AAttila írta: ↑2026.07.06., hétf. 09:23
Igen,minden pillanata megérte. Volt,ami a szépsége,volt, ami nehézsége miatt. Sokat tanultam ma is. Főleg a helyezkedésről. Kb a 750. hely körül rajtoltam. Hiába a lassú rajt, annyira sokat nem tudtam előre menni. Illetve az első lejtőzés után próbáltunk Parádtól utolérni egy csoportot. A siroki elágig ment az üldözés és olyan 50-60m kellett volna még, de nem ment. Elfogytam és már váltani sem tudtam,mert a csoportunk is lemaradt mögöttem. Ez fájt az egész versenyen a legjobban. Ha azt ott elkapom,akkor olyan 30 perccel jobb lett volna az időm a végére, amit tulajdonképpen magamban kitűztem. Ez nem lett meg. Utána nem akartam egyedül menni, így kicsit túristás tempóban mentem pár emberrel. Ebben a csoportban volt egy riválisom (azonos korosztály). Nem akartam elvinni a célig,mert nem tudtam a képességeit,így emeltem egy kicsit a tempón úgy 25-30-cal a vége előtt és onnantól egyedül mentem,mert senki nem tudott jönni. Végül 20 percet adtam annak az embernek.

ez jól esett.
Szóval lehetett volna jobb is,ha picit több a szerencsém, de nem volt eredménybeli elvárásom (6 hónap felkészüléssel nem is lehet) így csalódás nem ért. Szerettem volna egy ilyen "komolyabb" versenyen részt venni. Most ez pipa.
Ami pedig még kiemelten fontos: ÁKOS készített fel és nagyon hálás vagyok Neki!

Mindenre odafigyelt ezalatt a 6 hónap alatt és a versenyen való frissítés is megbeszéltük. Azzal sem volt semmi gond. Semmivel nem volt semmi gond. Nagyon köszönöm Ákos

Minden a terv szerint ment. Ami nem az pedig az én hibám, amiből tanultam.
Itt is gratulálok!
Ati 4350 KJ munkát végzett el ezen a versenyen. Aki tudja, tudja, aki nem, nem, hogy ez mit jelent.
Én nem is tudom, nem is akarom a versenyeredményt megítélni, nem értek hozzá és nem is vagyok rajongója a versenyzésnek.
Az elvégzett munkát viszont nagyra becsülöm és azzal 100% elégedett vagyok.
Itt egyből szeretném azt megjegyezni, hogy ebben az egészben az én szerepem marginális. Ezt teljesen komolyan mondom és gondolom. A munkát nem én végeztem el. Ráadásul én azt is tudom, hogy Ati milyen sokrétű, sok irányból ható nehezítő körülmény kupac mellett készült fel és teljesített a versenyen, illetve majdnem biztos vagyok benne, hogy mindent ezek közül én sem tudok.
Most tessék pihenni, enni, inni, regenerálódni!