Bocs nem kötekedek, de ez a ground clearance kevés lesz oda
Audinak van egy jobb villanyosa

Bocs nem kötekedek, de ez a ground clearance kevés lesz oda

Ne csigázz bennünket, azért valamit mesélhetnél róla...

Volt már erre példa régebben is. Ha jól emlékszem 1982-ben. Én is erdei földúton próbáltam, nem aszfalton.

Ez tényleg ott fog menni a Kamazokkal együtt?

Ösztönösen megérzik, mi a tuti, menőAlex_Aston írta: ↑2023.10.28., szomb. 19:04Drift versenygépek testközelből.
A fehérrel az egyik legjobb barátom tolja. Látszik, hogy csajmágnes, mert mindkét lányom rögtön bele akart ülni

Totálisan egyetértek. A tervezettel és a hozzáfűzött kommentjeiddel is.Vinkler írta: ↑2023.10.04., szer. 18:55Régóta rebesgetik ezt a “szankciót”, és végül is van benne valami, ha belegondolunk. Teljesen felesleges a batár többszáz Le-s SUV-oknak zöld rendszámot adni, a kisebb autóknál ez árnyaltabb persze.
Egyébként meg egyre kevesebb előnye van a zöld rendszámnak, lassan semmi értelme nem lesz. A mutogatom, h én zöld vagyok szerintem eleve disszonáns.

Régóta rebesgetik ezt a “szankciót”, és végül is van benne valami, ha belegondolunk. Teljesen felesleges a batár többszáz Le-s SUV-oknak zöld rendszámot adni, a kisebb autóknál ez árnyaltabb persze.

Mi a célod ezzel az ezer éves memmel?

Uuuuuuuuuu! Volt ilyenem, nem szerettem. Utána jött egy e30 325i Cabrio. Az jobb volt, de valójában, az azt követő e36

A legnagyobb ellensége a gyár, amelyik készíti....
A kormány bőrének a kézkrém egy nagy ellensége, a haverom felesége egyfolytában krémezi a kezét, és ennek megfelelően a kocsijának gyárilag bőrözött kormánya egy okádék lett pár év alattVinkler írta: ↑2023.09.23., szomb. 16:56Nyilván, meg használat függő is. No meg egy jó kőműves tenyér sem olyan, mint egy érsebészé…zoli73 írta: ↑2023.09.23., szomb. 15:40
Szerintem az nem kor, hanem futásteljesítmény kérdése, hogy egy ilyen kormánybőrözés mikor adja meg magát.
Az én említett autómban(Honda) 8 éves korában, közel 200e km futás után volt erre szükség. Ellentétben a párom 17 éves, alap Ford Fiesta-jában, 201e km után sem kell vele foglalkozni. Kicsit fényes, de semmi más. Lehet, hogy ez még valódi bőr? Vagy régen minden jobb volt?![]()
De egy szó, mint száz, az után bőrözés nem fogja addig bírni, mint az eredeti.