Így múlik el a világ dicsősége...

én viszont csak egy ember, konkrétan Pogacarról beszéltem, nem az UAE sikeréről.Snipi írta: ↑2025.07.02., szer. 13:14Különösen tehetséges sportolók felbukkannak. Csak azokat különösen gazdag csapatok veszik meg, akik így különösen sikeresek.revox írta: ↑2025.07.02., szer. 10:45én balga,meg hiszek abban,hogy néha felbukkannak, különösen tehetséges sportolókSnipi írta: ↑2025.07.01., kedd 16:58
Megint sokat gondolsz mögé.
Ezért akkor konkretizálok : van nekem egy nagyon jó barátom, aki a 80-as évek végi, 90-es évek eleji legendás győri férfi kézilabda csapatának volt oszlopos tagja. Egyszer kérdeztem tőle, hogy mitől olyan jó ez vagy az a csapat. Azt mondta : mert ott sok pénz van, meg tudják venni a legjobb játékosokat. Ennyi. Nincs emögött ennél több.![]()
![]()
(Gondolom Al Khalifa családnak is van kifli a tejberizsába ... )
Különösen tehetséges sportolók felbukkannak. Csak azokat különösen gazdag csapatok veszik meg, akik így különösen sikeresek.revox írta: ↑2025.07.02., szer. 10:45én balga,meg hiszek abban,hogy néha felbukkannak, különösen tehetséges sportolókSnipi írta: ↑2025.07.01., kedd 16:58
Ezért akkor konkretizálok : van nekem egy nagyon jó barátom, aki a 80-as évek végi, 90-es évek eleji legendás győri férfi kézilabda csapatának volt oszlopos tagja. Egyszer kérdeztem tőle, hogy mitől olyan jó ez vagy az a csapat. Azt mondta : mert ott sok pénz van, meg tudják venni a legjobb játékosokat. Ennyi. Nincs emögött ennél több.![]()
én balga,meg hiszek abban,hogy néha felbukkannak, különösen tehetséges sportolókSnipi írta: ↑2025.07.01., kedd 16:58
Ezért akkor konkretizálok : van nekem egy nagyon jó barátom, aki a 80-as évek végi, 90-es évek eleji legendás győri férfi kézilabda csapatának volt oszlopos tagja. Egyszer kérdeztem tőle, hogy mitől olyan jó ez vagy az a csapat. Azt mondta : mert ott sok pénz van, meg tudják venni a legjobb játékosokat. Ennyi. Nincs emögött ennél több.
Biztos. Ettől függetlenül az én beírásom, és a tied közötti logikai összefüggés homályos ...asebestyen írta: ↑2025.07.02., szer. 09:12Értem, tehát ha valaki jól megy egy csapatban, aztán leigazolja egy másik csapat, ahol meg nem megy jól, akkor a jó kerékpáros rossz kerékpáros lett.Snipi írta: ↑2025.07.01., kedd 16:58Megint sokat gondolsz mögé.
![]()
Értem, tehát ha valaki jól megy egy csapatban, aztán leigazolja egy másik csapat, ahol meg nem megy jól, akkor a jó kerékpáros rossz kerékpáros lett.Snipi írta: ↑2025.07.01., kedd 16:58Megint sokat gondolsz mögé.
Ezért akkor konkretizálok : van nekem egy nagyon jó barátom, aki a 80-as évek végi, 90-es évek eleji legendás győri férfi kézilabda csapatának volt oszlopos tagja. Egyszer kérdeztem tőle, hogy mitől olyan jó ez vagy az a csapat. Azt mondta : mert ott sok pénz van, meg tudják venni a legjobb játékosokat. Ennyi. Nincs emögött ennél több.
Megint sokat gondolsz mögé.revox írta: ↑2025.07.01., kedd 16:39de nem is csoda ez az összevisszaság. Pogacar teljesítménye feje tetejére állítja az egész WT mezőnyt. Pár éve, még a Visma le tudta térdeltetni, ha hatan támadták folyamatosan, három héten át. ma már ezt se szopja be. de persze, a jumbo minidg kis csapat volt, kaptak pár jó évet. bár, ez lehet az én betegségem, valahogy sose éreztem, hogy jó csapat. Sose voltak tiszták a szerepek, nem volt szép a csapatmunkájuk, csak adHocoltak és összejött. De lehet a SKY robotizált üzemmődja után egyik csapat se néz ki annakSnipi írta: ↑2025.07.01., kedd 16:12Szerintem nem kell e mögé nagy dolgokat gondolni. Én emlékszem még (2015-2016 ? talán) a Lotto-Jumbo (akkor úgy hívták) a kisebb, "futottak még ... " csapatok közé tartozott. Aztán jött "valami", és nagyok lettek ... most megint vissza ...
