Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Autós topik autósoknak

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: AVX »

Szeretnéd?
Szerintem rakd fel a Jófogásra.

Én is odaadtam az összeset a sulinak.
Pár olyat tartottam meg, amik RS6-ról szóltak.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9806

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Szeretnéd?
Egyszer már elengedtem... Kiidegektem magam. Kösz a lehetőséget, de átengedem másnak.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

petig1
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 88

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: petig1 »

Az enyémeket a feleségem költözés előtt elvitte a gyerek papírgyűjtésére az iskolába. Nem értette miért vagyok kiakadva...

Szeretnéd?
Ne terjessz rólam hazugságot,cserében én sem terjesztem rólad az igazságot."Gordon Gekko"

Ha azt gondolod,hogy meg tudod csinálni,vagy ha azt,hogy nem tudod,mindkét esetben igazad van." Henry Ford"

Nincsen sem jó,sem rossz.Csak a gondolat teszi azzá" Shakespeare"

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autós topik autósoknak

Ha valakinek érdekes Ingyen elvihető,vagy postaköltségért odaadnám a SportAutóMagazin gyüjteményem.1992-2005ig.Majdnem minden szám.Gyűjtői állapotban.Van néhány autokatalógus is az is vihető.Tudom nem idevaló,de kérem a modokat tűrjék meg itt mert kidobni sajnálnám,és inkább forumtársé legyen mint Tádé vigye el.
Az enyémeket a feleségem költözés előtt elvitte a gyerek papírgyűjtésére az iskolába. Nem értette miért vagyok kiakadva...

petig1
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 88

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: petig1 »

Ha valakinek érdekes Ingyen elvihető,vagy postaköltségért odaadnám a SportAutóMagazin gyüjteményem.1992-2005ig.Majdnem minden szám.Gyűjtői állapotban.Van néhány autokatalógus is az is vihető.Tudom nem idevaló,de kérem a modokat tűrjék meg itt mert kidobni sajnálnám,és inkább forumtársé legyen mint Tádé vigye el.
Ne terjessz rólam hazugságot,cserében én sem terjesztem rólad az igazságot."Gordon Gekko"

Ha azt gondolod,hogy meg tudod csinálni,vagy ha azt,hogy nem tudod,mindkét esetben igazad van." Henry Ford"

Nincsen sem jó,sem rossz.Csak a gondolat teszi azzá" Shakespeare"

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

Ez meg a mostani C:

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

Most nézem a méreteket.
Hú bakker ez nem lesz rövid.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

Én McLaren párti vagyok. Tudod.

Hétfőn le kell adnom a C250D-s mercit, amit már 2 hónapja használtam.
A végére nagyon megkedveltem ezt a kocsit.

Hétfőn kapok pár hétre egy S Class-t, ráadásul az L hosszított típust.
Mondtam, hogy nekem egy A-s merci is megfelelne, de nincs más. mindent eladtak.
Nagyon jól mennek a mercik szegeden.
Szóval egy ilyen nagy bálna lesz nálam 2-3 hétig.
A belvárosi parkolást elfelejthetem.
Matt ezüst színű lesz.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autós topik autósoknak

Itt gyártják kicsiny falunk szèlèn!
Mázlista! Itt nálunk csak nyílászárókat gyártanak, semmi értelmeset.

gyurmaember
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 101

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: gyurmaember »

Itt gyártják kicsiny falunk szèlèn!

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autós topik autósoknak

Nekem oldalról nem tetszik.
az első volt az igazi nagy durranás.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

Komoly!
Nekem oldalról nem tetszik.
az első volt az igazi nagy durranás.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autós topik autósoknak

Az első Bugatti Chironra még Monte Carlóban is megáll az élet – videó
http://hvg.hu/cegauto/20160414_Az_elso_ ... 2016_04_14

Komoly!

