Addig is bemelegítésképpen egy kicsit más műfaj múlt vasárnapról, innen délről (sajnos nem én voltam az operatőr
youtu.be/tR7Ev6SnuTE

Addig is bemelegítésképpen egy kicsit más műfaj múlt vasárnapról, innen délről (sajnos nem én voltam az operatőr

Srácok, előre is elnézést mindenkitől. Tudom, hogy főként miattam lett október 5.-re tervezve a következő HFBZK túra. Viszont rajtam kívül álló ok miatt (sajnos, majdnem inkább belül álló) nem tudok menni. Egyik reggel megálltam a kocsimmal egy zebránál, hogy sulis gyerekeket engedjek át, a mögöttem jövő kamiont meg én állítottam meg, elbambult a jobbágy, és rommá törte a kocsimat. Ami totálkáros lett, én megúsztam pár zúzódással (nem is értem, hogyan). A biztosító már fizetett, így bérautó már nem játszik, az új (használt) kocsim még valahol Németországban kering, a baráti csereautók meg pont a hétvégére fogytak el. Így ki kell hagynom, jó tekerést!

Köszi Ati!AAttila írta: ↑2025.09.28., vas. 09:25Szerintem jól döntöttél.Elég tapasztalt vagy ahhoz,hogy 38 kili alatt is érezd,alapvetően ez a megfelelő bicó a számodra. Ha most vigyorogva tekersz, 100 kili után sem lesz másképp.
Ha pedig úgy érzed fejleszteni kell,dobsz rá másik kerékszettet,de már így sem rossz.
Az a legfontosabb (szerintem),hogy újra élvezed a tekerést. Ez mentálisan rohadt sokat ad a teljesítményhez,észre sem veszed és könnyedebben tekersz. Nem fáradsz annyira és oda tudsz figyelni más,általad választott dolgokra.
Gratulálok és sok kellemes kilométert kívánok!![]()
Szerintem jól döntöttél.

A jelenlegi bringám adatai:pärt írta: ↑2025.09.25., csüt. 22:18Tényleg nem működik a kalkulátor. Mindenesetre az az 58 elég nyújtózkodós méret. Nem tudom, milyen évjárat, ezek a 2017-es és 2019-es geo-k. Kis eltérés van, de lényegében közeli adatok. Ha a mostani gépeden a reach hasonló, akkor jó lehet, feltéve persze, hogy a villanyak nincs túl rövidre szabva. Screenshot_2025-09-25-21-12-19-38_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpgScreenshot_2025-09-25-21-59-50-68_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpggianni321 írta: ↑2025.09.25., csüt. 20:06Nem tudjátok véletlenül, hol lehet olyan kalkulátort találni, ami kidobja, egy adott méret milyen testmagassághoz passzol? Egy Speci S-Works Venge disc-et nézegetek 58-as méretben, és a Speci oldalán lévő kalkulátor vmiért nem működik. Érzésem szerint nagy lenne nekem az 58-as váz, de szeretnék biztosra menni, mielőtt jobban bele mélyednék az adott bringába.

Tényleg nem működik a kalkulátor. Mindenesetre az az 58 elég nyújtózkodós méret. Nem tudom, milyen évjárat, ezek a 2017-es és 2019-es geo-k. Kis eltérés van, de lényegében közeli adatok. Ha a mostani gépeden a reach hasonló, akkor jó lehet, feltéve persze, hogy a villanyak nincs túl rövidre szabva.gianni321 írta: ↑2025.09.25., csüt. 20:06Nem tudjátok véletlenül, hol lehet olyan kalkulátort találni, ami kidobja, egy adott méret milyen testmagassághoz passzol? Egy Speci S-Works Venge disc-et nézegetek 58-as méretben, és a Speci oldalán lévő kalkulátor vmiért nem működik. Érzésem szerint nagy lenne nekem az 58-as váz, de szeretnék biztosra menni, mielőtt jobban bele mélyednék az adott bringába.

Nincs benne semmi titok. Köszönöm, remélem a következő évben is haladok ezen az úton.AAttila írta: ↑2025.09.22., hétf. 21:45Köszönöm szépenSzámomra megtisztelő, hogy vetted a fáradságot és begépelted ezeket a sorokat. Őszintén gratulálok Neked is és Ákosnak is, mert nagyon közös ez a munka.
![]()
Remélem a következő évértékelődik tudunk együtt gurulni (semmiféle megmérettetés nélkül) majd ha úgy érzed...

Az én szerepem Tomi fejlődésében marginális. Tényleg.AAttila írta: ↑2025.09.22., hétf. 21:45Köszönöm szépenSzámomra megtisztelő, hogy vetted a fáradságot és begépelted ezeket a sorokat. Őszintén gratulálok Neked is és Ákosnak is, mert nagyon közös ez a munka.
![]()
Remélem a következő évértékelődik tudunk együtt gurulni (semmiféle megmérettetés nélkül) majd ha úgy érzed...
Köszönöm szépen

Jópár éve, (kb 20) hagytam abba a kerékpározást és akkor annyira meg is utáltam, hogy azt hittem soha többet nem ülök bringára. Nem értem marconi szintig soha, de azért toltam tisztességgel. Nyilván amikor jöttek a gyerekek vettem egy trekkinget és ezzel jöttünk-mentünk családi tekerések alkalmával, illetve vittem a gyerekeket gyerekülésbe bölcsibe. Jó volt ez így.

Akkor lassan már világbajnokságon is indulhatsz.

Jó könnyű feladat.

Ott villog a főbanner az oldal tetején.pärt írta: ↑2025.09.21., vas. 00:03Valami hifis dzsembori lesz?Két éve is rászerveztek a BZK ride-ra, Revi majdnem ki is hagyta miatta, de aztán jobb belátásra tért.
![]()
Felnőtt emberek vagyunk, aki ilyen korára nem tudott összerakni egy értelmes, hallgatható rendszert, az tényleg jobb, ha csak biciklizik.![]()

Valami hifis dzsembori lesz?

Kiállítás hétvége, de ettől még lehet jó a többieknek.