Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Autós topik autósoknak

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2845

Re: Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

Én a Volvo beltért választánam MB köntösbe ;) Mondanám, szinte mindegy pár évig bármelyik jó lesz, de a Skoda után már óvatosabb vagyok. Talán a Mergával jobban meg leszel elégedve, de ez is csak egy megérzés, a mai világba bármi megtörténhet meg az ellenkezője is. A nagy márkák is elk.rv.ltak. Azért egy jó hifit rakjál bele én anno elfelejtettem kérni bele , pedig ha jól emlékszem Canton volt a prémium a Skodriba.
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3841

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Aszpirin írta:
2024.10.30., szer. 17:29
...De nézzétek meg ezt a belsőt, csak én találom nagyon királynak? :
Fotón minden jól mutat, bár nekem ez így is nagyon leghangolóan szürke, semmi szín nincs benne.
Ha már választhatsz magadnak, javasolnám, hogy próbálj ki valami igazán szép belsőt. Elvégre benne fogsz ülni a legtöbb esetben, és nem kívülről nézegeted gondolom ;)

Bár nekem eszembe sem jutna Audi-BMW-Merci helyett Volvot venni, mert pár éve még igencsak érezhető volt a különbség a belső nívó és a hajtáslánc terén. Ez az új 60-as papíron lépett előre nyilván, de ugyanúgy a többiek is.
A BMW-kben lévő ZF váltó után a Volvo egy "gagyi sz@rnak" érződik. Persze ez csak egy dolog, és sokakat nem is érdekel. De te is autókat kedvelő ember vagy, aki nem csak közlekedő dödönnek vesz egy autót, hanem némileg élvezni is akarja, ha van rá mód. Ilyen esetben szerintem pont ezek az apróságok, amik miatt nem csak a sajtófotó alapján érdemes lázba jönni.

Motorok terén a Volvonál meg ugye egyen méret van. 2.0 a benzin és a diesel is, többféle teljesítménnyel. Más már nincs is évek óta, csak pár belépő modellben a levágott hengerű 1.5.

Szóval én a Mercinél maradnék a helyedben, vagy a BMW-nél, hisz ez utóbbi neked már bevált korábban. Bár amerre a Bajorok mennek mostanság a tank súlyát közelítő tömeggel, és a kínai piacnak megfelelő designnal, nekem már kezd az is kiábrándító lenni. De ez még ugye ízlés kérdése. A műszaki tartam ettől még jó.

Én most ha választanom kéne, ahogy neked lehet, az új A5-öst nézném meg közelebbről.
Csak a Marantz! :-D

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2224

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Aszpirin írta:
2024.10.30., szer. 17:29
Vinkler írta:
2024.10.30., szer. 16:43
A szomszédom most vett egy ilyen színű XC60 at. Szerintem jól néz ki! Ami fontos, hogy Dark csomaggal rendeld, ne a képen látható Bright-al, azzal mutat baromi jól!
Köszi! Már elküldtem az árajánláskérést gyöngyházfehér fényezéssel, de szerintem árajánlat után még tudom módosítani a színt (ugyanannyiba kerül a kettő, de nekem a fehér a fétisem, minden konfigot fehérben rendeltem, csak egy pillanatra megakadt a szemem ezen a Jupiteren, mert volt egy hasonló bömösöm, amiben az alapvetően metálszürkében volt egy meleg árnyalat /bézs/, és az nagyon jó szín volt, meg praktikus).
A Volvo az egyetlen egyébként, amelynek van világos szövetbelsője (nem kell bőrt kérni a világos belsőért), és képek alapján nagyon faja és nem is olyan kényes, mert ilyen világos galambszürke tweed-szerű anyag. Eléggé rábuktam, de ha jó ajánlatot kapok a C220D/C300-ra, akkor azt fogom választani szerintem. A legkevésbé szimpi most pont a BMW lett....

