egyébként az a vicces, most megint ráhallgattam... már reggel is hallottam,de erre nem akartam kitérni, de az OFF-ban mindent lehet
xal amíg a második felvétel túl sokat nem mutat, addig az európa kiadón egyértelműen lehet hallani fejhallgatóval, hogy a jobb oldali hangFALon kellene még minimálisat befele fordítani, amit kb miliméterben lehet mérni (sacc-kb 1mm-től nem kel ltöbb). Lehet hallani,hogy a sztereója még nem jó, van némi torzítása, nem tökéletes. Előzménye, hogy Darumákon voltak, de azon nehéz a sűrű szőnyegen forgatni piciket, így kiszedtem alóla. alápattintottam egy-egy szingót (bicajgumi) 5 bar nyomással és csak úgy kb, szemre rátettem. Aztán annyival jobban sikerült elsőre a sztereója, nem is volt kedvem tovább forgatni. de még ezen a felvételen is lehet hallani,hogy
hello bébi,azt hiszem baj van, a rossz sztereó szúr belém, egy utolsót, és nem halkan
ami még megdöbbentőbb, ha az AVX-en meglinklet (beágyazott) youtube videót nézem, megbocsátóbb. Ha a youtube-ról nézem (izé, hallgatom) direktbe, jobban az arcomba vágja... De tovább mentem, meg van linkelve (bocs, beágyazva) a halfnote-on is.
a youtube hangerőt mindenhol koppra tekertem és a PC-t beállítottam 50-re. elvileg így,mindenhonnan ugyanolyan jelszinten jön a múzik (vagyfene tudja, de amíg ezt nem állítottam be,ezek a difik akkor is tettenérhetők voltak)
avx: megbocsátóbb a torzításokkal, kicsit dúsabb (lehet ezért is megbocsátóbb), de azért jelzi,hogy van gond a sztereóval
youtube: erőtlen, fakó, az egyéb torztíásokkal még a sztereótorzítás is jőn,ami így hatványozottan eredményez torz hangot
halfnote: talán ez van legközelebb az eredeti produkcióhoz. Kraftosabb, mint az AVX-es verzió, de hasonlóan kerekebb és nyoma sincs a youtube fakóságának, de a sztereó hiba itt is lejön, de talán itt a legkevésbé érezhető. (azt hallom,itt párosul a legkevesebb egyéb torzítással, vélhetően ezért jelentkezik itt legkisebb mértékben, hogy
baj van)
nakéremszépen, ez a
nemSemmi 
ki lehet próbálni, más is hallja e

(persze,ez lehet PC és/vagy hálózatfüggő is, xal semmi garancia, hogy mindenki ezt hallja...)
https://youtu.be/NzWGRBdJt0o
viewtopic.php?f=33&t=214210
https://halfnote.hu/blogs/revox/subbas-fal
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu