Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Off

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 391

Re: Off

Hozzászólás Szerző: kargidje »

cables írta:
Tegnap, 11:20
kargidje írta:
Tegnap, 11:05

Mondjuk ha te szeretnél venni egy készüléket, és azt mondja az eladó, 1millió Ft-ba került itthon, majd utánanézel a neten és kiderül nyugaton csak 600e-be került, és most is annyiba kerül, akkor ujjongva és dalolászva megveszed tőle 7-800e-ért...kinek mi. :smile53:
Nem venném meg, de nem állnék le vele vitázni. Esetleg megbeszélném vele privátban, ha éppen ilyet akarnék venni és éppentől! Szóval nem rabolnám mások idejét meg a fórum helyet ilyen vitákra.

Tényleg nem értem a kifogást az OFF topik miatt. Azért van, hogy ide ömlesszék a máshová nem való vagy éppen a hirdető által moderálásra kért hsz-ket.

"Szóval nem rabolnám mások idejét" :fekverohog:
Ez csak vicc, ugye?! Akkor rabolnám mások idejét, ha rájuk erőltetném, kötelezném őket, hogy elolvassák. Innentől egyéni szoc problémája az illetőnek ha elolvassa ami nem tetszik neki.

Ha nem tetszik egy hsz, nem olvasom, lapozok. Ilyen miatt még sosem írtam egy arra szolgáló topikba, pl. minek kell ilyet írni, nekem nem tetszik.

Amit te/ti leírtok nyafogást, az is teljesen felesleges még ide is!
Ez meg az én véleményem.

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 407

Hozzászólás Szerző: Snipi »

Vinkler írta:
Tegnap, 11:22
Snipi írta:
Tegnap, 10:52
Vannak emberek, akik pont az ilyen parttalan viták miatt "szoktak le" az avx-es fórumozásról. Meg vannak akik egyéb okok miatt, de ezt most hagyjuk nem ez a lényeg. Éppen a minap találkoztam egy betegtárssal aki pont ezt fejtegette. Engem mondjuk nem zavar, én csak röhögök rajta, de élek a gyanúperrel, hogy sokkal nagyobb lenne a fórum "látogatottsága" ezek nélkül a karóhoz való ebkötések nélkül.
Még mindig sokkal kulturáltabb itt a kommunikáció, mint bármely egyéb közösségi platformon.
Ráadásul kő keményen próbálunk is tenni érte.
Biztos igazad van. Nem olvasok más közösségi platformot. Így is 4 féle vérnyomás csökkentőt szedek. :D (Nem az avx miatt, nálam ez nem vérre megy.)

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 7875

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Snipi írta:
Vannak emberek, akik pont az ilyen parttalan viták miatt "szoktak le" az avx-es fórumozásról. Meg vannak akik egyéb okok miatt, de ezt most hagyjuk nem ez a lényeg. Éppen a minap találkoztam egy betegtárssal aki pont ezt fejtegette. Engem mondjuk nem zavar, én csak röhögök rajta, de élek a gyanúperrel, hogy sokkal nagyobb lenne a fórum "látogatottsága" ezek nélkül a karóhoz való ebkötések nélkül.
Még mindig sokkal kulturáltabb itt a kommunikáció, mint bármely egyéb közösségi platformon.
Ráadásul kő keményen próbálunk is tenni érte.
Apple / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2174

Hozzászólás Szerző: cables »

kargidje írta:
Tegnap, 11:05

Mondjuk ha te szeretnél venni egy készüléket, és azt mondja az eladó, 1millió Ft-ba került itthon, majd utánanézel a neten és kiderül nyugaton csak 600e-be került, és most is annyiba kerül, akkor ujjongva és dalolászva megveszed tőle 7-800e-ért...kinek mi. :smile53:
Nem venném meg, de nem állnék le vele vitázni. Esetleg megbeszélném vele privátban, ha éppen ilyet akarnék venni és éppentől! Szóval nem rabolnám mások idejét meg a fórum helyet ilyen vitákra.

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

Reménytelen ...
Amit leírtam NEM csak az OFF topicra vonatkozik.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

Snipi írta:
Ez az OFF topik, amit nem kötelező olvasni!
Én is csak most találtam rá, ezen téma miatt, eddig nem olvastam bele!
Szóval a 10000 topik közül van egy, ami nem tetszik, akkor ne olvasd! Ennyi.

