Eszembe jutott, hogy már emlegettük a témát...
Egyébként ahogy én néztem PS4S-ből PS5-ből, SC7-ből, S1Evo3-ból és Yokohamából is van mindkét méretben.

Eszembe jutott, hogy már emlegettük a témát...

peterson írta: ↑2026.05.21., csüt. 06:26Sport Contact 7 van hobbytárs autóján, azt mondta nagyon jó, de gyorsan kopik és eleve kisebb minta mélységgel indul...
Fórumokon eléggé szűrni kell az infókat, nem tudni ki hogyan használja az autóját, lehet fogalma sincs a beállításokról, gumihőmérsékletről, csak valamilyen (lehet irreális) elvárások vannak.
Szóval én ajánlom a PS4S-t és a Conti SC7 is!
Köszi szépen mindkettőtöknek a tapasztalatokon alapuló profi segítséget!Vinkler írta: ↑2026.05.21., csüt. 08:49Én nagyon kedvelem a Michelin PS abroncsokat, bár a 4-et én sem ajánlanám. A4S viszont nagyon jó és jó az 5-is. Contiból csak a SC7-et ajánlom a 6 nem volt egy jó abroncs. A Hankook Ventus S1 Evo 3, nálam titkos favorit mióta megjelent és próbáltam. Én jelenleg 2 autón is használom 2 teljesen különböző méretben és az RSQ8-as Audikat is ezzel szerelték évekig. Egy dolgot vettem észre, a 2. év után veszít minden értékéből, nehezebb bemelegíteni, utána viszont ugyan olyan jó. Ez nem úgy kell elképzelni, hogy 3. évben kuka, de a 4. után már nem használnám.
Szerintem ezt a kérdést tedd fel az AI-nak is,...nem veszthetsz rajta. :) Beírod az autó típusát,...hogyan,mire használod az autót, mik a preferenciáid a gumival kapcsolatban az adott méretben,.....és hogy prémium kategóriában keresgélsz.Aszpirin írta: ↑2026.05.20., szer. 16:06Még mindig nyárigumi vásárlás előtt, és a FB-os Mustang csoportban elég rendesen sikerült elbizonytalanítaniuk a korábbi kiszemeltemmel, a Michelin PS4-gyel kapcsolatban. Nagyon megosztó a Mustang topikban, van aki szerint istenkirály, van aki épp alternatívát keres, mert a PS4 csúszkálós, és többen "csúszkálósnak" titulálták. Kb 50-50% az arány a "csúszkálós" és "istenkirály" vélemények között.
Ami maradt számomra, az kb a Continental Sportcontact 7 (erről csak jó véleményt olvastam, bár abból 2-3 volt, tehát statisztikailag nem szignifikáns). És ott van a Hankook Ventus S1 Evo3 K127, erről semmi véleményt nem láttam, egyvalaki vett éppen, de még nincs róla véleménye. A Hankook Winter Icept Evo3, amit Vinkler ajánlott, nekem nagyon bevált, szóval félretettem a márkával kapcsolatos előítéletemet (aminek nincs semmiféle alapja részemről, csak szeretem a "nagy neveket" :) )
Van esetleg Valakinek (Vinkler?) véleménye a Hankook Ventus S1 Evo3-ról? Michelin PS4 és Conti SC7 kb egyárban vannak, PS5-öt nem találok a hátsó méretben, Hankkok-ok jelentősen olcsóbbak (ezért is ódzkódom kicsit tőlük). Contikkal eddig csak téliben volt )rossz) tapasztalatom, de nem ilyen méretben. Michelinnel nekem még semmiféle rossz tapasztalatom nem volt, de szintén nem ilyen méretbe. Ilyen méretben semmilyen tapasztalatom nincs a most is fenn lévő 2023-as "made in the Netherlands" Vredestein-eken kívül, amikkel olyan rossz a tapasztalatom, hogy szabály szerint félek velük közlekedni (amúgy egyáltalán nem kopottak, még ellennék velük egy-két szezont, ha jók lennének).
A méretek: 255/40R19 elől és 275/40R19 hátul. Erősített oldalfal igen, RFT-t viszont nem szeretnék.

