Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

R.I.P.

nandi28
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 40

R.I.P.

Hozzászólás Szerző: nandi28 »

Sajnos újra írnom kell a topicba.

dzsozi65

fórumtárs eltávozott közülünk.
Nyugodjék Békében.

Csoport: R.I.P. Hozzászólások: 323 Csatlakozott: 09 november-03 Aktivitás: OFFLINE 2012 04 dec 12:36

Nyugodjék Békében!

Én még beszéltem vele 5-én délután és jövőhétre beszéltünk meg találkozót! Pozitív volt az utolsó percekig.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

R.I.P.

Hozzászólás Szerző: AVX »

Pár személyes adat még róla:
Csoport:R.I.P.
Megtekintések:1.973
Felhasználói rang:Kezdő Forumlakó
Kor:47 éves
Születésnap:Augusztus 7, 1965

AVX
V.I.P.
V.I.P.

R.I.P.

Sajnos súlyos beteg volt. Augusztus végén találkoztunk először és egy nagyon segítőkész, őszinte zenebarátot ismertem meg személyében.

Jó lenne,ha valakinek lenne róla fotója.
Csak ezt a picit találtam:

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 602

R.I.P.

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

Nyugodjék Békében!
Az Ayon termékek kapcsán ismertem meg itt a fórumon. Ő keresett meg miután látta,hogy én is ezt a márkát részesítem előnyben.
Személyesen nem találkoztunk,de jó párszor leveleztünk a termékekkel kapcsolatban.
Szimpatikus embernek ismertem meg. Tudtam a betegségéről,de a kezelések után úgy vettem észre boldogabb lett és minden rendben van.
Sajnálom, hogy már nincs többé közöttünk
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6442

R.I.P.

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

dzsozi65

Nyugodjék Békében.

Csoport: R.I.P. Hozzászólások: 323 Csatlakozott: 09 november-03 Aktivitás: OFFLINE 2012 04 dec 12:36

Korrekt ember volt ,tavaly beszéltünk telefonon,mikor a Proac Tablette-jét árulta.A Bastanisokat idén az a srác vette meg tőle aki elvitte tőlem anno a Vandersteen 1c-ket.
Nyugodjék békében!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Rottel3D
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 272

R.I.P.

Hozzászólás Szerző: Rottel3D »

De amikor korombéli ismerős - barát halálhírét hallom, akkor mindig átsuhan rajtam, egy rossz érzés. 20-30 éves koromban meg voltam győződve hogy hallhatatlan vagyok. Aztán 2000-ben amikor először halt meg hozzám nagyon közel lévő ember, akkor hallottam valahol belül, hogy csengettek, vége a sebezhetetlenségnek.

Mintha csak az én gondolataim lennének

AVX
V.I.P.
V.I.P.

R.I.P.

Még hétfőn válaszolt a levelemre, de az utána lévőre már sajnos nem.

Őszinte részvétem! Nyugodjék Békében!

Lehet neked írt utoljára.
2012 04 dec 12:36:ekkor volt utoljára aktív a fórumon.

Vendég

R.I.P.

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nyugodjék békében , .még tényleg fiatal volt

Részvétem a családnak .

Szalon
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1516

R.I.P.

Hozzászólás Szerző: Szalon »

dzsozi65

Nyugodjék Békében.

Sajnos súlyos beteg volt. Augusztus végén találkoztunk először és egy nagyon segítőkész, őszinte zenebarátot ismertem meg személyében.
Azóta folyamatosan e-mail váltásokkal tartottuk a kapcsolatot, sokat segített, sok hasznos tippet adott. Még hétfőn válaszolt a levelemre, de az utána lévőre már sajnos nem.

Őszinte részvétem! Nyugodjék Békében!
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech

Koriori
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 113

R.I.P.

Hozzászólás Szerző: Koriori »

Balesete volt?
Túl fiatal volt még.
Én 7 évvel vagyok öregebb.
Hihetetlenül rossz érzés fog el mindig,mikor ebbe a topicba írok.

Rákos volt, de úgy tudom jól reagált a kezelésekre. Hogy most mi történt nem tudom, a hír hallatán nem jutott eszembe megkérdezni az okot. De amikor korombéli ismerős - barát halálhírét hallom, akkor mindig átsuhan rajtam, egy rossz érzés. 20-30 éves koromban meg voltam győződve hogy hallhatatlan vagyok. Aztán 2000-ben amikor először halt meg hozzám nagyon közel lévő ember, akkor hallottam valahol belül, hogy csengettek, vége a sebezhetetlenségnek.
Ha a plázacicák tudnák, hogy mennyibe kerül egy traktor, akkor a farmer fiúkra buknának...