A konfigurátor képei alapján nekem baromira tetszik a Volvo világos szövetbelseje. Lehet röhögni fogtok, meg nagypapásnak hatok ezzel, de nekem a műszerfala is jobban tetszik, mint a C-Klasse-é, legalábbis ami a kormány mögött van (a C-Merci "tablet" műszerfalát szoknom kell majd, ha az lesz a befutó... én valahogy ezeket a "süllyesztett" hagyományos® hajazó) műszerfalakat jobban bírom - a középkonzol viszont a Merciben sokkal szebb. Mega. kormány is. De nézzétek meg ezt a belsőt, csak én találom nagyon királynak? :
Screenshot 2024-10-30 at 18.02.32.png
Screenshot 2024-10-30 at 18.03.27.png
Screenshot 2024-10-30 at 18.04.26.png
Ha kipróbálod a volvot,akkor olyan körülmények közt is menjél vele,ahol pl az út kétoldalán autók is parkolnak,mert nekem az a bajom ezekkel,(két db-ot is hozok viszek rendszeresen) hogy indokolatlanul közbelép a vészfékasszisztens sok esetben bennük,ami egyrészt baromi idegesítő,másrészt meg a frászt hozza az emberre.Tehát ha úgy akarsz elmenni köztük hogy nem lassitasz mert úgy látod hogy van elég hely,az nem tetszik neki,és fékez.A múlkoriban meg hazamentem az egyikkel egy kávéra,és alig akart kiengedni az udvarból,mert szerinte közel volt a bokor. :D
Az egyik egyébként ugyanaz a szövet belsős színű amit linkeltél,nem néz ki rosszul,de a világos vaj műbőr azért szebb,szerintem.Az ülések,üléspozíció szuper bennük,jól állítható,és kényelmes,viszont elég nagy dög autók ezek,ezt is vedd figyelembe.A 2.4-es dízel motor is elég jól tolja az autót,nem kell a nagyobb benzines bele.

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6287

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

Vinkler írta:
2024.10.30., szer. 16:43
A szomszédom most vett egy ilyen színű XC60 at. Szerintem jól néz ki! Ami fontos, hogy Dark csomaggal rendeld, ne a képen látható Bright-al, azzal mutat baromi jól!
Köszi! Már elküldtem az árajánláskérést gyöngyházfehér fényezéssel, de szerintem árajánlat után még tudom módosítani a színt (ugyanannyiba kerül a kettő, de nekem a fehér a fétisem, minden konfigot fehérben rendeltem, csak egy pillanatra megakadt a szemem ezen a Jupiteren, mert volt egy hasonló bömösöm, amiben az alapvetően metálszürkében volt egy meleg árnyalat /bézs/, és az nagyon jó szín volt, meg praktikus).
A Volvo az egyetlen egyébként, amelynek van világos szövetbelsője (nem kell bőrt kérni a világos belsőért), és képek alapján nagyon faja és nem is olyan kényes, mert ilyen világos galambszürke tweed-szerű anyag. Eléggé rábuktam, de ha jó ajánlatot kapok a C220D/C300-ra, akkor azt fogom választani szerintem. A legkevésbé szimpi most pont a BMW lett....

A konfigurátor képei alapján nekem baromira tetszik a Volvo világos szövetbelseje. Lehet röhögni fogtok, meg nagypapásnak hatok ezzel, de nekem a műszerfala is jobban tetszik, mint a C-Klasse-é, legalábbis ami a kormány mögött van (a C-Merci "tablet" műszerfalát szoknom kell majd, ha az lesz a befutó... én valahogy ezeket a "süllyesztett" hagyományos® hajazó) műszerfalakat jobban bírom - a középkonzol viszont a Merciben sokkal szebb. Mega. kormány is. De nézzétek meg ezt a belsőt, csak én találom nagyon királynak? :
Screenshot 2024-10-30 at 18.02.32.png
Screenshot 2024-10-30 at 18.03.27.png
Screenshot 2024-10-30 at 18.04.26.png
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9696

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Aszpirin írta:
2024.10.30., szer. 11:53
Vlaki látott már közületek "Jupiter" színű Volvót élőben?

Screenshot 2024-10-30 at 11.49.59.png
Barátságos tónusú, halvány rózsaszín árnyalatokat is tartalmazó ezüstmetál fényezés, amely az eloxált alumíniumra emlékeztető felületével még inkább kihangsúlyozza a karosszéria egyedi vonalvezetését.
Ezt a halvány rózsszín dolgot mennyire kell komolyan venni? Jó szín ez? (mi a sz.ért nem "halvány bézs" a beütés a metálba, olyan volt az első BMW-m, zseniálisan jó szín volt - és nagyon praktikus is, nem akart látszani rajta a kosz )
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

komarfamily
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1101

Hozzászólás Szerző: komarfamily »

Eloben meg nem lattam, de a keprol nagyon jonak tunik.

