Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fórummal kapcsolatos észrevételek

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 525

Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek

Hozzászólás Szerző: Snipi »

Köszönöm az aggódást. Félre lettem értve.
Én nem a regisztrációmat szeretném töröltetni, csak van kb. 5 darab hirdetésem még 2021-ből, ahol megadtam a telefonszámomat. Azt a kb. 5 hirdetést szeretném kitöröltetni, amiről tudom, hogy az új szabályzat szerint nem lehet. Ennyi lenne. A többi hülyeségemet nem szeretném ha kitörölnék természetesen. Azt is csak azért, mert ha beírom a telefonszámomat a google-ba, ez a pár találat van rá. Nem mondom, hogy emiatt zaklatnak mostanában, de így is eggyel kevesebb lehetőségük lenne a kötsögöknek, hogy be tudjanak azonosítani. (Amúgy az a feltételezésem, hogy téves hívások voltak, csak az a furcsa, hogy mind az elmúlt 1 hónapban volt, előtte sosem, és hogy azóta megszaporodott a számuk.) Szerintem a szám változtatás ezen nem segítene.

KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 490

Hozzászólás Szerző: KisMarci »

Snipi írta:
2025.03.15., szomb. 17:17

Kérném az összes nevem alatt lévő, általam létrehozott (Snipi) téma törlését,
Kedves Snipi!

Sajnálnám, ha emiatt elveszítenénk egy ilyen stabil AVX tagot. Kérlek gondold át a döntésedet. :smile53:

Szerintem sok módon megszerezhető akaratodon kívül a telefonszámod. Számtalan példa van arra, hogy kirúgott, sértődött adminisztrátorok adtak el céges adatbázist, vagy egyszerűen a netes kereskedő cégek további haszonért értékesítik a megrendelői regisztrációkat.

Bármi lehet is mögötte, kérlek tarts ki, ne engedj a trolloknak, mert akkor máris elérték a céljukat. :goodluck:
Usher - Valhalla - Emotiva

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

Tisztelt Moderátorok és Adminisztrátorok!

Volna egy tisztelet teljes kérésem, ami tudtommal ellenkezik az új szabályzattal.
Előzmény : az utóbbi időben több zaklatást kaptam telefonon. A hívó minden esetben "ismeretlen szám" volt. A zaklatás ténye alaptalan volt (hol cigaretta csikk eldobás, holott soha életemben nem dohányoztam, sőt gyűlölöm a szagát is, vagy pedig az, hogy lefoglalom az internet sávszélességet film nézéssel, holott nincs otthoni internetem - ez céges - és soha életemben nem néztem filmet interneten (sem) mivel alig látok, így a zaklatás ténye teljes rágalmazás).
Az interneten rákeresve, a telefonszámom és a személyem közötti kapcsolatra (google) csak az AVX fórumon fellelhető 7 db téma vonatkozásában van találat. (Ebből 5, apám halálkor, az ő rendszere eladásakor, megbízásból történő eladás, kettő pedig "keresés" téma volt.)
Kérném az összes nevem alatt lévő, általam létrehozott (Snipi) téma törlését, ha lehetséges, mert nem szeretnék további telefonos zaklatást megélni az esetleges internetes (google) megtalálások alapján.(Nem biztos, hogy emiatt találnak meg az ilyen imposztorok, de nem zárnám ki.)
Amennyiben kérésem meghallgatásra talál, és a szabályzat ellenére megvalósulna, előre is hálás köszönetet mondanék.

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2103

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Tudjuk, hogy vannak kiegészítők, de most az AVX képességeiről van szó.
„A világban a csodák a legapróbb rezdülésekben rejtik maguk táncát.”