AVX
V.I.P.
V.I.P.

R.I.P.

Tegnap kerestem telefonon.......nem vette fel. Ma ismét hívtam, hosszan csengett majd egy női hang szólt bele. elnézést kértem, mondtam, hogy tudomásom szerint ez kinek a telefonja és szabadkoztam, hogy talán a központ kapcsolt félre. . . "igen ez a Józsi telefonja" - volt a válasz, "tegnap sajnos meghalt" -majdnem kiesett a telefon a kezemből. Egyidősek vagyunk, voltunk.....
Nyugodjék békében!

Balesete volt?
Túl fiatal volt még.
Én 7 évvel vagyok öregebb.
Hihetetlenül rossz érzés fog el mindig,mikor ebbe a topicba írok.

Koriori
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 113

R.I.P.

Hozzászólás Szerző: Koriori »

dzsozi65

Nyugodjék Békében.

Tegnap kerestem telefonon.......nem vette fel. Ma ismét hívtam, hosszan csengett majd egy női hang szólt bele. elnézést kértem, mondtam, hogy tudomásom szerint ez kinek a telefonja és szabadkoztam, hogy talán a központ kapcsolt félre. . . "igen ez a Józsi telefonja" - volt a válasz, "tegnap sajnos meghalt" -majdnem kiesett a telefon a kezemből. Egyidősek vagyunk, voltunk.....
Nyugodjék békében!
Ha a plázacicák tudnák, hogy mennyibe kerül egy traktor, akkor a farmer fiúkra buknának...

AVX
V.I.P.
V.I.P.

R.I.P.

Utolsó beírása:
Eladó egy szép állapotú és nagyon jó hangú monitor hangfalpár,állvánnyal.
Meghallgatható Budapesten a II. kerületben.
Üdv.
Dzsozi
Csatolt képek:

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... try1392041

AVX
V.I.P.
V.I.P.

R.I.P.

Nagyon igényes cuccai voltak.
http://www.avx.hu/fo...65#entry1354092

AVX
V.I.P.
V.I.P.

R.I.P.

dzsozi65

Nyugodjék Békében.

audiomeca
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 99

R.I.P.

Hozzászólás Szerző: audiomeca »

Nem tudom milyen apropo utjan ismerkedtunk meg, eleg regen volt, valoszinu valami hangszedos tortenet lehetett. Mindig sokat beszelgettunk a karokrol, hangszedokrol, lemezjatszokrol megosztottunk tapasztalatainkat, de akadt sok mas is. Mindig hivott, ha valamit beujitott. Nagyon orultem amikor en is tudtam segiteni Neki.

Segitokesz Ember volt, gondolom nem csak nekem hanem sok mas hifistanak is. Sokat tudott a csoves erositok vilagarol.
Neki koszonhetem, hogy rabeszelt egy AN IO2-re ... "vegyed csak meg"

Nehez most igy irni, amikor sok at nem beszelt temank maradt, sajnalom, hogy soha nem tudtunk szemelyesen talakozni, mindig csak terveztem, hogy "elugrok" hozza, de mindig valami kozbe jott. Az idei nyar is tul rovidkere sikerult, hogy meglatogassam es hifizzunk egy kicsit.

Nagyon hianyozni fogsz...
LP: Audiomeca J1/SL5 + Koetsu Rosewood Longbody Prototype + Stevens & Billington TX-103 Silver
Phono: MCRIAA by TJ
Tuner: Sequerra Model 1
CD: Philips CD100 Trial Run no NFB mod by TJ;
Erősítő: Marantz 7T V-FET mod by TJ & Hitachi HMA-8300 V-FET mod by TJ
Hangfal: Ohm F & Townshend MST

szofka
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 9

R.I.P.

Hozzászólás Szerző: szofka »

Nagyon szépen köszönöm, hogy így megemlékeznek édesapámról.
Tudom, hogy neki ez milyen sokat jelentene, hogy ennyien tisztelték és szerették, és ilyen sok barátot szerzett magának a hobbiján keresztül.
Hiszem, hogy valahol érzi, hogy mennyien gondolnak rá, ha a mennyben internet nincs is...

Horváth Zsófi

takiszer
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 101
Kapcsolat:

R.I.P.

Hozzászólás Szerző: takiszer »

Nagyon sokat tanultunk egymástól . Sokat vitatkoztunk mindenről a hájendről meg az életről . Ha valami infó kellett csak írtam neki ő mindig készségesen válaszolt. Nagyon fog hiányozni. Ott leszünk a temetésen. Nyugodjon békében!
Avantgarde Uno Nano 572B SE DIY amp. Townshend Allegri   Jadis JD1 drive-Lumin U1 mini akkus táppal JS1 MKIII DAC Wireworld Platimun mains Zensati hangszóró és összekötők meg pár ANSUZ
Townshend Elite Rock-Excalibur  Benz Glider Borbély phono   

pj-
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 725
Kapcsolat:

R.I.P.

