Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Foci
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.
- Értékelés: 211
Foci
Győztünk!
Ígérem, a Videotont jobban megverjük :kiraly:
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.
Foci
Közel egy évig lilaként szurkoltam a Debrecennek, de mióta Mészöly átvette az Újpest irányítását, újra szurkolni tudok a csapatomnak...
HAJRÁ LILÁK!!!
1:0!!!!!!!!!!!!! :kiraly:
Újpest 10 emberrel... 1:1
10 emberrel is vezetünk!
2:1!!!
2 perc
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.
Foci
Közel egy évig lilaként szurkoltam a Debrecennek, de mióta Mészöly átvette az Újpest irányítását, újra szurkolni tudok a csapatomnak...
HAJRÁ LILÁK!!!
10 emberrel is vezetünk!
2:1!!!
Albert Einstein
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.
Foci
HAJRÁ LILÁK!!!
Albert Einstein
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.
Foci
HAJRÁ LILÁK!!!
Albert Einstein
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.
Foci
HAJRÁ LILÁK!!!
Albert Einstein
Foci
Negyeddöntő március 30–31. és április 6–7.
Elődöntő április 20–21. és 27–28.
Döntő május 22., Madrid, Bernabéu-stadion
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
Foci
AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
Bayern München vagy Manchester United – Lyon vagy Bordeaux
Inter vagy CSZKA Moszkva – Arsenal vagy Barcelona
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
Foci
A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA:
Olympique Lyon (francia)–Girondins Bordeaux (francia)
Bayern München (német)–Manchester United (angol)
Arsenal (angol)–Barcelona (spanyol)
Internazionale (olasz)–CSZKA Moszkva (orosz)
Szvsz továbbjutók:
Lyon
Manchester United
Barcelona
Internazionale
/Michael Jackson/
Foci
Továbbjutók:
Barcelona
Bodeaux
Internazionale
Bayern München
CSKA Moszkva
Lyon
Arsenal
Manchester United
Sorsolás pénteken. Ki mit vár? Remélem összejön a Barca - Inter meccs.
/Michael Jackson/
Foci
Kettő már bejött
Már 4/4
6/4. Romlott az arány...
Barcelona
Bodeaux
Chelsea - Internazionale
Bayern München
Sevilla - CSKA Moszkva
Lyon
Arsenal
Manchester United
8/6, nem lett olyan rossz arány :lol!:
/Michael Jackson/
Foci
Girondins Bordeaux (francia) – Olympiakosz (görög) 2–1 (1-0)
G: Gourcuff 5., Samah 88., ill. Mitroglu 65.
Tj: Girondins Bordeaux, 3-1-es összesítéssel
/Michael Jackson/
Foci
Barcelona (spanyol) – VfB Stuttgart (német) 4–0 (2–0)
G: Messi (13., 60.), Pedro (23.), Krkic (89.)
Tj: a Barcelona, 5–1-es összesítéssel
Ez nagyon sima volt...
/Michael Jackson/
Foci
Chelsea-nél egy kiemelkedő játékos nem volt, Inter-nél dettó, talán Sneijder tűnt ki a szürkeségből...
Pontosan.
Ill. még kiemelném Murinho-t, aki a taktikájával verte meg a Chelsea-t.
/Michael Jackson/
Foci
Kettő már bejött
Már 4/4
Barcelona
Bodeaux
Chelsea - Internazionale
Bayern München
Sevilla - CSKA Moszkva
Lyon
Arsenal
Manchester United
6/4. Romlott az arány...
Egyébként nem sajnálom, hogy nem jött be a Chelsea meccs. Ilyen játékkal nem is érdemeltek volna továbbjutást.
Chelsea-nél egy kiemelkedő játékos nem volt, Inter-nél dettó, talán Sneijder tűnt ki a szürkeségből...
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Foci
Sevilla (spanyol) – CSZKA Moszkva (orosz) 1–2 (1-1)
Gólszerző(k): Perotti 40., ill. Necid 39., Honda 55.)
Tj: a CSZKA 3–2-es összesítéssel
/Michael Jackson/
Foci
Chelsea (angol) – Internazionale (olasz) 0–1 (0–0)
Gólszerző: Eto'o (78.)
