Nu, akkor mi is legyen Lacival? Zuhany közben azon filóztam, ez a mai nap kicsit olyan szájkararésra sikerült, de egyelőre zsákutca szagú
Biztos sok igazság van a leírtakban, de a gyakorlat egy roppant egyszerű dolog. És a gyakorlat azt mutatja, aki teljesítményre tréningezik, az fogyni is fog. Ez egyszerű törvényszerű dolog.
Szóval Lacee, én javallom, ess neki az 500 métereknek. Esetleg szokatónak elsőre csak egy szériàt menj és meglátod, kifejezetten kellemesen fogsz elfáradni és remélhetőleg nem eszed ki a hűtőt. Ha ezt tudod rendszeresíteni heti 2-3 alkalommal, be fog indulni egy átalakulási,fejlődési folyamat. Aztán ha a szervezeted megszokja a terhelést, lehet emelni a tétet, jöhet a 2x5 széria, majd a táv növelése. De talán első 4-5 alkalommal elég lesz 1x5. Ha 30-al közlekedsz,nem kell sokat emelned, menj 35-el. Ha kevésnek érzed,legyen 37. Nem kell izmoskodni, mert 5-öt kell majd menni és a végére azért majd fogy a kraft.
Vixomt vegyél fehérjét,ha még nem vetfél. Nekem scitec van, de ez ízlés dolga. Az mehet be egyből,ahogy hazaérsz. Egy kis kávé is segíti a regenerációt(sokszor hozzáöntöm a fehérjéhez). Tréning után kb egy órával már éhes is leszel. Nyugodtan mehet szénhidrát is, nekem legjobban a gyros vált be. A sót is kell majd pótolni. Az izotóniás a kulacsban kell,de kevés lesz. Régen sokszor edzés után, amikkr már lepihent mindenem, füstölt tokaszalonnát sütöttem ki és vöröshagymával toltam(gazdagon. A hagyma is regenerál), persze egy, kis kenyérrel. De bevált a rántotta is. Ha rendszeressé tudod tenni, ehetsz bármit, a szervezet rááll a körforgásra és nem lesz semmi gond. Rox esetben volt,hogy sós vizet ittam. Alapvetően rém ihatatlan,de van az a sóveszteség, hogy a legkéjsebb mámorral ér fel
Ja, kóla. Hagyományos, nem Zero.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu