az utolsó kilikre lemerült a műszer a hidegben, de kereken 150 kili lett, kerek 5 óra alatt

nyilván nem volt komolyavl2 írta: ↑2021.08.05., csüt. 13:12egyreszt igen, masreszt: ezert kerdes: mi a cel ? illetve: mi arra a legjobb modszer ? legjobb: a celra hatekony, káros mellekhatasa a legkisebb
tutti, hogy "nyélen" és elegendöet menve nem lesz elhízás, de vajon a szervezet (szív, tudat-mentális, azaz, hogy ezt csinalja a delikvens, amikor csak tudja) terhelésében is az a jó ?
és ha nem fogyás a cél ? hanem - még ebben a dimenzióban maradva - "testsulykarbantartas", mondjuk ne nöjön a tömeg a cél ? akkor is "nyélen" ? az az én fordításomban kicsit több, mint a cikkböl a Zone4 80-90%-a
és ha nem is ebben a dimenzioban (=tömeg kérdése) van a cél, hanem mondjuk állóképesség, fittness, a cél (a tömeg úgyis adódik) ? arra is a "nyélen" a legjobb módszer ?
szerintem ez az érdekes kérdéskör
a rendelkezesre allo/szant idö legjobb=leghatékonyabb (mert ez mindenkinek limitalt) felhasznalasa és a megfogalmazott célon kívüli területen minél kisebb kár okozása a cél
a cikkben irja: "Zone 3 is my personal “happy place.”" (ez a 70-80%, nekem kb. 125-142)
nekem is ez a "happy place" - az alja "örökre" akarmennyi ideig mehet, a teteje fele pedig erzem, hogy van intenzitas, hajtas, de akkor es utana is jol esöen, ez is sokaig fenntarthato, könnyü belöle visszajönni, nyugodt pulzusra jutni es könnyü ujra azt menni
- ellentetben a 87% es felette tartomanybol, ott ha par percig azt hajtom, akkor 10-20 masodperccel utana is levegökapkodas van, es nem nagy kedv ujra meghajtani
egyreszt igen, masreszt: ezert kerdes: mi a cel ? illetve: mi arra a legjobb modszer ? legjobb: a celra hatekony, káros mellekhatasa a legkisebb
azt hittem a vicc szerint volt vágva:
nna,akkor van remény,hogy a tegnapi nem ment kárbaavl2 írta: ↑2021.08.05., csüt. 12:25
Revi, erdemes tovabb is olvasni, mert "I will be honest, Zone 1 and Zone 2 still have their place. It’s just that, in my opinion, they are mislabeled. They are great for recovery workouts and warming up or cooling down, but for the best use of your time, Zone 4 is where you should be for dropping pounds and getting lean."
na igen... erre nem történik nálam semmiAAttila írta: ↑2021.08.05., csüt. 12:20Screenshot_20210805-121851_Messenger.jpg
Screenshot_20210805-121903_Messenger.jpg
Screenshot_20210805-121918_Messenger.jpg
köszi!AAttila írta: ↑2021.08.05., csüt. 08:57Fat burning:
https://homegymr.com/best-heart-rate-to-burn-fat/
Revi, erdemes tovabb is olvasni, mert "I will be honest, Zone 1 and Zone 2 still have their place. It’s just that, in my opinion, they are mislabeled. They are great for recovery workouts and warming up or cooling down, but for the best use of your time, Zone 4 is where you should be for dropping pounds and getting lean."
feladtam, ez hol van? én itt azt nyomkodom egy ideje,hogy a régiek esetén is jelenítse meg, de az más, főleg,hogy úgy se jelenik meg
áá,ez az él nem tetszik rajta.. egyrészt optikailag is béna más stucnival, másrészt az éleket nem szeretem. feszültséggyűjtő...lacee írta: ↑2021.08.05., csüt. 09:37A hozza való kormányszárat is vedd megrevox írta: ↑2021.08.05., csüt. 08:48vakarom a fejem, mert ez jónak tűnik. lehet egy telefont megérne,van e raktáron. támogatónk is,van kedvezményem![]()
Jó tudni![]()
csak még nem döntöttem el,költök e a Gan-ra. bár, az is igaz,ha azt eladom, az axxonynak lehet jó lenne, csak a paraazért néha még fog olyan kátyúkat, ...
