Minden bizonnyal bennem van az erő sötét oldala, és tönkreteszi a Skodámat, meg olajfolyást okoz olajcsere után a Mustangban. Sőt, a Linn lejátszóm, amit Te javítottál meg kétszer is (és amiért hálás is voltam Neked), azt is a hatalmas negatív kisugárzásom rontotta el :)
ELEX írta: ↑2026.07.08., szer. 20:35Neked soha semmi nem volt jó.
A komplett fórum kívülről fújta már a Skodád történetét, mert ugye az is szar volt nálad, meg az összes Skoda szervíz is az.
Itt élted az életedet a fórumon, folyamatosan tömted a tárkapacitást a Skodád sztorijával.
Holott itt van a fórum jelenlegi tulaja, aki márkaszerviz vezető, de nem vetted igénybe a segítségét.
Ezt honnan veszed? A 4-es Octaviával másfél évig semmi bajom nem volt és jókat írtam róla. Utána egy rémálom volt, és mindenkinek a segítségét igénybe vettem, aki felajánlotta. Vinklerrel is kapcsolatban álltam. Mellesleg ezekkel a problémákkal nem voltam egyedül, biztos a többi panaszkodó 4-es Octavia tulaj is kiprojektálta a negativizmusát az autójára, azért. A 2020-2021-es kiadású négyes Octik nagyon problémásak voltak, pont. Ezt Vinkler sem rejtette véka alá, sőt.
Ja, és nem emlékszem arra, hogy az összes Skoda szervizről írtam volna akár jót, akár rosszat, de talán betalált nálam is már a demencia, azért nem.
Tudtommal ez egy autós topik, én pedig nem szóltam Hozzád egyetlen rossz szót sem, ezért nem értem, most éppen miért én lettem az ellenséged. Minden sorodból süt az ellenségeskedés felém. Ha nem értesz velem egyet, én attól nem fogok falnak menni. De van egy nagyon egyszerű módja annak, hogy ne lásd az irományaimat, ha ennyire zavarnak. Be tudsz állítani magadnál haragosnak, és akkor a rendszer Neked nem fogja mutatni, amiket írtam. Megtalálod a neved alatt, a felhasználói vezérlőpulton.ELEX írta: ↑2026.07.08., szer. 20:35Most ugye a Mustang és annak minden rezdülése került a fórum nagyközönsége elé, mintha bárki is kíváncsi lenne rá.
Addig nem is lenne gond, csak megint jönnek a negatív kommentek és persze minden szerviz megint szemét, lehúz, semmi szakértelme nincs. Igen, biztosan így van.
Én nem, arról írtam, hogy mi VOLT a petrányiban évekkel ezelőtt, hanem hogy mi VAN most. Őszintén remélem, hogy még érzékeled a különbséget. De egyben tévedsz: a Mustangot Imádom, pont ezért vagyok ideges attól, amit a Petrányinál műveltek vele, és amiket képekkel alá is támasztottam. Ha szerinted ez így okés, akkor félreismertelek.ELEX írta: ↑2026.07.08., szer. 20:35Történetesen én is Ford tulaj voltam és még vagyok is, a Mondeot 200000 km-es koráig hordtam ugyanoda, amit most lehordtál a sárga földig. Soha, semmi problémám nem volt sem a kocsival, sem a szervizzel. Nagy számok törvénye alapján, azért bele kellett volna futnom egy általad említett eseménybe 200000 km alatt, ami nálad a legelső találkozón már megtörtént. 200000 km után már saját körben történt a karbantartás, kopó alkatrészek cseréje. Most 19 éves és 330000 km van benne. Nyilván a Mondeo nem USA gyártmány, hanem Belgiumban készült 2007-ben, de azért minden USA vas sem olyan hulladék. Persze az esély ott sokkal nagyobb.
Először is a Rack-kal egyetlen történetem volt, mert utána a Wallis Pest-hez hordtam a BMW-ket, akikkel soha semmi problémám nem volt.ELEX írta: ↑2026.07.08., szer. 20:35Előtte történeteket hallottunk a BMW Rack Budaörs szervizzel kapcsolatban is. Arról is csupa negatív kommented volt.
Visszatérve a RACK-ra. A volt szervízvezetőt ma már több, mint 44 éve ismerem, még a Skodáimat hordtam hozzájuk a 80-as években. Utána lettek BMW.
A jelenlegi BMW-met is hozzájuk viszem, ha kell. Eddig zéró problémával.
Másodszor: az, hogy a szervizvezetőt már 44 éve ismered, biztosan semmiféle ok-okozati kapcsolatban nem állhatott azzal, hogy soha semmiféle problémád nem volt velük. Kívánom Neked, hogy ne is legyen. Ezt is őszntén.
Köszönöm, igen, mostanában eléggé negatív vagyok, ennek megvan az oka is, de próbálok ebből kimászni. A negativizmusom az oka annak is - minden bizonnyal - hogy az óriási pozitivizmust valahogy nálad nem sikerült nekem észrevennem, inkább azt, hogy folyton kötekedsz mostanában, akár like-hoz fűzött kommentben, akár az ilyen földbe döngölő válaszaidban. Mea culpa, ezek szerint nagyon benéztem.ELEX írta: ↑2026.07.08., szer. 20:35Én azt gondolom, hogy vagy rettenetesen peches vagy az autókkal és a szervizekkel vagy a negatív kisugárzásod a kocsikra, környezetedre is kihat. Nem tudok semmit se tanácsolni, mert én általában pozitívan állok minden elé, toleráns vagyok, nem keresem mindenben a hibát. Igyekszem pozitívan élni az életemet.
A pozitív hozzáállást neked is javaslom, hidd el jobb lesz az életed és a környezetedé is.
(várom az n+1-edik büntit, de valahogy csak elviselem majd)
Remélem, azért jól vagy. Maradok őszinte tisztelettel, és ne feledd: bejelölhetsz haragosnak, és akkor nem fogsz kiakadni a hozzászólásaimon.