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

Alex_Aston írta:
2024.10.01., kedd 20:01
Szerintem van az a pont, amikor illik belátni, hogy egy vita parttalan / vagy legalább is egymás mellett beszélés folyik.
Nem elbeszélés folyik, mert ennek az ára nyugaton 2019/2020-ban is pl. 1500-2000€ volt, és most is 2024-ben, mondjuk már ahol, mert kapható 900-950-1000€-ért több boltban is. Vagyis kint nem emelkedett 520e-ről 700e-re, ez kizárólag a Forint k. nagy gyengülésének köszönhető, 320Ft-ról 400Ft-ra 1év alatt(tudjuk kik hozzá nem értése miatt :smile30: :smile51: )!!!
Szóval ez ott kint most is az 500e Ft-os árkategóriába tartozik, nem a 7-800e-es sávba!

-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1109

Hozzászólás Szerző: -CB- »

Sztárbox jelleggel bevezethetjük az Avx boxot a hosszabban szájkaratézók részére?

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2693

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Szerintem van az a pont, amikor illik belátni, hogy egy vita parttalan / vagy legalább is egymás mellett beszélés folyik.
Csak a Marantz! :-D

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

Reserved írta:
2024.10.01., kedd 13:11

Hanyszor kell még leírni a tompa agyadnak hogy a 450ezres ára az akciós?
A készüléket 2019-ben dobták piacra és gyártottál 2023 tavaszáig kb.
Milyen 6-8 évről írkálsz?
Mit akarsz bizonygatni a fölösleges és ostoba hozzászólásaiddal?
Egyébként jelzem amig gyártották ez idö alatt az euro 320-420.-ft közt valtozott.
A nemzetközi ára is 1600-2000euó közt mozgott.Azért irtam csak le a hirdetésemben hogy aki nem ismeri be tudja poziciónálni a készüléket és ne a denon dcd1700-al keverje össze ahogy te!
Te az elozo posztodban a denon dcd1700-hoz hasonlitottad.
Akkor hogy jon ide a lumin?
Itt egy audiophile szalonos hirdetes ami Magyar:
(Csak hogy ne legyen bonyolult számolgatni) 🤣

Screenshot_20240930_133206_Samsung Internet.jpg
Tompa agyadnak segítek kicsit, soha nem írtam, hogy a 450e-es ár az a hivatalos forglamazói ára, annyit írtam, a 2023-as kifutó ára volt ennyi!

Írtad, "amíg lehetett kapni", mivel még most is lehet kapni - pl. https://www.hifidiprinzio.it/en/sources ... 0ae-1.html - így 2019-2024 az bizony 6év. Tompa agyadnak segítek kicsit megint! :smile51:

Úgy jön ide pl. a Lumin, az hogy valami 13kg vs 9kg, még nem jelenti azt, hogy jobb vagy sokkal jobb.
Mondjuk a Denon DCD1700NE hátulján legalább Made in Japan szerepel. :smile53:

Belinkelsz 1 oldalt, ahol 699e-be került ... gondolkodik.gif

Reserved
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 193

Hozzászólás Szerző: Reserved »

kargidje írta:
2024.10.01., kedd 12:50
Reserved írta:
2024.09.30., hétf. 23:48
Tehát akkor ennek a fickónak utóljára válaszolok többedjére is,de ahogy látom reménytelenül,feleslegesen mert olyan sötét hogy amit leírok nem érti meg.
A készülék alapára 1600 és 2000 euró körül volt amig gyártották.
Számtalan fotót tudnék csatolni és csatoltam is róla hogy ennyi.
A jelenlegi 900 eurós ár amiért most itt ott hirdetik egy kifutótt modellkénti kedvezményes ár.
Senki nem akart megtéveszteni senkit csak mivel 2022 körül szintén 400-420körül volt az euró a hirdetésembe 800ezeres árat irtam hisz nagyjából átszámolva ennyi volt az ára.
Közben találtam egy utolsó audiophile szalonos árat ahol 700ezer helyett adták 450ért.
De már náluk se kapható!
Valószinüleg ez egy 2023-as valamikori ár lehet mert tavaly vált kifutó modellé.
Én is már a kedvezményes akciós áron vásároltam tavaly de ettöl függetlenül ez a készülék az 1600-2000eurós kategoriába poticionálva lett gyátva amikor gyártották ez látszik is a kivitelén.
A denon dcd1700ne pedig köszönő viszonyban sincs ezzel elég ha csak belepillantunk a készülék belsejébe és a hátlapjára.
A pioneerban komolyabb futomű van,dupla trafó,usb, bemenet tehát külön dac-ként is funkciónál.Ha jól emlékszem 13-14kg a súlya.
Ez sokkal komolyabb készülék.
Idézet a hirdetésedből:
"Eredeti ára 800ezer forint volt amig gyártásban volt.Tavaly óta már nem gyártják."
Azaz 6-8éven keresztül ennyibe került, megjelenése óta. Emiatt írtam, ez sohasem volt 800e Ft.
Ennek a gépnek fénykorában amíg gyártották, azaz 2020-ig pedig 290-320Ft volt 1€, "A készülék alapára 1600 és 2000 euró körül volt amig gyártották." vagyis 500 és 600e Ft között mozgott anno, de még ez sem 700e Ft, amilyen árra korrigáltál később a hirdetésben.

