Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Koncertélmények

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Igc »

Tegnap este Győr - Ákos koncert:

Fantasztikus volt, végre a hangzással sem volt semmi gond. Elég zúzósra vették a figurát és hanyagolták a slágeres dalokat is. Volt Bonanza átdolgozás is (101-es szoba ). A koncert alatt végig a háttérben kivetítőn ment az élőkép a koncertről valamint kisfilmek, animációk. Nagyon hangulatos volt.
Aki teheti ne hagyja ki a maradék 3 bulit...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

Ez nálam az év koncertje volt!

CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

aznap After Crying-ra megyek a Művészetek Palotájába, 20 éves jubileumi koncert
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

Billie Joe
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Billie Joe »

hamarosan...

jön valaki innen?
blogom

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

Nem fesztivál része volt. És akkor ott volt Mel C, meg Chicane is.
Tegnap is volt egy MEL C a színpadon....
LOL

De akkor hárman voltak.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Nem fesztivál része volt. És akkor ott volt Mel C, meg Chicane is.
Tegnap is volt egy MEL C a színpadon....
LOL

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Koncertélmények

Melyik DVD-t érdemes leginkább beszerezni tőle (hangzás alapján főleg)?

A Live At Slance Castle-t.

Köszi a tippet, kicsit utánanéztem, nekem is szimpinek tűnik. Meg jól fog mutatni az RHCP, U2 Slane Castle-s DVD-je mellett (bár a Budokanos meg ilyen alapon az Ozzy, Dream Theater, Judas Priest mellett) De akkor ez is fesztiválos koncert volt, vagy egy kisebb önálló buli?

Nem kisebb, egy nagyobb önálló buli. Nem fesztivál része volt. És akkor ott volt Mel C, meg Chicane is.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

freestate
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: freestate »

Köszi a tippet, kicsit utánanéztem, nekem is szimpinek tűnik. Meg jól fog mutatni az RHCP, U2 Slane Castle-s DVD-je mellett (bár a Budokanos meg ilyen alapon az Ozzy, Dream Theater, Judas Priest mellett) De akkor ez is fesztiválos koncert volt, vagy egy kisebb önálló buli?

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Koncertélmények

Tényleg király volt a tegnapi Bryan koncert. Én nem vaok nagy rajongó, de nagyon nagy élmény élőben hallgatni. Bryan hangja végig kiváló volt, az összes (bevallom, általam nem minden esetben ismert) szöveget tisztán lehetett érteni. Dobmábiákusként is maximálisan meg voltam elégedve Mickey ütős:) játékával, és Keith is elég rendesen zúzta a gitárját. Nekem főleg a dinamikusabb számok tetszettek, régi nagy kedvencem a Run to You, Summer of '69, a nyitó Room Service stb. De a záró akusztikus blokk is bejött, nagyon jó hangulata volt. Hallottam már, hogy koncerteken mindig ilyen közvetlen a közönséggel, de most legalább saját szememmel tapasztalam. Egy szerény, de profi, tökéletes zenészt, sztárt hallottunk, láttunk. 

freestate
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: freestate »

Tényleg király volt a tegnapi Bryan koncert. Én nem vaok nagy rajongó, de nagyon nagy élmény élőben hallgatni. Bryan hangja végig kiváló volt, az összes (bevallom, általam nem minden esetben ismert) szöveget tisztán lehetett érteni. Dobmábiákusként is maximálisan meg voltam elégedve Mickey ütős:) játékával, és Keith is elég rendesen zúzta a gitárját. Nekem főleg a dinamikusabb számok tetszettek, régi nagy kedvencem a Run to You, Summer of '69, a nyitó Room Service stb. De a záró akusztikus blokk is bejött, nagyon jó hangulata volt. Hallottam már, hogy koncerteken mindig ilyen közvetlen a közönséggel, de most legalább saját szememmel tapasztalam. Egy szerény, de profi, tökéletes zenészt, sztárt hallottunk, láttunk.

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Koncertélmények

Kicsit be vagyok rekedve...
Ki nincs?

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Kicsit be vagyok rekedve...

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Koncertélmények

Jobb Bryan koncert volt, mint a három évvel ezelőtti. Több olyan dal is elhangzott, ami előzetesen rizikós lehetett a magyar közönség miatt, de bizonyítottuk, hogy az összes számát ismerjük kívülről. Egyedül az All For Love-val gyűlt meg a bajunk a végén.

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Jó volt szerintem. Jobb, mint amire számítottam. Különösen a "zúzós" számok tetszettek

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 197

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: cisco »

Köszi!

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

na, ezt találtam:

A mostanában játszott setlist:

So Far So Good
Somebody
Open Road
18 Til I Die
Let s Make A Night To Remember
Can t Stop This Thing We Started
Lowlife
Back To You
Summer Of 69
I Think About You
Have You Ever Really Loved A Woman?
Everything I Do
Cuts Like A Knife
When You re Gone
It s Only Love
She s Only Happy When She s Dancin
The Only Thing That Looks Good On Me Is You
Cloud #9
Run To You
The Best Of Me
Heaven
Straight From The Heart
Crazy (a Gnarls Barkley féle)

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Megy vki a budapesti Bryan Adams koncertre 21-n??? 
Lehet tudni esetleg egy hozzávetőleges set list-et?

Hello, én megyek, set list-et még nem láttam....

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 197

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: cisco »

Megy vki a budapesti Bryan Adams koncertre 21-n???

Lehet tudni esetleg egy hozzávetőleges set list-et?

