Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

lacee
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1159

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: lacee »

pärt írta:
2021.08.12., csüt. 17:28
No akkor ki is jön szombaton Mátrába?
Laza gurulásról lenne szó, szóval idősebbek is elkezdhetik. :fekverohog:

Aztán 2 napig azt sem tudja az ember,hogy melyik bolygón van. ;peace;

Ráadásul kicsit enyhébb idő várható, mint amit pár napja jósoltak.

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5107

Hozzászólás Szerző: pärt »

No akkor ki is jön szombaton Mátrába?
Laza gurulásról lenne szó, szóval idősebbek is elkezdhetik. Ráadásul kicsit enyhébb idő várható, mint amit pár napja jósoltak.

mackohaz
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 672

Hozzászólás Szerző: mackohaz »

Szalon? most ez melyik törött sunci volt... gondolkodik.gif már nem tudom követni :D
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4500
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

AAttila írta:
2021.08.10., kedd 23:47
revox írta:
2021.08.10., kedd 23:38

Tervezett avulás :D bár lassan inkáb idegesítő lex,mint vicces :rolleyes:
Már mi? A fogad vagy a térded?
há úgy minden :D a jóIsten avultat :D
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3583

Hozzászólás Szerző: AAttila »

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2021.08.10., kedd 23:38

Már mi? A fogad vagy a térded?

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

pärt írta:
2021.08.10., kedd 22:12
Mehetünk most is, meg hó végén is. ;) Ránk is férne az edzés, mert Szalon túlságosan ki lesz pattintva az alpesezéstől.
Parádról indulunk a Kékestetőre, de Szalonnak előtte fel kell mennie Galyatetőre is. Így nem fog olyan sokat várni ránk a Kékesen ;peace;

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2021.08.10., kedd 22:00
Nah az asszony azt mondta, annyit vagyok oda, hogy szinte fel sem fog tűnni, ha akkor megyek a Kékesre, amikor itthon vannak :D Ez azt jelenti, hogy akár Szalont is megvárhatjuk :smile32: és addig Revi térde is gyógyulhat (ha addig szét nem ba....a megint :D vagy nem a fogát csináltatja :D )
Mindegy, bandázzunk egyet, az a lényeg ;peace;
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

pärt
Őslakos
Őslakos

Mehetünk most is, meg hó végén is. ;) Ránk is férne az edzés, mert Szalon túlságosan ki lesz pattintva az alpesezéstől.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Nah az asszony azt mondta, annyit vagyok oda, hogy szinte fel sem fog tűnni, ha akkor megyek a Kékesre, amikor itthon vannak :D Ez azt jelenti, hogy akár Szalont is megvárhatjuk :smile32: és addig Revi térde is gyógyulhat (ha addig szét nem ba....a megint :D vagy nem a fogát csináltatja :D )
Mindegy, bandázzunk egyet, az a lényeg ;peace;

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2021.08.10., kedd 18:51
Gyorsan szavazásra/jelentkezésre bocsájtom a mostani hétvégét. A család Mezőtúron van, tehát szombaton vagy vasárnap mehetünk egy Kékestető +Galyatető kombót. Vagy csak az egyiket,mindegy. De most a teljes Mátra-kört hanyagolnám,inkább dumcsizzunk még a N. One-ban ízletes falatok és italok társaságában. ;peace;
Nálunk a beállt térdem a necces. Szombaton is adtam neki, aztán nemigazán kellett volna. Lőjétek be magatoknak,aztán majd a fene tudja. Bár lehet nem ártana kicsit visszafogni magam :D de aki hülye, azt tudjuk... Múltkori kékesre 38,5C°-al mentem :D
halfnote.hu

Szalon
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1507

Hozzászólás Szerző: Szalon »

AAttila írta:
Gyorsan szavazásra/jelentkezésre bocsájtom a mostani hétvégét. A család Mezőtúron van, tehát szombaton vagy vasárnap mehetünk egy Kékestető +Galyatető kombót. Vagy csak az egyiket,mindegy. De most a teljes Mátra-kört hanyagolnám,inkább dumcsizzunk még a N. One-ban ízletes falatok és italok társaságában. ;peace;
Én augusztus 22-én költözök haza, számomra az aug. 28-29 az első hétvége, ami jó lehet.
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech

pärt
Őslakos
Őslakos

AAttila írta:
Jelenleg az appom 34 fokot ígér szombatra, vasárnapra 38-at. Úgyhogy a fázósaknak a vasárnap az ideális, különös tekintettel a kékesi nagy egyenes kellemesen benapozott, erdőirtásos részére. :P
Dumcsizni a teljes kör után is tudunk, csak kicsit remegősebb hangon.
Ja, a teljes Mátra- kör az Eger-Kékes-Eger. :kapdelm:

