Ez már korábban kitárgyalásra került a topikban ezért a hsz átkerült a helyére.
Bekapcsoltam a számítógépet ,direkt ezért , ki nagyítottam a képet , az biztos hogy nem kézkrém vagy új lenyomat .És nem az eladót szeretném bántani ! a Vevőt szeretném védeni !tonee73 írta: ↑2025.02.14., pén. 00:24A kérdés még akár jogos is lehetne, ha nem tökéletes biztonsággal állítaná, hogy valami kifolyt.KopaszKutya írta: ↑2025.02.14., pén. 00:21Azért egy majd 2 milliós erősítőnél jogos lehet a kérdés, hogy mi az a kifolyás, már persze ha erre vonatkozott a kérdés.
IMG_20250214_001650.jpg
Mitől biztos, hogy kifolyás? Ha XLR-el használta az eladó akkor ujjnyom nem lehet a ki-be húzgálástól ?
Nem olyan magas labda az, ha figyelmesen és elfogulatlanul olvasod egyesek - hogy ne nevesítsem - lekezelő, kioktató, arrogáns beszólásait. / Nem csak nekem./
"2.8. A Fórumon kötelező az internet általános kommunikációs és viselkedési szabályainak, a Netikettnek a betartása."Ninja78 írta: ↑2025.02.25., kedd 05:37Hogy meg értette ez is mi lenne a lényeg amit írtam ! Pont ez volt a lényeg ! Csillagos ötös az úrnak ! Csak így tovább !!Alex_Aston írta: ↑2025.02.24., hétf. 22:24Érdekes ezt olyan tollából olvasni, aki láthatóan alapszintű (alsó tagozatos) helyesírási szabályokkal sincs tisztában, mindezt felkiáltójelekkel hangsúlyozva...
Ez mind azért van, mert ezek a szemét kereskedők extraprofit extraprofitját is ráteszik az árukra, és nem a termékek után fizetendő adók adójának a különadójának a különadója miatt.supravox írta: ↑2025.02.25., kedd 14:21Ez mégis,hogy tartozik ide?.Rock60 írta: ↑2025.02.25., kedd 13:58Ez igaz, a külföldön vásárlásnak buktatói vannak és kényelmetlenebb, de ettől nem kellene hogy feljogosítva érezzék magukat a hazai kereskedők a magasabb árszabáshoz.
És, hogy mennyire nem kellene, jó példa erre a Topping/Gustard kereskedő.
Náluk olcsóbbak ezek a termékek, mint szinte bármerre külföldön.![]()
A propagandadumadról ne is beszélve.
Ez HASZNÁLT cucc ha nem tűnt volna fel
Ez mégis,hogy tartozik ide?.Rock60 írta: ↑2025.02.25., kedd 13:58Ez igaz, a külföldön vásárlásnak buktatói vannak és kényelmetlenebb, de ettől nem kellene hogy feljogosítva érezzék magukat a hazai kereskedők a magasabb árszabáshoz.
Ha a gyarto netto MSRP-vel dolgozik, akkor megis mit csinaljon a hazai kereskedo a 27%-os AFA-javal egy nemet/szlovak 19-20%-ahoz kepest?Rock60 írta: ↑2025.02.25., kedd 13:58Ez igaz, a külföldön vásárlásnak buktatói vannak és kényelmetlenebb, de ettől nem kellene hogy feljogosítva érezzék magukat a hazai kereskedők a magasabb árszabáshoz.
Ez igaz, a külföldön vásárlásnak buktatói vannak és kényelmetlenebb, de ettől nem kellene hogy feljogosítva érezzék magukat a hazai kereskedők a magasabb árszabáshoz.
Itt rajtad kívül mindenki megértette a lényeget.Ninja78 írta: ↑2025.02.25., kedd 05:37Hogy meg értette ez is mi lenne a lényeg amit írtam ! Pont ez volt a lényeg ! Csillagos ötös az úrnak ! Csak így tovább !!Alex_Aston írta: ↑2025.02.24., hétf. 22:24Érdekes ezt olyan tollából olvasni, aki láthatóan alapszintű (alsó tagozatos) helyesírási szabályokkal sincs tisztában, mindezt felkiáltójelekkel hangsúlyozva...
Rejtő Jenő után szabadonAlex_Aston írta: ↑2025.02.24., hétf. 22:24Érdekes ezt olyan tollából olvasni, aki láthatóan alapszintű (alsó tagozatos) helyesírási szabályokkal sincs tisztában, mindezt felkiáltójelekkel hangsúlyozva...
Hogy meg értette ez is mi lenne a lényeg amit írtam ! Pont ez volt a lényeg ! Csillagos ötös az úrnak ! Csak így tovább !!Alex_Aston írta: ↑2025.02.24., hétf. 22:24Érdekes ezt olyan tollából olvasni, aki láthatóan alapszintű (alsó tagozatos) helyesírási szabályokkal sincs tisztában, mindezt felkiáltójelekkel hangsúlyozva...
Érdekes ezt olyan tollából olvasni, aki láthatóan alapszintű (alsó tagozatos) helyesírási szabályokkal sincs tisztában, mindezt felkiáltójelekkel hangsúlyozva...
Szomorú, hogy neked ez a hobbi lényege!madreselva írta: ↑2025.02.23., vas. 20:29Eladóvá vált a címben szereplő dual-mono, teljesen szimmetrikus felépítésű integrált erősítőm. Mind hangban, mind színpadképben nagyon elégedett voltam vele. Külföldi fórumokon is azt olvastam, hogy mások rendszerébe is remekül bevált szuper hangzása miatt, ami analógos, nem tolakodó és részletező. A Marantz korábbi csúcsmodellje, amit a most kijött legújabbra és mégdrágábbra cseréltem.A készülék teljesen újszerű és karcmentes. Minden tartozékával, gyári dupla dobozában eladó. Csere, beszámítás nem érdekel.
Azt mondják a szakik, hogy a régi nagyvárosokban nincsenek ilyen problémák (vagy legalábbis kevesebb), mert ott ki vannak építve a rendszerek a nagyobb terhelésekre. Igazi gondok az agglomerációkban vannak, ahol nagy lakosszám- és terhelésnövekedés volt. A víz/szennyvízhálózat megpróbáltatásairól is sokat hallani, nem csak a villannyal van baj.