összehoztok egy vasárnapi Mátrát, lehet/talán meg tudom oldani. Addig még a hétköznapi edzéseimet sem nagyon tudom sajnos.
Asebinek spiciálba, szeretettel (egy, még úton lévőtől):D :Screenshot_2025-09-12-09-31-19-19_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
Engem a tudatlanság nem boldogít, pedig mennyivel könnyebb lenne...
A sportban sajnos van némi hátrányom, hogy a tehetség ismeretekkel nem helyettesíthető, így aztán sose leszek jó kerékpáros. (Annál lehetnék szerintem legalább 1 kategóriával jobb futó.) De jó edző még lehetek 1x..., talán...., ha... Majd Te megmondod...
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Nah megrendeltam az új kerékszettet is. Ha megérkezik, akkor felkerül az i-re a .
Terveim szerint ezzel befejeződik a kerékpár személyre szabása és eléri végleges állapotát. Innentől csak tekerni kell.
Ezek szerint nincs levédve. Nem érintett az alternatíva keresése, kb. 10 éve használom ugyanazt a connex linket, pár éve vettem egy tartalékot az alap útiszerszámok mellé. Bontásról: szigorúan magánvélemenyem, hogy a lánctisztítást mindenki úgy végezze, ahogyan neki jólesik.
Én nem ismerek más, hasonló elven működő szemet. Ez nem helyére pattanva rögzül - ami ugye pár szétszedés után kikopik - hanem csak egy olyan szögben lehet összecsúsztatni, amilyenbe utána a lánc nem tud magától behajlani.
Én vax előtt is mindig leszedtem tisztításhoz, nálam már akkor is hasznos volt.
Nyilván érvényes érv, hogy ha valaki nem szokta leszedni, úgymond fölösleges kunszt a végtelen számú bonthatóság. Jó hír: úgy is használható, hogy sosem szeded szét.
Pedig van. nekem is volt még régebbi rendszereken, de meg nem mondom a gyártóját.
A Shimano ad hozzá gyárilag, másodiknak nem veszek, tartaléknak sem.
Viszont ezt az árat sokallom a - számomra nem igazán fontos (lusta ember a bringán olajozza a láncot... ) - többszöri szétszedés lehetőségéért (12s!). Érdemben olcsóbbat máshol sem találtam (érdekes, a 8-10 sebességesek ára kevesebb, mint a fele):