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

kargidje írta:
2021.08.10., kedd 15:39
AAttila írta:
2021.08.10., kedd 14:56
Jópofa,hogy ráírják ezt a 60km/h szöveget. Még sosem láttam ilyet,bár SwissStop gumit se vettem még soha ;peace; 20210810_145435.jpg
Erősebben is húzhatod, akkor esetleg repülsz is egy kicsit.
Most már csak egy erőmérős fékkar kell.
60km/h alatt szoktál menni? :D Lehet ez nem is neked való...
Csak a színe miatt vettem meg, nem használom a fékkart,csak váltásra. Tudod, csak a b...zik fékeznek ;peace;

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 438

Hozzászólás Szerző: kargidje »

AAttila írta:
2021.08.10., kedd 14:56
Jópofa,hogy ráírják ezt a 60km/h szöveget. Még sosem láttam ilyet,bár SwissStop gumit se vettem még soha ;peace; 20210810_145435.jpg
Erősebben is húzhatod, akkor esetleg repülsz is egy kicsit.
Most már csak egy erőmérős fékkar kell.
60km/h alatt szoktál menni? :D Lehet ez nem is neked való...

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

Nagyon szomorú, sőt megrendítő. sad.gif
Személy szerint nem tudom elképzelni, egy ilyen (élet)helyzetben lévő ember hogyan nem talál kiutat, más lehetőséget, pozitív gondolatokat csakis a végső megoldást.

livestrong
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 656

Hozzászólás Szerző: livestrong »

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Jópofa,hogy ráírják ezt a 60km/h szöveget. Még sosem láttam ilyet,bár SwissStop gumit se vettem még soha ;peace;
20210810_145435.jpg
20210810_145435.jpg (2.16 MiB) Megtekintve 1344 alkalommal

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

ha már előkerült az a videó és nem sok kedvem van dolgozni tele hassal...

a vázakat egyelőre két esetben figyeltem meg, hogy lehet legyilkolni. az egyik, ha frontálisan ütközöl valakivel vagy valamivel. ha ezt viszonylag tompán sikerül abszolválni, pl ráfutsz valakire nagy tempóval, vagy telibeversz valamit, általában egy ideig a vázak kirugózzák ,de egy kritikus ponton olyasmi törést mutatnak, mint Szalon bringája. látszik, hogy a fejcsőnél és a középrésznél is kb ott indult meg a szakadás, ahol vélhetően a megerősített résznél átmenet van (vagy nincs). Egyszerűen itt megroppan a váz (esetleg valami hajlításnál, mindenképp valami feszültséggyűjtő részen). A másik szitu, amikor a bicaj kerül alulra és Te felülre, akkor a testsúlyod fogja eltörni (karate), itt belép az "ahogy sikerül" eset, ahogy esel. Egy szerencsésnek mondható eset van, de lehet inkább kettő. Az egyik, ha Te vagy alul és a bringa ráddől. Nagy eséllyel megúszta a bicaj. Neked fájni fog, így is, úgy is, de így legalább a bringa nem kuka. A másik eset, ha a bicaj elszabadul és az esés lendületét ki tudja rugózni. Ehhez vixont figyelni kell arra, hogy a pedál-cipő kombó könnyen oldjon. ez állítható, gyári beállításban még nem old könnyen.
A videó azért jó, mert jól látszik, mekkora brutális esést is meg lehet úszni a bicaj tönkretétele nélkül ,de ezt sajnos nem mi, inkább a szerencse vezérli. itt szinte mindenki lerepült a bicajról, nem verték egymás telibe, csak megbillentek az első kerekek és jött a szabadrepülés (de főleg a versenyzők repültek nagyokat). az számomra meglepő, hogy ennyire könnyen elengedtek a pedálok, pályán azt gondolnánk,hogy betonra van húzva, ezek szerint mégse, vagy csak az egyéni számokban (mer ott azért nem ritka a külön klipszszíj használata sem). Ezt Vinkler jobban fogja tudni :rolleyes: Egyébként a fapálya kicsit megbocsátóbb, a Millenárison nem tudom, mennyi lett volna lenullázva, de lehet 1-2 kivétellel a többi megúszta volna ott is, max a kormány és "gyorszár" kap egy kicsit. a csajok már kevésbé... ne akarjatok pofáraesett srácot látni a Milli betonján... nekem sikerült... azon csodálkoztam, hogy fel lehetett lapátolni sad.gif
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

