3 kili mirvás lex, de egyébként jónak tűnik.geza123 írta: ↑2021.09.02., csüt. 13:45Hátha valakit érdekel...
https://borzsonyring.hu/
Én még gondolkodom rajta, de valószínűleg elmegyek, arra felé még nem tekertem.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Szalonnak a csirkemell jöhet
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
lepergetős nekem téli van. Téli tréningen 10ből 8szor esett és mentünk akkor is 4 órát. Elvitte. De nekünk egyesületi volt, nyilván az áruk nem összevethető a kereskedelmi forgalmival (a miénk lényegesen olcsóbb volt, a gyártói szponzoráció miatt)Szalon írta: ↑2021.09.02., csüt. 12:52Technikai ruhák nagyon magas színvonalon vannak már, de ezeket sajnos sem a Tescoban, se a Lidliben, se a Dechatnlonban nem lehet megtalálni.revox írta: ↑2021.09.02., csüt. 09:55Esődzsekit figyeljétek. Azt én is tescoban találtamkb 5 ezer volt és kb 5 centisre lehet összehajtogatni. Az nehéz eset, ami valóban ér is valamit és nem ázik át. Decathlonost nem lehjet jól összehajtogatni, nem fér a hátsó zsebbe,vagy sok helyet foglal. Hacsak azóta nem újítottak. Van decasom,de sose használtam bringán, max túrázni.
Még nyáron el lehet tekerni kb mindenben is, de télen és/vagy esőben már nagyon sokat számít a ruha szerintem.
Esőkabátból is létezik ám olyan, ami nem úgy néz ki, mint egy kukászsák, nem izzadsz bele, rugalmas, nem lobog rajtad, ott véd, ahol kell.
Nekem van egy ilyen széldzsekim, amit nagyon szeretek. Baromi könnyű, zsebben elfér kényelmesen. Elől szélvédett, meg a karján is, de hátul még rugalmas légáteresztő és olyan az egész anyag, hogy teljesen vízlepergető. Nem marad meg rajta a sár sem, ugyanúgy lepereg, mint az esőcsepp... van rajta 2 nagy zippzár oladlt, amin keresztül elérheted a zsebeket, de extra szellőzésre is jó. A kar részen is ugyanúgy többféle anyagból készül, így jól véd és közben szellőzik is, valamint rugalmas és passzos, szóval nem lobog rajtad. Baromira sokrétűen tudom használni, nyáron egy rövidújúra is tökéletes egy nagyobb hegyről lejövetelkor, eső ellen is megfelelően véd. Nyilván nem full eső kabát, amiben 3-4-5 órás esős tekerésre való, de rövidebb esőre, vagy míg védettebb helyig el nem érek tökéletes.
Továbbá tavasszal/ősszel hűvös hajnalokban, vagy késő esti tekeréshez is tökéletes.
Télen is baromira jól lehet variálni kabátokra rávéve is. Nem gondoltam volna, hogy ez a kis vékony semmiség, mennyit tud jelenteni. Közben viszont nem rohadsz bele, nem izzadsz le, nem fázol meg. Az egyik legjobban variálható ruhadarabom.
Még egy ilyet szeretnék a ruhatáramba, de még nem tudtam megemészteni az árát...
Szóval léteznek nagyon nagyon jó, minden szempontból tökéletes széldzsekik, esőkabátok, csak sasjnos meg is kérik az árukat...
Szerk.
Most van kisebb méretekből akciós is
Mindenestre a hirtelen támadó,nagytömegű hegyi záporok esetén nálam a kapucnis, gumicsizma effektussal megáldott tescos egyszerű dzsekik a szimpik. A tátrai esőket (túra, főleg a tetején,ahol nem véd erdő) is a hagyományos műanyag esőkabát fogta meg legjobban. Amit írsz, azt inkább a szél terén érzem hasznosnak, ill köd9sebb országok esetén. Bár az öszi Bükkben is hasznos lehet, ezt Part tdja jobban. Nem megyek bükkbe,ha esőre áll
halfnote.hu
halfnote.hu
Amúgy nekem jó lehet a szeptember 18-19.
Többiek?
- Szalon
- Fórumlakó

- Értékelés: 1525
Csak büfézésért valóban nem...
