Valahogy én is ebben a cipőben járok. A korábbi választásaim nem igazán sültek el jól, és végül a megnyugvást nekem is egy japán autó hozta el. Kicsit fapadosabb, kicsit zajosabb(hangszigetelés), de minden másban összehasonlíthatatlan a korábbiakkal.nemtomm írta: ↑2022.10.13., csüt. 20:26Az első nyugati autóm egy csepp kadett volt alig 1 évesen …..nem volt rossz verda de egy fél év után mindig volt vele valami baj ( 3 évig volt meg ) havonta de rendszeresen sajna….nyűg volt egy idő után azóta csak japán autókat hajtok … és érdekes módon nem volt egyáltalán semmilyen elektromos vagy mechanikus problémán az évek folyamán… csak a kopás utáni cserék voltak semmi más… szóval lehet , hogy egyszerűbb a japán technika nem olyan tetszetős a formája ..stb de sokkal megbízhatóbb mint sok eu társukAszpirin írta: ↑2022.10.13., csüt. 19:21Nos, elhoztam az O4-et a szervizből. A munkalap szerint ezt cserélték: “Megnevezés: Motor Vezérlő Elektronika | Garanciális: igen”
A probléma kevesebb, mint 10 perc alatt újra jelentkezett, vagyis a vezérlőelektronika cseréjével semmit nem oldottak meg. Jöhet a negyedik kör.
Akinek van már O4-e: Őszintén kívánom, hogy Nálatok minden rendben legyen.
Akinek nincs, de szemezik vele: még a gondolatát is felejtsétek el. Szerintem mindenféle mai Skodának.
Jól megy, keveset fogyaszt, nagy, szép, meg még drága is, de úgy tűnik, igen rizikós, hogy kifog az ember egy fosch-t.
Most jutottam el oda, hogy “Soha többé Skoda”.:
![]()
![]()
Sajnálom, hogy nem jött be a szerintem túlzottan elektronizált O4 …. Kiváncsi leszek mi lesz a teljesen elektromos autókkal ha már itt is problémák vannak, mi lesz később ha letelik a gari ?
Viszont ebbe a "túlelektronizálásba" szerintem minden gyártó beleállt, mert ma e körül forog a világ. Ahogy mondani szokták, aki kimarad, lemarad, és egy gyártó sem akar lemaradni. Még az sem számít nekik, ha nem megbízható az a rendszer, csak benne legyen, mert lehet éppen azzal lehet kiénekelni a vevő zsebéből a pénzt, és csak ez számít.

a markukba. Megcsinálták. Az EU autóiparának annyi.