És emlékszem amikor a Sky vitt mindent. Nézd meg most ... (Ineos)
És emlékszem amikor a Lampre-Merida a legkisebb WT csapat volt. Nézd meg most : segítek : most UAE-nek hívják ...
Nem akarom mondani, hogy itt miről is van szó ... úgy is mindenki tudja ...
És akkor még nem beszéltünk mondjuk a Movistar-ról ... (hasonló helyzet)![]()
de nem is csoda ez az összevisszaság. Pogacar teljesítménye feje tetejére állítja az egész WT mezőnyt. Pár éve, még a Visma le tudta térdeltetni, ha hatan támadták folyamatosan, három héten át. ma már ezt se szopja be. de persze, a jumbo minidg kis csapat volt, kaptak pár jó évet. bár, ez lehet az én betegségem, valahogy sose éreztem, hogy jó csapat. Sose voltak tiszták a szerepek, nem volt szép a csapatmunkájuk, csak adHocoltak és összejött. De lehet a SKY robotizált üzemmődja után egyik csapat se néz ki annakSnipi írta: ↑2025.07.01., kedd 16:12Szerintem nem kell e mögé nagy dolgokat gondolni. Én emlékszem még (2015-2016 ? talán) a Lotto-Jumbo (akkor úgy hívták) a kisebb, "futottak még ... " csapatok közé tartozott. Aztán jött "valami", és nagyok lettek ... most megint vissza ...
És emlékszem amikor a Sky vitt mindent. Nézd meg most ... (Ineos)
És emlékszem amikor a Lampre-Merida a legkisebb WT csapat volt. Nézd meg most : segítek : most UAE-nek hívják ...
Nem akarom mondani, hogy itt miről is van szó ... úgy is mindenki tudja ...
És akkor még nem beszéltünk mondjuk a Movistar-ról ... (hasonló helyzet)
a kávé bárkinél lefőhet, ha túlsózza a levest (ejjdeszép mondatRotox írta: ↑2025.07.01., kedd 13:53Épp most villant be (a teljesség igénye nélkül): Laporte idén még talán nem is versenyzett; a csapat által is kimondva rottyon van, Uijtdebroeks április óta szintén (bár rebesgették, hogy a belga OB-n indul, viszont pár nappal azelőtt meg balesete volt), van Aert betegség miatt szintén kihagyta a nemzeti bajnokságot (egy héttel a Tour előtt...,Vinkler írta: ↑2025.06.30., hétf. 10:53Jah. Én is ezt látom már egy ideje. Nem értem mi lehetett a probléma, de valahogy nagyon elcseszhették szegény srácot. Csak árnyéka önmagának.asebestyen írta: ↑2025.06.30., hétf. 09:16Nem a kiszivárogtatás.Nézzél rá szegény srácra! Szét van b...va.
![]()
amúgy az elmúlt egy évben többször is előfordult ilyen, ha jól emlékszem).
Szóval akár "rendszerszintű" gondok is lehetnek a Vismánál (vajon összefügghet azzal, hogy Merijn Zeeman sportigazgató - és mondhatni a jelenlegi csapat, stratégia, arculat "atyja" - 12 év után tavaly szeptemberben elhúzott tőlük?: https://www.cyclingnews.com/features/he ... astermind/).
Nyilván temetni azért nem kell egy ilyen szintű csapatot, de talán az sem mellékes, hogy a pletykák szerint stabil, valószínűleg nem is olyan egyszerűen pótolható versenyzőik is elmennek az év végén (pl. Benoot).
Épp most villant be (a teljesség igénye nélkül): Laporte idén még talán nem is versenyzett; a csapat által is kimondva rottyon van, Uijtdebroeks április óta szintén (bár rebesgették, hogy a belga OB-n indul, viszont pár nappal azelőtt meg balesete volt), van Aert betegség miatt szintén kihagyta a nemzeti bajnokságot (egy héttel a Tour előtt...,Vinkler írta: ↑2025.06.30., hétf. 10:53Jah. Én is ezt látom már egy ideje. Nem értem mi lehetett a probléma, de valahogy nagyon elcseszhették szegény srácot. Csak árnyéka önmagának.asebestyen írta: ↑2025.06.30., hétf. 09:16Nem a kiszivárogtatás.Nézzél rá szegény srácra! Szét van b...va.