![]()
áá, megnéztem,az nem jó. jól néz ki, meg trükkös, de a GAN-ra gondolkodok komrányon, amiből egy közelharci pitBullt akarok faragni, ha megmarad. van egy jó merev stucnim, könnyű is, de fog is, nem imbolyog, az jó. ez a kormány elég agresszívnak néz ki, lehet jó lenne. csak egyelőre még nemtom, mi lex a GAN-al. axxonynak nem kell, az fixlacee írta: ↑2021.08.05., csüt. 09:37A hozza való kormányszárat is vedd megrevox írta: ↑2021.08.05., csüt. 08:48vakarom a fejem, mert ez jónak tűnik. lehet egy telefont megérne,van e raktáron. támogatónk is,van kedvezményem![]()
Jó tudni![]()
csak még nem döntöttem el,költök e a Gan-ra. bár, az is igaz,ha azt eladom, az axxonynak lehet jó lenne, csak a paraazért néha még fog olyan kátyúkat, ...
![]()
na,majd átolvasom,hirtelen csak a 5-os táblát néztem meg. ha 190 a max, akkor 133 a FB teteje. ha megvasn még a 200, akkor 140. xal a 149 mindenképp hülyeség lesz. na,akkor még lassabban kell menni, d emár így is alustam szinteAAttila írta: ↑2021.08.05., csüt. 08:57Fat burning:
https://homegymr.com/best-heart-rate-to-burn-fat/
már nyomkodtam 6milliószor, hogy jelenítse meg, de s ea régieket, se az jakat nem hozza. lehet a böngésző elavult és a végső "SAVE" nem érvényesül, passz... de lehet nem is jó helyen nyomkodok (de, szreintem jó helyen. ott kérdezi a láthatóságot és választani kell,hogy én,vagy haverok,vagy mindenki)
A hozza való kormányszárat is vedd megrevox írta: ↑2021.08.05., csüt. 08:48vakarom a fejem, mert ez jónak tűnik. lehet egy telefont megérne,van e raktáron. támogatónk is,van kedvezményemlacee írta: ↑2021.08.05., csüt. 06:17Igen,már néztem azért is írtam,hogy nem ,,horror” áron van,vegyed meg és leteszteled nekemrevox írta: ↑2021.08.04., szer. 23:42
Velossimoban van elcileg. 80 ezer nem vészes érte és ez sok Dedával ellentétesen,125 droppal bír,nem 130. Meggondolandó. Nekem a Ganra kellene egy kormány, mert ami rajta van nem lapított, aztán a kezem már ara áll rá. Csak vacillálok,hogy slk, vagy valami ilyen...![]()
![]()
Jó tudni![]()
vakarom a fejem, mert ez jónak tűnik. lehet egy telefont megérne,van e raktáron. támogatónk is,van kedvezményemlacee írta: ↑2021.08.05., csüt. 06:17Igen,már néztem azért is írtam,hogy nem ,,horror” áron van,vegyed meg és leteszteled nekemrevox írta: ↑2021.08.04., szer. 23:42Velossimoban van elcileg. 80 ezer nem vészes érte és ez sok Dedával ellentétesen,125 droppal bír,nem 130. Meggondolandó. Nekem a Ganra kellene egy kormány, mert ami rajta van nem lapított, aztán a kezem már ara áll rá. Csak vacillálok,hogy slk, vagy valami ilyen...![]()
nekem a strava dobja ki a zónákat. nekem is gyanús,ezért igyekeztem 140 környékén tartani inkább, 141 sikerült avg-ben. de nem igazán tudok kiigazodni a straván, ráadásul meg se jelenik a mért hr adat
mondj az,akinek sose volt értelmes ezüstmadzagja
Igen,már néztem azért is írtam,hogy nem ,,horror” áron van,vegyed meg és leteszteled nekemrevox írta: ↑2021.08.04., szer. 23:42Velossimoban van elcileg. 80 ezer nem vészes érte és ez sok Dedával ellentétesen,125 droppal bír,nem 130. Meggondolandó. Nekem a Ganra kellene egy kormány, mert ami rajta van nem lapított, aztán a kezem már ara áll rá. Csak vacillálok,hogy slk, vagy valami ilyen...
Velossimoban van elcileg. 80 ezer nem vészes érte és ez sok Dedával ellentétesen,125 droppal bír,nem 130. Meggondolandó. Nekem a Ganra kellene egy kormány, mert ami rajta van nem lapított, aztán a kezem már ara áll rá. Csak vacillálok,hogy slk, vagy valami ilyen...