Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

lacee
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1160

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: lacee »

AAttila írta:
2021.09.06., hétf. 10:00
lacee írta:
2021.09.06., hétf. 08:28
És Valter Attila szerepléseihez mit szóltok….?
Én őszintén szólva, nem tudom értelmezni a csapatát. Nem tudom, mi a cél, mire akarják felépíteni, de ez a több napos sík verseny, nem az Ati világa. Nem tudom azt sem, hogy itt milyen feladatokat kapott a csapattól, azokat hogyan oldotta meg. Csak az eredményből kiindulni nem szabad. Bízom benne, hogy jövőre ütőképesebb társaságot hoznak össze (már igazoltak is) és talán már nem számítanak annyira Pinot-ra sem. Bár tőle tanulhatott volna sok mindent. Szóval én nem Atiban látom egyelőre a hibát,hanem a csapatában.

A női szakágakról méltánytalan kevés szó esik. (a pályások sincsenek sokkal jobb helyzetben) pedig Blanka ha máshol nem is (pedig, dehogynem) az olimpián bizonyított a "kívülállóknak" is. Ami most volt nem régen, mégis ez az esemény már nem fér be a sporújságírók látókörébe. Gyakorlatilag szvsz nem is létezik sportújság írás, ha nem a foci,kézilabda esetleg néha kosárlabda. Ez igaz minden médiumra.
És tényleg nem tudom mit csinál egész nap egy sportújságíró, mert ami cikket összehoz a foci világából, ahhoz nem kell egy nap. A többivel meg nem is foglalkoznak igazán. A tartalmi minőségről meg beszélni sem lehet, amikor több cikknél is (sőt már másik versenyről írtak) még mindig nem Ati fényképét közölték,hanem a csapattársáét. Dilettáns banda :smile51:
Nekem,olyan ennyi volt érzésem van V. Attilával kapcsolatosan…..

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3603

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Nem baj,essen vissza,de ne adja fel :smile30:

lacee
Beköltözött
Beköltözött

AAttila írta:
2021.09.06., hétf. 11:40
Ha már Vuelta. Lopez húzását sem tudom hova tenni. Pontosabban csak rossz értelemben. Az összetett 3. helyezett (sem) engedheti meg magának,hogy pár kilivel a vége előtt így feladja. Azt sem mondható,hogy mentálisan gyenge, hiszen előtte 2 nappal nyerte a király szakaszt,ami fejben is nehéz.
Ha végig ment volna akkor visszaesett volna 9-10 helyre.Összeomlott fejben és fizikailag is,azóta már elnézést kért mindenkitől.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Ha már Vuelta. Lopez húzását sem tudom hova tenni. Pontosabban csak rossz értelemben. Az összetett 3. helyezett (sem) engedheti meg magának,hogy pár kilivel a vége előtt így feladja. Azt sem mondható,hogy mentálisan gyenge, hiszen előtte 2 nappal nyerte a király szakaszt,ami fejben is nehéz.

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Hozzászólás Szerző: avl2 »

AAttila írta:
2021.09.06., hétf. 10:00
...Bízom benne, hogy jövőre ütőképesebb társaságot hoznak össze (már igazoltak is) és talán már nem számítanak annyira Pinot-ra sem. Bár tőle tanulhatott volna sok mindent. Szóval én nem Atiban látom egyelőre a hibát,hanem a csapatában.

...sportújságíró...Dilettáns banda :smile51:
ugy tudom oda megy Storer, lesz Attinak hasonlo korú igen komoly csapat/versenytárs: https://www.procyclingstats.com/rider/michael-storer

ááá, szerintem (is) a legtöbb, a könnyen elérhetö "sportujsagiras", sporthir ...szegényes (finoman fogalmazok)

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

lacee írta:
2021.09.06., hétf. 08:28
Én őszintén szólva, nem tudom értelmezni a csapatát. Nem tudom, mi a cél, mire akarják felépíteni, de ez a több napos sík verseny, nem az Ati világa. Nem tudom azt sem, hogy itt milyen feladatokat kapott a csapattól, azokat hogyan oldotta meg. Csak az eredményből kiindulni nem szabad. Bízom benne, hogy jövőre ütőképesebb társaságot hoznak össze (már igazoltak is) és talán már nem számítanak annyira Pinot-ra sem. Bár tőle tanulhatott volna sok mindent. Szóval én nem Atiban látom egyelőre a hibát,hanem a csapatában.

