mibe se került
az valami speckó dolog lehetett azért. a miénk annyiból volt csak speckó, hogy mindenből fullt kértünk rá,de semmi testreszabott könyöklő és hasonlók.
az biztos. arra emlélxem,amikor 2017 körül vett a csapat pinarello, fullo TT bringát, 8 milla volt és akkor az még nagyon sok pénz volt bicajra. nem voltak még olyan árak,mint most. egy fullos outi 2,5 körül lehetettVinkler írta: ↑2025.02.18., kedd 14:58Nem vonom kétségbe az élményt. DE! Baromira megdrágítja egy csapat költségvetését. Egy-egy ilyen időfutam bringa 15 000-20 000 Eur-tól indul. Drágább, mint a hagyományos, cserébe jó, ha a versenykilométerek 5%-ban használják.
Nem vonom kétségbe az élményt. DE! Baromira megdrágítja egy csapat költségvetését. Egy-egy ilyen időfutam bringa 15 000-20 000 Eur-tól indul. Drágább, mint a hagyományos, cserébe jó, ha a versenykilométerek 5%-ban használják.
van abban feeling
Nekem nagyon tetszenek. Lehet, mert nem kell ráülnöm. Eddig a Cancellara nem tudom melyik TDF-en használt hófehér Trek TT bringája volt a No1. Azon a Tour-on volt ahol visszavonult, és az időfutam Svájcban volt. Az időfutam után ki is szállt végig se ment azon a GT-n. Így vonult vissza, de az évre már nem emlékszem, és ki se kukázom ... izé guglizom most. (Az csalás lenne.)
Tíz perc tekerés után a könnyed is folyna.
Sajnos baromira ki van ülve a nyereg, össze van töppedve a párna. Elég nehéz így a valós kvalitásait megítélni, vért izzadtam a beállítással, ami a közel 1,5 órás tekerés végére sem lett tökéletes. A párnázás hibája miatt talán, de még a héten kiderül.
thaiBoxban nem érdemesSnipi írta: ↑2025.02.17., hétf. 15:08Jó volt látni, hogy a kerékpársportban nincs kivételezés.
UAE tour 1 szakasz befutó előtt kb. 1 km. Pogacar megindult, odavállazott egy Jayco-s fiúnak, az ránézett, majd olyat visszavállazott mint a huzat.
Nem tudom, de azért megnézném milyen sportban mernek még a világelsőnek így "visszabeszélni".
Neked is jó lehetne, ha elkezdenél mobilizálni.revox írta: ↑2025.02.14., pén. 13:18jó Neked,még mered forgatni a nyakad![]()
![]()
már bicajon is csak füllel figyelek hátra... nameg,alul kell visszanézni. de az megszokás kérdése. ahogy le van hajolva az ember,hónalj alatt kell visszanézni,csak akkor fejjel lefele áll a világde ezt baromi xar megszokni
![]()
most megpróbáltam, hááát, nem leszek bagoly,aki elforgatja vagy 180°-al45° még kényelmes
![]()
Ja, engem se. A saját is csak azért,nekem szórakoztatóbb a többiekkel menni, mint egyedül lófrálni a halál unalmas hortobágyi pusztában
Átfutottam. Kidolgoznak egy mérési metódust, mert a többieké nem sokat ér, aztán a saját eredményeiket pont ezekkel, a valós viszonyokat szerintük nem tükröző értékekkel vetik össze.trane írta: ↑2025.02.14., pén. 08:07kicsit bővebben A Sólyomról> https://escapecollective.com/toot-engin ... departure/