Én így járok melózni.asebestyen írta: ↑2026.01.07., szer. 11:22Kicsit homályos a kép, nem Te vagy ott, Pärt? A körülmények kísértetiesen hasonlítanak ahhoz, amit szeretsz.![]()
![]()

Én így járok melózni.asebestyen írta: ↑2026.01.07., szer. 11:22Kicsit homályos a kép, nem Te vagy ott, Pärt? A körülmények kísértetiesen hasonlítanak ahhoz, amit szeretsz.![]()
![]()

Nem, pärt a hófal mögött elterülő völgytől kb. ezer kilométerre egy meleg szobában zenét hallgatva ül a foteljében, gyönyörködik a bringáiban, és várja a tavaszt.asebestyen írta: ↑2026.01.07., szer. 11:22Kicsit homályos a kép, nem Te vagy ott, Pärt? A körülmények kísértetiesen hasonlítanak ahhoz, amit szeretsz.![]()
![]()

Egy a lényeg, hézagoló nem lehet a stucni alatt és minimum 130mm-es stucni kell.

Vegyél endurane geosat.
Ahhoz még sokat kell mobilizálnom, nyújtanomVinkler írta: ↑2026.01.06., kedd 22:21Látom érik lassan az új bringa.AAttila írta: ↑2026.01.06., kedd 20:31Ez is egy " bejövős" darab![]()
https://www.instagram.com/p/DSZ2idxEsG7 ... 9kYjZhaA==![]()

Látom érik lassan az új bringa.AAttila írta: ↑2026.01.06., kedd 20:31Ez is egy " bejövős" darab![]()
https://www.instagram.com/p/DSZ2idxEsG7 ... 9kYjZhaA==
Legutóbb ezt próbáltam kb . 1,5 bar nyomásig leengedtem aztán kerültem egyet,de esik a hó nem igazán éreztem, holnap így megyek el dolgozni aztán....
Már 2-3 kört futottam vele így majd holnap még játszok vele.pärt írta: ↑2026.01.05., hétf. 17:38Ehhh...körhintáztatod itt az okostojásokat, közben meg csak felmegy...lacee írta: ↑2026.01.05., hétf. 16:44Tegnap legalább az állóvizet felkavartam,köszönöm mindenkinek aki valamilyen formában reagált.
A jó pap holtig tanul…..![]()
IMG_5089.jpeg
Az lenne még a kérdésem,hogy mennyivel lehet túlpumpálni? 4.5 bar a max-6 -ig fújtam tovább nem mertem,a hátsó kerék még üt nem áll a peremen egyenletesen a gumi.![]()
Túlpumpálni az első nagy durranásig tudod. (Bocs, magas labda volt.)
6 bar-nak már illik helyére pattintani, ha mégis csálé, akkor valószínűbb, hogy egyenetlenül ült be (esetleg egy laza felniszalag szorult a külső pereme alá egy szakaszon). Ereszd le pár tizedig, aztán a külsőt megmarkolva enyhén csavargasd meg körben halaladva mindenhol, aztán sugárirányban tenyérrel ütögesd meg, és utána fújd fel kicsit. Megforgatva látszik, ha üt valahol, így alacsonyabb nyomáson még szépen korrigálható.
Öregesasebestyen írta: ↑2026.01.05., hétf. 17:11A stucni elég racsing.lacee írta: ↑2026.01.05., hétf. 16:44Tegnap legalább az állóvizet felkavartam,köszönöm mindenkinek aki valamilyen formában reagált.
IMG_5089.jpeg
Az lenne még a kérdésem,hogy mennyivel lehet túlpumpálni? 4.5 bar a max-6 -ig fújtam tovább nem mertem,a hátsó kerék még üt nem áll a peremen egyenletesen a gumi.![]()
![]()

Ehhh...körhintáztatod itt az okostojásokat, közben meg csak felmegy...lacee írta: ↑2026.01.05., hétf. 16:44Tegnap legalább az állóvizet felkavartam,köszönöm mindenkinek aki valamilyen formában reagált.
IMG_5089.jpeg
Az lenne még a kérdésem,hogy mennyivel lehet túlpumpálni? 4.5 bar a max-6 -ig fújtam tovább nem mertem,a hátsó kerék még üt nem áll a peremen egyenletesen a gumi.

A stucni elég racsing.lacee írta: ↑2026.01.05., hétf. 16:44Tegnap legalább az állóvizet felkavartam,köszönöm mindenkinek aki valamilyen formában reagált.
IMG_5089.jpeg
Az lenne még a kérdésem,hogy mennyivel lehet túlpumpálni? 4.5 bar a max-6 -ig fújtam tovább nem mertem,a hátsó kerék még üt nem áll a peremen egyenletesen a gumi.

ha már lúd, legyen kövér
igazíts rajta

Én még itt, a legelején úsztam el. Számomra a "nem megy fel rá" annyit tesz, hogy nem tudtad a peremen átpattintani, nem az ellenkezőjét. Onnantól azt hittem, félreírás a többi bejegyzésben a "nagy rá a gumi". Olyannal még nem találkoztam, hogy leugrik, mint írtam, nálam még a 15-ös felniben is szépen ült a 47-es gumi.