MuscleCar-ra elég nehéz gumit választani.Aszpirin írta: ↑2026.05.20., szer. 16:06Még mindig nyárigumi vásárlás előtt, és a FB-os Mustang csoportban elég rendesen sikerült elbizonytalanítaniuk a korábbi kiszemeltemmel, a Michelin PS4-gyel kapcsolatban. Nagyon megosztó a Mustang topikban, van aki szerint istenkirály, van aki épp alternatívát keres, mert a PS4 csúszkálós, és többen "csúszkálósnak" titulálták. Kb 50-50% az arány a "csúszkálós" és "istenkirály" vélemények között.
Ami maradt számomra, az kb a Continental Sportcontact 7 (erről csak jó véleményt olvastam, bár abból 2-3 volt, tehát statisztikailag nem szignifikáns). És ott van a Hankook Ventus S1 Evo3 K127, erről semmi véleményt nem láttam, egyvalaki vett éppen, de még nincs róla véleménye. A Hankook Winter Icept Evo3, amit Vinkler ajánlott, nekem nagyon bevált, szóval félretettem a márkával kapcsolatos előítéletemet (aminek nincs semmiféle alapja részemről, csak szeretem a "nagy neveket" :) )
Van esetleg Valakinek (Vinkler?) véleménye a Hankook Ventus S1 Evo3-ról? Michelin PS4 és Conti SC7 kb egyárban vannak, PS5-öt nem találok a hátsó méretben, Hankkok-ok jelentősen olcsóbbak (ezért is ódzkódom kicsit tőlük). Contikkal eddig csak téliben volt )rossz) tapasztalatom, de nem ilyen méretben. Michelinnel nekem még semmiféle rossz tapasztalatom nem volt, de szintén nem ilyen méretbe. Ilyen méretben semmilyen tapasztalatom nincs a most is fenn lévő 2023-as "made in the Netherlands" Vredestein-eken kívül, amikkel olyan rossz a tapasztalatom, hogy szabály szerint félek velük közlekedni (amúgy egyáltalán nem kopottak, még ellennék velük egy-két szezont, ha jók lennének).
A méretek: 255/40R19 elől és 275/40R19 hátul. Erősített oldalfal igen, RFT-t viszont nem szeretnék.

Szia!Aszpirin írta: ↑2026.05.20., szer. 16:06Még mindig nyárigumi vásárlás előtt, és a FB-os Mustang csoportban elég rendesen sikerült elbizonytalanítaniuk a korábbi kiszemeltemmel, a Michelin PS4-gyel kapcsolatban. Nagyon megosztó a Mustang topikban, van aki szerint istenkirály, van aki épp alternatívát keres, mert a PS4 csúszkálós, és többen "csúszkálósnak" titulálták. Kb 50-50% az arány a "csúszkálós" és "istenkirály" vélemények között.

Ááááá, gyári kipufogó van, csak kapott egy cutout szelepet, de azt is csak szégyenlősen :)

Nekem van pl. egy kitűnő ajánlatom. Kumho Road Venture KL71 31-es méretben. Remekül tapad az úton (már ahol van).

Basszus! Elfelejtettem.

Köszi! Majd kíváncsi leszek, hogy a téli időszakban mennyivel emelkedik... ha emelkedik. Mivel a fűtés nem hőszivattyús, télen többet haszálja majd a motort....ZolaBA írta: ↑2026.04.12., vas. 19:225.3l a gyári állítás. Az agglomerációs ingázásra ez kb. igaz is, még talán kevesebb is elég.
Az Ausztriai út autópálya, és hegyi utak 5.9-re jött ki. Ez a számolt érték. Annyit illik hozzátennem, hogy én "ésszel" hajtottam, egyenes és lejtős pályán 130-as tempomat, emelkedős szakaszon csak 120-as tempomat.

5.3l a gyári állítás. Az agglomerációs ingázásra ez kb. igaz is, még talán kevesebb is elég.
Engem például a valós, hétköznapi fogyasztása érdekelne..... mennyire sikerül megközelíteni a "gyári" értékeket...?