A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
[spoiler] Ezt itt a spoiler ... (kert ) [/spoiler]
Azé ez nem spoiler
Én tegnap a katalán körverseny közvetítése közben hallottam a kommentátoroktól, és nem akartam lelőni a poént azok előtt akik esetleg este akarták azt megnézni felvett anyagról. Hadd lepődjenek meg ők is. Már ha ez meglepetés volt. Szerintem nagyon nem az. Én is úgy gondolom, ahogy a magyar kommentátorok : ez már régen (télen?) el volt döntve, csak akartak köré egy médiafelhajtást az UAE vezertői. (Tuti nem Pogi, mert ő ezt szerintem lesz@rja. De még csak nem is Wellens akinek a videója - amit szerintem parancsra cselekedett - elindította az egész hajcihőt.)
...Nekem holnap délután mondja meg az orvos,hogy mikor műt. Elvileg április elején valamikor és utána 1 hónapig nem is ülhetek bicóra. Persze attól még Nektek hajrá
Van már időpontod? Ha a május eleji kör ki is maradna, utána szervezhetünk gyorsan egy Nagy Visszatérés tekerést.
Nincs, mert ezen a magánklinikán nem vállalták el. Átirányítottak s SOTE-ra. Az ottani doktornő, pénteken mond majd valamit. Benne vagyok az "újrakezdők" tekerésben
Együtt érzek, én is le vagyok sajnos tiltva a bringáról. Május előtt én se ülhetek nyeregbe, de utána szívesen csatlakoznék egy Tisza-tó kerüléshez.
Elvileg szombat vagy vasárnap is jó nekem. Ha közelebb lenne a Tisza-tónál az bónusz.
Esetleg Komárom-Esztergom megye?
Elindulsz a versenyen, majd, mint aki eltévedt, "rossz" irányba fordulsz és irány a HFBZK ride. Lámpád legyen, mert csak sötétedés után fogsz visszaérni. A Családod még sajnálni is fog, hogy milyen szerencsétlenség ért. (vagy egyszerűen csak balf....sznak tartanak majd )
Oké, de mint a temetős viccben, hogy ki viszi haza a kocsit Füredről, ha eltávoztam?
Májusban 3.-a vagy 4.-e lenne jó.
Nekem az is jó. Mehetünk a Balaton körül, vagy Komárom-Esztergomban is.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
...Nekem holnap délután mondja meg az orvos,hogy mikor műt. Elvileg április elején valamikor és utána 1 hónapig nem is ülhetek bicóra. Persze attól még Nektek hajrá
Van már időpontod? Ha a május eleji kör ki is maradna, utána szervezhetünk gyorsan egy Nagy Visszatérés tekerést.
Benne vagyok.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Nincs, mert ezen a magánklinikán nem vállalták el. Átirányítottak s SOTE-ra. Az ottani doktornő, pénteken mond majd valamit. Benne vagyok az "újrakezdők" tekerésben
Elvileg szombat vagy vasárnap is jó nekem. Ha közelebb lenne a Tisza-tónál az bónusz.
Elindulsz a versenyen, majd, mint aki eltévedt, "rossz" irányba fordulsz és irány a HFBZK ride. Lámpád legyen, mert csak sötétedés után fogsz visszaérni. A Családod még sajnálni is fog, hogy milyen szerencsétlenség ért. (vagy egyszerűen csak balf....sznak tartanak majd )
Oké, de mint a temetős viccben, hogy ki viszi haza a kocsit Füredről, ha eltávoztam?
Májusban 3.-a vagy 4.-e lenne jó.
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Ja. Bemonták ... Két pinchanzo volt sajnos, és főleg az uccsó 50 kilin belül, onnan meg már ku..ra nem lehet visszajönni ... (meg ott már siettek is, mert kihűlt volna a kávé )
Bocs, ha kettő akkor az már "pinchanzos" (Ha nagyon hiányos spanyol ismereteim igazak ... )
Ja. Bemonták ... Két pinchanzo volt sajnos, és főleg az uccsó 50 kilin belül, onnan meg már ku..ra nem lehet visszajönni ... (meg ott már siettek is, mert kihűlt volna a kávé )