A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen sorod van Laceenak? szerintem rövidkanalas váltója van.
bár, nekem a 32-t is elváltotta a rövid,de nem volt annyira egészséges. vagyis a két váltógörgő így majdnem azonos vízszintes síkba került és a lánc az előrébb lévőbe bele-beleért. ha ez érthető. lehet a hátsó görgő kicsit fentebb volt és ezért. lehetne állítani,de nem akartam elcsavargatni, nem váltottam fel 32re csak 28ra. de az a vicces, még az 50/32-t is elbírta, igaz akkor már eléggé nyúlt előre a kanál, úgy nézett ki, mint egy láncfeszítős gép
28 vagy 30, este megnézem, de van 32 vagy 34 is 105-ösben.
R8000/11-28 most néztem 26000 Ft. belföldön,rendeltem előző héten kiegészítőket a Rose bike ill. Bikeinn-ről eszembe sem volt,hogy rendeljek sort pedig még ólcsóbb is ill. nem is akartam költeni rá mert nálunk felesleges….
Köszi előre is,ha megyek akkor jelzem,de elvileg az ennyémmel is menne,nem akarlak benneteket rögtön az elején szereltetni:)
Lehet ha megrendelném még megkapnám…
Arra az útra, amin szoktál menni, egy 1 sebességes is bőven jó lenne, mennyi súlyt takaríthatnál meg. Igaz síkon nincs nagy jelentősége.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
bár, nekem a 32-t is elváltotta a rövid,de nem volt annyira egészséges. vagyis a két váltógörgő így majdnem azonos vízszintes síkba került és a lánc az előrébb lévőbe bele-beleért. ha ez érthető. lehet a hátsó görgő kicsit fentebb volt és ezért. lehetne állítani,de nem akartam elcsavargatni, nem váltottam fel 32re csak 28ra. de az a vicces, még az 50/32-t is elbírta, igaz akkor már eléggé nyúlt előre a kanál, úgy nézett ki, mint egy láncfeszítős gép
R8000/11-28 most néztem 26000 Ft. belföldön,rendeltem előző héten kiegészítőket a Rose bike ill. Bikeinn-ről eszembe sem volt,hogy rendeljek sort pedig még ólcsóbb is ill. nem is akartam költeni rá mert nálunk felesleges….
Köszi előre is,ha megyek akkor jelzem,de elvileg az ennyémmel is menne,nem akarlak benneteket rögtön az elején szereltetni:)
Lehet ha megrendelném még megkapnám…
Nem volt az sem vészes, csak máshogy kell beosztani. Abasártól pár kilit csak egész szolidan emelkedik, addig rá lehet hangolódni az értelmesebb emelkedőkre. A kékesi 3 kilitől meg ne tartson senki; kopaszodó, sörhasú tagok is fel tudnak menni több száz kilós motorokkal, egy nyolc kilós bringával, kis sportos előélettel nem lehet feladat.
míg élek, nem felejtem el, amit akkor elkövettem. előtte a villanyváltóssal jártam. azon ha elől egyet ledobsz,lemászik kicsire, aztán azzimutol automatice. na, a Gan-al mentem és nagytányérosan indultunk,majd mikor emelkedni kezdett, elől ledobtam egyet és hátul kb kettőt, hogy innen a kistányérral gazdálkodok... Aztán azt éreztem, de moscskosul emelkedik ez,alig bírom tekerni lenéztem, a lánc még a nagytányéron, csak a belső pozícióján.... nem dobtam le kicsire... zsenikém
lehet elég a 28,azt tuti elviszi még a 11-es rövidkanál kényelmesen. de lehet az a 30-at is. nekem 10-es volt,az rövidebb. az axxony kerekén 28-as van, simán megy a 6800 váltóval. lassan az a kis sor
Szép távolság! Van esetleg egy rövidebb út a kékesről Domoszlóig?
lefele
első 20 kili enyhén lejtős. utána 20 kis hullámvasút, de sokat lejt és a leghosszabb emelkedő 1kili 5%. az utolsó 15 kili lesz mászósabb,de abből is az első 12 nem vészes. az utolsó 3 kapaszkodós, utána kékesről csak le kell gurulni parádig, végig lejt
Köszönöm a felvilágosításod, e szerint készülök hét közben
A kapaszkodós azt jelenti, hogy beléd fogunk kapaszkodni azon a 3 kilin. Szerintem kajálj rendesen.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
lefele
első 20 kili enyhén lejtős. utána 20 kis hullámvasút, de sokat lejt és a leghosszabb emelkedő 1kili 5%. az utolsó 15 kili lesz mászósabb,de abből is az első 12 nem vészes. az utolsó 3 kapaszkodós, utána kékesről csak le kell gurulni parádig, végig lejt
Köszönöm a felvilágosításod, e szerint készülök hét közben
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Nem volt az sem vészes, csak máshogy kell beosztani. Abasártól pár kilit csak egész szolidan emelkedik, addig rá lehet hangolódni az értelmesebb emelkedőkre. A kékesi 3 kilitől meg ne tartson senki; kopaszodó, sörhasú tagok is fel tudnak menni több száz kilós motorokkal, egy nyolc kilós bringával, kis sportos előélettel nem lehet feladat.