Itthoni kifutó ára, valószínű az összes itt szereplő bolt 700-750e-ről leakciózta 450e-re, igen, persze:
www.basys.hu/pioneer-pd-50ae-b.html
Termékkód: PD-50AE-B
High-End CD/SACD/MQA lejátszó halk mechanikával, preciziós órajel-generátorral, D/A konverter funkcióval és szabályozható fejhallgató-kimenettel
A termék részletei
Összehasonlít Kívánságlistára
nem kapható/elfogyott
449 900 Ft ÁFA nélkül: 354 252 Ft
Ingyenes kiszállítás!

https://www.deltahifi.hu › termeklap › cd-lejatszok › pio...
pioneer pd-50ae innen: www.deltahifi.hu
A PD-50AE-t a legrövidebb és legoptimálisabb tápellátási fokozattal, valamint audiojel-útvonallal tervezték a tiszta és gazdag hangvisszaadás érdekében. ... A ...
449 900,00 Ft

https://www.mediamarkt.hu › product
pioneer pd-50ae innen: www.mediamarkt.hu
Termék típusa: CD lejátszó. Csatornaszám: 2.0. Lejátszási formátum: SACD, MQA-CD, CD, CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW. Lejátszható formátumok: WAV, FLAC, AIFF, ...
449 900,00 Ft · ‎Elfogyott

https://www.bestbyte.hu › asztali › pioneer-pd-50ae-b-f...
pioneer pd-50ae innen: www.bestbyte.hu
A PD-50AE-t a legrövidebb és legoptimálisabb tápfeszültséggel, valamint audio jelúttal tervezték, hogy tiszta és gazdag hangvisszaadást biztosítson. ... A Pioneer ...
449 999,00 Ft · ‎Elfogyott

Az általad megosztott fényképekre, ahol 1599-1999€ ár szerepel, 1-2 német oldal:
pd50ae.jpg

pd50ae 2.jpg

pd50ae 3.jpg

Az meg, hogy mennyire komoly egy készülék megépítése és hány kg a súlya:
Pio N-70AE
Kép

Lumin D2
Kép
Hanyszor kell még leírni a tompa agyadnak hogy a 450ezres ára az akciós?
A készüléket 2019-ben dobták piacra és gyártottál 2023 tavaszáig kb.
Milyen 6-8 évről írkálsz?
Mit akarsz bizonygatni a fölösleges és ostoba hozzászólásaiddal?
Egyébként jelzem amig gyártották ez idö alatt az euro 320-420.-ft közt valtozott.
A nemzetközi ára is 1600-2000euó közt mozgott.Azért irtam csak le a hirdetésemben hogy aki nem ismeri be tudja poziciónálni a készüléket és ne a denon dcd1700-al keverje össze ahogy te!
Te az elozo posztodban a denon dcd1700-hoz hasonlitottad.
Akkor hogy jon ide a lumin?
Itt egy audiophile szalonos hirdetes ami Magyar:
(Csak hogy ne legyen bonyolult számolgatni) 🤣
Screenshot_20240930_133206_Samsung Internet.jpg
Project Xtension 12 evo-EMT pick up-Audio Research ph9-Melco N1Z-H60ex mkII-Ayon stratos dac-Ayon auris2 signature pre.-Pioneer PD 50ae-Canary CA-100 tube amp--Spendor C100 speakers-Shunyata-Cammino cables-Solidsteel-Pillartech racks

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

Reserved írta:
2024.09.30., hétf. 23:48
Tehát akkor ennek a fickónak utóljára válaszolok többedjére is,de ahogy látom reménytelenül,feleslegesen mert olyan sötét hogy amit leírok nem érti meg.
A jelenlegi 900 eurós ár amiért most itt ott hirdetik egy kifutótt modellkénti kedvezményes ár.
Senki nem akart megtéveszteni senkit csak mivel 2022 körül szintén 400-420körül volt az euró a hirdetésembe 800ezeres árat irtam hisz nagyjából átszámolva ennyi volt az ára.
Közben találtam egy utolsó audiophile szalonos árat ahol 700ezer helyett adták 450ért.
De már náluk se kapható!
Valószinüleg ez egy 2023-as valamikori ár lehet mert tavaly vált kifutó modellé.
Én is már a kedvezményes akciós áron vásároltam tavaly de ettöl függetlenül ez a készülék az 1600-2000eurós kategoriába poticionálva lett gyátva amikor gyártották ez látszik is a kivitelén.
A denon dcd1700ne pedig köszönő viszonyban sincs ezzel elég ha csak belepillantunk a készülék belsejébe és a hátlapjára.
A pioneerban komolyabb futomű van,dupla trafó,usb, bemenet tehát külön dac-ként is funkciónál.Ha jól emlékszem 13-14kg a súlya.
Idézet a hirdetésedből:
"Eredeti ára 800ezer forint volt amig gyártásban volt.Tavaly óta már nem gyártják."
Azaz 6-8éven keresztül ennyibe került, megjelenése óta. Emiatt írtam, ez sohasem volt 800e Ft.
Ennek a gépnek fénykorában amíg gyártották, azaz 2020-ig pedig 290-320Ft volt 1€, "A készülék alapára 1600 és 2000 euró körül volt amig gyártották." vagyis 500 és 600e Ft között mozgott anno, de még ez sem 700e Ft, amilyen árra korrigáltál később a hirdetésben.

Itthoni kifutó ára, valószínű az összes itt szereplő bolt 700-750e-ről leakciózta 450e-re, igen, persze:
www.basys.hu/pioneer-pd-50ae-b.html
Termékkód: PD-50AE-B
High-End CD/SACD/MQA lejátszó halk mechanikával, preciziós órajel-generátorral, D/A konverter funkcióval és szabályozható fejhallgató-kimenettel
A termék részletei
Összehasonlít Kívánságlistára
nem kapható/elfogyott
449 900 Ft ÁFA nélkül: 354 252 Ft
Ingyenes kiszállítás!

https://www.deltahifi.hu › termeklap › cd-lejatszok › pio...
pioneer pd-50ae innen: www.deltahifi.hu
A PD-50AE-t a legrövidebb és legoptimálisabb tápellátási fokozattal, valamint audiojel-útvonallal tervezték a tiszta és gazdag hangvisszaadás érdekében. ... A ...
449 900,00 Ft

https://www.mediamarkt.hu › product
pioneer pd-50ae innen: www.mediamarkt.hu
Termék típusa: CD lejátszó. Csatornaszám: 2.0. Lejátszási formátum: SACD, MQA-CD, CD, CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW. Lejátszható formátumok: WAV, FLAC, AIFF, ...
449 900,00 Ft · ‎Elfogyott

https://www.bestbyte.hu › asztali › pioneer-pd-50ae-b-f...
pioneer pd-50ae innen: www.bestbyte.hu
A PD-50AE-t a legrövidebb és legoptimálisabb tápfeszültséggel, valamint audio jelúttal tervezték, hogy tiszta és gazdag hangvisszaadást biztosítson. ... A Pioneer ...
449 999,00 Ft · ‎Elfogyott

Az általad megosztott fényképekre, ahol 1599-1999€ ár szerepel, 1-2 német oldal:
pd50ae.jpg
pd50ae 2.jpg
pd50ae 3.jpg
Az meg, hogy mennyire komoly egy készülék megépítése és hány kg a súlya:
Pio N-70AE
Kép

