Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Autós topik autósoknak
Autós topik autósoknak
Közlekedési akció keretében rákérdeztem ,hogy mi a cél? Válasz pénzbehajtás!!!!Ez van kiadva ...
A pénzbüntetés alternatívája 4 büntetőpont lett volna, lehet hogy azzal jobban jártam volna (eddig még nincs egy sem)...
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Autós topik autósoknak
Közlekedési akció keretében rákérdeztem ,hogy mi a cél? Válasz pénzbehajtás!!!!Ez van kiadva ...
Tv Samsung PS58B850 ,Apple IPad 64GB 3G+Wifi, MacBook Air
"Nincsen semmi, ami igazságosabban van elosztva mint a józan ész; mert mindenki azt hiszi, jutott neki belőle."
Autós topik autósoknak
Nekem már az is elég ha tudom hol kell lassítani.Az elvárásom, ne jelezzen be lehetőleg minden sz@rra valamint azért jelezzen be ha tényleg van sebességmérés.
Pár éve volt szerencsém beszélni egy rendőrrel egy közlekedési akció keretében és akkor rákérdeztem erre...
Azt mondta, hogy ketté kell választani a dolgot.
Vannak a radaros és a lézeres mérők, előbbiek már "kihaló félben", utóbbiak egyre jobban terjedőben, de mindegyiket használják (csak ha elromlik a radaros, akkor már nem javítják meg).
A radarosokat nem lehet blokkolni (legalábbis ilyen kütyükkel nem), de ott a szórt jeleket is tudja venni a radardetektor, előre tud jelezni (mielőtt valóban bemérnének) és van idő lelassítani.
Ergó hatásos a dolog, csak szinte mindenre bejelez.
A lézeres mérőket nem elég előre jelezni, mert ott nincs szórt jel, csak célzott lézernyaláb, ha a kütyü észreveszi, akkor már téged is észrevettek és megy a bünti, ha gyorsan mentél.
Tehát csak a blokkoló a hatásos.
Viszont itt megjegyezte, hogy a "végtelenségig" nem szabad blokkolni, mert az már büntethető, mivel akadályozza a hatósági intézkedést, DE pár másodpercig szabad és annyi idő alatt le lehet lassítani.
Persze azt is mondta, hogy még senkit sem állítottak meg ezért, pedig számtalanszor találkoztak olyan autóval, mely szemmel láthatóan a megengedettnél gyorsabban ment és nem tudták bemérni (végig gyorsan ment és végig blokkolt).
Autós topik autósoknak
Igazándiból bírok én magammal csak unom hogy állandóan a városban is sz@r 30 as táblánál vizslatok mint állat mert ugye az 50 is sok már.És ha nincs a 30 as táblánál semmi akkor végigmehessek 50-60 al ennyi.
Nem azért kell mert hülye módon száguldozok csak nehogy belefussak egybe mert unom a fürkészést.
Ja 90% ban városban közlekedek (Debrecen).
Ezt nem írtam smile.gif
Miskolcon is ezt csinálják.
Pl: nem jó sz*r útszakasz,és ahelyett hogy megcsinálnák,inkább kib*sznak egy tetves 30-as táblát(amit szerintem a gördeszkás is kinevet),és hát persze hogy odatelepszik a biztosúr(ahelyett hogy a bűnt kergetné).
Nemrég fizettem én is egy 40-est,úgyhogy már én is elgondolkodtam egy ilyen kütyün.
Engem meg éjszaka állítottak meg Gödöllőn a zsaruk:
kereszteződés, lámpák sárgán villognak, STOP tábla, és csak lassítottam, nem álltam meg 0 km/h-ra messziről figyelték az áldozatokat távcsővel, nehogy kiszúrják őket, aztán leállítanak, hogy hát ugye a KRESZ szerint a STOP táblánál bizony szó szerint meg kell állni, nem csak lassítani. 5e
Hihetetlen ez a pénzbeszedő élősködés, ahelyett hogy éjszaka pl a éjszakai bűnözéssel foglalkoznának. Ennek semmilyen értelme vagy hatása nincs, úgysem fogok soha többet megállni ilyen esetben (max jobban figyelem a rejtőzködő zsernyákokat, amivel ugye megintcsak a balesetveszély nő, mert nem a közlekedésre koncentrál az ember)
Autós topik autósoknak
Igazándiból bírok én magammal csak unom hogy állandóan a városban is sz@r 30 as táblánál vizslatok mint állat mert ugye az 50 is sok már.És ha nincs a 30 as táblánál semmi akkor végigmehessek 50-60 al ennyi.
Nem azért kell mert hülye módon száguldozok csak nehogy belefussak egybe mert unom a fürkészést.
Ezt nem írtam smile.gif
Miskolcon is ezt csinálják.
