Reserved írta: ↑2024.09.30., hétf. 23:48
Tehát akkor ennek a fickónak utóljára válaszolok többedjére is,de ahogy látom reménytelenül,feleslegesen mert olyan sötét hogy amit leírok nem érti meg.
A készülék alapára 1600 és 2000 euró körül volt amig gyártották.
Számtalan fotót tudnék csatolni és csatoltam is róla hogy ennyi.
A jelenlegi 900 eurós ár amiért most itt ott hirdetik egy kifutótt modellkénti kedvezményes ár.
Senki nem akart megtéveszteni senkit csak mivel 2022 körül szintén 400-420körül volt az euró a hirdetésembe 800ezeres árat irtam hisz nagyjából átszámolva ennyi volt az ára.
Közben találtam egy utolsó audiophile szalonos árat ahol 700ezer helyett adták 450ért.
De már náluk se kapható!
Valószinüleg ez egy 2023-as valamikori ár lehet mert tavaly vált kifutó modellé.
Én is már a kedvezményes akciós áron vásároltam tavaly de ettöl függetlenül ez a készülék az 1600-2000eurós kategoriába poticionálva lett gyátva amikor gyártották ez látszik is a kivitelén.
A denon dcd1700ne pedig köszönő viszonyban sincs ezzel elég ha csak belepillantunk a készülék belsejébe és a hátlapjára.
A pioneerban komolyabb futomű van,dupla trafó,usb, bemenet tehát külön dac-ként is funkciónál.Ha jól emlékszem 13-14kg a súlya.
Ez sokkal komolyabb készülék.
Idézet a hirdetésedből:
"Eredeti ára 800ezer forint volt amig gyártásban volt.Tavaly óta már nem gyártják."
Azaz 6-8éven keresztül ennyibe került, megjelenése óta. Emiatt írtam, ez sohasem volt 800e Ft.
Ennek a gépnek fénykorában amíg gyártották, azaz 2020-ig pedig 290-320Ft volt 1€, "A készülék alapára 1600 és 2000 euró körül volt amig gyártották." vagyis 500 és 600e Ft között mozgott anno, de még ez sem 700e Ft, amilyen árra korrigáltál később a hirdetésben.
Itthoni kifutó ára, valószínű az összes itt szereplő bolt 700-750e-ről leakciózta 450e-re, igen, persze:
www.basys.hu/pioneer-pd-50ae-b.html
Termékkód: PD-50AE-B
High-End CD/SACD/MQA lejátszó halk mechanikával, preciziós órajel-generátorral, D/A konverter funkcióval és szabályozható fejhallgató-kimenettel
A termék részletei
Összehasonlít Kívánságlistára
nem kapható/elfogyott
449 900 Ft ÁFA nélkül: 354 252 Ft
Ingyenes kiszállítás!
https://www.deltahifi.hu › termeklap › cd-lejatszok › pio...
pioneer pd-50ae innen:
www.deltahifi.hu
A PD-50AE-t a legrövidebb és legoptimálisabb tápellátási fokozattal, valamint audiojel-útvonallal tervezték a tiszta és gazdag hangvisszaadás érdekében. ... A ...
449 900,00 Ft
https://www.mediamarkt.hu › product
pioneer pd-50ae innen:
www.mediamarkt.hu
Termék típusa: CD lejátszó. Csatornaszám: 2.0. Lejátszási formátum: SACD, MQA-CD, CD, CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW. Lejátszható formátumok: WAV, FLAC, AIFF, ...
449 900,00 Ft · Elfogyott
https://www.bestbyte.hu › asztali › pioneer-pd-50ae-b-f...
pioneer pd-50ae innen:
www.bestbyte.hu
A PD-50AE-t a legrövidebb és legoptimálisabb tápfeszültséggel, valamint audio jelúttal tervezték, hogy tiszta és gazdag hangvisszaadást biztosítson. ... A Pioneer ...
449 999,00 Ft · Elfogyott
Az általad megosztott fényképekre, ahol 1599-1999€ ár szerepel, 1-2 német oldal:
Az meg, hogy mennyire komoly egy készülék megépítése és hány kg a súlya:
Pio N-70AE
Lumin D2