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

Az első Bugatti Chironra még Monte Carlóban is megáll az élet – videó
http://hvg.hu/cegauto/20160414_Az_elso_ ... 2016_04_14

zoom
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 93

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: zoom »

Lassan elkészül az autóm teljes felújítása, belülről már egész elfogadható, 16 éves az autó: 

Íme még három kép: 

HTPC, Edifier S2000, Mi 4k laser projector

zoom
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 93

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: zoom »

Lassan elkészül az autóm teljes felújítása, belülről már egész elfogadható, 16 éves az autó: 

HTPC, Edifier S2000, Mi 4k laser projector

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

Hol lehet ilyet vezetni? Gondlom nem adják oda akárkinek egy körre...
Mint minden, ez is kapcsolat kérdése. Hál istennek Merci, Audi és Porsche vonalon jó a kapcsolatom
2-3 hete volt nálam épp az értékesítési vezető.
Ő is nagy hifis.

Acme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Acme »

Hol lehet ilyet vezetni? Gondlom nem adják oda akárkinek egy körre...

Vezess egy ilyet és utána megtudod miről van szó.
Ez egy iszonyat jó kocsi.

Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

A BMW X4 ellenfelének szánt terepkupé a New York-i Autószalon debütált.

Az új Mercedes GLC Coupé kívülről a kiköpött mása a nagyobb GLE Coupénak, csak egy kategóriával kisebb méretekben. 4,73 méteres hosszával, 1,6 méteres magasságával és 2,87 méteres tengelytávjával közel nyolc centiméterrel hosszabb és négy centiméterrel alacsonyabb, mint a normál GLC, amelynek alapjait örökölte. A GLC Coupé alacsony tetővonallal rendelkezik, miközben a CLA-ról is ismert gyémántmintás hűtőrács tovább hangsúlyozza sportosságát.  Az akár 20 colos méretben rendelhető kerekek, valamint a bőséges szabad magasság révén a könnyű terep és a magas padka sem akadály a kocsinak.

Az új GLC Coupé szériában sportfutóművel érkezik, az üzemmód-választóval pedig ötféle menetprogram közül lehet kiválasztani a legmegfelelőbbet. Opcionálisan elérhető az állítható lengéscsillapítás, illetve a többkamrás, elektromosan vezérelt légrugózás, amely stabilitást és optimális kényelmet és állítható hasmagasságot kínál. A rendszer kanyarodás közben csökkenti az oldaldőlést és akár 4 centiméterrel is képes csökkenteni a csomagtartó magasságát a könnyebb pakolhatóság érdekében. A hagyományos GLC-hez képest átdolgozták a kormányművet. Az új rendszer közvetlenebb kormányreakciókat kínál még sportosabb rásegítési karakterrel Sport üzemmódban.

A dinamikus formaterv az új GLC Coupé esetében jó aerodinamikáról gondoskodik. A mindössze 0,31-es légellenállási együttható a kategóriában jó értéknek számít, akárcsak az 1710 kilogrammos tömeg. A vásárlók négy dízel és négy benzinmotor közül választhatnak, beleértve egy konnektoros hibridet és egy Mercedes-AMG modellt. Az alapváltozatban a négyhengeres dízelmotor két verzióját (GLC 220 d 170 lóerővel és GLC 250 d 4MATIC 204 lóerővel), valamint a négyhengeres turbómotor 211 lóerős változata dolgozik (GLC 250 4MATIC). További modellek 2016 végén lesznek elérhetők.

A GLC 350 e 4MATIC Coupé egy konnektoros hibrid agilis összkerékhajtással és 2,76 literes fogyasztással a NEDC ciklus szerint. Álló helyzetből 100 km/h-ra a 320 lóerős hajtáslánc csupán 5,9 másodperc alatt gyorsítja a GLC Coupét, a végsebesség pedig 235 km/h. Még sportosabb vezetőknek a Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé ajánlható, aminek V6-os biturbó erőforrása 367 lóerős, és kevesebb, mint 5 másodperc alatt gyorsítja az autót 100 km/h-ra.