Pl: nem jó sz*r útszakasz,és ahelyett hogy megcsinálnák,inkább kib*sznak egy tetves 30-as táblát(amit szerintem a gördeszkás is kinevet),és hát persze hogy odatelepszik a biztosúr(ahelyett hogy a bűnt kergetné).
Nemrég fizettem én is egy 40-est,úgyhogy már én is elgondolkodtam egy ilyen kütyün.
Autós topik autósoknak
Igazándiból bírok én magammal csak unom hogy állandóan a városban is sz@r 30 as táblánál vizslatok mint állat mert ugye az 50 is sok már.
És ha nincs a 30 as táblánál semmi akkor végigmehessek 50-60 al ennyi.
Ezt nem írtam smile.gif
Autós topik autósoknak
"Nincsen semmi, ami igazságosabban van elosztva mint a józan ész; mert mindenki azt hiszi, jutott neki belőle."
Autós topik autósoknak
Autós topik autósoknak
és radardetekrotokban segítség
Én csak a blokkolókban hiszek.
Azok közül sem jó mind.
Ez van nekem:
Laser Interceptor 4 blokkolófejes multifunkciós lézerblokkoló blokkoló garázskapunyitó és tolatóradar funkció
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Autós topik autósoknak
és radardetekrotokban segítség
Autós topik autósoknak
ez van a 6,9es autó hszei között, ebből azért lehet következtetni:
The boost is way down. This car broke the dyno with half boost and at 2000hp. Trust me this car was built to race and the turbo would swallow a child...
Sztereo I: Jungson Moon Harbor CD, CAV A12, CAV MD II, Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Sztereo II: Jungson Hedo CD, Jungson Hedo WG200, CAV MDI,CAV kábelek
Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Hazimozi: Onkyo DV-SP504, Onkyo TX SR875, Swans F3BF frontok+center+F3BR hatterek+Swans Szub60+Sony AW15 projektor+Bydium vaszon+XBOX360+CAV kabelek...
Autós topik autósoknak
na itt egy 6,9es autó ami ugye szarabb mint az ominozus álom.... ne vicceljünk már...
Sztereo I: Jungson Moon Harbor CD, CAV A12, CAV MD II, Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Hazimozi: Onkyo DV-SP504, Onkyo TX SR875, Swans F3BF frontok+center+F3BR hatterek+Swans Szub60+Sony AW15 projektor+Bydium vaszon+XBOX360+CAV kabelek...
Autós topik autósoknak
Szinte kizártnak tartom a 483km/h-t nincs gumi ami bírná, a Veyron super sportot is limitálták 415km/h-ra.
Sztem a ThrustSSC is gumikon érte el (1997-ben!) az 1228 km/h sebességet
az újabb rekordkísérlet pedig az 1610 km/h sebesség elérését célozza meg - szintén gumikerekekkel, feltételezem.
jah csak nem sóstóról meg nem célgépről (valószínű tömött gumikkal) beszélünk hanem utcai autóról aminek esőben is hazsnálhatónak kell lennie.... ne keverjük a kettőt össze sztem....
Autós topik autósoknak
ahogy global is mondta, ott már a motor hűtése meg a gumik is olyan terhelést kapnak.... ez kb olyan hogy valaki leült és kigondolta, hogy na jó legyen mondjuk a végsebesség 300 mérföld a 60as sprint meg 1,5 sec ez agy szép kerek és jól hangzik... majd megcsináljuk.. a saleen nél meg asszem valami olyan volt, hogy 300 felett a nardoi teszten elkezdett leérni az autó eleje a légellenállástól vagy mi... nem vagyok benne biztos de valami ilyesmi volt vagyis alig tudtak 300 fölé menni....az erő talán meglett volna benne......
Autós topik autósoknak
Dagger GT
A becsült menetteljesítmények gyakorlatilag minden eddigi sportkocsit ócskavassá degradálnak: 1,5 másodperc szükséges a százas sprinthez, 6,7 a negyed mérföldhöz, a végsebesség pedig 483 km/h, ami amerikai mértékegységgel szép kerek 300 mérföldet ad ki óránként
1,5 ös százas sprint meg 6,7 negyedmérföld közutra na persze muhahaha
járok gyorsulási versenyekre és bizony az oda épített keményen nagyméretű draggumis célgépek ami már bemennek 9 sec alá nagyon druvák és kanyarodni nem tudnak ilyen 6,7es idő meg egyszerűen űridő nézzetek meg egy Youtubes videot mit jelent akár csak egy 8as idő, milyen erők szabadulnak fel a kezelt pályán és hogy néznek ki azok az autók....
szóval kicsit túllöttek a nagyotmondó versenyben a célon szerintem....
Autós topik autósoknak
Szinte kizártnak tartom a 483km/h-t nincs gumi ami bírná, a Veyron super sportot is limitálták 415km/h-ra.
Sztem a ThrustSSC is gumikon érte el (1997-ben!) az 1228 km/h sebességet
az újabb rekordkísérlet pedig az 1610 km/h sebesség elérését célozza meg - szintén gumikerekekkel, feltételezem.