Többiek?
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
Lumin A1
Siltech
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5212
A konyha fő csapásiránya a húsételek, a negyven éve szokásos "kímélő", vegaszopató fogásokkal (rántott cuccok) A pizza tűrhető, enyhén népiesch jellegű, de egy félnél többet lehetetlen belőle megenni. De a táv sem akkora, hogy nagyon megéhezzük.
Hátha valakit érdekel...
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
Mert, ha neki nincs, akkor nekem se...
- Szalon
- Fórumlakó

A múltkor, erre jegyezte meg prat, hogy nincs semmi ehető?
Mert, ha neki nincs, akkor nekem se...
Lumin A1
Siltech
Lumin A1
Siltech
Még nyáron el lehet tekerni kb mindenben is, de télen és/vagy esőben már nagyon sokat számít a ruha szerintem.
Esőkabátból is létezik ám olyan, ami nem úgy néz ki, mint egy kukászsák, nem izzadsz bele, rugalmas, nem lobog rajtad, ott véd, ahol kell.
Nekem van egy ilyen széldzsekim, amit nagyon szeretek. Baromi könnyű, zsebben elfér kényelmesen. Elől szélvédett, meg a karján is, de hátul még rugalmas légáteresztő és olyan az egész anyag, hogy teljesen vízlepergető. Nem marad meg rajta a sár sem, ugyanúgy lepereg, mint az esőcsepp... van rajta 2 nagy zippzár oladlt, amin keresztül elérheted a zsebeket, de extra szellőzésre is jó. A kar részen is ugyanúgy többféle anyagból készül, így jól véd és közben szellőzik is, valamint rugalmas és passzos, szóval nem lobog rajtad. Baromira sokrétűen tudom használni, nyáron egy rövidújúra is tökéletes egy nagyobb hegyről lejövetelkor, eső ellen is megfelelően véd. Nyilván nem full eső kabát, amiben 3-4-5 órás esős tekerésre való, de rövidebb esőre, vagy míg védettebb helyig el nem érek tökéletes.
Továbbá tavasszal/ősszel hűvös hajnalokban, vagy késő esti tekeréshez is tökéletes.
Télen is baromira jól lehet variálni kabátokra rávéve is. Nem gondoltam volna, hogy ez a kis vékony semmiség, mennyit tud jelenteni. Közben viszont nem rohadsz bele, nem izzadsz le, nem fázol meg. Az egyik legjobban variálható ruhadarabom.
Még egy ilyet szeretnék a ruhatáramba, de még nem tudtam megemészteni az árát...
Szóval léteznek nagyon nagyon jó, minden szempontból tökéletes széldzsekik, esőkabátok, csak sasjnos meg is kérik az árukat...
Szerk.
- Szalon
- Fórumlakó

Technikai ruhák nagyon magas színvonalon vannak már, de ezeket sajnos sem a Tescoban, se a Lidliben, se a Dechatnlonban nem lehet megtalálni.revox írta: ↑2021.09.02., csüt. 09:55Esődzsekit figyeljétek. Azt én is tescoban találtamkb 5 ezer volt és kb 5 centisre lehet összehajtogatni. Az nehéz eset, ami valóban ér is valamit és nem ázik át. Decathlonost nem lehjet jól összehajtogatni, nem fér a hátsó zsebbe,vagy sok helyet foglal. Hacsak azóta nem újítottak. Van decasom,de sose használtam bringán, max túrázni.
Szerk.
Lumin A1
Siltech
Lumin A1
Siltech
Úúú bammeg, tényleg. Poroszló. Hirtelen Szoboszló jutott az eszembe.
Nem látom mi van, xaraxik a netünk,de itt n3zelődj. Fogy a készlet, de nemrég még volt sok téli
https://sportstore.pl/eng_m_SUMMER_CYCL ... ?counter=3
halfnote.hu
halfnote.hu
Esődzsekit figyeljétek. Azt én is tescoban találtam
halfnote.hu
halfnote.hu
Inkább 75. El is vittem minden komot
halfnote.hu
halfnote.hu
Dobsz egy linket?
Köszi!
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
A Lidl-be 09.06. tól lesz kerékpáros cucc,minden is(ruhán kívül )pont elfogyott a láncspray.
