Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3584

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: AAttila »

revox írta:
2021.08.15., vas. 22:50
AAttila írta:
2021.08.15., vas. 21:20
Na ennek örülök, hogy javul a térded. Akkor egyszer még tekerhetünk is együtt. :D
31_1_21.gif
Egyelőre annyi,ha tekerek, rá tudok utána állni :D talán,ha beáll az esős idő, valahogy megállok kis időre,de ott a k görgő. Majd lejet kicsit hifizni kellene 2-3 hónapot :D
Nálunk éppen szakad az eső és Allan Taylor-t hallgatok :fekverohog:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4503
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

AAttila írta:
2021.08.15., vas. 21:20
Na ennek örülök, hogy javul a térded. Akkor egyszer még tekerhetünk is együtt. :D
31_1_21.gif
Egyelőre annyi,ha tekerek, rá tudok utána állni :D talán,ha beáll az esős idő, valahogy megállok kis időre,de ott a k görgő. Majd lejet kicsit hifizni kellene 2-3 hónapot :D
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2021.08.15., vas. 20:26
Látom Revi, csak nem bírtad ki tekerés nélkül ;peace; vagy Zs. kényszerített? :D
Meleg volt itthon. De inkább csak hajtott a kívàncsiság, a 35-ös kerék jobb e csak úgy biciklizgetni a Dogmával. Fene tudja. De volt,hogy megàlltam emelkedőn nullára(már úgy állóba,nem normál megállás), aztán szépen elindult, erőlködés nélkül. Néztem a térdem mennyire baxxa,de ha kellően lassan megyek, nem történt semi extra, bírta. Part is kiugrott pár kilire. Eg,yzer meghúztá a lefelesíkon, ott kicsit paráztam,hogy elpukkan a térdem, főleg amikor a vízfolt miatt lassítottam (volt egy kis csapadék) és fel kellett rúgni Partra, mer Ő xart az esőfoltokra, ment. én nem akartam láncot mosni :D de nem kiabálom el, nem fájt. De nagyon óvatosan mentünk. Egyszer ránéztem enyhe kaptatón, kb 3%... 127bpm... ) sztem ha pumpálok magasabb. Xal úgy néz ki, a dogma kegyes az emberi testtel, mint térd,vagy ketyegő :rolleyes: nem mentünk gyorsan, de szépen kúszik felfele. Lefele is jó, csak túlfújtam a gumit, kicsit elpattogott. Először nem értettem, mert axxony bora35ösét is így szoktam fújni,de hazafele leesett. Az enyémet mikor megvettem, a küllőket az alsó harmadból áthúztam maxra(feszességet). Nyilván adódódik,hogy így jobban felüt. De a végén leszisszentettem belőle,utána már jobb lett. De van egy olyan fura érzésem,hogy a V-shape 50-es Bora (6. gen)stabilabb,mint a szélesebb 35-ös (7-8 generáció).
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Látom Revi, csak nem bírtad ki tekerés nélkül ;peace; vagy Zs. kényszerített? :D

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

pärt írta:
2021.08.14., szomb. 21:07
Jót mentünk ma a két kis zöld emberrel. ;peace; Ismét sikerült megcsípni a nyár egyik legmelegebb napját.

Személyes, laikus benyomásom (a többit meg kisilabizálják a statisztika-bubusok :D): Attila mocskosul megerősödött tavaly óta. Javarészt elöl nyomta, és persze ha nagyon erőszakoskodunk, akkor biztosan előreenged, de nem úgy tűnt, hogy kifogyni készül a Wattokból. Az utolsó kékesi mászós szakaszon látszott igazán a fejlődés: gyönyörűen beosztva, egyenletesen pörgetve ért fel. El is húzott tőlem vagy húsz méterre, és nagyon nem esett jól felzárkózni a végén. A csapattárs cimbi pedig a robbantós, egyáltalán nem hegyi alkatával is csak pár másodpercet kapott. :tutiok:

Remek volt, várom a következőt. :rolleyes:

(Ja, ez rééégi hajtómű: 39-es a kicsi. :D)
Igen, érzem a fejlődést, nyilván a számok is ezt mutatják,de basszus.....én a tavalyi tekerésünk óta mentem 8500kilit, Te csak a töredékét, mégis úgy mész el mindenkitől, hogy csak lesnek az emberek :smile53:

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5107

Hozzászólás Szerző: pärt »

Jót mentünk ma a két kis zöld emberrel. ;peace; Ismét sikerült megcsípni a nyár egyik legmelegebb napját.