Tj: az Internazionale, kettős győzelemmel, 3–1-es összesítéssel
ui.: Sosem esett még ki a Chelsea kettős vereséggel...
/Michael Jackson/
Foci
Kettő már bejött
Már 4/4
Barcelona
Bodeaux
Chelsea - Internazionale
Bayern München
Sevilla - CSKA Moszkva
Lyon
Arsenal
Manchester United
6/4. Romlott az arány...
Egyébként nem sajnálom, hogy nem jött be a Chelsea meccs. Ilyen játékkal nem is érdemeltek volna továbbjutást.
/Michael Jackson/
Foci
Sokat olvasgattam mostanában Berbatovról... Eléggé megoszlanak a vélemények, a nagyon szartól, a hogyan lehetett egy ilyen játékosért 30 M-t kiadni, a 4-5-1 nem neki való, megérte az árát, de még nem tudott teljesen kibontakzni-ig.
Mit gondoltok erről?
Aki látta a mai meccset... Berbatov amit ma csinált, na ezt várják el tőle... Gól, gólpassz... Remélem ez lesz nála a minimum.
/Michael Jackson/
Foci
Életemben egyszer szerettem. Azért az utolsó bő 5 percért megérte! Megnéztem most újra, libabőr ezerrel: Ezzel én is így vagyok! Felállva, ugrálva, leizzadva, 200-as vérnyomás.
Mondjuk, nekem tavaly is volt egy hasonló 5 percem. Egy kávézóban néztük, ott sem bírtam ülve
Iniesta a király
Dolgozó: Audiolab M-DAC Mini DSD DAC - Genelec 8020A - Genelec F One
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
Foci
Lényeg, hogy ne a BM nyerje meg a kupát. Nem szeretem nézni az anti focit.
Életemben egyszer szerettem.
Azért az utolsó bő 5 percért megérte! :lol!:
Megnéztem most újra, libabőr ezerrel:
Szerintem mindenki tudja, h mi van a gomb mögött! :kiraly:
Életem legjobb utolsó 5 perce.
Knézy (Isten nyugosztalja) már eltemette a MU-t. Libabőrös leszek akárhányszor megnézem.
Love United!
/Michael Jackson/
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.
Foci
Lényeg, hogy ne a BM nyerje meg a kupát. Nem szeretem nézni az anti focit.
Életemben egyszer szerettem.
Azért az utolsó bő 5 percért megérte!
Megnéztem most újra, libabőr ezerrel:
Szerintem mindenki tudja, h mi van a gomb mögött! :lol!:
Albert Einstein
Foci
Barcelona Bodeaux Chelsea Bayern München Sevilla Lyon Arsenal Manchester United Már 4/4 Jajj szegény Real Glory MU!
Jól látod a helyzetet, én nem gondoltam volna, hogy a Lyon nyerő lehet a Reallal szemben! Én mint elvakult Barca drukker kicsit örülök is meg nem is. Real-Barca BL döntő Madridban, na az nem semmi lett volna!
Én beérem egy Barca-MU döntővel, csak hogy visszavágjunk a tavalyiért. Egyébként a másik kedvelt csapatom a Barca, szóval nagy gond nem lenne. Lényeg, hogy ne a BM nyerje meg a kupát. Nem szeretem nézni az anti focit.
/Michael Jackson/
Foci
Barcelona Bodeaux Chelsea Bayern München Sevilla Lyon Arsenal Manchester United Már 4/4 Jajj szegény Real Glory MU!
Jól látod a helyzetet, én nem gondoltam volna, hogy a Lyon nyerő lehet a Reallal szemben! Én mint elvakult Barca drukker kicsit örülök is meg nem is. Real-Barca BL döntő Madridban, na az nem semmi lett volna!
Dolgozó: Audiolab M-DAC Mini DSD DAC - Genelec 8020A - Genelec F One
Foci
Most megint sorsolás lesz, és ezúttal az egy országból származók is kaphatják egymást?
Igen.
Épp azt nyilatkozta a Wenger, hogy szeretné vagy a Chelsea-t vagy a MU-t kapni, mert a bajnokságba nagyon kikaptak mind a két csapattól. Nem értem minek... Sírva mennének haza az óvodások
/Michael Jackson/