Nekem igazából mindegy, hogy mennyire életszerű vagy nem. Számomra az fontos, hogy az unalmas görgőzést tegye változatosabbá, elviselhetőbbé. Erre jó. Tényleg fel kell húzni 100%-ra, de akkor legalább lehet váltogatni, van ahol még így is kiáll az ember, nem annyira monoton az egész. Persze ezek csak akkor, amikor pulzusra edzek, mert ha wattra, ott nem jön jól az ilyen. Olyankor lehúzom a csúszkát. De most ez a rengeteg óra unalmas tekerés borzalom. Szerencsére ezekbe is ír az edző feladatokat, mindig azt várom, hogy az a rész kezdődjön. Persze unalmamban még szoktam beletenni magamtól is pluszokat.
Mindegy, ez egy szükséges rossz, egyszerűen nem tudok világosban kint menni, mert nincs időm. Vagy ha van, akkor tuti szar idő van. Márpedig nem fogok még több időt áldozni az életemből még bringa pucolásra is. (pláne, ha jönnek a mínuszok) Inkább görgő. Ki lehet bírni ezt a pár hónapot. Annyira meg nem vagyok "érzékeny", hogy át kelljen szokni egyikről a másikra. Az nagyobb gond szokott lenni, hogy a versenygépemen SRAM rendszer van, a másikon SHIMANO. Na a váltás nem megy mindig elsőre