Hozzászólás Szerző: pj- »

Nehéz bármit is írni Tibiről, annyi, de annyi dolog volt/van, amit meg és átbeszéltünk és még amit meg kellene beszélnünk.
Sokat segített, s Ő maga is nyitott volt sok mindenre, nagyon szerette amit csinált, s nagyon szeretett zenét hallgatni.

Idézet egy 2006-s leveléből (KSL tanmese volt a címe):

"Szóval a karkábellel majdnem átvertem magamat. Az történt ugyan is, hogy mikor átkábeleztem a kart a ksl-re akkor éppen olyanom volt hogy Vivaldit illetve hasonló stílusban főleg kamara zenét hallgattam meg rajta. Meg néhány jazz lemezt. A hangja abszolút tetszett. Szépek voltak a hangszerhangok és nagyon dinamikus az előadás. De ma reggel arra ébredtem, hogy Csajkovszkit kell hallgatnom mégpedig a VI. szinfoniáját. Tetszett is a dolog csak valahogy olyan volt a dallam mintha valami kamara zenekar játszaná a művet. Nem volt meg a nagyzenekar volumene nagysága. Bár a hangszerek nagyon szépen leváltak elkülönültek. Aztán vissza próbáltam a vdh-t csak úgy akar mellett elvezetve. És láss csodát meg jött az ami el volt veszve!"

traction
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 88

R.I.P.

Hozzászólás Szerző: traction »

Kedves fórum társak !

Aki esetleg ott akar lenni vagy részvétét akarja kifejezni!

Elhunyt társunk Horváth Tibor "Elefantman" temetése

2012.11.16 Pénteken 3/4 3-kor

A RÁDÓCKÖLKEDI temetőben lesz

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1018

R.I.P.

Hozzászólás Szerző: csövi »

Az az aprólékos törődés, ahogy válogatta, gyűjtötte,vadászta az alkatrészeket, hogy hova kell black gate, hol viszont az elna cerafine a jobb a cél érdekében mert pontosan tudta, hogy milyen hangot szeretnék. pl 2 pár eredeti KONDO ezüst csatoló kondit szerzett
belegondolni sem merek, hogy mennyit kereshetett volna rajtuk,de nem beépített az erősítőimbe és most is hallom milyen ez a hang.
Nem tudom tudtam elégszer megköszönni neki.

Szakmailag

A sors úgy hozta, hogy kis hazánkba kötött ki egy nagy tisztelettel bíró Japán úriember egy pár ongakuval meg ezzel-azzal
mikor az egyikkel gondja támadt bement vmi szervízbe, hogy javítsák meg ott meg nézegették és mondták, hogy csöves meg
eljárt felette az idő stb szóval a végén egy értőbb szakemberhez került, de egy ONGAKU-ba nem mert belenyúlni, de ismerte a
Tibit és hívta: tudod mi van az asztalomon? Egy ongaku!( ez kb úgy hangzik mintha valaki azt mondaná Augusztus 20.án, hogy
Öt perc múlva Karácsony és itt megvárjuk) Kérdezték a Tibitől hogy indulhatnak-e Körmendre mert vinnék az ongakut, oda is
értek a Tibi megcsinálta egy ellenállás cserélt azt hiszem valami potom áron a Japán megdöbbent fizetett, de a jutalom sem
maradt el.

A Japán úriember a KONDO-nak mint cégnek a finanszírozója volt s mikor nyugdíjazta magát kiszállt a cégből és itt él
a Tibi épített neki érdekes dolgokat csöves aktív hangváltót!!! stb ...
Szó volt róla, hogy egyszer el visz magával, de sajnos ez már nem történik meg. A balesete előtti Szombaton Oberwartban voltunk
bolhapiacon LP-ket nézni, Vasárnap a Japán úriembernél hangolta át a hangváltót este még beszéltünk mondta, hogy nagyon
elfáradt a sok hallgatózásban úgy-hogy pihen egyet ezzel tettük le. Másnap már hiába hívtam baleset érte....

Mi is sokat tesztelgettünk. A képen épp a Kondo erősítő próba volt Tibornál. Itt Nagyatádon is van rendszere...sokszor jártam nála és ő is volt nálam.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

traction
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

R.I.P.