Régebben toltam poroszlóig. De az elég is volt.
halfnote.hu
halfnote.hu
Nyomhatunk,de azt síkon jobb tolni. Meg igen, azt olyannal érdemes,aki tud is húzni. Figyeli az arcod, a mozgásod és irányít.
halfnote.hu
halfnote.hu
Kicsitma ruhákról
Sajna ilyen hűvösebb időben már jobban át kell gondolni. Nem vészes,ha a rutinmár megvan, de akinek nincs, okozhat problémát. A laza öltözékben meg lehet fázni randán, a túlhottban nem lehet jól tekerni. Ha meleged van, befulladsz, még roxxxabb : sítm3ny szempontjából,mint kicsit fázni(majd bemelegedsz,ha gyorsítassz
)
Ami fontos, a jól variálhatóság. Ezekhez nem árt beszereni kar és lábmelegítőt (pali-t). Szélmellényt, ha hegyre mégy széldzsekit ill esőkabátot. Ezek beszerezhetők nagyon kicsire összetekerhető kivitelben, hátsó zsebbe elférnek röhögve.
A hosszú meznek ott lesz értelme, ha pl délután még,ki és garantáltan nem lesz melegebb,mikor jössz befele. Ha esetleg regfel indulszu, palit érdemes vinni,ami levehető. De a pali más okból is jobb,mint a hosszú. Pl a comb sokkal erősebben ki van téve a szélnek, közegellenállásnak, így a combot védi a pali és a rövid alsó is, míg a többi részen csak egy réteg van. A mez alá, persze érdemes felvenni egy alápólót és fel lehet sobni egy szélmellényt. Ebből kétféle azelterjedt, felhasználásfüggő. Ami elől szélvédett és hátul hálós, jellemzően melegebb időben,hegyi lejtőzésre jó. Ezek,ha síkon tekersz jók lehetnek, de jártam már úgy megfordulva a hátszél hátulról kellemetlenül befújt és hideg volt, xal síkra jobb az,ami hátul is szélvédett. A széldzseki általános tréningre felejtős, vitorlaként lobog és roxxul is szellőzik. Fel7l megfelelő vastagságú felsővel kell apellálni. Van ami kb 15-20C° között ad normál átszellőzést, lemelegedés és fázás nálkül,majd a következő szint kb 5-15C, alatta már kabátnak hívjuk. De 15ig jó lehet a mez+pali+szélmellény kombó is, sőt...
Kar és lábmelegító a hegyi beingázáskor is jól jöhet. Felfele izzadsz,de már hideg van a hegyekben. Ha nincs pali, a hideg szél az izzadt karodat,lábad kifújja, pikk-pakk baromi hideg lesz. Meg nem fwgy,de odaverhet. Ezt inkább hegyen figyeltem meg mászáskor, amikor déli oldalon izzadsz,mint a fene, de befúj a szél elég hidegen 2000m fölött. De ilyenkor ha a pali is kevés és széldzseki kell ,akkor is érdemes palit felvenni, mert a hideg szél ha a pucér,izzadt börünkhöz fújja be a dzsekit, ugyanúgy "elfagy" a karunk.
Hegyen,bringán, felfele most rövid mez, alápólóval, kar és láb pali és rövid alsó. Hátsózsebbe a széldzseki,ami hosszabb lejtmenetben kerüljön fel.
Lehet ez egy kissé zanzásított, de hátha
egyelőre a hosszúnadrágnak és meznek nincs sok értelme. Azidőjárás kiszámíthatatlan, absz, főleg hegyen, most a variálhatóság a fontos. A legnehezebb kicsire összehajthjató esőkabátot venni,ami ugye hegyen lejmenetben kiváltja a széldzsekit, cser3be ha eső jön,ami hegyen bármikor összeállhat nyáron is,nemhogy ősszel, az ellen is véd. Nem szabad alábecsülni az öszi időjárást, hetekre kivehet a mókából,ha elázol.
Beszerzés pl Attonak egyszerű, a Gesu kínál ruhát egészjól lefedett spekteumban. Kb 5C°-onkétnkell 20C alatt más ruházat, a gyártók erre fel is vannak készülve. Akinek nincs versenycsapata, a Decathlonban nagyrészét be lehet szerezni.