- See more at: http://www.autoszektor.hu/hu/content/be ... BcJRc.dpuf

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

Íme: Bemutatkozott a 2017-es Nissan GT-R
http://formula.hu/auto/2016/03/23/ime-b ... issan-gt-r
A Nissan a New York-i Autószalonon bemutatta az új, 2017-es GT-R szupersportautót. Az autó belterének és külsejének megjelenését érintő izgalmas újítások mellett lényeges fejlődés vár ránk a vezetési élményben és a teljesítményben is. A mostani fejlesztések képviselik a legmélyrehatóbb változtatásokat a modell 2007-es bevezetése óta.
Az új GT-R orr-része teljesen megújult: feltűnik a Nissan legújabb modelljein már megszokott, matt króm felületű V-alakú hűtőrács. A jobb motorhűtés érdekében ennek méreteit megnövelték, és a rácsmintázatot is átdolgozták. Az új, jelentősen megerősített motorháztető - mely a hűtőrács szerves folytatását képezi - nagy sebesség mellett növeli az autó stabilitását. Az első lökhárítón elhelyezett új perem, illetve a közvetlenül a fényszórók alatt elhelyezett lökhárítóbetétek nemcsak egy vérbeli versenyautó megjelenését kölcsönzik az új GT-R-nek, de jelentős leszorítóerőt is biztosítanak.
Bár a GT-R jól ismert, ék alakú profilja nem változott, az oldalküszöböket a légáramlás javítása érdekében kiszélesítették. Emellett az autó hátsó részét is újragondolták. A GT-R védjegyének számító, négy gyűrűt formáló hátsó lámpák megmaradtak, közelebbről megnézve azonban itt is feltűnnek a légáramlás javítását célzó új karosszériaelemek, illetve a négycsöves kivezetésű kipufogó mellett kialakított oldalsó levegőjáratok. Megemelték emellett az autó övvonalát is, amitől hátulról nézve a sportkocsi még szélesebbnek és aggresszívebbnek hat. A külsőt érintő változások eredményeként az új GT-R nemcsak sportosabb hatású, de aerodinamikai jellemzői is javultak: kisebb légellenállás mellett ugyanakkora leszorítóerő jön létre, mint a jelenlegi előd modell esetében, így az autó nagy sebesség mellett is megőrizi stabilitását. 

A vezetőt mindemellett az autó kiemelkedő teljesítményéhez illő, prémium kivitelű belső tér fogadja. A műszerfal és a kijelzők megújultak, és a TAKUMI mesterektől megszokott precizitással varrott, minőségi bőrborítást kaptak. Formáját tekintve a „vízszintes áramlást” megjelenítő műszerfal növeli az autó által sugárzott stabilitásérzetet, míg a műszeregység és a középkonzol közötti vonal egyértelműen a sofőrt helyezi a középpontba.
Az új modellben a műszerfal középső részének elrendezése is letisztultabbá vált. A navigációs és az audiorendszer integrált kezelőfelületén a 2017-es modellben a korábbi 27-ről 11-re csökkent a kapcsológombok száma. A megnövelt, 8 hüvelykes érintőképernyős kijelzőn nagy méretű ikonok könnyítik meg az eligazodást. A könnyű kezelést a szénszálas anyagból készült középkonzolon elhelyezett új kijelzővezérlő segíti.
Az új modellben a váltófülek a kormányra kerültek, amit a sofőrnek így kanyar közbeni váltásnál sem kell elengednie Emellett a váltófülek és a szellőzés kezelőszerveinek tapintásérzete, illetve a kapcsolási érzetek és hangok is jobbak lettek.

„A Nissan teljesítményről alkotott elképzeléseinek csúcsát megtestesítő ikonikus modell, a GT-R evolúciója tovább folytatódik. A V-alakú hűtőráccsal a GT-R is átvette a legújabb Nissan formanyelvet. A kivételes aerodinamikai jellemzők és a megújult belső tér komolyabb, érettebb karaktert kölcsönöznek a GT-R-nek, ez a tendencia pedig a jövőben is folytatódik majd”  mondta el a Nissan formatervezésért felelős igazgatója, Mamoru Aoki.
A GT-R díjnyertes, 3,8 literes, 24 szelepes, ikerturbós V6-os motorja – melynek minden egyes példánya egy-egy TAKUMI mester nagy gonddal összeszerelt munkája – az új modellben már 565 LE-t és 633 Nm nyomatékot ad le 6800-as percenkénti motorfordulatnál. Ezek a motorok a TAKUMI szaktudás bizonyítékai. A hengerek egyenkénti gyújtásszabályozásának, illetve a megnövelt turbónyomásnak köszönhető nagyobb teljesítmény utolérhetetlen gyorsulást biztosít a középső és felső (3,200 rpm fölötti) fordulatszámtartományban. A motor egy teljesen átdolgozott, 6 sebességes, duplakuplungos váltóhoz kapcsolódik, ami az eddiginél simább, csendesebb váltásokat tesz lehetővé. A GT-R jól ismert hangját a minden eddiginél szebben szóló motor teszi még emlékezetesebbé. Gyorsuláskor emellett az új titánium kipufogódobok és az aktív hangerősítő rendszer (Active Sound Enhancement) is tovább fokozzák a vezetési élményt.