A női szakágakról méltánytalan kevés szó esik. (a pályások sincsenek sokkal jobb helyzetben) pedig Blanka ha máshol nem is (pedig, dehogynem) az olimpián bizonyított a "kívülállóknak" is. Ami most volt nem régen, mégis ez az esemény már nem fér be a sporújságírók látókörébe. Gyakorlatilag szvsz nem is létezik sportújság írás, ha nem a foci,kézilabda esetleg néha kosárlabda. Ez igaz minden médiumra.
És tényleg nem tudom mit csinál egész nap egy sportújságíró, mert ami cikket összehoz a foci világából, ahhoz nem kell egy nap. A többivel meg nem is foglalkoznak igazán. A tartalmi minőségről meg beszélni sem lehet, amikor több cikknél is (sőt már másik versenyről írtak) még mindig nem Ati fényképét közölték,hanem a csapattársáét. Dilettáns banda :smile51:

lacee
Beköltözött
Beköltözött

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Hozzászólás Szerző: avl2 »

AAttila írta:
2021.09.05., vas. 22:24
Na és ahhoz mit szóltok, hogy Vas Blanka a női Vuelta-n 9. lett az összetettben? A mai szakaszon pl 4. 6mp -t kapott csak az elsőtől. :smile52: 36_1_11.gif bravo.gif
szépen ment (már amennyire en meg tudom latni), szurkolok is Neki !
itt neztem illetve nezhetö utolag is: https://tiz-cycling.io/video_tag/ladies/
itt meg reszletesebben a részeredmenyek: https://www.procyclingstats.com/race/ce ... 21/stage-4

eleg jol helyezkedett a szökésben is a 3. etapon, a sajat csoportbol elsö lett, azaz ott jol is sprintelt, tegnap pedig az emelkedön is elöbbre jött a befutas utolso nehany 100 méterén.

...engem zavar is, hogy Valter A. -t a "közmédia" (Kossuth sporthirek) is említette, erröl egyetlen szót sem hallottam.

tavaly ota az elsö orszaguti versenye (ezt mondtak a közvetitök, akik dícsérték is), ugye SD Works-böl legjobban szerepelt, pedig voltak ott "öreg" nevek is.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Párszor használtam, nálunk nem igazán játszik a lejtőzés. Néha szelesebb időben volt rajtam, legjobban az tetszett, hogy testhez álló a szabása. A zsebeket el lehet érni alatta és valóban nem fáztam benne, de nem is fülledtem bele. Szerintem ez éri az árát :smile32:

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5212

Hozzászólás Szerző: pärt »

AAttila írta:
2021.09.06., hétf. 00:06
Szerintem ez ugyanaz,ami nekem is van szél ellen. Fekete,hálós a hátulja a szellőzés miatt,de elől védi a mellkast és karokat. Nagyon könnyű és nagyon kicsire hajtható. Ráadásul viszonylag passzos is, nem lobog az emberfián. :smile32:
Igen, olyan: hálós a háta, és tényleg jó szabásúnak tűnik.
Neked hogy vált be?

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Szerintem ez ugyanaz,ami nekem is van szél ellen. Fekete,hálós a hátulja a szellőzés miatt,de elől védi a mellkast és karokat. Nagyon könnyű és nagyon kicsire hajtható. Ráadásul viszonylag passzos is, nem lobog az emberfián. :smile32:

pärt
Őslakos
Őslakos

revox írta:
2021.09.05., vas. 21:23
Ez csak az esőkabát témához...
Ezt a zsebmókust most vettem - szigorúan csak szél ellen.
IMG_20210905_232253.jpg
IMG_20210905_232253.jpg (3.85 MiB) Megtekintve 1231 alkalommal
Bár a termékismertetőjében hamukáznak valami permetező eső elleni védelemről, de azt nem venném komolyan. Kíváncsi vagyok ér-e majd valamit. Nekem csak arra kell, hogy ha estefelé ereszkedem hegyről, akkor a hosszú mez felé felkapva védjen egy kicsit, igazán hideg időben már úgysem megyek, esőben meg aztán végképp nem. Tetszik, hogy ekkorára lehet hajtogatni.

