Tegnap este tudtam meg, azóta teljesen magam alatt vagyok. Több, mint 30 éve ismertük egymást, nem is olyan régen egy egy együtt eltöltött este (színház) kapcsán 'váltottuk meg' a világot.
Hihetetlen.

Nyugodj békében, Gábor.
Tegnap este tudtam meg, azóta teljesen magam alatt vagyok. Több, mint 30 éve ismertük egymást, nem is olyan régen egy egy együtt eltöltött este (színház) kapcsán 'váltottuk meg' a világot.
Már az első filmjében, az 1984-es Top Secret!-ben is igen nagyot alakított. Nekem még mindig ahhoz kapcsolódik elsősorban Val Kilmer neve.
Igen olvastam rola, hogy elment a hangja es, hogy most tudogyuladasban halt meg. :( Nekem meg tetszett mint Simon Templar is. Olyan nyugis szimpatikus szinesz volt.KisMarci írta: ↑2025.04.02., szer. 08:55Torokrákja volt, már nagyon régóta nem tudott játszani.
Tom Cruise ragaszkodott hozzá, hogy együtt játszanak (egy utolsót) a Top Gun 2. részében. Korábbi hangminták alapján, géppel rakták össze a szövegét a filmhez.
Legjobb filmje szerintem a Szemtől Szemben volt.
"Ne legyen semmi olyan az életeben, amitől ne tudnál azonnal búcsút venni."
Torokrákja volt, már nagyon régóta nem tudott játszani.
Nemá, Val Kilmer is. :( Kedvenc szineszem volt. Es milyen koran, csak 65 eves volt.
Lassan elfogynak a nagy színészek...és az utánpótlás eléggé satnya, sajnos.
Isten nyugosztalja.pjm írta: ↑2025.02.21., pén. 13:31Az öreg motorosok talán még emlékeznek az immár vagy 10 éve inaktív régi cimborára, Buga_Jakab-ra. Sok közös hifi és egyéb szabadidős tevékenységünk volt együtt még a régebbi tagokkal, akik közül többen már nincsenek közöttünk. Ma hívott egy közös barátunk, miszerint Buga úr immár máshol hallgatja zenéit.
55 évet élt, isten nyugosztalja...
Isten nyugosztalja.pjm írta: ↑2025.02.21., pén. 13:31Az öreg motorosok talán még emlékeznek az immár vagy 10 éve inaktív régi cimborára, Buga_Jakab-ra. Sok közös hifi és egyéb szabadidős tevékenységünk volt együtt még a régebbi tagokkal, akik közül többen már nincsenek közöttünk. Ma hívott egy közös barátunk, miszerint Buga úr immár máshol hallgatja zenéit.
55 évet élt, isten nyugosztalja...
Megdöbbenve olvastam a hírt.earforce írta: ↑2024.12.21., szomb. 18:17A fórum Dynológusa, hifis szakkörjeink állandó középpontja, barátunk Ákos, itt a fórumon Lehoako szakkolléga, tragikus hirtelenséggel itthagyott bennünket.
A Kondo-varázslat legyen veled!
Remélem sokat hallgatod majd a közös kedvencünket odafent:
https://youtu.be/ImllpvDwbQ8?si=-o5PXIdm2sCR-hfh
Basszus, sűrűbben kell néznem ezt a topicot. Nyugodjék nékében...earforce írta: ↑2024.12.21., szomb. 18:17A fórum Dynológusa, hifis szakkörjeink állandó középpontja, barátunk Ákos, itt a fórumon Lehoako szakkolléga, tragikus hirtelenséggel itthagyott bennünket.
A Kondo-varázslat legyen veled!
Remélem sokat hallgatod majd a közös kedvencünket odafent:
https://youtu.be/ImllpvDwbQ8?si=-o5PXIdm2sCR-hfh