Az csupán a neted sebességétől függ, hogy milyen gyorsan nyitja meg.akvapark írta: ↑2020.06.13., szomb. 15:37Nekem viszonylag jó gépem van, de az 4-6 MB-s képeket, főleg ha vagy 8-12 van belőle nehezen nyitja meg.
Ha másnak is van ilyen gondja, nem lehet a képek nagyságát korlátozni?
(Egyébként is néhányszáz KB-s tartalom bőven elég, nem tudom minek ilyen nagy adathalmazt feltölteni.)
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórummal kapcsolatos észrevételek
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6215
Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Nekem viszonylag jó gépem van, de az 4-6 MB-s képeket, főleg ha vagy 8-12 van belőle nehezen nyitja meg.
(Egyébként is néhányszáz KB-s tartalom bőven elég, nem tudom minek ilyen nagy adathalmazt feltölteni.)
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- R.G.
- Törzsvendég
- Értékelés: 288
A gondolatmenet nagyon jo
Szerintem itt inkabb az elvarasokrol lehet szo
Mit miert. Akarhatunk zold autot ha nincs a hasznaltpiacon csak szurke. Ha zoldet akarunk akkor vagy kivarjuk amire kicsi az esely, vagy bemegyunk a szalonba.
Mind a ket felnek at kell ertekelni a dolgokat, higy hasznaltban igen is elofordulhatnak hibak, serulesek, de joggal elvarhato, hogy errol tajekoztava legyen aki erdeklodik. Nekem is volt hibatlan es kevesbe hibatlan portekam. De azt a regi ..... Beidegzidest, higy mindig a vevonek van igaza felejtsuk mar el a nagy vilagban
A vevo akar valamit ami az eladoe, igy kozelitsen
Az elado meg el szeretne adni azt a valamit
Akkor ne farokmeregetes legyen, hogy kie a nagyobb, hanem kozeledjenek az allaspontok
Valojaban mind a ket fel ugyan azt akarja, ezt is lassuk be, de egyik sem allhat a masik felett
Szerintem itt inkabb az elvarasokrol lehet szo
Mit miert. Akarhatunk zold autot ha nincs a hasznaltpiacon csak szurke. Ha zoldet akarunk akkor vagy kivarjuk amire kicsi az esely, vagy bemegyunk a szalonba.
Mind a ket felnek at kell ertekelni a dolgokat, higy hasznaltban igen is elofordulhatnak hibak, serulesek, de joggal elvarhato, hogy errol tajekoztava legyen aki erdeklodik. Nekem is volt hibatlan es kevesbe hibatlan portekam. De azt a regi ..... Beidegzidest, higy mindig a vevonek van igaza felejtsuk mar el a nagy vilagban
A vevo akar valamit ami az eladoe, igy kozelitsen
Az elado meg el szeretne adni azt a valamit
Akkor ne farokmeregetes legyen, hogy kie a nagyobb, hanem kozeledjenek az allaspontok
Valojaban mind a ket fel ugyan azt akarja, ezt is lassuk be, de egyik sem allhat a masik felett
Lexicon MC-10, Emotiva XPA-2, XPA-3, B1, Arendal 1723 THX, 1723S THX, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Furukawa, Vention,
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6002
Köszönöm!Kellnerművek írta: ↑2020.06.10., szer. 19:31Tisztelt sorstársak !
Azt hiszem , kezdünk fordítva ülni a lovon .
Fene nagy szabályozásunk kezd a viszájára fordulni .
Felerősödtek egyesekben a használt berendezések csak patika állapotban való eladhatóságának igényei. Ennek erőteljes hangot is adnak, nevetségessé , hiteltelenné téve olyanokat, akik nem érdemelték ki.
Nem jó ez a csapás irány.
Így , használt coccot már csak az alkatrész, garázsürítés rovatban mer meghirdetni az ember, hogy a keresztvizet ne szedjék le róla.
A frusztráltságot , lehet, hogy nem itt kellene levezetni ?
Belekötünk véletlen helyesírási hibába, kajánkodunk mások nyomorán, fikázzuk mások gondolatait, mert nem a miénk.
