Én már annyiszor áztam el, hogy teljesen megszoktam, de nem 4 órán keresztül. Esőkabátban nem szeretnék tekerni.mackohaz írta: ↑2023.04.14., pén. 12:01Retek egy idő van, mi lenne ha más időpontot választunk?asebestyen írta: ↑2023.04.14., pén. 11:56Sajnos a kilátásaink holnapra egyre rosszabbak, ami az időjárást illeti.![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- aladin66
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 45
Re: Kerékpározás
Retek egy idő van, mi lenne ha más időpontot választunk?asebestyen írta: ↑2023.04.14., pén. 11:56Sajnos a kilátásaink holnapra egyre rosszabbak, ami az időjárást illeti.![]()
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
úúú,ez most nem ül... annyi faxságot összehordok, nem emléxem mindenre

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7536
Sajnos a kilátásaink holnapra egyre rosszabbak, ami az időjárást illeti. 

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
- asebestyen
- V.I.P.
Vagy a jó kis Revi-féle Parrot Bike.

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
óóóóóóó, pikk-pakk bebizonyítom, hogy 52a méreted

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
persze, mer olyan gyengus, csak egyet nyert meg

halfnote.hu
halfnote.hu
Eredeti elképzelés így volt, csak nehéz volt tekerni…így maradt a matrica

Háromszoros világbajnok Sagan tiszteletére van

Itt a fórumon max winkler tud küldeni vmitrevox írta: ↑2023.04.14., pén. 09:43vigyél Neki vagy 3 biciglit![]()

Rosszabbra számítottam
de Pärt hozta
BB és a loctite7649..

amúgy nekem 3 dolog tűnik fel,ami nincs a képen
1- kerék
2- bowdenvégdugó
3- BB
harmadikra szavazok
halfnote.hu
halfnote.hu
vigyél Neki vagy 3 biciglit

halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
Mi nem jött meg?

Srácok sajna ez a helyzet…utolsó percig vártam a rossz hírrel talán megérkezik az alkatrész de nem így lett, marad a következő mozgás lehetősége holnapra mindenkinek kívánok böszme hátszelet és egy kellemes napot

óóó, ha kell, előkapom a tűzőgépetmechazseni írta: ↑2023.04.13., csüt. 19:47Revi ne panaszkodj már megint!revox írta: ↑2023.04.13., csüt. 12:13megnéztem, mire odaérek 4 óra minimum. abba elfáradoknekem most kemény időszak jön munkában, hétvégére szerintem csak a rotty marad
egyébként elég jó kis útnak tűnik![]()
ja, a monits cipőm is hycomat letta tépőzárak leváltak a pántokról... ragasztva volt csak. sokat használtam szobában, amin nem szellőzik, valsz a ragasztó feladta. visszaragasztottam, de vaklónak a napszemüveg. a végén, amikor nagyon spinningelni akartam, tűzőgéppel fogattam meg
![]()
![]()
Megkapod asszony ebike-ját, cipőjét!
Pont a méreted![]()

halfnote.hu
halfnote.hu
- mechazseni
- Fórumlakó
- Értékelés: 365
Revi ne panaszkodj már megint!revox írta: ↑2023.04.13., csüt. 12:13megnéztem, mire odaérek 4 óra minimum. abba elfáradoknekem most kemény időszak jön munkában, hétvégére szerintem csak a rotty marad
egyébként elég jó kis útnak tűnik![]()
ja, a monits cipőm is hycomat letta tépőzárak leváltak a pántokról... ragasztva volt csak. sokat használtam szobában, amin nem szellőzik, valsz a ragasztó feladta. visszaragasztottam, de vaklónak a napszemüveg. a végén, amikor nagyon spinningelni akartam, tűzőgéppel fogattam meg
![]()

