csodálatos elmémből vetted ki a szót

csodálatos elmémből vetted ki a szót
főleg a Te vázadban... látva Pärt tábláját, lehet írnék a dedanak, hogy pontosan mi is kell bele, mert...
Igen, ott ok, ez Shimano pressfit BB86.5, műanyag házas, műanyag fészek.
BBRight, olyan mint a pressfit30 csak asszimetrikus..asebestyen írta: ↑2023.09.04., hétf. 09:24De az PF30 vagy BB30, gondolom...mackohaz írta: ↑2023.09.04., hétf. 07:38én beragasztottam, loctite7649 aktivátor+641 oldható csapágy rögzítő..asebestyen írta: ↑2023.09.04., hétf. 07:02
Pressfites. A hajtás oldali csapágy fele rajta maradt a hajtókar tengelyén, amikor kivettem, tele volt nyomva fehér zsírral és el volt kopva. Oldalról megtaposva a pedált, kattogott.
Most még hátulról is jön belőle valami hang, de azt álló helyzetben nem lehet előcsalni.
De az PF30 vagy BB30, gondolom...mackohaz írta: ↑2023.09.04., hétf. 07:38én beragasztottam, loctite7649 aktivátor+641 oldható csapágy rögzítő..asebestyen írta: ↑2023.09.04., hétf. 07:02Pressfites. A hajtás oldali csapágy fele rajta maradt a hajtókar tengelyén, amikor kivettem, tele volt nyomva fehér zsírral és el volt kopva. Oldalról megtaposva a pedált, kattogott.
Most még hátulról is jön belőle valami hang, de azt álló helyzetben nem lehet előcsalni.
én beragasztottam, loctite7649 aktivátor+641 oldható csapágy rögzítő..asebestyen írta: ↑2023.09.04., hétf. 07:02Pressfites. A hajtás oldali csapágy fele rajta maradt a hajtókar tengelyén, amikor kivettem, tele volt nyomva fehér zsírral és el volt kopva. Oldalról megtaposva a pedált, kattogott.Szalon írta: ↑2023.09.04., hétf. 06:26Ez menetes, igaz? Mit tudtak rajta össze kókányolni? Simán becsavarod és kész… vagy?asebestyen írta: ↑2023.09.02., szomb. 19:23Középcsapágy cseréjére volt itt a gépezet. Természetesen hajtás oldalon meg volt Mekkmesterezve. :) Ha már vásárol az ember egy komplett 12s Di2 rendszert és be is szerelteti ott, ahol vette, akkor alap, hogy kókányolják a 9e Ft-os középcsapágyat, nem?Remélem oké lesz a gép.
![]()
![]()
Pressfites. A hajtás oldali csapágy fele rajta maradt a hajtókar tengelyén, amikor kivettem, tele volt nyomva fehér zsírral és el volt kopva. Oldalról megtaposva a pedált, kattogott.Szalon írta: ↑2023.09.04., hétf. 06:26Ez menetes, igaz? Mit tudtak rajta össze kókányolni? Simán becsavarod és kész… vagy?asebestyen írta: ↑2023.09.02., szomb. 19:23Középcsapágy cseréjére volt itt a gépezet. Természetesen hajtás oldalon meg volt Mekkmesterezve. :) Ha már vásárol az ember egy komplett 12s Di2 rendszert és be is szerelteti ott, ahol vette, akkor alap, hogy kókányolják a 9e Ft-os középcsapágyat, nem?Remélem oké lesz a gép.
![]()
![]()
Ez menetes, igaz? Mit tudtak rajta össze kókányolni? Simán becsavarod és kész… vagy?asebestyen írta: ↑2023.09.02., szomb. 19:23Középcsapágy cseréjére volt itt a gépezet. Természetesen hajtás oldalon meg volt Mekkmesterezve. :) Ha már vásárol az ember egy komplett 12s Di2 rendszert és be is szerelteti ott, ahol vette, akkor alap, hogy kókányolják a 9e Ft-os középcsapágyat, nem?Remélem oké lesz a gép.
![]()
Jah, dehogy. Octalinkes deore volt benne.
Pont az volt benne, de alattam 400 km-t bírt a 2. is, így lecseréltem Hallowtech-re.
Octalinkes trekking van nálam 9-es. 44-28 talán.
Ja. Azóta én is találtam több tehenes edr't,ami kb ugyanazt mutatja. Akkor max az dönt melyikkel maradsz frisyebb. Nekem a Dogmával volt, hogy néha ugyanazt mdntem mint a reactoval, csak a reactoról sokkal frissebben dzáltam le, a combom jobb állapotban volt.asebestyen írta: ↑2023.09.01., pén. 16:18Nem, kb egyforma. Pedig érzésre azt mondanám, a Cannondale sokkal gyorsabb, de nem.revox írta: ↑2023.09.01., pén. 11:13Sebi!
nem vagy gyorsabb a Cannonnal? nézegettem straván a dögrovás előtti időket,meg a mostanit. az endurance-t inkább, ott nagy difi nincs a tréningek között intenzitásban. mintha most picit nagyobb lenne a avg speed 200Watton, mint előtte. nyilván,nem néztem meg mindent, de vagy 5-6-7-8 tekerést, meg szél is van, bár, az oda-vissza kiegyenlítődik (vagy nem. nekem mindig olyan érzésem van,hogy többet fog, mint segít)
Nem, kb egyforma. Pedig érzésre azt mondanám, a Cannondale sokkal gyorsabb, de nem.revox írta: ↑2023.09.01., pén. 11:13Sebi!
nem vagy gyorsabb a Cannonnal? nézegettem straván a dögrovás előtti időket,meg a mostanit. az endurance-t inkább, ott nagy difi nincs a tréningek között intenzitásban. mintha most picit nagyobb lenne a avg speed 200Watton, mint előtte. nyilván,nem néztem meg mindent, de vagy 5-6-7-8 tekerést, meg szél is van, bár, az oda-vissza kiegyenlítődik (vagy nem. nekem mindig olyan érzésem van,hogy többet fog, mint segít)
látom magam előtt,ahogy az útszéli kulacsszedők a tuor után pár évvel keresik a vitrinbe eltett relikviát és az asszonyt késsel fenyegetik, hogy hova tüntette elpärt írta: ↑2023.09.01., pén. 11:46Megnéztem, van egy apró "bio" felirat, szóval tudtomon kívül egy szuicid hajlamú kulacsot vettem, ami maga dönt róla, meddig akar élni, én hiába próbálom életben tartani takarítgatással.Na, nem nyünnyögök tovább ilyen piti dolgon, csak hát idáig akkor kukáztam kulacsot, ha már vállalhatatlanul karcos volt.
Megnéztem, van egy apró "bio" felirat, szóval tudtomon kívül egy szuicid hajlamú kulacsot vettem, ami maga dönt róla, meddig akar élni, én hiába próbálom életben tartani takarítgatással.