Ha annyiért sem kellett a kutyának sem, akkor drágábban...
Azért hajrá! :-)
Én már korábban vásároltam tőle.Kovács Emil írta: ↑2025.05.22., csüt. 11:55Furcsa ez, nem tudom, te kit hívhattál fel, mert:
Az eladó által megadott szám él, és én tudtam is vele beszélni, állítása szerint ő birtokol egy ilyen készüléket, bontatlan, külföldi beszerzésű REL S510 szubot...Estére küld is róla képet, mert egyik barátjánal van letárolva elmondása szerint...
Meglátjuk idővel mi az igazság...
![]()
Furcsa ez, nem tudom, te kit hívhattál fel, mert:
Nem kell futni, jön magától. Te nézel nagyon más filmet, ezért kapsz 3 napot gondolkodni.kargidje írta: ↑2025.04.21., hétf. 09:31Hogy mit??? Kicsit sokat képzelsz magadról! Nagyon benéztél valamit.![]()
Neked is annyit, ilyet majd a haverjaidnak amikor dumcsiztok!
Aztán lehet sírva futni a modihoz.
Köszönöm a meghunyászkodást.
Garatulálok! Ez egy 7 napos kitiltás kiérdemléséhez volt elég.
Az én dobozom is kb. ekkora. A belső kábel sem legkábel, érdemes kultúráltan elvezetni. Én egyeres belső kábelezést választottam (VdH ft12), így duplán kell számloni. Összesen 12 méter ment bele. Ezek az utópisztikus kalkulációk és légből kapott véleményezések, amik színvonal alattiak. Néha a hallgatás elegánsabb.vintagehifi írta: ↑2025.04.20., vas. 15:561051x635x435 a doboz.
Hangfalcsatitól a hangváltóig legyen 20 cm,hangváltótól mélyig 70 cm,mivel 43,5 cm mély a doboz, hangváltótól a középig és hangváltótól a magasig is legyen kb 70 cm.
Ez 230 cm,de legyen ráhagyva,legyen 3 méter.
A 3 méter jóval kevesebb,mint a 10-12 méter....![]()
1051x635x435 a doboz.
Köszönöm a jellem ábrázolástVinkler írta: ↑2025.04.20., vas. 15:32Ebben a stílusban a minősítésed önmagad minősítése.vintagehifi írta: ↑2025.04.20., vas. 14:28
Na ezért is sirály egyre jobban az oldal....
Hangváltó kép szerint gyári,tehát benne van a 60 ezres árban.
Belső kábel durván 10 ezer ft/méter....
![]()
Ebben a stílusban a minősítésed önmagad minősítése.vintagehifi írta: ↑2025.04.20., vas. 14:28
Na ezért is sirály egyre jobban az oldal....
Hangváltó kép szerint gyári,tehát benne van a 60 ezres árban.
Belső kábel durván 10 ezer ft/méter....
![]()
Április 16-tól ott (Híradástechnikai alkatrészek, hangszórók, csatlakozók, aljzatok) lelhető fel a szóban forgó hirdetmény ahol a helye vanrookakoma írta: ↑2025.04.17., csüt. 13:11Erről lenne szó, és hasonlókról:
viewtopic.php?f=68&t=215752
Leszögezném, hogy sem az eladót, sem a terméket nem ismerem, nem vagyok érdekelt az eladásában.
Ez egy jó kis termék annak ellenére, hogy egy hiba kapcsán egy funkcióját elveszítette.
Erre a szabályzat értelmében az eladó fel is hívta a figyelmet.
5.7.3. Kötelező az ismert hibák, sérülések, módosítások, javítások felsorolása, és lehetőség szerint azok fényképes bemutatása is.
Az ár kialakításában is figyelembe lett véve a hiba.
Így akinek erre nincs szüksége, és / vagy együtt tudna vele élni, az egy jó kis készülékhez juthat kedvező áron.
Azzal viszont, hogy a készülék átkerült az alkatrészek közé, nagyon le lett szürve a lehetséges érdeklődők köre.
HIbás készülék.jpg
Szerintem nem mindig érdemes a szabályok ilyen merev alkalmazása.
Továbbe ez szabálynak számít?
Az 5.7.3. viszont az. De akkor nem azt kéne írni, hogy ami hibás az alkatrész?
+ Ez a készülék, illetve USB hibás Chord készülék nemrég többször meg lett hirdetve, és nem lett áthelyezve.
+ Ha elkezdeném átnézni a hirdetéseket, és a fenti kitételt alkalmaznánk, akkor igencsek megtelne a Híradástech., alkatrész topic.
Nem igaz?
@tonee73 érdekelne a véleményed.
Tisztázzunk valamit! Ennek a fórumnak én vagyok a tulajdonosa.kargidje írta: ↑2025.04.16., szer. 16:19Mutasd már meg légyszi hol van az leírva ill. mikor lett a tagok számára egyértelműen és határozottan kinyilvánítva, hogy ez a topik csak és kizárólag azért indult, hogy "átveréses ár" észlelésekor beírjon valaki mások figyelmét felkeltve.
2.modi létedre tagadod, pl.
"5.8.7. Amennyiben valaki mégis ellenállhatatlan kényszert érez az ár megkifogásolására, véleményezésére, akkor azt ne a Témában tegye meg, hanem küldjön egy Privát üzenetet a Téma nyitójának. Erről tilos a Témában szót ejteni."
Lehet nem nekem kell szamárvezető!
3. a cím egyértelmű, csak nem azt jelenti, amire te hivatkozol
Mutasd már meg légyszi hol van az leírva ill. mikor lett a tagok számára egyértelműen és határozottan kinyilvánítva, hogy ez a topik csak és kizárólag azért indult, hogy "átveréses ár" észlelésekor beírjon valaki mások figyelmét felkeltve.
Már magadnak is beszólsz!dumdum írta: ↑2025.04.14., hétf. 11:17Ne már...dumdum írta: ↑2025.04.14., hétf. 11:15Még akkor sem személyeskedem ha nincs igazam.wittao írta: ↑2025.04.14., hétf. 11:00
Pont ebbe a topikba irtam be, hogy baratnom autojat megvettuk, hasznalta 4 evig es joval dragabban adtuk el ugy, hogy a kategoriaban arultak ennel dragabbat is ugyanilyen autobol.
Jofogasos szerencsemadarakat felesleges idecitalni, mert joreszuk koztorvenyes bunozo, csalo es rendorsegi ugyuk van… aki itt hirdet ilyen hangfalakat, ennyiert az valoszinu nyitott szemmel jar a vilagban.
De neked es kargidje-nek oriasi mazlitok van, mert atlattok a szitan es fele ennyiert biztosan tudtok biztos forrasbol, makulatlan, bontatlant.![]()
Írtam az előbb, hogy mi számít egy szgk. értékébe.
Meg az Eurotax régen Schwacke.
A jófogásos szerencsemadarak itt is piszkolnak..... nem a csalókra értettem kifejezetten.
De árfelhajtó tényezők egyébként.
Egyébként meg "amíg lószar van veréb s van".![]()
Nem unalmas ez...
Most már bővült a kocsikkal is..![]()