Kizárólag segítő szándékkal jelezném neked, hiszen nem vagyok konkurencia (viszont túl vagyok elég sok sikeres eladáson), hogy ne kelljen már ezt a tévédet is másfél éven át uppolgatnod hetente ahogy a másik készülékedet is teszed.
Ezen a fórumon ilyen zsíros haszonnal nem fogsz tudni vevőt találni, hiszen itt tisztában vannak a fórum tagok az árakkal. A készülék amit 460 ezerért kínálsz használtan (vagyis annak egy újabb, jobb változata) 399 ezer újonnan 3 év garanciával, számlával a hivatalos forgalmazóknál boltban.
Azt sem értem, a kijelző védő fóliát miért hagytad rajta ilyen sokáig, hiszen az gátolja a képernyő hűtését, ami azonnali garancia vesztéshez vezet, legalább is az LG-nél. Az a szállítás/elhelyezés idejére kerül a készülékre. Miért jó, hogy annak a homályos, fátyolos képét nézed?
Érdemes a piaci árakat és az újakat is figyelni az árképzésnél, hiszen ha meghirdetted, nyilván az eladás a cél.
De többért adni egy használt készüléket, mint egy bolti újat szerintem nagyon etikátlan dolog és nem fair a fórum tagjaival szemben sem...