Biztos, hogy ezt akarjuk?
Az ilyen közösség nem közösség, így nincs összetartó erő.
Amikor 'only read'-ből aktívabb státuszra váltottam, úgy gondoltam, ez a szűk közösség csak megfér egymással, előre viszi ezt a kevesek által űzött hobbyt.
Sajnos csalódnom kellett, ugyanolyan kicsinyesek vagyunk, mint az átlagember. Kár.
Azért megpróbálhatnánk egy kicsit visszavenni, mindenki megelégedésére.
Persze szigorúan csak saját vélemény !

(egy hozzáfűznivaló: én sem hiszem, hogy erről a szabályozás tehet).
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Concert 11? :)Kellnerművek írta: ↑2020.06.10., szer. 19:31Tisztelt sorstársak !
Felerősödtek egyesekben a használt berendezések csak patika állapotban való eladhatóságának igényei..
Miért gondolod, hogy a szabályozás tehet róla?
- Kellnerművek
- Fórumlakó
- Értékelés: 534
Tisztelt sorstársak !
Felerősödtek egyesekben a használt berendezések csak patika állapotban való eladhatóságának igényei. Ennek erőteljes hangot is adnak, nevetségessé , hiteltelenné téve olyanokat, akik nem érdemelték ki.
Így , használt coccot már csak az alkatrész, garázsürítés rovatban mer meghirdetni az ember, hogy a keresztvizet ne szedjék le róla.
Belekötünk véletlen helyesírási hibába, kajánkodunk mások nyomorán, fikázzuk mások gondolatait, mert nem a miénk.
Amikor 'only read'-ből aktívabb státuszra váltottam, úgy gondoltam, ez a szűk közösség csak megfér egymással, előre viszi ezt a kevesek által űzött hobbyt.
Sajnos csalódnom kellett, ugyanolyan kicsinyesek vagyunk, mint az átlagember. Kár.
- Shelby
- Fórumlakó
- Értékelés: 121
Re: Aktuális fórummal kapcsolatos GY.I.K.
Szia Ricsi !
1. "Ne álj neki " az kettő db l , tudod , mert kettő db. lábad van
2. Ha nem tudsz segíteni , akkor a kibicnek ... !
3. Hogy van a család ?
1. "Ne álj neki " az kettő db l , tudod , mert kettő db. lábad van
2. Ha nem tudsz segíteni , akkor a kibicnek ... !
3. Hogy van a család ?

"Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. " ESTERHÁZY PÉTER
- 4you
- V.I.P.
- Értékelés: 1140
Re: Képek feltöltése
Ne álj neki részegen Lali! 

Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
- csandaz
- Adminisztrátor
- Értékelés: 182
- Kapcsolat:
Nincs. Az a régi rendszer volt. 2018 nyara óta az új rendszer van.Best írta: ↑2020.05.30., szomb. 22:13Privát üzenetek beállításával kapcsolatban kérnék tanácsot.
Régebben összefűzve jelent meg az egy személlyel folytatott levelezés, most külön-külön ömlesztve.
Van beállítási lehetőség arra, hogy egyvalakitől egy üzenetbe gyűjtve, időrendbe jelenjen meg a privát üzenet?
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 30
Privát üzenetek beállításával kapcsolatban kérnék tanácsot.
Régebben összefűzve jelent meg az egy személlyel folytatott levelezés, most külön-külön ömlesztve.
Van beállítási lehetőség arra, hogy egyvalakitől egy üzenetbe gyűjtve, időrendbe jelenjen meg a privát üzenet?
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
Nem erről van szó (tényleg volt még egy hirdetési sáv a "fehér részben" is, még anno a régi fórummotornál, nézd meg egy kicsit jobban az általam belinkelt képeket. Sőt az oldl alján is volt akkor egy harmadik hirdetés, szintén Google-os). Ha nem fér ki, a második sor is a kékben van most.... de hagyjuk, vihar a biliben, szerintem a többség úgysem akar még egy hirdetés-mezőt :)
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
- ZolaBA
- Törzsvendég
- Értékelés: 1723
Egyszerű ám ez a talány... A hirdetési bannerek fix szélességűek, ha kifér egymás mellé (pl. fullhd monitor) akkor egy sor, ha nem fér ki (pl. telefon állítva), akkor kettő... 

Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
- csandaz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ok, látom, le lettek szedve, mert elavultak.
A google hirdetés kattintása a lényeg
A google hirdetés kattintása a lényeg
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
Találtam egy iPad-es és egy iPhone-os képernyőfotót, amin a billentyűzet kitakarja ugyan a felét a második (alsó) reklámnak (merthogy a képernyőfotók a helyes idezőjel kiválasztását mutatják iOS-en), mindkettőn de látszik,, hogy ott van a “második” reklám... Ezek 2018 április 23.-án készültek, és még a korábbi fórummotorral. Emlékeim szerint Te az új fórummotorral kerültél már képbe (de lehet, hogy rosszul emlékeszem)...
Mellesleg akkor még egy harmadik is volt, az oldal alján, szintén a “fehér” területen.
Nem mintha nagyon kívánnám a reklámok szaporítását, mert többen lázonganának ez ellen is, szóval ezzel csínján szvsz...
- csandaz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ez mikor volt, mert 2 éve csinálom ezt az oldalt és olyat még nem láttam
google hirdetésre gondolsz, vagy felhasználók által feladottra?
google hirdetésre gondolsz, vagy felhasználók által feladottra?
1 fent az "avx" vonalában, egy meg az alatta lévő területen, egyidőben.
- csandaz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
2 csíkban?
Régebben két csíkban jelentek meg különféle hirdetések. Úgy könnyebb "kattintani" , ha van választék.
Most miért nincs?
Köszi a választ!
Most miért nincs?
Köszi a választ!
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
A “provokatív kérdes” és “provokáció” kifejezések között van ném árnyalatnyi különbség, szerintem. De ne lovagoljunk ezen. Megkaptad a tájékoztatást, amit egy moderátor vagy egy admin tud neked adni publikus felületen, bár ehhez csak a (teljesen publikus) szabályzatot kellett idéznem.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11012
- Kapcsolat:
Rosszul érzékeled, csupán tájékoztatást szerettem volna kapni. Nem tudtam, hogy ez provokációnak minősül.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
A szabályzat kerskedőkre vonatkozó fejezetéből:
4.7. A Kereskedő státuszról a Fórum tulajdonosával kell közvetlenül egyeztetni.
A szabályzat szakértőkre vonatkozó fejezetéből:
Ha jól érzékelem a provokatív kérdéseid mögött felsejlő indokot, kereskedőből szakértővé szeretnél válni. Azt hiszem, ennek alapján egyértelmű, hogy kivel kell - közvetlenül - egyeztess a “problémádról”. Előtte azért javaslom, olvasd el a kereskedőkről es szakértőkről szóló fejezetek minden egyéb pontját is.5.2. A bekerülésről megfelelő mennyiségű és minőségű hozzászólás közzététele után kérésre a Fórum tulajdonosa dönthet.
Minden további floodolást a témában innen törölni fogok.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Akkor már csak azt tessék elmagyarázni, miként tudja valaki a fórumozók ismeretanyagait bővíteni úgy, hogy évek óta be sem lép a fórumra! Meg talán az is érdekes infó lehet, hogy hány ismeretterjesztő hozzászólást kell írni a fizetési felmentésért.wittao írta: ↑2020.05.15., pén. 16:42Elmeletileg (es eddig gyakorlatilag) kereskedo fizet... es ugy volt az otlet, ha valaki szakerto tevekenysegevel segiti a forumozok ismeretanyagainak bovuleset, akkor nem fizet, es kulon sajat csatornan tovabb gorgetheti szakertoi tevekenyseget az anyagi vilag fele.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Akkor megnyugodtam. Már azt hittem, hibás koncepcióval állunk szemben.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Aki nem fizet a fórum használatáért, az szakértővé válik. Vagy valamit félreértek? Hogyan működik ez?