Nálunk éppen szakad az eső és Allan Taylor-t hallgatok

Meleg volt itthon. De inkább csak hajtott a kívàncsiság, a 35-ös kerék jobb e csak úgy biciklizgetni a Dogmával. Fene tudja. De volt,hogy megàlltam emelkedőn nullára(már úgy állóba,nem normál megállás), aztán szépen elindult, erőlködés nélkül. Néztem a térdem mennyire baxxa,de ha kellően lassan megyek, nem történt semi extra, bírta. Part is kiugrott pár kilire. Eg,yzer meghúztá a lefelesíkon, ott kicsit paráztam,hogy elpukkan a térdem, főleg amikor a vízfolt miatt lassítottam (volt egy kis csapadék) és fel kellett rúgni Partra, mer Ő xart az esőfoltokra, ment. én nem akartam láncot mosni
Igen, érzem a fejlődést, nyilván a számok is ezt mutatják,de basszus.....én a tavalyi tekerésünk óta mentem 8500kilit, Te csak a töredékét, mégis úgy mész el mindenkitől, hogy csak lesnek az emberekpärt írta: ↑2021.08.14., szomb. 21:07Jót mentünk ma a két kis zöld emberrel.Ismét sikerült megcsípni a nyár egyik legmelegebb napját.
Személyes, laikus benyomásom (a többit meg kisilabizálják a statisztika-bubusok): Attila mocskosul megerősödött tavaly óta. Javarészt elöl nyomta, és persze ha nagyon erőszakoskodunk, akkor biztosan előreenged, de nem úgy tűnt, hogy kifogyni készül a Wattokból. Az utolsó kékesi mászós szakaszon látszott igazán a fejlődés: gyönyörűen beosztva, egyenletesen pörgetve ért fel. El is húzott tőlem vagy húsz méterre, és nagyon nem esett jól felzárkózni a végén. A csapattárs cimbi pedig a robbantós, egyáltalán nem hegyi alkatával is csak pár másodpercet kapott.
![]()
Remek volt, várom a következőt.![]()
(Ja, ez rééégi hajtómű: 39-es a kicsi.)
Ebben az a vicces, ha megy 300-at, kb ezt lehozzaAAttila írta: ↑2021.08.14., szomb. 20:27Csapattársamnak az volt az utolsó ütés,amikor mondta Pärt,hogy az idén nem nagyon tudott menni, ezzel a maival is "csak" 1900 kilinél tart. Na akkor Laci majdnem lefordult a padrólasebestyen írta: ↑2021.08.14., szomb. 20:21
Pärt pofátlanul erős... le kell rontani valahogy jó magyar módra.![]()
![]()
Csapattársamnak az volt az utolsó ütés,amikor mondta Pärt,hogy az idén nem nagyon tudott menni, ezzel a maival is "csak" 1900 kilinél tart. Na akkor Laci majdnem lefordult a padrólasebestyen írta: ↑2021.08.14., szomb. 20:21
Pärt pofátlanul erős... le kell rontani valahogy jó magyar módra.![]()
Pärt pofátlanul erős... le kell rontani valahogy jó magyar módra.AAttila írta: ↑2021.08.14., szomb. 19:17Köszönöm Pärt kollégának a mai közös tekerést. Sajnos kellett váltót állítania ma is (az enyémet is és a csapattársamét is), de a tavalyival ellentétben, most sikerült. Így azt a két nagyobb megállást nem számítva, minden szegmensben sikerült egyéni csúcsot mennem, az utolsó 3,5kilin Mátraháza-Kékestető szakaszon, majdnem teljes 3 percet javítottam.
Volt értelme az az elmúlt 1 évnek. (tavaly augusztus 8-án voltunk)
Most is rohadt meleg volt, ráadásul otthon maradt a kulacsom, így vettem egy fél literes vizet és azt töltöttük meg a falvakban lévő kék kutakból.
Én nagyon jól éreztem magam, utána jót kajáltunk, remélem lesz még ismétlés![]()
PS: Pärt még mindig hihetetlen. Úgy ment fel 36/23 áttétellel a Kékesre (is), hogy az valami elképesztő. Semmi lihegés, fejbólogatás, rezzenéstelen arccal megy előre.A végén kaja közben annyit mondott, hogy lehet egy 26-os sorral könnyebb lett volna
![]()
Az Öhlins jó helyen van a motorban. Ebből nem hiányzik.violin írta: ↑2021.08.14., szomb. 15:18Jó-jó.... de hova megy erre az Öhlins...?asebestyen írta: ↑2021.08.14., szomb. 14:52Új flottatag. Köszönettel tartozom magamnak, hogy megvettem.![]()
.
BMC_k.jpg![]()
Jó-jó.... de hova megy erre az Öhlins...?asebestyen írta: ↑2021.08.14., szomb. 14:52Új flottatag. Köszönettel tartozom magamnak, hogy megvettem.![]()
.
BMC_k.jpg
A másik oldala előnyösebb.asebestyen írta: ↑2021.08.14., szomb. 14:52Új flottatag. Köszönettel tartozom magamnak, hogy megvettem.![]()
Na igen,és mivel is tekertél?
De oda fel is kell menni
Azért annyira nem sok bicajom volt, hogy ne lehetne követni...
El is kezdtem tegnap gyakorolni, nehogy szégyenbe maradjak majd...
Nálunk reggel dől el, de pár méter gurulok, ha kiadjaAAttila írta: ↑2021.08.13., pén. 23:45Akkor gyertek el kajálni,dumcsizni. Tudom,hogy bírod azt a konyhát![]()
Akkor gyertek el kajálni,dumcsizni. Tudom,hogy bírod azt a konyhát
Persze, még szemből előkerülhetünk