Nincs is baj, míg a manók mást nem mondanakasebestyen írta: ↑2025.05.03., szomb. 20:18Attól, hogy felpörög a szíved, nem lesz bajod, nyugi.

De köszi a megerősítést

Nincs is baj, míg a manók mást nem mondanakasebestyen írta: ↑2025.05.03., szomb. 20:18Attól, hogy felpörög a szíved, nem lesz bajod, nyugi.
Attól, hogy felpörög a szíved, nem lesz bajod, nyugi.
Szerintem a 2 sorban menés az még lehetetlenebb lett volna, mint bármilyen tempómenés. Egyszerűen 1 mondatot nem lehetett végig mondani, mert 1-es oszlopba kellett szakadozni :) Azon a napon a Tisza-tó alkalmatlan volt kb mindenre, se egy jót kerékpározni, se 2-es sorban beszélgetve gurulni, semmit nem lehetett. Ráadásul ami a sor elején egy viszonylag konstans menés volt, az hátul laza sétából fartlek futás volt, szerintem Te ezt érezted inkább.Vinkler írta: ↑2025.05.03., szomb. 17:39Lehet nem leszek népszerű ezzel a postommal, gondolkodtam is, hogy egyáltalán megírjam-e, de végül úgy döntöttem, hogy megírom.
Először is nagyon jó, hogy összehoztuk ezt a ride-ot, köszöntet mindenkinek, aki részt vett!![]()
Viszont nekem nem tetszett.![]()
A hangulat jó volt, a beszélgetések is, de a ride jellege nekem nem tetszett. Én azt szerettem volna, írtam is, ha egy bandázós beszélgetős funride-ot hozunk össze. 2 sorban megyünk, beszélgetve. Ez nagyon kevés kivételtől eltekintve egyáltalán nem jött össze. Ravivel nagyon keveset, pärt-tal picit többet, majd a darázs után attival egy jót beszélgetve sikerült azt, amit szerettem volna alapból.
Mi lett volna, ha 15 perccel lassabban érünk körbe? Cserébe lehetett volna jókat beszélgetni, informálódni.A tömeg amúgy sem volt partner a tempómenésben és most ne gyertek azzal, hogy ez nem is az volt, mert De! Az volt. Ha nem is nagy, akkor is. A jellege a ridenak amúgy sem tette ezt lehetővé, mert állandóan meg kellett állni, lassítani, amikor meg lehetett, akkor meg viszonylag tempósan haladtunk.
Szóval ennyi. Én jobban szerettem volna egy konstans 25 km/h körüli, jó hangú beszélgetős ride-ot, amit remélek majd egyszer sikerül megvalósítani…
Ettől eltekintve nem bántam meg és örülök annak is, hogy az utolsó pillanatban csatlakozott hozzánk zsoci75 is! Remélem folyt köv, másképpen.
Ps. pärtnak köszönöm a Wet Lube-ot, most már tekerhetek esőben is…![]()
Lehet a karbonos tud festést is javítani. De autófényezők is eltűntetik szerintem pikk-pakk. De igen, ott beszéltük, fáj ez belül
Ez mindenkinél más :) régen nálam 205 volt a max. Edzésátlagok 170, verseny 180-185. De ezért is fogtam vissza magam. Nem akarok egyszer leesni a bicajról. Vín majmok ne heveskedjenek
Főleg, hogy egy közös rideon, már mindenki lexarja, mit kakaskodunk ráérős óráinkban a topicban
Garantálom, hogy mindannyiunknak esett már le a lánca, és dőltünk már el úgy dicstelenül, ahogy egyedül sem szeretünk, mások előtt meg még kevésbé.asebestyen írta: ↑2025.05.02., pén. 19:47Jó az semmiképp se voltam. Valahogy semmi se volt jó, utálok síkon menni, utálok kerékpárúton menni és utálom a tömeget.Megszoktam, hogy mindig egyedül megyek, saját tempót megyek és legalább kis hepehupa van.
De persze voltak pozitív dolgok nekem is, mert megismertem személyesen is egy új Fórumtársat
(zsivány a Factor is nagyon), Ati nagyon szépen lefogyott és Vinkler is tök jól nyomta végig
.
Szóval minden tök jó volt, csak magammal volt bajom ma. :)
Szerencsére ez nem volt sok/nagy meló. Egyszer felment a pulzusom 145-ig, de 114 lett az átlag. Már várom a következő tekerést. Így lefogyva 10 kilót,sokkal jobban megy minden. Simán be tudok könyökölni és nem szorítok a hasam, simán kapok úgy is levegőt, egyszerűen szuper. Újra élvezem a tekerést. A műtét után pedig megint tudok majd az orromon lélegezni,az majd még egy plusz lesz.
Jó az semmiképp se voltam. Valahogy semmi se volt jó, utálok síkon menni, utálok kerékpárúton menni és utálom a tömeget.revox írta: ↑2025.05.02., pén. 19:27Ne viccelj már, tök jó voltálazt senki nem fogja überelni, amikor elütöttem az asszonyt a gáton (ráadásul egy rendőr feleségét) majd az abádszalóki sprinten fogtam egy huppanót és a kormányom totál lefordult
azon volt mit röhögni. Én külön köszönöm, hogy megrántottad egy-kétszer. A sok hétvégi tötyögés után végre kibillentem kicsit a komfortzónából
![]()
Persze többieknek is,pl Ati dolgozott sokat, hogy mi csak tracsizva lobogjunk![]()
Ne viccelj már, tök jó voltálasebestyen írta: ↑2025.05.02., pén. 19:10Ma (is) én voltam a gyenge láncszem. Valahogy semmi nem adta ki. Az idefele út is rossz volt, a szállás is szar, a ride vége előtt beesett a láncom a kis tányér és a váz közé, majd a végén beletettem az első kereket a mély homokba és eldőltem, mint egy zsák (sz.r). Elmentünk itt asszonnyal kajálni és leettem magam, mint egy kisgyerek. Ez egy ilyen nap volt ma. Alapból se vagyok egy szórakoztató figura, de ma különösen gagyi voltam. Elnézéseteket kérem!
Köszi a supportot mindenkinek! Nyugodtan kiröhöghettetek volna ott és akkor.![]()
Egy Csapat vagyunk,együtt nevetünk,együtt sírunk.asebestyen írta: ↑2025.05.02., pén. 19:10Ma (is) én voltam a gyenge láncszem. Valahogy semmi nem adta ki. Az idefele út is rossz volt, a szállás is szar, a ride vége előtt beesett a láncom a kis tányér és a váz közé, majd a végén beletettem az első kereket a mély homokba és eldőltem, mint egy zsák (sz.r). Elmentünk itt asszonnyal kajálni és leettem magam, mint egy kisgyerek. Ez egy ilyen nap volt ma. Alapból se vagyok egy szórakoztató figura, de ma különösen gagyi voltam. Elnézéseteket kérem!
Köszi a supportot mindenkinek! Nyugodtan kiröhöghettetek volna ott és akkor.![]()
Innen semmilyen bicóval nem lehet kilógni