Személyes, laikus benyomásom (a többit meg kisilabizálják a statisztika-bubusok :D): Attila mocskosul megerősödött tavaly óta. Javarészt elöl nyomta, és persze ha nagyon erőszakoskodunk, akkor biztosan előreenged, de nem úgy tűnt, hogy kifogyni készül a Wattokból. Az utolsó kékesi mászós szakaszon látszott igazán a fejlődés: gyönyörűen beosztva, egyenletesen pörgetve ért fel. El is húzott tőlem vagy húsz méterre, és nagyon nem esett jól felzárkózni a végén. A csapattárs cimbi pedig a robbantós, egyáltalán nem hegyi alkatával is csak pár másodpercet kapott. :tutiok:

Remek volt, várom a következőt. :rolleyes:

(Ja, ez rééégi hajtómű: 39-es a kicsi. :D)

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2021.08.14., szomb. 20:27
asebestyen írta:
2021.08.14., szomb. 20:21

Pärt pofátlanul erős... le kell rontani valahogy jó magyar módra. ;peace;
Csapattársamnak az volt az utolsó ütés,amikor mondta Pärt,hogy az idén nem nagyon tudott menni, ezzel a maival is "csak" 1900 kilinél tart. Na akkor Laci majdnem lefordult a padról ;peace;
Ebben az a vicces, ha megy 300-at, kb ezt lehozza :D :tutiok:
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

asebestyen írta:
2021.08.14., szomb. 20:21

Csapattársamnak az volt az utolsó ütés,amikor mondta Pärt,hogy az idén nem nagyon tudott menni, ezzel a maival is "csak" 1900 kilinél tart. Na akkor Laci majdnem lefordult a padról ;peace;

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7703

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

AAttila írta:
2021.08.14., szomb. 19:17
Köszönöm Pärt kollégának a mai közös tekerést. Sajnos kellett váltót állítania ma is (az enyémet is és a csapattársamét is), de a tavalyival ellentétben, most sikerült. Így azt a két nagyobb megállást nem számítva, minden szegmensben sikerült egyéni csúcsot mennem, az utolsó 3,5kilin Mátraháza-Kékestető szakaszon, majdnem teljes 3 percet javítottam.
Volt értelme az az elmúlt 1 évnek. (tavaly augusztus 8-án voltunk)
Most is rohadt meleg volt, ráadásul otthon maradt a kulacsom, így vettem egy fél literes vizet és azt töltöttük meg a falvakban lévő kék kutakból.

Én nagyon jól éreztem magam, utána jót kajáltunk, remélem lesz még ismétlés ;)

PS: Pärt még mindig hihetetlen. Úgy ment fel 36/23 áttétellel a Kékesre (is), hogy az valami elképesztő. Semmi lihegés, fejbólogatás, rezzenéstelen arccal megy előre. ;peace; A végén kaja közben annyit mondott, hogy lehet egy 26-os sorral könnyebb lett volna 31_1_21.gif
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Ja, Reviék megjöttek a végére, így tudtam gyakorolni 1,5 kilin a stéherezést ;peace;
(köszi,hogy elugrottatok :smile53: )

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Köszönöm Pärt kollégának a mai közös tekerést. Sajnos kellett váltót állítania ma is (az enyémet is és a csapattársamét is), de a tavalyival ellentétben, most sikerült. Így azt a két nagyobb megállást nem számítva, minden szegmensben sikerült egyéni csúcsot mennem, az utolsó 3,5kilin Mátraháza-Kékestető szakaszon, majdnem teljes 3 percet javítottam.
Volt értelme az az elmúlt 1 évnek. (tavaly augusztus 8-án voltunk)
Most is rohadt meleg volt, ráadásul otthon maradt a kulacsom, így vettem egy fél literes vizet és azt töltöttük meg a falvakban lévő kék kutakból.

Én nagyon jól éreztem magam, utána jót kajáltunk, remélem lesz még ismétlés ;)

PS: Pärt még mindig hihetetlen. Úgy ment fel 36/23 áttétellel a Kékesre (is), hogy az valami elképesztő. Semmi lihegés, fejbólogatás, rezzenéstelen arccal megy előre. ;peace; A végén kaja közben annyit mondott, hogy lehet egy 26-os sorral könnyebb lett volna 31_1_21.gif

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

violin írta:
2021.08.14., szomb. 15:18
asebestyen írta:
2021.08.14., szomb. 14:52
Új flottatag. Köszönettel tartozom magamnak, hogy megvettem. :D
.
BMC_k.jpg
Jó-jó.... de hova megy erre az Öhlins...? gondolkodik.gif
Az Öhlins jó helyen van a motorban. Ebből nem hiányzik.