Amit Szalon írt az ilyesmi Decathlonos cuccokról, annak, sajnos hajlamos vagyok hitelt adni. Van tőlük egy nagyon könnyű, nem bringás esőkabátom, amiben egy túrán szerencsére nem 2500 méteren áztam el, csak egy védettebb völgyben, mert amúgy ronda kihűlés lehetett volna a vége. Bár sok mindent veszek tőlük és általában a célnak megfelelnek, de sajnos bele lehet futni náluk szerényebben árazott, de csak szerény igényekhez készített holmikba is. Ha esőben is tekernék, a túradzsekis tapasztalatomon okulva nem igen kockáztatnám, hogy tőlük válasszak.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9539

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

AAttila írta:
2021.09.05., vas. 22:24
Na és ahhoz mit szóltok, hogy Vas Blanka a női Vuelta-n 9. lett az összetettben? A mai szakaszon pl 4. 6mp -t kapott csak az elsőtől. :smile52: 36_1_11.gif bravo.gif
Mit, mit?
ÓRIÁSI GRATULA NEKI! leborulok.gif
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

akisbandi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: akisbandi »

revox írta:
2021.09.05., vas. 21:23

edit: ez van fluoban, ez is 10.000mm-es membrános dzseket,de ennél nem írják,hogy kicsire hajtható.

https://bikefun.hu/product/dzseki-north ... h2o-hosszu
Ez biztos nem hajtható kicsire, egy egész jó kabát, ősszel, tavasszal hordom, ha egy kicsit melegebb van (kisüt a nap), akkor viszont szauna, az ujj vége lehetne kicsit szorosabb, hogy ne fújjon be a szél és létezik(ett) belőle egy szellőzős hátú verzió, szerintem az jobb lehet. Viszont jól leér derékra és két órát ki lehet benne bírni, utána már fázom.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4535
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

Ez csak az esőkabát témához. Úgy tűnik,most ez fut, de a régitől még erősebb vízállósággal. Árban azért sokkal kedvezőbb, csak lehet nincs fluo(de lehet,csak itthon nincs), ami azért esős időben nem ártana. A kis láthatósági csíkok azért kevés.

https://bikefun.hu/product/dzseki-north ... o-antracit

edit: ez van fluoban, ez is 10.000mm-es membrános dzseket,de ennél nem írják,hogy kicsire hajtható.

https://bikefun.hu/product/dzseki-north ... h2o-hosszu
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Monnyuk a terelés az árával elég béna :D nemhogy 10, 5 éve se volt ilyen drága egy bicaj, bár a Dogmák 5 éve kb, de azt tudjuk, hogy szereti az árversenyt magasan vezetni... Node, ettól eltekinve, ha ma említették a vuelta közvetítésen, rákerestem,, tényleg megjelent. Bár egyelőre csak képen lehet nézegetni. Fura, de annyira xar a cikk, hogy már nem is tetszik :D

https://bikefun.hu/az-5-generacios-scultura-team

Kép
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

pärt
Őslakos
Őslakos

AAttila írta:
2021.09.05., vas. 18:51
Azért még a lehúzott ár is erősen akciós lenne, nemhogy a 98 :fekverohog:
Screenshot_20210905-184900_Facebook.jpg
Ez egy nigériai herceg boltja lehet. :D

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Roglic 58t :smile46:
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2021.09.05., vas. 18:58
revox írta:
2021.09.05., vas. 18:55
AAttila írta:
Ez az,ahil nemrég a cipő volt? :D
Nem,ez egy másik megbízható bolt. :smile32: Ott nem voltak ennyire hihetetlen árak, de az is már a gyanús kategória volt.
Van néhány, nem árt az óvatosság :rolleyes: de ez azért messze a legjobb :D
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2021.09.05., vas. 18:55
AAttila írta:
Nem,ez egy másik megbízható bolt. :smile32: Ott nem voltak ennyire hihetetlen árak, de az is már a gyanús kategória volt.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Screenshot_20210905-184900_Facebook.jpg (492.35 KiB) Megtekintve 1164 alkalommal

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

A tekergetője is más,mint a megszokott. A kis pöcköt,ha felfele húzom, engedi szabadon, ha lefele nyomom, egy kattot visszaracsnizik/lazít.
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2021.09.04., szomb. 16:20
Ilyen betétre gondolsz?:
Szélesebb, lényegében nyelvszélességű, így kvázi pántként funkcionál, de valami naghyon könnyű,de erős kompozitanyag, de rugalmas is amennyire kell) Alatta a nyelven pedig bazi nagy lyukak vanak,de van rajta egy sűrű szövésű fémháló. Kicsit olyan a feeling,mint az autók direktszűrőjénél, kicsit felgyorsítja a levegőáramlást a rács. Elég hideg levegőt ventillál. Okos megoldások. 100 ojró (jó,eredtileg tán 320 volt,de még az agyelborulás előtt)
20210904_163701.jpg
20210904_163701.jpg (609.2 KiB) Megtekintve 1203 alkalommal
halfnote.hu

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”