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11155
Kapcsolat:

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Irigyellek Benneteket, én sajnos nem jutottam el a hölgy koncertjére, pedig próbálkoztam.

qqriq
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 136

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: qqriq »

Fantasztikus hangulat, tudás az énekes és a zenészek részéről is. Ergo minden lényegest leírt erről.
2 apró negatívum (nem az énekes és együttesének bírálata):
- a technikusnak a keverőnél valami baj lehetett a hallásával, párszor a gitárkíséret miatt nem volt igazán élvezhető az énekes hangja. Ezt alig láthatóan az ütősöknél ülő is többször jelezte a pultnál dolgozónak.
- szomorú az a mentalitás, hogy a koncert végén (a ráadás előtt) a taps alatt elkezdenek páran kimenni a teremből . Anno Hofi előadásán is megtették ezt, mire a humorista reakciója az volt: "Ha megetted a vacsorát és ízlett, ne légy lusta megtörölni a szádat".
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 696

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Tegnap este a Mupa-ban volt DeeDeeBridgewater jazz koncertje a Nemzeti Hangversenyteremben, a 2* grammy díjas énekesnônek.

Valami elképesztô, fenomenális koncertet adott a hölgy, igaz dívaként viselkedett és mozgott a színpadon, humorral fu"szerezve az összekötô szövegeit, hihetetlenül jó zenészekkel , 4en voltak, ütôs, harmónikás, gitáros és nagybôgôs, akivel most koncertezett elôszôr.

(a terem akusztikája, háááát, szeretném, ha a mélyeim is így szólnának otthon :D )

pillanatok alatt megszerettette magát a közönséggel és viszont.

túlnyomó részt franciául énekelt, francia sanzonokat jellemzôen, jazzre átültetve , (pl.: piaff), vélehtôen a legutolsó lemezérôl, amit még nem hallottam, ez lehet az, belehallgatva a számokba.

valami elképesztô hangja van a a hölgynek, úgy játszik vele ahogy akar, többször is bevonva a zenészeket a hangszereikkel ezekbe a "játékokba".

a közönség egy része a végén, felállva tapsolta, egy ráadást kaptunk csak, pedig azt hiszem, mindenki örült volna, ha +1 számot még hallhatott volna!

(a cd lemezein egyszeru"en nem jön elô az a hangtartomány, amivel elképesztôen tud bánni.)

(qqriq is hallgatója volt ezen eseménynek, remélem, majd ô is hozzátesz vmit a mondanivalómhoz :kiraly: )

Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer

mezi115
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: mezi115 »

Sziasztok!

16.-án szombaton a ZP-ben Belga koncert lesz...

www.zp.hu

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Mester »

Életem nagy kedvence a Toto, de azért egy ilyen koncertet nyomatni, elég gáz.
A Phil collins 10/10-et kapott, ez meg olyan 10/6. Nem szólt jól, kivéve a dob (az valami brutálisan jó volt amit Simon Phillips művelt), Bobby Kimball elfelejtett énekelni, egy pár kedvenc dalt akkusztikusan adtak elő, ami szintén illúzióromboló volt. David Paich helyett egy néger billentyűs volt, próbálgatott az is énekelni, de nem lett nagy sikere.
Nem elég hogy hamis volt az ének (jó, Lukather nem), de még a mikrofonok is idétlenül szóltak.
A 'Live in Amsterdam 2005' DVD-hez képest ez egy ilyen "nesztek parasztok ide is eljöttünk" koncertnek felelt meg.

Mindezektől függetlenül voltak tökéletesen előadott percek is, csak ennyi év várakozás után többet vártam.

Geski
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Geski »

Sajnos az a tapasztalatom, hogy a hazai koncertek nem szólnak úgy,
ahogy kellene. Az új BS akusztikája el lett cseszve, a Stadion meg
általában semmire nem jó. A kis helyeken, mint a PECSA, vagy az
A38 (ezeket ismerem), néha el lehet kapni jó dolgokat, de a zárt
helyeken meg hajlamosak túlnyomni a hangot.

Én mindig korán érkezem a koncertekre, hogy elég jó helyem legyen,
így kevésbé érzem a hiányosságokat elől, mint aki hátrébb áll, vagy ül,
de tudom, hogy minden koncert után van elégedetlenkedő. Én mondjuk
inkább a műsort élvezem, mert az élő zene varázsa magával ragad, de
egyre többször feltűnik, hogy nem stimmel valami.

A Művészetek Palotája lehetne még jó, de ott sem tudják mindig jól belőni.

Egy kis reklám: www.zenesz.info

Itt van beszámoló mind az RW, mind az EC koncertről, és visszafelé van
több is, természetesen képekkel.

Kép: InFocus Screenplay 4805, Projecta vászon
DVD/BD/SACD: Cambridge Audio Azur 650BD, Video: Panasonic NV-HD677
CD: Vincent S1.1, Deck: Denon DRM-595, Phono: Technics SL-BD20D + Vincent Phono előerősítő
Erősítő: NAD T753
Front: PolkAudio RTi10, Center: PolkAudio CSi3, Surround: PolkAudio Monitor 30, Sub: PolkAudio PSW12

Sysco
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Sysco »

Nagyon sajnálom hogy így kitoltak a jónéppel! Engem a guta ütött volna meg ha felmegyek és nem az új albumot nyomják.A gépet meg ne dobáld, az nem arra van! vagy túl sok Havanna-lime fogyott?
Jó pihenést ma délutánra!

Ami igaz az igaz

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”