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1191

Hozzászólás Szerző: violin »

asebestyen írta:
.
BMC_k.jpg
Jó-jó.... de hova megy erre az Öhlins...? gondolkodik.gif
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9316

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

asebestyen írta:
A másik oldala előnyösebb. :smile29:
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

.
BMC_k.jpg
BMC_k.jpg (4.77 MiB) Megtekintve 1545 alkalommal

lacee
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1159

Hozzászólás Szerző: lacee »

Szalon írta:
2021.08.14., szomb. 06:28
AAttila írta:
2021.08.10., kedd 23:45
pärt írta:
2021.08.10., kedd 22:12
Mehetünk most is, meg hó végén is. ;) Ránk is férne az edzés, mert Szalon túlságosan ki lesz pattintva az alpesezéstől.
Parádról indulunk a Kékestetőre, de Szalonnak előtte fel kell mennie Galyatetőre is. Így nem fog olyan sokat várni ránk a Kékesen ;peace;
El is kezdtem tegnap gyakorolni, nehogy szégyenbe maradjak majd... :rolleyes:
(Stelvio 2 oldalról)
Na igen,és mivel is tekertél? :D
Már kérdezni is akartam 2 nappal ezelőtt is,hogy milyen kerékpárt veszel kint….. :inbox:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
2021.08.14., szomb. 00:24
AAttila írta:
2021.08.13., pén. 23:45

Akkor gyertek el kajálni,dumcsizni. Tudom,hogy bírod azt a konyhát ;peace;
Ránéztem az étlapra, de nem nagyon változott. Nem való a magamfajta húskerülő, tápos városinak. :D

Revi, tényleg gyertek! Majd lecsorgunk a völgybe Mátraházáról. Onnan fél láb is sok: végig lejt. :P
De oda fel is kell menni :D
Most keltünk fel, még forgolódás van.
halfnote.hu

Szalon
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1507

Hozzászólás Szerző: Szalon »

mackohaz írta:
2021.08.12., csüt. 13:17
Szalon? most ez melyik törött sunci volt... gondolkodik.gif már nem tudom követni :D
Azért annyira nem sok bicajom volt, hogy ne lehetne követni... :rolleyes:
Kezdtem az SL5 Tarmaccal, azzal novemberben elütöttek, utána lett februárban az F12 Dogma, amivel 1 hónap alatt ütöttek el... Szóval azt csuktam most meg. Nem láttam a kanyargós szűk úton a lemosott sarat/kavicsokat azon már megcsúsztam kicsit, de végül egy toboz dobta el a hátulját a bicajnak lejtmenetbe... elesni nem estem el, azt még meg tudtam fogni, viszont a következő kanyart már nem tudtam bevenni, uh 50 felett álltam bele a hegyoldalba. Én karcolás nélkül megúsztam, a váz viszont totálkár...
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech

Szalon
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1507

Hozzászólás Szerző: Szalon »

AAttila írta:
2021.08.10., kedd 23:45
pärt írta:
2021.08.10., kedd 22:12
Mehetünk most is, meg hó végén is. ;) Ránk is férne az edzés, mert Szalon túlságosan ki lesz pattintva az alpesezéstől.
Parádról indulunk a Kékestetőre, de Szalonnak előtte fel kell mennie Galyatetőre is. Így nem fog olyan sokat várni ránk a Kékesen ;peace;
El is kezdtem tegnap gyakorolni, nehogy szégyenbe maradjak majd... :rolleyes:
(Stelvio 2 oldalról)
Csatolmányok
IMG_7115.jpg
IMG_7115.jpg (5.41 MiB) Megtekintve 1522 alkalommal
IMG_7133.jpg
IMG_7133.jpg (3.48 MiB) Megtekintve 1522 alkalommal
IMG_7143.jpg
IMG_7143.jpg (163.33 KiB) Megtekintve 1522 alkalommal
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

pärt írta:
2021.08.14., szomb. 00:24
AAttila írta:

Ránéztem az étlapra, de nem nagyon változott. Nem való a magamfajta húskerülő, tápos városinak. :D

Revi, tényleg gyertek! Majd lecsorgunk a völgybe Mátraházáról. Onnan fél láb is sok: végig lejt. :P
Majd hozol magadnak kaját :D

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5107

Hozzászólás Szerző: pärt »

AAttila írta:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
revox írta:
2021.08.13., pén. 23:42
AAttila írta:
2021.08.13., pén. 21:46
8-8,30 körül tudunk indulni, max. 2ó az út. Ha valaki még csatlakozna 10,30-11 körül indulhatunk bringázni a Mátrában.
Mi most csendesre vesszük. Mintha javulna a térdem, most nem akarom megint legyalázni. De úgyis ballaszt lennék. Ha nem is fáj, jóformán csak ballal megyek, jobbal csak kísérem, kímélőben van. Így legább szétmegy a bal is :D
Nálunk reggel dől el, de pár méter gurulok, ha kiadja :rolleyes:
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2021.08.13., pén. 23:42
AAttila írta:
8-8,30 körül tudunk indulni, max. 2ó az út. Ha valaki még csatlakozna 10,30-11 körül indulhatunk bringázni a Mátrában.
Mi most csendesre vesszük. Mintha javulna a térdem, most nem akarom megint legyalázni. De úgyis ballaszt lennék. Ha nem is fáj, jóformán csak ballal megyek, jobbal csak kísérem, kímélőben van. Így legább szétmegy a bal is :D

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
Persze, még szemből előkerülhetünk :D de kékes tuti nem lex. Lehet mátraházáig felkúszunk lassan, ott bevárunk, de ez 50-50.
halfnote.hu

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”