Autós topik autósoknak
Dagger GT
A becsült menetteljesítmények gyakorlatilag minden eddigi sportkocsit ócskavassá degradálnak: 1,5 másodperc szükséges a százas sprinthez, 6,7 a negyed mérföldhöz, a végsebesség pedig 483 km/h, ami amerikai mértékegységgel szép kerek 300 mérföldet ad ki óránként
Hát ha nyitott tetővel marad 483 nál is érdekes lesz
Autós topik autósoknak
Nem tudtam hova írni előre is bocs, de lehet mást is érdekel.
Lézer és radardetekrot szeretnék venni kocsiba.
Max 50 et adnék érte.
Nekem már az is elég ha tudom hol kell lassítani.
Az elvárásom, ne jelezzen be lehetőleg minden sz@rra valamint azért jelezzen be ha tényleg van sebességmérés.
Amikre gondoltam az alábbi linken megtalálható.
Várom mindenki hozzászólását aki már vett valamilyen hasonló készüléket.
HEADLINE
COBRA 9345
WHISTLER 948
De érdekel hogy ki mit javasol ha ezek nem igazán jó amire nekem kellenének.
Előre is köszönöm mindenki megtisztelő válaszát.
Autós topik autósoknak
Szenzációs rekord! Senki sem számított rá!
Ez azért még hozzá tartozik:
" A gumikra ható terhelés miatt a biztonság kedvéért 415 km/órában korlátozzák az értékesített példányok végsebességét. "
Így igaz.Ez csak egy rekordkísérlet volt.
Webáruház:
Autós topik autósoknak
Ez azért még hozzá tartozik:
" A gumikra ható terhelés miatt a biztonság kedvéért 415 km/órában korlátozzák az értékesített példányok végsebességét. "
Autós topik autósoknak
Dagger GT
hát nem tudom..az ugyancsak amerikai szupersportkocsi, Saleen S7 Twin Turbo megjelenése után egy német szaklap tesztelte az autót és 300 km/h fölött súlyos tervezési hibát fedeztek fel..pontosan nem tudom már, de emlékeim szerint az autó hasa a földet érte (olyan leszorítóerőt termeltek a szárnyak) ami, ekkora tempónál nem túl szerencsés dolog..illetve a futóműről is borzalmas dolgokat írtak.
Szóval szeretnek számokkal dobálózni az amerikaiak és PAPÍRON is nagyon brutál autókat tudnak összehozni, de egy tesztnél fura dolgokra derül fény..
Egyébként a Veyron tervezésénél a motor hűtésével volt a legnagyobb baj..egyszerűen nem tudták normál hőfokon tartani a blokkot az iszonyatos ("csak") 1000 lóerős teljesítmény miatt..A tervezőgárdának nagyon feladta a leckét, ezért sok-sok hónapot késett a bemutatója az autónak, továbbá pár Veyron csúnyán porig égett a gyári tesztelések során..
Szóval ha az amerikaiak a Dagger Gt-ből a 2000 lóerős teljesítményt (merthogy PAPÍRON annyi) üzembiztosan kitudják hozni, valamit nagyon eltaláltak..
Autós topik autósoknak
Dagger GT
Nem semmi dög.
Lenne, ha létezne. A papír sok mindent elbír. Szinte kizártnak tartom a 483km/h-t nincs gumi ami bírná, a Veyron super sportot is limitálták 415km/h-ra.
A Bugatti Veyron 16.4 megdöntötte a szárazföldi sebességrekordot, amely most már 431 kilométer per óra.
A Bugatti munkatársai sem számítottak arra, hogy a teszt során sikerül rekordot dönteni, de kétségkívül sikerült, és a Guinness-bizottság is hitelesítette az új csúcsot.
A Bugatti Veyron 16.4 széllel szemben kicsit lassabban, szélirányban kicsit gyorsabban száguldott, így jött ki a 431 kilométer per órás átlagsebesség, amely az új szárazföldi sebességrekord nem egyedi építésű gépkocsival.
A korábbi rekordot 2007-ben állították fel, és 412 kilométer per óra volt.
A csodakocsit 16 hengeres, 1200 lóerős motor hajtja, sebváltója hétsebességes, karosszériája szénszálas. Ősszel kezdik el a sorozatgyártást, de az első öt példány speciális, úgynevezett világrekorderes kiadás lesz.
Webáruház:
Autós topik autósoknak
Dagger GT
Nem semmi dög.
Lenne, ha létezne. A papír sok mindent elbír. Szinte kizártnak tartom a 483km/h-t nincs gumi ami bírná, a Veyron super sportot is limitálták 415km/h-ra.
Autós topik autósoknak
Dagger GT
Minek?
Autós topik autósoknak
Dagger GT
Nem semmi dög.
Webáruház: