Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Koncertélmények
Koncertélmények
még egy...
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12
Koncertélmények
Még kép...
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12
Koncertélmények
George Michael koncerten volt vki? Sajna nem jutottam el...
Én voltam és nagyon tetszett. Majd 3 óra, 20 perc szünettel. A szünet utáni első számnál egy kicsit túl volt lőve a hang (torzított), de összességében nagyon jó volt a hangzás, a látvány és persze a hangulat is. Profi előadó, profi zenészek, jó számok és a Busht lerántó angol bulldog (Blair) az mindent vitt. A képet telefonnal csináltam, nem a legtutibb, de ez van.
Koncertélmények
a többieknek: kb ugyanolyan értelmes dolog belekötni az "in concert" névbe, mintha valaki belekötne a Rolling Stones nevébe, hisz ők vajon mitől gördülő kövek?
egyszerűen ez lett a neve és kész
sztem nem az "in concert" névbe kötött bele Mester (bár ennyi erővel abba is lehetett volna), hanem ebbe a mondatba:
"Nagyon nagyszabású, és fegeteges koncert volt!"
Egyébként azt én sem tudom, hogy ez mitől koncert?
peace
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
Koncertélmények
A ma esti Al DiMeola, Horgas Eszter 'Mária' koncertet nem vette föl valaki?
Koncertélmények
még mindig lol.
Egyedül a tejosztót irigylem, szó szerint osztja a tejet a közönség szájába.
Milliomosnak lenni a nagy büdös semmiből. Khúl.
Koncertélmények
IN CONCERT BUDAPEST Neked lehet, hogy nem koncert, de másnak az volt...
ki kell javítsalak, mert "Elements Of Life" a mostani turné neve, és nem "In Concert
de a lényege ugyanaz, az In Concert lényegét és hangulatát viszi el elég sok országba
a többieknek: kb ugyanolyan értelmes dolog belekötni az "in concert" névbe, mintha valaki belekötne a Rolling Stones nevébe, hisz ők vajon mitől gördülő kövek?
Jajj Trancetárs, csak te ne köss már belém légyszi
Én is tudom, hogy ez az Elements Of Life turné... nem vagyok hülye...
de ha te ott voltál... akkor hallhattad hogy a kopasz konferáló manus is nem 1szer ordította hogy "In Concert Budapest!!!"
Ezért bátorkodtam így nevezni eme eseményt... de szerintem annak mondható... mert nem jön ide Tijs minden héten...
Koncertélmények
IN CONCERT BUDAPEST Neked lehet, hogy nem koncert, de másnak az volt...
ki kell javítsalak, mert "Elements Of Life" a mostani turné neve, és nem "In Concert
de a lényege ugyanaz, az In Concert lényegét és hangulatát viszi el elég sok országba
TV: Panasonic P42C2 | DVD: Panasonic DVD-S53 | HD: Asus O!Play + 1 TB WD | Erősítő: Yamaha RX-V440RDS | Hang: Koda AV707FSC | Fejhallgató: Technics RP-F300
PC: Cooler Master Mystique 632 | Gigabyte M56S-S3 | Athlon64 X2 5000+ | 4 GB DDR2 Kingston HyperX | 1 TB Hitachi + 750 GB WD | Leadtek PX9600GT | Pioneer 216D | FSP 350PNF | Samsung 2253LW 22" TFT |
Koncertélmények
Hogy?Még mindig nem értem, hogy ez mitől koncert...
Tudtam, hogy lesz aki nem állja meg kötöszködés nélkül...
Még a Nevében is benne van... IN CONCERT BUDAPEST
Neked lehet, hogy nem koncert, de másnak az volt...
Van egy In Concert című felvétel, ami koncert természetesen és elképesztően hangulatos jazz, kiváló, jó hangú felvétel.
Scott Hamilton szaxofonol rajta a nép zenekarával együtt.
