Én sem ezt várnám el egy márkaszerviztől, de sajnos más márkaszervizekben is tapasztaltam hanyagságot és - talán - hozá nem értést is (?). Kedveseknek mindenhol kedvesek, ennyit legalább teljesítenek.
Épp ma kért a Petrányi visszajelzést - automatikusan - az elégedettségemről - le is írtam objektíven, hogy mivel voltam elégedett és mivel nagyon elégedetlen szubjektíve

Ami a skodás sztorimtra vonatkozó megjegyzésedet illeti: remélem ezzel nem azt sugalltad, hogy én találtam ki, mert bizonyítékokkal tudom alátámasztani, csak talán egy fórum nem arra való, hogy itt konkrét bizonyítékokat (munkalapokat, számlákat, a hibáról készített videót, stb) preentáljak, ez mégsem egy bíróság

Ami a műszerfal-lebontást illeti: nem beetetés, valóban le kell szedni a műszerfal egy részét ahhoz, hogy hozzá lehessen férni az elülső USB-csatihoz, amely fizikailag ugyanazon a panelen van, mint a szivargyújtó. Utánanéztem, mert először én magam szerettem volna megszerelni, de így már nem vállaltam be. Az utas előtti oldalsó és felső műanyag elemeket, amelyek az oldalsó és középső légbeömlőket is tartalmazzák, le kell szedni (ez a kényes rész!!!), majd az infotainment-részt is ki kell venni egy kicsit bonyolultabb művelettel, és ekkor lehet hozzáférni ahhoz a "SHAKER" feliratot mutogató műanyagpanelhez, ami az USB csatlakozót és a szivargyújtót tartalmazza... A kormány mügütti műszerfal-részt nem kell megbontani, de amit igen, annak a szakszerű lebontásához és visszarakásához szerintem teljesen korrekt másfél órát mondani.
Nem szoktam teljesen fogalmatlan lenni, amikor szervizbe viszem az autót, kicsit nehezebb (de nem lehetetlen) engem átverni, mint a óz átlagot.