Én Garmint használok. 530-asom volt, ami garancia időn belül behalt. Cseredarabra várok a Garmintól. Akkor vettem egy 840-eset. Azzal vezérlem egy ideje a TACX görgőt is, eddig egész jól működik, méret/súgy/ár arányban szerintem nagyon jó, nekem elég annyi infó amennyi arra a kijelzőre fér, nem kell az 1000-es széria. Most már az 50-es széria van, annak valamivel jobb a kijezője, más tok, de kb ennyi. Szerintem nem ér + 50 000k felárat.gianni321 írta: ↑2025.11.20., csüt. 14:13
Egyébként jogos a kérdés: amilyen viszonylag könnyen adok ki néha hifire -józan ész szerint - horribilis összegeket, ezt a 150-200eFt körüli kanyart egyszerűen nem akarja bevenni az agyam, már ami a computert illeti. A hifiben lévő mára megszokottá vált arcátlan árképzést sokkal könnyebben tudomásul veszem, minthogy kiadjak egy computerért 200Ft-ot.
Ezen kívül semmi extra: továbbra is teljesen lenyűgöz a Venge minden egyes alkalommal, amikor megyek vele, egyszerűen imádom. Alig várom, hogy Revi kezelésbe vegye a kerekeimet, mert -még is se megy rosszul - a küllők érezhetően lazák. Hétfőn volt egy marha nagy elázásom, azóta nem ültem bringán. Elég nagy szél fújt, láttam, hogy jön felfelé valami "idő", villámlott is, de nekem még ki kellett kanyarítanom 50-re a távot, mer' nehogy mán' ilyen szélben ne legyen meg. Mire haza értem, ki lehetett önteni a cibőmből a vizet.
Computer kérdés: Wahoo Elemnt Bolt 3-at vagy Roam 3-at meg Gamin Edge-eket nézegetek. Vahúzik itt egyébként valaki?
Tudom-tudom, ha Poginak meg MvdP-nek jó, miért ne? De ez még nem elég indok...![]()
A Wahoo is ott volt a kezemben a Zergénél, amikor a 840-eset vettem, de valamiért mégsem azt választottam. Árban kb egyforma volt.