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

Vlaki látott már közületek "Jupiter" színű Volvót élőben?
Screenshot 2024-10-30 at 11.49.59.png
Barátságos tónusú, halvány rózsaszín árnyalatokat is tartalmazó ezüstmetál fényezés, amely az eloxált alumíniumra emlékeztető felületével még inkább kihangsúlyozza a karosszéria egyedi vonalvezetését.
Ezt a halvány rózsszín dolgot mennyire kell komolyan venni? Jó szín ez? (mi a sz.ért nem "halvány bézs" a beütés a metálba, olyan volt az első BMW-m, zseniálisan jó szín volt - és nagyon praktikus is, nem akart látszani rajta a kosz )
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

Vinkler írta:
2024.10.29., kedd 20:57
Ma szembejött velem ez a reklám. Meg voltam győződve, hogy egy KIA reklám. :fekverohog:

.
IMG_1612.jpeg
Ebben én már semmi BMW-st nem látok. Legaléábbis ebből a szögből. Deformált vesék, amik mintha boncasztalon lennének kifordítva, márkaidegenül felhúzott lámpák, és karaktertelen összevisszaság az orr-összképben. Ezt látom. Egy KIA jobban néz ki.

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 842

Hozzászólás Szerző: Lemmy9.1 »

3,771 km 1 literrel? Az kb 30 liter/100 ;)
Szerintem!

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Ma szembejött velem ez a reklám. Meg voltam győződve, hogy egy KIA reklám. :fekverohog:

.
IMG_1612.jpeg

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2845

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

ELEX írta:
2024.10.28., hétf. 21:52
Vinkler írta:
2024.10.27., vas. 09:31
Vasárnapi! :napsut:
Ez meg hétfői. Mai kis kirándulásunk során találkoztunk vele.
Talán még Te sem találkoztál ilyen Volkswagennel, bár ki tudja. Én nem is hallottam róla.
Volkswagen XL 1 HD.
Különlegessége az 1l/100 km fogyasztás, ami le tud menni akár 0,9l/100km-re is.
0,6 literes dízel hibrid. Futurisztikus látvány az autó. Minden karbon, a légellenállás a létező legalacsonyabb. Tükrök helyett kamera, belül az ajtóban monitor.....
Gyűjtői ritkaság. Állítólag 200 db készült belőle. A VW-nek minden darab 2 millió Eurójába került.
A tulaj elmondása szerint autópályán valós körülmények között 2 l/100 km alatt simán lehet vele közlekedni akár tempósan is.
Ha már jó fogyasztás. Fura, paradox módon nem gondoltam volna hogy pont a Ferrari múzeumban találkozom majd ezzel.... Biztos lelkiismeret furdalásuk van :P (Ja mégse)
20240914_130534.jpg
20240914_130539.jpg
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2224

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Aszpirin írta:
2024.10.29., kedd 13:47
Lemmy9.1 írta:
2024.10.29., kedd 07:35
Mi a futurisztikus?
Honda Insight Hibrid, 1999. Csak negyed évszázada volt.
:D
01.jpg
Az is futurisztikus vót, na.

De tudom, mire gondolsz. Ezek a kib. ronda cuccosok az igazi futurisztikusok, nem? 31_1_21.gif

Saloon:
Kép

Space Hub:
Kép
Departing so radically from the design of current Honda models was all about "starting from zero", said Minami. "We rethought the design from a human-centric viewpoint and this is what we landed on."
Aha. Mindent az emberközpontúságért :D

Ráadásul a Sallon-t valóban meg akarják csinálni szériában, 2026-os piacra dobással, szóval.... Elon Musk egy vizionárious volt a Cybertruck-kal, és már a Honda is versenyben van a legrondább futurisztikus autó kategóriában. Kínában valszeg vinni fogják, mint a cukrot.

https://www.autocar.co.uk/car-news/new- ... o-concepts
"Gyönyörűek".Már csak az a kicsi plusz kéne hogy ezek repüljenek is már,mint a scifi filmekben,mert a forma már azokra hajaz.
És még mindig van lejjebb autófronton,csodás.
Más.Mentem egy hosszabb utat egy szintén "csodás" villany hyundai konával a minap,ami egyébként nem néz ki rosszul,de basszus az a kerékzaj ami ebből kijött autópályán,meg máshol is,hát az a nem is értem kategória. gondolkodik.gif Kérdem a tulajt hogy ez nem zavarja mert baromi hangos,azt mondja nem mert a rádió bekapcs,és már jó is.F@sza ez is.Biztos nagy kölség lett volna ezt megoldani normálisan,azért lett ez (is) ilyen,vagy nem.