A GT-R kezelhetősége mindig a legjobbak között volt, de a 2017-es modell kanyarképességei ezt is felülmúlják. Az eddiginél is merevebb karosszéria és az új futómű növeli az autó stabilitását a gyors oldalsó súlypontáthelyeződéssel járó helyzetekben, és összességében nagyobb kanyarsebességeket tesz lehetővé. A tapadásról a szintén új, „Y-küllős”, kovácsolt alumínium kerekekre feszülő 20 hüvelykes gumik gondoskodnak.
A megnövelt teljesítmény természetesen nem megy a kényelem rovására: a 2017-es GT-R a típus történetének eddigi legkényelmesebb modellje, ami a nagyteljesítményű szupersportautókra általában nem jellemző; a modell újfajta eleganciát és civilizáltságot nyújt. Az új GT-R az előd modellnél simább futást ígér, emellett az új hangelnyelő anyagoknak köszönhetően a vezetőfülke sebességtartománytól függetlenül csendesebb.

„Az új GT-R mindig fantasztikus vezetési élményt nyújt, bárki is üljön a kormány mögött. A 2017-es modellben tovább feszegettük az autó teljesítményének határait, és a GT-R most minden korábbi változatnál többet tud. Ezzel együtt azonban kifinomultabb is lett, és a vezetési élmény teljesen új szintjét nyújtja. Büszkén mutatjuk be Önöknek az autót, amit mi a GT műfaj csúcsának tartunk, és aminek elképesztő teljesítménye és gazdag versenymúltja mellett most új, civilizáltabb egyénisége is kibontakozik” – mondta el a GT-R fejlesztéséért felelős Hiroshi Tamura.
A 2017-es GT-R külső és belső színei is frissítésen estek át, illeszkedve az autó kifinomultabb karakteréhez. A külső színek között megjelent az új, többrétegű fényezést alkalmazó „Blaze Metallic” árnyalat, míg a félanilin bőrkárpitokkal érkező Premium Edition változatok belterét az autó tulajdonosa négy opció közül választhatja ki: az új Fekete/Rakuda és Samurai Fekete mellett az autó rendelhető a töretlenül népszerű Fekete/Borostyánvörös, illetve Fekete/Elefántcsontszín variációkban is.
A 2017-es Nissan GT-R európai előrendelése előreláthatólag áprilisban indul; az első kiszállítások nyárra várhatók.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autós topik autósoknak

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2016/0 ... 5_rf_2015/
Nekem ez lett a függőséget okozó márka.

Tök jó, de azt nem értem, hogy miért nem férfi méretre tervezik. 

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

Ez tényleg nagyon szép.

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: NZS »

Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

engem némileg zavarnak a semmit / ellentmondo sablonszövegek.  az auto persze komoly es jo
Vezess egy ilyet és utána megtudod miről van szó.
Ez egy iszonyat jó kocsi.

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: avl2 »

...különösebb erőlködés nélkül fűzheted velük az egyik kanyart a másik után. Kell ugyan koncentrálni, de akár öltönyben is beülhetsz, nem fog összegyűrődni.

.... jó erősen markolja a kormányt és próbálja egyenesben tartani, hogy a 750 Nm nyomaték ne tépje ki a kezéből.

engem némileg zavarnak a semmit / ellentmondo sablonszövegek.  az auto persze komoly es jo

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”