Alex_Aston írta: ↑2021.07.18., vas. 22:43
Szerintem is kevés volt a bünti. Legalább egy box áthajtás, vagy stop&go lett volna reális.
De F1 sosem büntette rendesen a kis nyikhajt. Talán féltek, hogy rasszistának titulálják őket miatta, ebben az idióta mostani világban.
Még Rosberg mellett is mindig neki kedveztek Rosberg ellenében. Sokszor nem kapott semmi büntetést, még 5-10mp-et sem, amikor más ugyanazért igen. Kellett egy fekete kirakat ember, hogy lássák, milyen modern gondolkodású ez a cirkusz. De most már elégnek kéne lenni végre.
Szerintem ezt egy kicsit túlgondolod, de igazából mindegy :)
Amikor bekerült az F1-be Hamilton, nekem szimpi volt. Senna volt a kedvence, első színesbőrű versenyző stb. Aztán valahogy nem lett szimpi a hatalmas önbizalma, sok szerencséje (ettől kaptam agyfaszt Schumacher esetében is - akkor Villeneuve meg Hakkinen szurkoló voltam) végett. Amúgy is Kimi fan vagyok, akkoriban meg még volt keresnivalója is a mezőnyben. Na aztán Rosberg idejében inkább Rosbergnek szurkoltam, de rá kellett jönnöm, hogy tud valamit a színes srác. Mentálisan és vezetés terén is. Azóta neki szurkolok... Mindig valami extrát húz elő, akkor amikor kell. És a sok szerencse valóban az oldalán van, de Schumacher pont ugyanilyen volt, és megkockáztatom az összes nagy bajnok.
Verstappen duzzad az önbizalomtól, gyors, ügyes, nem fél. Azonban idő kérdése volt hogy mikor fogják falra kenni úgy igazán. Megtörtént, és azt gondolom csak és kizárólag magának köszönheti. Nyilván sajnáltam volna ha megsérül, de így egyáltalán nem sajnáltam. Eddig mindig elvette mindenki az utolsó pillanatban. Itt Hami is megmutatta mekkora farka van. És úgy látszik nagy (négereknek amúgy is nagy szokott lenni, ezt tudhatta volna Verstappen is

) Hányszor védekezett Verstappen az elmúlt években megkérdőjelezhetően, Imolában az esőben kitette a kerékvetőre Hamiltont a Tamburelloban, Silverstonban is a rajttól kezdve kergették egymást, az egyenesben össze is értek, szóval huzogatta az oroszlán bajszát, aztán ez lett a vége.
Spa-t sajnálom, hogy ilyen szarul lett lerendezve, jó pálya nagyon, és most 1 évet várni kell rá. Shit