Megkapod asszony ebike-ját, cipőjét!
Pont a méreted

már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
- mechazseni
- Fórumlakó
- Értékelés: 365
Nincs görgőm. Az a terv, hogy 26.-a után bejelentkezek fittingre, ahogy a bici csittifittirevox írta: ↑2023.04.12., szer. 21:45van görgőd? ha csinálsz egy videót, ahogy tekered, tudok epsegíteni, hol kell állítani és merre. esetleg, ha nincs, utcán is jó, csak lejphetőleg olyan áttételen,ahol beforog a 90pedálfordulat/perc.mechazseni írta: ↑2023.04.12., szer. 20:49Mint tudjátok “Virslivel” megyek. Nekem ez a második út. Semmi nincs beállítva rám…és @Revi és Vinkler…gyökér pedál lesz fent a meglévő cipőbenés rögtön az első 100-as.
Úgyhogy én tanulni és ismerkedni fogok.

Köszönöm Revi!
Keresni foglak….
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4974
Tavaly voltunk a Madárnál - igaz csak gyalog - megnéztük a barlangot, voltunk a kilátóban is (Ákos, érdemes felmenni, gyönyörű a kilátás, csak csukd be a szemed, míg fellépcsőzől!
). Gyönyörű környék, biztosan szép túra lesz. Én sajnos nem vagyok teljes jogú hfbz - nincs 5 gépem, így rücsigumis sem - de lehet, hogy az agyváltós, sárvédős városira veszek majd egy párat az alkalomra.
Ati vízbeölését nem támogatom, sportszerűbb lenne, ha a békétlenek bringás üldözésben utolérve pumpával látnák el a baját. Így lenne "némi" esélye a menekülésre.

Ati vízbeölését nem támogatom, sportszerűbb lenne, ha a békétlenek bringás üldözésben utolérve pumpával látnák el a baját. Így lenne "némi" esélye a menekülésre.

megnéztem, mire odaérek 4 óra minimum. abba elfáradok

egyébként elég jó kis útnak tűnik

ja, a monits cipőm is hycomat lett

halfnote.hu
halfnote.hu
4ó + 30p Ati verése és víz alá nyomása
Én máris jelentkeztem
nagyon profi terv,szerintem érdemes messzebbről (Debi,Eger,Szoboszló és még ki tudja
) is eljönni.

Én máris jelentkeztem

- asebestyen
- V.I.P.
HiFibzk monti túra a Gerecsében (túraötlet):
Indulás: Tata Öreg-tó mellől a 2020-as év kerékpár útja, az Által-ér menti kerékpár út, ahol beér Tatára, itt van egy parkoló, kerékpár tárolókkal és padokkal, ideális a gyülekezéshez.
A kerékpár úton síkon bemelegítünk kicsit és Vértesszőlős magasságában ráfordulunk a Gerecsére. Gyönyörű erdei környezetben dózerúton elgurulunk a Turul madárig, itt lesz az első hosszabb megállló. Itt van lehetőség a megpihenésen túl mindenféle ügyes-bajos szükségleteket intézni, enni-inni, stb. A közelben megnézhetjük a Szelim barlangot és eltekerhetünk apró kitérésként a Ranzinger kilátóhoz, ahova én biztos nem megyek fel, mert a 2. lépcsőfokon már tériszonyom van.
Innen visszamászva a kis Gerecse tetejére, legurulunk a Malom völgybe, ez lesz a második hosszabb megálló, szintén vannak kiszolgáló egységek, frissítési lehetőség.
Innen aztán visszamegyünk a Gerecse túloldalára, ahonnan indultunk, de már egy kevésbé szintes útvonalon. A tatai Öreg-tó-nál aztán ismét van lehetőség a fagyitól a lángosozáson, pizzázáson át mindenre, akár étterem, bármi. Itt még Attin leverhetitek, ha rossz túrát terveztem. Lesz lehetőség a víz alá nyomására is, ha az szimpatikusabb.
Felteszek egy nagyságreni útvonalat, amin látható a táv és a szint, lazán tekerve, pihenőkkel szerintem 4 óra alatt könnyedén teljesíthető bármilyen trekking vagy monti kerékpárral, megfelelő bütykös gumikkal. Az útvonal sem különösebb kondíciót, sem különösebb kerékpár-kezelési tudást nem igényel. Beszélgetős, bámészkodós túra lenne.
Kicsit emésztgessük, aztán majd elindítok egy jelentkezési listát időpontokkal, stb.
.
Indulás: Tata Öreg-tó mellől a 2020-as év kerékpár útja, az Által-ér menti kerékpár út, ahol beér Tatára, itt van egy parkoló, kerékpár tárolókkal és padokkal, ideális a gyülekezéshez.
A kerékpár úton síkon bemelegítünk kicsit és Vértesszőlős magasságában ráfordulunk a Gerecsére. Gyönyörű erdei környezetben dózerúton elgurulunk a Turul madárig, itt lesz az első hosszabb megállló. Itt van lehetőség a megpihenésen túl mindenféle ügyes-bajos szükségleteket intézni, enni-inni, stb. A közelben megnézhetjük a Szelim barlangot és eltekerhetünk apró kitérésként a Ranzinger kilátóhoz, ahova én biztos nem megyek fel, mert a 2. lépcsőfokon már tériszonyom van.