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 860

Hozzászólás Szerző: tottyi »

DeepSeek vagy a ChatGp is konnyen csinal Chrome-ba extensiont amit lehet kapcsolgatni, hogy milyen szinek legyenek es meg sajat magunkra is szabhatjuk amilyen szinezest akarunk. :)
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2HC R | Ethernet kabel: VIABLUE EP-7 SILVER RJ-45 CAT6A

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2005

Hozzászólás Szerző: wittao »

Aszpirin írta:
2025.03.03., hétf. 11:31
Voyager írta:
2025.03.01., szomb. 18:45
Szeretném megkérdezni, hogy tervezitek-e a fórum sötét verziójának bevezetését. Tudom, hogy ez sok munkával jár, de biztosan sok felhasználó örülne neki.
Tudnál, kérlek, linkelni nekem egy fórumot, amelyben van lehetőség éjszakai módra váltásra (a böngészőtől függetlenül), csak.hogy lássam, hogyan működik az?
NCore-nal van phpBB-n tobbfele skin.
Core Audio, TARALABS, MBL, PrimaLuna, PASS Labs, YG, Vivid, Entreq
Elektroncsovek: Sophia Electric

KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 490

Hozzászólás Szerző: KisMarci »

Aszpirin írta:
Voyager írta:
Szeretném megkérdezni, hogy tervezitek-e a fórum sötét verziójának bevezetését. Tudom, hogy ez sok munkával jár, de biztosan sok felhasználó örülne neki.
Tudnál, kérlek, linkelni nekem egy fórumot, amelyben van lehetőség éjszakai módra váltásra (a böngészőtől függetlenül), csak.hogy lássam, hogyan működik az?
https://forum.htka.hu/threads/humor.516/page-1498

Legalul, a sütik mellett van egy HTKA színválasztó mód.
Usher - Valhalla - Emotiva

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

Voyager írta:
2025.03.03., hétf. 12:12
Aszpirin írta:
Voyager írta:
Igen, persze. - jobb felső sarokban lehet váltani -

https://discussions.unity.com/latest
Ahogy nézem, ez eléggé hajaz arra amit írtam.
Bár én csak PC-n tudom kipróbálni ...

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:
Voyager írta:
Igen, persze. - jobb felső sarokban lehet váltani -

https://discussions.unity.com/latest

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

Lehet butaságot mondok. Én a szemem miatt (a világos háttéren sötét betűket - fehér háttér fekete betűk) nem látom, ezért a kontrasztos üzemmód "Kontrasztos fekete" "téma"-t választom ki.
Tudom nem ua. mint az éjszakai üzemmód, de úgy gondolom sötétben jobban lehet látni.
(Mobiltelefonról-táblagépről nem tudok nyilatkozni, azokat nem ismerem.)
De ha ez ott is esetleges megoldás lenne sok munkától lehetne a fejlesztőket megkímélni.
Ha rossz az ötlet, elnézést kérek.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5956

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

Voyager írta:
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

csandaz írta:
2025.03.03., hétf. 06:18
Voyager írta:
PC böngészőben és androidon is vannak lehetőségek, hogy minden weboldal el lehet sötétíteni, néha furán néz ki, de van rá megoldás.
Na igen. > Randa'

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 182
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: csandaz »

Voyager írta:
PC böngészőben és androidon is vannak lehetőségek, hogy minden weboldal el lehet sötétíteni, néha furán néz ki, de van rá megoldás.

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

trane
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2868

Hozzászólás Szerző: trane »

tonee73 írta:
2025.02.13., csüt. 09:34
5.7.4. Kötelező annak a megadása, hogy a termék csak személyesen vehető át, vagy postázásra is kerülhet. Ha a termék csak személyesen vehető át, akkor legalább járási/kerületi szinten kötelező megadni azt, hogy a termék hol lelhető fel. A Téma nyitója szabadon eldöntheti, hogy ennél pontosabb címet, így települést, vagy utcát is megad-e.Figyelem: a személyes profilban megadott "tartózkodási hely" adat nem helyettesíti ezt."
világos - s ezért írtam, amit - és köszi mégegyszer :smile32:

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6164

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

trane írta:
2025.02.13., csüt. 09:32
tonee73 írta:
2025.02.13., csüt. 09:29
trane írta:
2025.02.13., csüt. 09:23
sziasztok,
tegnap este föl lett téve egy Audio Note Meishu erősítő az apróba, minden szükséges adat megadásával (leírás, fotók, elérhetőség, átvétel helyszíne), azonban már nincs sehol. a Szabályzat pedig kimondja, hogy hirdetés nem kerül törlésre, csak ha a fentiek hiányoznak - ami ez esetben nem állt fönn gondolkodik.gif . ismerősömet érdekelte volna az erősítő, ő kért meg s ezért kérdezem, mi történt? :rolleyes:
Sajnos fenn állt. Nem volt hely adat.

Képernyőfelvétel (403).png
szia Tóni, nemtom, de úgy emlékszem, hogy Miskolc meg volt adva (lehet, az avatar melletti részben?) gondolkodik.gif . viszont így megvan a tel.szám, passzolom tovább - köszi leborulok.gif
5.7.4. Kötelező annak a megadása, hogy a termék csak személyesen vehető át, vagy postázásra is kerülhet. Ha a termék csak személyesen vehető át, akkor legalább járási/kerületi szinten kötelező megadni azt, hogy a termék hol lelhető fel. A Téma nyitója szabadon eldöntheti, hogy ennél pontosabb címet, így települést, vagy utcát is megad-e.Figyelem: a személyes profilban megadott "tartózkodási hely" adat nem helyettesíti ezt."
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

trane
Nincs visszaút
Nincs visszaút

tonee73 írta:
2025.02.13., csüt. 09:29
trane írta:
sziasztok,
tegnap este föl lett téve egy Audio Note Meishu erősítő az apróba, minden szükséges adat megadásával (leírás, fotók, elérhetőség, átvétel helyszíne), azonban már nincs sehol. a Szabályzat pedig kimondja, hogy hirdetés nem kerül törlésre, csak ha a fentiek hiányoznak - ami ez esetben nem állt fönn gondolkodik.gif . ismerősömet érdekelte volna az erősítő, ő kért meg s ezért kérdezem, mi történt? :rolleyes:

szia Tóni, nemtom, de úgy emlékszem, hogy Miskolc meg volt adva (lehet, az avatar melletti részben?) gondolkodik.gif . viszont így megvan a tel.szám, passzolom tovább - köszi leborulok.gif

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6164

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

trane írta:
sziasztok,

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

trane
Nincs visszaút
Nincs visszaút

sziasztok,

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5956

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

A "Tanítsuk meg zoli73-at idézni" szálat áthelyeztem az általános csevegő topikba, kérlek ott folytassátok, ha még van rá kedvetek.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2005

Hozzászólás Szerző: wittao »

Az talan meg erdekes info lenne, ha megtudnank milyen formatumban kell megadni az arat a termeknek ahhoz, hogy a HifiShark is ki tudja irni…
1.000.000 Ft
1.000.000 HUF
1000000 Ft
2.500 EUR
2500 EUR
Irni kell ele, hogy “ár”, “vételár” stb.?

Koszi, ha valakinek van erre vonatkozo infoja!
Core Audio, TARALABS, MBL, PrimaLuna, PASS Labs, YG, Vivid, Entreq
Elektroncsovek: Sophia Electric

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2697

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

Üdv.

Mivel nem találtam neki jobb helyet, ezért itt teszem fel a kérdésemet:

A fórumon közzétett hirdetések már egy ideje megjelennek a Hifishark keresőjében is találatként. Ez akkor is igaz ha a hirdetésen belüli szövegezésben van egyezés, vagy csak a hirdetés címében lévő egyezés alapján dobja ki találatnak?