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

Lemmy9.1 írta:
2024.10.29., kedd 07:35
Mi a futurisztikus?
01.jpg
Az is futurisztikus vót, na.

De tudom, mire gondolsz. Ezek a kib. ronda cuccosok az igazi futurisztikusok, nem? 31_1_21.gif

Saloon:
Kép

Space Hub:
Kép
Departing so radically from the design of current Honda models was all about "starting from zero", said Minami. "We rethought the design from a human-centric viewpoint and this is what we landed on."
Aha. Mindent az emberközpontúságért :D

Ráadásul a Sallon-t valóban meg akarják csinálni szériában, 2026-os piacra dobással, szóval.... Elon Musk egy vizionárious volt a Cybertruck-kal, és már a Honda is versenyben van a legrondább futurisztikus autó kategóriában. Kínában valszeg vinni fogják, mint a cukrot.

https://www.autocar.co.uk/car-news/new- ... o-concepts

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

violin írta:
2024.10.28., hétf. 22:29

Úgy tűnik lehetett volna ezt jól is csinálni.
Szerintem ez talán jobb irány lett volna.... mint a 3 tonnás kamu hibrid SUV-ok....
Attól valóban talán jobb megoldás.

De a problémára talán nem az agyon bonyolított, megfizethetetlen kategória a megfelelő.
Hanem mondjuk az, hogy nem megy annyit egy autó. Ettől jobb károsanyag kibocsátás csökkentés szerintem nincs.

A napi nagy távolság ingáźásra, meg a WC-re is kocsival járásra nem az a megoldás, hogy drága és bonyolult megoldásokkal deciket spórolunk, hanem esetleg életmód váltás.

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

Ennek a VEi-nek már 92-93-ban a katalizátor közvetlenül a hengerfejre volt szerelve, 5 centire a kiömlőtől, hogy minél hamarabb bemelegedjen, és minél hamarabb vissza lehessen húzni az üzemanyagmennyiséget. Alacsony fordulaton csak egy szívószelep nyitott, a másik csak épphogy. (Vtec-e) Már fűthető, 5 kábeles lambdaszondája volt, ez is első fecskének számított.
Sok autó ezt csak később vezette be. Lecsukott géptetőnél nem lehetett hallani hogy jár, az ügyfelek állandóan ráindítottak.

A másik véglet, mert a fejlődés nem állt meg: 1990-ben már 4 ütemű volt a Wartburg/Trabant :D

Na gyerekek, vége a történlemórának.
Szerintem!

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Lemmy9.1 írta:
2024.10.29., kedd 07:58
Erről a fogyasztásfétisről van egy szrorim. Annó 1993 körül a Civicnek volt egy VEi nevezetű változata. 3 ajtós, 1.5 Vtec. Rendezett egy tesztet a Honda a Hungaroringen, hogy 3.6 l/100-at fog fogyasztani.
Ott voltunk mi is szerelők. 60-70-nel kellett körbe menni 100 kilit, behajtott tükör, felhúzott ablak, 1 fő.
Japán hajlongó mérnök hegyek, öltönyös góré hegyek. Süti, fagyi szendvics mi szem-szájnak ingere. :D Valami gyári hitelesített átfolyásmérő volt benne, ulrtagagyi kivitelezésben.
Köszönték, kielemzik, majd puplikálják mondták.
Majd jött az infó, hogy 3.6 lett. :)
A szépsége, hogy az ügyfelek elmondása alapján városban 4l Országúton 3.6-ot fogyaszt, 2 fővel, 90-es tempóval, kihajtott tükörrel, néha előzéssel. :D
Amikor még 1 tonna alatt voltak az autók. :rolleyes:
Óóóóó, meg azok a váltók! Estig tudnám kapcsolgatni... :D
Mondjuk nem is kellett ekkora nyomatékokat átvinni.

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

Erről a fogyasztásfétisről van egy szrorim. Annó 1993 körül a Civicnek volt egy VEi nevezetű változata. 3 ajtós, 1.5 Vtec. Rendezett egy tesztet a Honda a Hungaroringen, hogy 3.6 l/100-at fog fogyasztani.
Ott voltunk mi is szerelők. 60-70-nel kellett körbe menni 100 kilit, behajtott tükör, felhúzott ablak, 1 fő.
Japán hajlongó mérnök hegyek, öltönyös góré hegyek. Süti, fagyi szendvics mi szem-szájnak ingere. :D Valami gyári hitelesített átfolyásmérő volt benne, ulrtagagyi kivitelezésben.
Köszönték, kielemzik, majd puplikálják mondták.
Majd jött az infó, hogy 3.6 lett. :)
A szépsége, hogy az ügyfelek elmondása alapján városban 4l Országúton 3.6-ot fogyaszt, 2 fővel, 90-es tempóval, kihajtott tükörrel, néha előzéssel. :D
Szerintem!

