asebestyen írta: ↑2021.09.01., szer. 12:01
Skacok, ne csináljátok már!

Először csak meg kell venni a felszerelést, nem? Gondolom télen, nyáron nem ugyanabba a ruhába tekertek. Lámpa csak kell, ha csak este tudtok edzeni... Görgő is kell, ha napi lebontású edzésterv van és nem lehet kint megcsinálni. Egyedül a nyereg lehet olyan, ami extra, de azt is csak azután vettem, hogy képtelen voltam megszokni a másikat, már sebes voltam tőle meg minden. Én most ebben nem érzek hifizést.
Teljes mértékben igazad van. Én is bő egy éve kezdtem komolyabban venni és azóta is a ruhatáram feltöltésével vagyok elfoglalva. Lassan lesz minden olyan időre, amiben hajlandó vagyok kint tekerni, legalább egy szett. És sajnos itt is az a tapasztalatom, hogy ami jó, az nem olcsó.
Én erre is tudok még egy lapáttal rátenni, mert egy hete megjött végre az új bringám. Ez nem panasz!
Ebben az időszakban a rendeléstől számított 9 hét alatt (igaz 4 hetet ígértek), ami elég ritka. Ezt már eléggé véglegesnek gondolom, még ha nem is az új Di2 szett van rajta, akkor is. Ugye ismerős mondat a hifizésből?
De most komolyan is gondolom.

Már az előző Merida is nagyon jó gép volt, de a fiam kiszedte alólam, kinőtte a sajátját, és szemet vetett az enyémre. Én pedig nagy duzzogva kereshettem másikat.

Erre ráülve megvan az az általam nehezen megfogalmazható plusz, amit az ember akkor érez, amikor egy prémium terméket (legyen az autó, vagy hifi berendezés) van szerencséje használni.
Róla van szó:

- air.jpg (1.71 MiB) Megtekintve 1729 alkalommal
Majd lesz rá "rendes" pedál, és a kormány alól is kerül ki nagy valószínűséggel hézagoló.