Innen visszamászva a kis Gerecse tetejére, legurulunk a Malom völgybe, ez lesz a második hosszabb megálló, szintén vannak kiszolgáló egységek, frissítési lehetőség.
Innen aztán visszamegyünk a Gerecse túloldalára, ahonnan indultunk, de már egy kevésbé szintes útvonalon. A tatai Öreg-tó-nál aztán ismét van lehetőség a fagyitól a lángosozáson, pizzázáson át mindenre, akár étterem, bármi. Itt még Attin leverhetitek, ha rossz túrát terveztem. Lesz lehetőség a víz alá nyomására is, ha az szimpatikusabb.

Felteszek egy nagyságreni útvonalat, amin látható a táv és a szint, lazán tekerve, pihenőkkel szerintem 4 óra alatt könnyedén teljesíthető bármilyen trekking vagy monti kerékpárral, megfelelő bütykös gumikkal. Az útvonal sem különösebb kondíciót, sem különösebb kerékpár-kezelési tudást nem igényel. Beszélgetős, bámészkodós túra lenne.
Kicsit emésztgessük, aztán majd elindítok egy jelentkezési listát időpontokkal, stb.
.
Amikor minden beàll a bicajon, lebandázsolod, majd bedereng, hogy kellene rá a lámpa és nem fér a kormànyra a (lebandázsolt) bowdentől
Node, faragjunk, mert rövidebb bowdennel odafér. Kész is van, jöhet a másik làmpa (télikeró. Egy kisebb, hogy lássanak, de van egy 3ledes, hűtőbordás, külön akksis reflektor is, ha országúton ér a sötét). Nabaxxa, ez meg a kurtított bowdentől nem fér el
van bowden lecserélni, de le van bandázsolva
ígymaradt 

Node, faragjunk, mert rövidebb bowdennel odafér. Kész is van, jöhet a másik làmpa (télikeró. Egy kisebb, hogy lássanak, de van egy 3ledes, hűtőbordás, külön akksis reflektor is, ha országúton ér a sötét). Nabaxxa, ez meg a kurtított bowdentől nem fér el

halfnote.hu
halfnote.hu
- aladin66
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 45
Tégla nélkül már építettek házat, de feles nélkül még nem.mechazseni írta: ↑2023.04.12., szer. 21:27Múltkor tőlem is megkérdezték egy építkezésemem..: Iszol te rendesen?…. Máminthogy?asebestyen írta: ↑2023.04.12., szer. 21:10Utána soha többet nem lenne. Szerintem 5 éve nem ittam semmilyen szeszes italt 1 kortyot se. Előtte mondjuk évi 5 üveg sör nyáron, rövid italt szerintem 25 éve nem ittam. :)![]()
![]()
![]()