Scott Hamilton: In Concert
Koncertélmények
Nézegetve a képeket, én is mosolygok halkan. Sajnálom, hogy Nektek ez a legnagyobb koncertélmény.
Ízlésről no vita
De hát igazad van
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11000
- Kapcsolat:
Koncertélmények
Nézegetve a képeket, én is mosolygok halkan. Sajnálom, hogy Nektek ez a legnagyobb koncertélmény.
Koncertélmények
Hogy?Még mindig nem értem, hogy ez mitől koncert...
Tudtam, hogy lesz aki nem állja meg kötöszködés nélkül...
Még a Nevében is benne van... IN CONCERT BUDAPEST
Neked lehet, hogy nem koncert, de másnak az volt...
Koncertélmények
Dj Tiesto Forever!
Koncertélmények
Hogy?
Még mindig nem értem, hogy ez mitől koncert...
Koncertélmények
még 1
Koncertélmények
Dj Tiesto, In Concert Budapest 2007.05.26.
Nagyon nagyszabású, és fegeteges koncert volt!
Ezek saját képek
Koncertélmények
Hideg volt, Magdi biztosan fázott, de a hangja az nem fagyott be, hála az égnek! Ez nem CD-ről kevert tátika volt, én FAN vagyok, ez az érdes, de erős hang nekem bejön. Furcsamód a nagy langyi külföldi sztárok nem érdekelnek. NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Koncertélmények
Szerintem jó volt. NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Koncertélmények
Május 18-án szakadó esőben voltam Rúzsa Magdi koncerten.
NZS
Koncertélmények
George Michael koncerten volt vki? Sajna nem jutottam el...
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Koncertélmények
Sajnos az Arénában szinte lehetetlen jó hangot csiholni, annyire el van kefélve az egész akusztika. Saját élményeimben kutatva talán csak Phil Collins csapatának sikerült normálisan belőni ezt a nagy fazekat.
én is voltam már jópár koncerten az arénában és szerintem a 2006-os depeche mode koncert hangja is nagyon rendben volt.
a legrosszabb viszont számomra a guns n roses koncert volt, kása volt sajnos, de azért jót buliztunk
blogom
Koncertélmények
Mike téma: Nekem az volt a szívfájdalmam, hogy nem volt pénzem TB-s pólót venni
Hallottam, hogy utánna már bánta, hogy nem volt ráadás. Emlékeim szerint elötte volt a Metallica is (no persze nem, mint előzenekar, hanem külön turné), és ők 3 órányit melóztak a színpadon, pedig az fizikai munka a javából
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
Koncertélmények
Nagyon jó volt a szombati, 50 éves jubileumi Benkó Dixieland koncert. Kevés együttes mondhatja el magáról, hogy 50 éve együtt zenél, ráadásul ilyen kiemelkedő színvonalon.
Csak gratulálni tudok nekik a koncerthez, és ahogy Sándor mondta a koncerten, még legalább 30 év együtt zenélést kívánok nekik és közönségüknek!
Interjú Benkó Sándorral
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11000
- Kapcsolat:
Koncertélmények
Tán 10 éve volt itt a Kisstadionban, a TB III volt tán akkor a műsor.
Bizony, én is ott voltam. Voltak ott bajok, de a problémákat elnyomta, hogy élőben láthatom ifjúságom nagy bálványát. Sajnos Mike nagyon haknira vette azt az estét (is).
Dolgozni voltál, vagy szórakozni? Mert nem indegy ám
Nálam a kettő nehezen választható szét egy koncerten sajnos. De akkor még csak kábeleket rángattam.
Koncertélmények
Tán 10 éve volt itt a Kisstadionban, a TB III volt tán akkor a műsor.
Bizony, én is ott voltam. Voltak ott bajok, de a problémákat elnyomta, hogy élőben láthatom ifjúságom nagy bálványát. Sajnos Mike nagyon haknira vette azt az estét (is).
Dolgozni voltál, vagy szórakozni? Mert nem indegy ám