hezitálóknak... a legutóbbi mátrás körben ott volt a bibi, hogy abasártól egyből, hidegen egy mászással indult. aki nincs emelkedőhöz szokva (én se) itt el lehet egyből pukkanni és utána már szenvedősebb a buli. itt, a fordított körön, lejtővel kezd,majd egy kis hullámvasút, pont annyi, hogy a lábak szokják,hogy felfele is kell néha menni és a legvégén le lehet fejezni a csirkét mátraházától. felrúgja mindenki, megvan a elpukkanás, de nincs tovább, csak a legurulás. Ez a kör így szerencsésebb választás és láb, keringésbarátabb.
lefele
Egy újabb bejelentkezéssel frissítsük.
Attila,
Asebi +dark horse,
Géza + lurkó,
ha sikerül a hifisón összedugni a vasakat nélküle, akkor Revi,
ha nem havazik, én is.
Még valaki?
Sajnos mi nem tudunk menni.
Az engedélyt kicsi lányomtól megkaptuk, csak a gardedám (édesanyám) találta ki, hogy neki egyéb programja van...
Nagyon jó tekerést Nektek!
mami is jönni akart? mondjátok neki, esőnapot adjon meg
pedig már én is erősen hajlok, Laceet is pumpálja a csapat
Akkor idáig:
Attila,
Asebi,
Mechazseni,
st81,
Lacee (UGYE?!?! )
Revi (ha mégsem megy punnyadt, modoros hájendsó zenéket hallgatni meg glamúrkuponos mucikák verdáit kerülgetni parkolóhely keresése közben),
meg én
holnap megyünk összerakni a cuccot. ha kellően egyszerű installálni és ehető is a hangja, elboldogulnak vele nélkülem is. ha vérzik a szája, kérdőjeles.
Akkor idáig:
Attila,
Asebi,
Mechazseni,
st81,
Lacee (UGYE?!?! )
Revi (ha mégsem megy punnyadt, modoros hájendsó zenéket hallgatni meg glamúrkuponos mucikák verdáit kerülgetni parkolóhely keresése közben),
meg én
Attila,
Asebi +dark horse,
Géza + lurkó,
ha nem havazik, én is.
Még valaki?
Az engedélyt kicsi lányomtól megkaptuk, csak a gardedám (édesanyám) találta ki, hogy neki egyéb programja van...
Attila,
Asebi +dark horse,
Géza + lurkó,
ha nem havazik, én is.
Még valaki?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára geza123 2023.10.09., hétf. 21:46-kor.
Most szomabton 11:00 Parád No1 étterem parkolója a gyülekező. Itt mindenki fél órában hódol a saját rigolyáinak, wattmérőt kalibrál, sort cserél, beállítja a nyeregmagasságot 0.1mm pontosan a napi seggméretéhez, bemelegít, jógázik, elmeséli a soha megnem történt hódításait, bevág egy zsíros banánt, tüsszentést szimulálva elfordul és benyom egy zselét, szingót ragaszt, keréknyomást leellenőrzi huszadjára, előre vetíti hogy ha esetleg nem ő érne fel elsőnek, annak milyen külső tényezők az okai, és még reggelig sorolhatnám, aztán NYÉÉÉÉÉL!
F@sza!
Kérdeztem virslit….sereghajtónak esetleg jók lennénk…
Szóval csatlakoznánk ha még lehet….?
Mennyi kili kb?
Egyébként bejárattad már a gépet rendesen? Megszokta a hegyi levegőt?
Most szomabton 11:00 Parád No1 étterem parkolója a gyülekező. Itt mindenki fél órában hódol a saját rigolyáinak, wattmérőt kalibrál, sort cserél, beállítja a nyeregmagasságot 0.1mm pontosan a napi seggméretéhez, bemelegít, jógázik, elmeséli a soha megnem történt hódításait, bevág egy zsíros banánt, tüsszentést szimulálva elfordul és benyom egy zselét, szingót ragaszt, keréknyomást leellenőrzi huszadjára, előre vetíti hogy ha esetleg nem ő érne fel elsőnek, annak milyen külső tényezők az okai, és még reggelig sorolhatnám, aztán NYÉÉÉÉÉL!
F@sza!
Mennyi kili kb?
Sziasztok!
Mikor lesz ez a”közös cirkusz” pontosan?
F@sza!
Mennyi kili kb?
Egyébként bejárattad már a gépet rendesen? Megszokta a hegyi levegőt?