lacee írta:
2021.08.10., kedd 13:44
revox írta:
2021.08.10., kedd 13:22
nu,porckopósok, egybek, de főleg Lacee... vagy aki már kúrázott.

tegnap vettem Donát. régen emlékeim szerint szedtem egyszer, ...

sajna tegnap ételfutárt is váltottam és elég zsírosan főznek, így nem tudom, mi a bibi, de gyanakszom a Donára.
xal reggel már gyanús volt a budi, de a ma reggeli bevétele után voltam vagy 4szer, jóforma hasmenéssel... elvielg lehet mellékhatása.
Xal másnak is volt ilyen? Megszokja a szervezet, vagy el kell dobni? Ha mást veszek, mindegy, mert a hatóanyag ugyanaz. (de még hátha az új konyha tette. ma vettem kis könnyű csirkemellet... ehh... még a burgonyapüré is veszedelmes volt. rendelés leáálítva :D )
Én semmi ilyet nem tapasztaltam…. :D
:D :tutiok:
hátha nálam is csak az új kajás. most is halálomon vagyok, pedig csirkemell volt csak panírozva. volt valami töltelék is benne,de azt ki is kapartam első falat után, olyan tömény volt... a burgonyapüré meg mint a slambuc (már aki ismeri)
halfnote.hu

lacee
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1159

Hozzászólás Szerző: lacee »

revox írta:
2021.08.10., kedd 13:22

sajna tegnap ételfutárt is váltottam és elég zsírosan főznek, így nem tudom, mi a bibi, de gyanakszom a Donára.
xal reggel már gyanús volt a budi, de a ma reggeli bevétele után voltam vagy 4szer, jóforma hasmenéssel... elvielg lehet mellékhatása.
Xal másnak is volt ilyen? Megszokja a szervezet, vagy el kell dobni? Ha mást veszek, mindegy, mert a hatóanyag ugyanaz. (de még hátha az új konyha tette. ma vettem kis könnyű csirkemellet... ehh... még a burgonyapüré is veszedelmes volt. rendelés leáálítva :D )
Én semmi ilyet nem tapasztaltam…. :D

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

kargidje írta:
2021.08.10., kedd 11:16
revox írta:
2021.08.08., vas. 19:39
Nem képzelek dolgokat, tudok. Nem utánaolvasok, írom. hajrá! :smile46:
Igen, persze. :smile29:

Olimpián elég jól bírták a karbon vázak, kerekek, kormányok...
https://www.youtube.com/watch?v=qDdLWgdw4IQ

Mond meg a magyar ó.útis srácoknak, akik napi szinten törik a cuccost, tanuljanak meg bringázni. :D
Esetleg a (váz)gyártóknak, oldalirányba is erősítsék meg a vázakat/kerekeket, ne csak a normál terhelés irányába. Itthon nagy szükség lenne rá. :smile53:
megakadt a lemez, mi?! :napsut:
halfnote.hu

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

revox írta:
2021.08.08., vas. 19:39
Nem képzelek dolgokat, tudok. Nem utánaolvasok, írom. hajrá! :smile46:
Igen, persze. :smile29:

Olimpián elég jól bírták a karbon vázak, kerekek, kormányok...
https://www.youtube.com/watch?v=qDdLWgdw4IQ

Mond meg a magyar ó.útis srácoknak, akik napi szinten törik a cuccost, tanuljanak meg bringázni. :D
Esetleg a (váz)gyártóknak, oldalirányba is erősítsék meg a vázakat/kerekeket, ne csak a normál terhelés irányába. Itthon nagy szükség lenne rá. :smile53:

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”