Remélem érthető voltam, köszi. :D
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

edzoba
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 172
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: edzoba »

dumdum írta:
2025.01.31., pén. 03:04
wittao írta:
2025.01.25., szomb. 15:40
Evi 10.000 Ft dij mondjuk az Adas-Vetel topik hasznalataert siman elfogadhato.
Lehet annyi konnyitest betenni, hogy evi 3db hirdetesig ingyenes.
10 hirdetesig 5.000 Ft
10 hirdetes felett pedig 10.000 Ft

Ha ennel magasabb, akkor elhagyhatjak az oldalt.
Ezt onnan tudom, hogy most rengeteg dolgot dobtam fel, es az olcsobb dolgok pillanatok alatt elkelnek 1 het mondjuk, de van amit 1-2 evig hirdetek mire gazdara talal.
Lehet próbálkozni vele és majd kiderül.
Az elmúlt 10 évben több olyan fórum is pont ezért halt be mert pénzt akartak kérni a használatért, tagságért, akármiért...
Ezek autós, régiség ... oldalak voltak igaz de ez volt a kiváltó ok.
Szépen átmentek FB marketplace, Jófogás stb....
Ez a téma igen-igen árérzékeny.
Ugyanez történt a bikemag apró vs testbike-kal is ahogy én érzékelem. Tavaly a meghirdetett (audio) holmijaim 2/3-a értékben már más piactereken ment el, idén ez 90% (ez 1 hónap után nyilván nem reprezentatív, ahogy az egész sem, de tendencia) Ettől függetlenül a sikeres itteni tranzakciókat díjaznám a jövőben (is). Talán nem mindenki tudja h audioamarkton egy 3 hónapos hirdetés 5€ eredménytől függetlenül, ebayen(.de) a nem németországba történő eladások után 5% jutalék jön le (biztosítást tartalmaz).
iFi audio Zen Stream+LHY Audio LPS ǀ Gustard R26+LHY Audio OCK-1 ǀ AUDIONET AMP I V2 ǀ Dynaudio Audience 40+REL T5i ǀ Perfect Acoustic elemek ǀ ENTREQ Vibbeater ǀ iFi audio DC Blocker ǀ Supra kábelek

dumdum
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 26

Hozzászólás Szerző: dumdum »

wittao írta:
2025.01.25., szomb. 15:40
Evi 10.000 Ft dij mondjuk az Adas-Vetel topik hasznalataert siman elfogadhato.
Lehet annyi konnyitest betenni, hogy evi 3db hirdetesig ingyenes.
10 hirdetesig 5.000 Ft
10 hirdetes felett pedig 10.000 Ft

Ha ennel magasabb, akkor elhagyhatjak az oldalt.
Ezt onnan tudom, hogy most rengeteg dolgot dobtam fel, es az olcsobb dolgok pillanatok alatt elkelnek 1 het mondjuk, de van amit 1-2 evig hirdetek mire gazdara talal.
Lehet próbálkozni vele és majd kiderül.
Az elmúlt 10 évben több olyan fórum is pont ezért halt be mert pénzt akartak kérni a használatért, tagságért, akármiért...
Ezek autós, régiség ... oldalak voltak igaz de ez volt a kiváltó ok.
Szépen átmentek FB marketplace, Jófogás stb....
Ez a téma igen-igen árérzékeny.
Már a B oldal forog így 60 felett...

rTom
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 90

Hozzászólás Szerző: rTom »

lacy írta:
2025.01.29., szer. 21:56
Az jutott az eszembe miközben beleolvastam ebbe a topicba
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
hogy a zárójeles részt szerintem aktuális lenne törölni már :D
egyrészt aki ezt nyitotta (topic) konkrét megoldást várt a saját problémájára, csak közben a sok év alatt ez egy általános csevegő topic lett hangfal témában, így aztán eleve értelmetlen a címben a felhívás a nyitó poszt olvasgatására :rolleyes:
Nem fogják. Valamiért kellenek nekik az ilyen bicebóca dolgok.
Itt van pl. ez is:
viewtopic.php?f=96&t=26565

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”