![]()
Jah. Én is ezt látom már egy ideje. Nem értem mi lehetett a probléma, de valahogy nagyon elcseszhették szegény srácot. Csak árnyéka önmagának.asebestyen írta: ↑2025.06.30., hétf. 09:16
Nem a kiszivárogtatás.Nézzél rá szegény srácra! Szét van b...va.
![]()
tegnap írtam egy hosszabbat,aminek ez volt a lényege, de a mentális "sérülésekre" fókuszálva. De töröltem, mivel nem tudjuk mi van a háttérben. de kb ugyanez volt, akkor nemcsak én látom így. Annyival megdobva, hogy Dina Marcinak 2-3-4 év volt,mire helyreállt. Láttam versenyeken, milyen tekintete volt, nagyon csalódott és beletörődött,de valahogy felállt és visszaállt. Ati nagyon magas szinten volt, ide visszamászni már nehezebb mentálisan egy ilyen eset után. zárójel: Marci befutója után, szerintem a tesója, Dani ment oda hozzá,de csak kis időre láttam, gyors volt a kamera. nem gyengén be van böffenve. Neki hamarabb elment a hajó, pedig kb ugyanazt tudták. Szerintem már nem teker, max hobbizik.asebestyen írta: ↑2025.06.30., hétf. 09:16Nem a kiszivárogtatás.Nézzél rá szegény srácra! Szét van b...va.
![]()
Szinttől függetlenül, ha valakit kinyiffantanak úgy, hogy már romlik, nem "csak" stagnál, onnan visszajönni minimum 6 hónap, de arra sincs semmi garancia, hogy egyáltalán fejlődési pályára állítható még 1x, vagy csak nagyon komolyan belenyúlva az anyagcsere -, hormon- és idegrendszerébe. Kívánom Neki, hogy tudjon megfelelően regenerálódni és egy másik csapatban igazán kiteljesedni minden szempontból.
Mindenkinek 1 élete és 1 egészsége van teljesítménytől függetlenül.
Ezek szerint félreértettelek. Természetesen én is őszintén drukkolok, hogy visszajöjjenek legalább a 3 évvel ezelőtti eredmények (Strade 4.?, 5., katalán kör záró szakasz 3., Giro? sajnos benézett utolsó kanyarral 5.?, stb.).asebestyen írta: ↑2025.06.30., hétf. 09:16Nem a kiszivárogtatás.Nézzél rá szegény srácra! Szét van b...va.
![]()
Szinttől függetlenül, ha valakit kinyiffantanak úgy, hogy már romlik, nem "csak" stagnál, onnan visszajönni minimum 6 hónap, de arra sincs semmi garancia, hogy egyáltalán fejlődési pályára állítható még 1x, vagy csak nagyon komolyan belenyúlva az anyagcsere -, hormon- és idegrendszerébe. Kívánom Neki, hogy tudjon megfelelően regenerálódni és egy másik csapatban igazán kiteljesedni minden szempontból.
Mindenkinek 1 élete és 1 egészsége van teljesítménytől függetlenül.
Nem a kiszivárogtatás.
Az én véleményem meg az, hogy ha egy ilyen "kiszivárogtatás" ilyen mértékben befolyásolta Valter teljesítményét (akár szándékosan!), akkor még nagyobb a baj, mint gondoltam. Félreértés ne essék, ez egyáltalán nem tölt el sem örömmel, sem bármiféle "önigazolás érzéssel" (lásd pl. a 06. 26-i hozzászólásomat, de korábban is voltak hasonlók), sőt...asebestyen írta: ↑2025.06.29., vas. 21:38Nem kellett, a Visma kicsinálta helyettük, de nagyon.(ez meg csak az én véleményem)
Nem csak a Tied, lásd az offSpoilert :asebestyen írta: ↑2025.06.29., vas. 21:38Nem kellett, a Visma kicsinálta helyettük, de nagyon.(ez meg csak az én véleményem)
Nem kellett, a Visma kicsinálta helyettük, de nagyon.