Az az aprólékos törődés, ahogy válogatta, gyűjtötte,vadászta az alkatrészeket, hogy hova kell black gate, hol viszont az elna cerafine a jobb a cél érdekében mert pontosan tudta, hogy milyen hangot szeretnék. pl 2 pár eredeti KONDO ezüst csatoló kondit szerzett
belegondolni sem merek, hogy mennyit kereshetett volna rajtuk,de nem beépített az erősítőimbe és most is hallom milyen ez a hang.
Nem tudom tudtam elégszer megköszönni neki.

Szakmailag

A sors úgy hozta, hogy kis hazánkba kötött ki egy nagy tisztelettel bíró Japán úriember egy pár ongakuval meg ezzel-azzal
mikor az egyikkel gondja támadt bement vmi szervízbe, hogy javítsák meg ott meg nézegették és mondták, hogy csöves meg
eljárt felette az idő stb szóval a végén egy értőbb szakemberhez került, de egy ONGAKU-ba nem mert belenyúlni, de ismerte a
Tibit és hívta: tudod mi van az asztalomon? Egy ongaku!( ez kb úgy hangzik mintha valaki azt mondaná Augusztus 20.án, hogy
Öt perc múlva Karácsony és itt megvárjuk) Kérdezték a Tibitől hogy indulhatnak-e Körmendre mert vinnék az ongakut, oda is
értek a Tibi megcsinálta egy ellenállás cserélt azt hiszem valami potom áron a Japán megdöbbent fizetett, de a jutalom sem
maradt el.

A Japán úriember a KONDO-nak mint cégnek a finanszírozója volt s mikor nyugdíjazta magát kiszállt a cégből és itt él
a Tibi épített neki érdekes dolgokat csöves aktív hangváltót!!! stb ...
Szó volt róla, hogy egyszer el visz magával, de sajnos ez már nem történik meg. A balesete előtti Szombaton Oberwartban voltunk
bolhapiacon LP-ket nézni, Vasárnap a Japán úriembernél hangolta át a hangváltót este még beszéltünk mondta, hogy nagyon
elfáradt a sok hallgatózásban úgy-hogy pihen egyet ezzel tettük le. Másnap már hiába hívtam baleset érte....

AVX
V.I.P.
V.I.P.

R.I.P.

Egy történet Vele

Baromi rendes srác volt.

traction
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

R.I.P.

"A telefonos beszélgetés alapján majd össze állítom az ár ajánlatomat. Illetve majd erre a címre küldök néhány képet arról, hogy mit képzeltem el az Ön részére.
A továbbiakban ha megfelel akkor javaslom a tegeződést.

Üdv. Tibor"

Hát így kezdődött a Barátságunk Tibivel 2009.10.24.-én írta, és azóta majdnem mindennap vagy telefon vagy skype vagy mail, de
valami mindig volt változatos témákban.
Az elején a hifis dolgaimat nyesegette, de talán a legfontosabb: rengeteg zenét hallgattunk nála és elég jól viselte az amatőr kérdéseimet. Olyan volt az egész mint egy zenei-audiotechnikai-akusztikai szabadegyetem teljes körű demonstrációval egybekötve.

Utólag, számtalanszor visszagondolva szinte hihetetlen az a megingathatatlan nyugalom ahogy viszonyult hozzám és talán ő is élvezte
azt, hogy menyire érdekelt, amit átadott nekem.

Hogy milyen Ember volt?

Egy történet Vele

Akkor egy Linn lp12-m volt és szegény több sebből vérzett, nos mi legyen vele?!? Javítás, tuning: azt inkább nem (eléggé alap volt) kellene egy másik, de milyen? Majd ő kitalál valamit. Jó. kb két nap múlva küld egy linket: wilson benesch full cyrcle, jó ár de még képlékeny + a linnt beszámítaná a vevő, mindent letárgyalt! Másnap bepakolt minden install cuccot az autóba, feljött Ajkára (87Km), bepakoltuk a linn-t az enyémbe és irány Miskolc. Mire odaértünk én már olyan fáradt voltam, hogy belealudtam a demóba, szinte csak a fizetésre tértem magamhoz, de mondta, hogy jó, és ez elég is volt, fizetés és tűz haza! Ajkán komplett install minden OK! Bepakoltunk az autójába és elindult ő is Körmendre már jóval éjfél után ért haza! A poén az, hogy hazafelé kb 40 km-re Miskolctól már nem tudtam vezetni tovább, mondtam, ha nem veszi át akkor itt alszunk, mert nem megy tovább. Egy szó nélkül átvette és vezetett.
Utána többször előjött, hogy átaludtam egy komplett lemezjátszó vásárlást.

Nagyon hiányzik !

Most nem tudok többet írni

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1018

R.I.P.

Hozzászólás Szerző: csövi »

Rengeteget vitatkoztunk és sok-mindenbe nem értetünk egyet...de hiányozni fogsz.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”