Kamásli 15C körül már felfér egy 1-es vastagságú, vagy kb innen indulnak a télicipők,de még simán jó a nyári is, pl vastagabb, merinói gyapjú zoknival.
Hirtelen
Sajna ilyen hűvösebb időben már jobban át kell gondolni. Nem vészes,ha a rutinmár megvan, de akinek nincs, okozhat problémát. A laza öltözékben meg lehet fázni randán, a túlhottban nem lehet jól tekerni. Ha meleged van, befulladsz, még roxxxabb : sítm3ny szempontjából,mint kicsit fázni(majd bemelegedsz,ha gyorsítassz
Ami fontos, a jól variálhatóság. Ezekhez nem árt beszereni kar és lábmelegítőt (pali-t). Szélmellényt, ha hegyre mégy széldzsekit ill esőkabátot. Ezek beszerezhetők nagyon kicsire összetekerhető kivitelben, hátsó zsebbe elférnek röhögve.
A hosszú meznek ott lesz értelme, ha pl délután még,ki és garantáltan nem lesz melegebb,mikor jössz befele. Ha esetleg regfel indulszu, palit érdemes vinni,ami levehető. De a pali más okból is jobb,mint a hosszú. Pl a comb sokkal erősebben ki van téve a szélnek, közegellenállásnak, így a combot védi a pali és a rövid alsó is, míg a többi részen csak egy réteg van. A mez alá, persze érdemes felvenni egy alápólót és fel lehet sobni egy szélmellényt. Ebből kétféle azelterjedt, felhasználásfüggő. Ami elől szélvédett és hátul hálós, jellemzően melegebb időben,hegyi lejtőzésre jó. Ezek,ha síkon tekersz jók lehetnek, de jártam már úgy megfordulva a hátszél hátulról kellemetlenül befújt és hideg volt, xal síkra jobb az,ami hátul is szélvédett. A széldzseki általános tréningre felejtős, vitorlaként lobog és roxxul is szellőzik. Fel7l megfelelő vastagságú felsővel kell apellálni. Van ami kb 15-20C° között ad normál átszellőzést, lemelegedés és fázás nálkül,majd a következő szint kb 5-15C, alatta már kabátnak hívjuk. De 15ig jó lehet a mez+pali+szélmellény kombó is, sőt...
Kar és lábmelegító a hegyi beingázáskor is jól jöhet. Felfele izzadsz,de már hideg van a hegyekben. Ha nincs pali, a hideg szél az izzadt karodat,lábad kifújja, pikk-pakk baromi hideg lesz. Meg nem fwgy,de odaverhet. Ezt inkább hegyen figyeltem meg mászáskor, amikor déli oldalon izzadsz,mint a fene, de befúj a szél elég hidegen 2000m fölött. De ilyenkor ha a pali is kevés és széldzseki kell ,akkor is érdemes palit felvenni, mert a hideg szél ha a pucér,izzadt börünkhöz fújja be a dzsekit, ugyanúgy "elfagy" a karunk.
Hegyen,bringán, felfele most rövid mez, alápólóval, kar és láb pali és rövid alsó. Hátsózsebbe a széldzseki,ami hosszabb lejtmenetben kerüljön fel.
Lehet ez egy kissé zanzásított, de hátha
Beszerzés pl Attonak egyszerű, a Gesu kínál ruhát egészjól lefedett spekteumban. Kb 5C°-onkétnkell 20C alatt más ruházat, a gyártók erre fel is vannak készülve. Akinek nincs versenycsapata, a Decathlonban nagyrészét be lehet szerezni.
Kamásli 15C körül már felfér egy 1-es vastagságú, vagy kb innen indulnak a télicipők,de még simán jó a nyári is, pl vastagabb, merinói gyapjú zoknival.
Hirtelen
halfnote.hu
halfnote.hu
Egyszer kipróbálhatnánk egy jóféle stéherezést is. Olyat se csináltam még és Te tudsz is benne segíteni.
Kísérőkocsi
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5212
Nem hiszem, hogy Szalonék elautókáznának Izlandtól odáig egy büfézés kedvéért.
Nekem 18-19 lenne jó.
Nekem 18-19 lenne jó.