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

Mi a futurisztikus?
01.jpg
01.jpg (41.06 KiB) Megtekintve 1307 alkalommal
Szerintem!

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1233

Hozzászólás Szerző: violin »

ELEX írta:
2024.10.28., hétf. 21:52
0,6 literes dízel hibrid. Futurisztikus látvány az autó. Minden karbon, a légellenállás a létező legalacsonyabb. Tükrök helyett kamera, belül az ajtóban monitor.....
A tulaj elmondása szerint autópályán valós körülmények között 2 l/100 km alatt simán lehet vele közlekedni akár tempósan is.
Úgy tűnik lehetett volna ezt jól is csinálni.
Szerintem ez talán jobb irány lett volna.... mint a 3 tonnás kamu hibrid SUV-ok....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

ELEX
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 885

Hozzászólás Szerző: ELEX »

Vinkler írta:
2024.10.27., vas. 09:31
Ez meg hétfői. Mai kis kirándulásunk során találkoztunk vele.
Talán még Te sem találkoztál ilyen Volkswagennel, bár ki tudja. Én nem is hallottam róla.
Volkswagen XL 1 HD.
Gyűjtői ritkaság. Állítólag 200 db készült belőle. A VW-nek minden darab 2 millió Eurójába került.
Csatolmányok
20241028_101415.jpg
20241028_101657.jpg
20241028_101819.jpg
20241028_101833.jpg
20241028_101843.jpg

komarfamily
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1101

Hozzászólás Szerző: komarfamily »

Errol a keprol nem is tudom miert eszembe jutott, hogy az egyik volt kollégámat Stelvionak hívják es van egy Alfa Stelvioja es a Stelvio hangon vezetett haza ;)

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

.
IMG_1604.jpeg

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Alex_Aston írta:
2024.10.26., szomb. 11:01
Tctronic írta:
2024.10.26., szomb. 10:43
....Öcsém most egy Volvo XC60 hibridet hajt, fehér belül fekete bőr belsővel, szerintem az a bőr (vagy annak mondott tök mindegy) kifejezetten szarul néz ki,nagyon nem tetszik.
A Volvokban gagyi a bőr belső, nem is igazi, hanem valami granulátumból készítik.
Ezért (is) olcsóbb, mint a prémium márkák.

Egy régebbi kocsimban, 2007 GTC Astrámban (Cosmo) volt félbőr belső, amit 11 évesen adtam el 288e km-el, de patika volt a bőr benne. Persze évente egyszer lekezeltem bőrápolóval, meg nem laktam le.
Mérget vehetsz rá, hogy nem bőr volt.

twinastir
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 155

Hozzászólás Szerző: twinastir »

Nem tudom megállni hogy ne szóljak hozzá...én mentem ezzel az autóval egy távoli földrészen a funkciója szerint szolgálati cég autó volt :D társadalmi munkában konfigurálták a rendelkezésre álló anyagok és egyéni kreativitás volt a motiváció kárpit ,légkondi fedélzeti "komputer "is volt benne mi kell még a boldogsághoz
igen ....trolkodás a szándékom és vállalom a büntit a moderátoroktól... :kapdelm:
Csatolmányok
citroen1 (1).jpg
citroen1 (1).jpg (105.62 KiB) Megtekintve 1595 alkalommal

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Tctronic írta:
2024.10.26., szomb. 10:43
....Öcsém most egy Volvo XC60 hibridet hajt, fehér belül fekete bőr belsővel, szerintem az a bőr (vagy annak mondott tök mindegy) kifejezetten szarul néz ki,nagyon nem tetszik.
A Volvokban gagyi a bőr belső, nem is igazi, hanem valami granulátumból készítik.
Ezért (is) olcsóbb, mint a prémium márkák.

Egy régebbi kocsimban, 2007 GTC Astrámban (Cosmo) volt félbőr belső, amit 11 évesen adtam el 288e km-el, de patika volt a bőr benne. Persze évente egyszer lekezeltem bőrápolóval, meg nem laktam le.

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”