Lumin D2
Kép

Reserved
Törzsvendég
Törzsvendég

Tehát a denon belseje:
DCD1700NE_galleryblack4.jpg
A denon hátlapja:
DCD1700NE_galleryblack3_EU.jpg
A pioneer belseje és hátlapja:

images.jpeg
images.jpeg (14.47 KiB) Megtekintve 466 alkalommal
Pioneer_PD-50AE-B_CD_en_SACD_speler_595313-2.jpg
Csak néhány adat a pioneerról:

13kg,ess sabre dac,külön analóg/digitál tápegység,speciális futómü felfüggesztés,usb bemenet és dac funkció,rengeteg állitható paraméter mimt szürők és egyéb szolgáltatások.Mqa file és mqa cd lejátszási képesség.
Sacd lejátszási képesség és sorolhatnám.
Szóval ki fényezi a sz@rt?
Project Xtension 12 evo-EMT pick up-Audio Research ph9-Melco N1Z-H60ex mkII-Ayon stratos dac-Ayon auris2 signature pre.-Pioneer PD 50ae-Canary CA-100 tube amp--Spendor C100 speakers-Shunyata-Cammino cables-Solidsteel-Pillartech racks

Reserved
Törzsvendég
Törzsvendég

De már náluk se kapható!
De ez a fényezik a sz.art szöveg pedig csak azt támasztja alá számomra hogy egy igen primitiv emberrel van dolgunk ugyanis fogalma sincs semmiről és itt fröcsög bele más hirdetésébe.
Szánalmasan ostoba.
Kb 5-ször magyaráztam el neki de nem fogja fel amit leírok szóval szinte reménytelen az ember.
Vásárolni nem akar csak itt fröcsög össze vissza feleslegesen ostobaságokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Reserved 2024.10.01., kedd 00:05-kor.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Re: Pioneer PD50 ae

kargidje írta:
2024.09.30., hétf. 18:30
Vinkler írta:
2024.09.30., hétf. 15:27

Kulturáltan, ha kérhetném.
Boccs, csak amikor fényezik a sz.rt, meg át akarják verni a nagyérdeműt nem igazán tetszik.
Az is érdekes a hirdetésében a 800e Ft-os, még garanciális 2éves készüléket ő 280e-ért adja. Ez is kissé elgondolkodtató, mert ilyen árú termékek 2évesen min. 500-600e vagy felette vannak hirdetve. Kb. a reális árvesztés.

Ez a PD-50AE meg kb. a mostani Denon DCD-1700NE kategóriája, ami 5-600e körül mennek boltban, és nem a 8-900e-es kategória.
Tetszik, nem tetszik, a véleményformálás vulgáris szavak nélkül is lehet hangsúlyos! ;)

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

Vinkler írta:
2024.09.30., hétf. 15:27

Boccs, csak amikor fényezik a sz.rt, meg át akarják verni a nagyérdeműt nem igazán tetszik.
Az is érdekes a hirdetésében a 800e Ft-os, még garanciális 2éves készüléket ő 280e-ért adja. Ez is kissé elgondolkodtató, mert ilyen árú termékek 2évesen min. 500-600e vagy felette vannak hirdetve. Kb. a reális árvesztés.

Ez a PD-50AE meg kb. a mostani Denon DCD-1700NE kategóriája, ami 5-600e körül mennek boltban, és nem a 8-900e-es kategória.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

kargidje írta:
2024.09.30., hétf. 15:12

Kicsit okosabban!
Mint már írtam, a PD-50AE 800e Ft sohasem volt hivatalos áron, lehet te 1-2 boltban láttál ilyen árat, de hivatalos forgalmazói ára nem volt 800e Ft!!!
Azt sem mondtam soha, hogy 449900Ft volt mindig is, kizárólag te forgatod ki a szavaimat!!!, ami krvára bosszantó :smile30: :smile51: , annyit írtam, a kifutó ára 2023-ban ennyi volt!!!

Most EU-ban 900-1000€-tól kapható több boltban is, te belinkeled a legdrágábbat 1800€-rós árat, akkor kizárólag 1800€ az ára??? Hát krvára nem!!! Kb ahány boltban még elérhető, annyiféle ára van!!!
Kiragadsz 1-1 nagyon elszállt bolti árat és arra hivatkozol, hogy ez mindig is ennyibe került. Hát krvára nem!!!

Itthon bőven 700e alatt volt a hivatalos bolti ára, sőt 2021 előtt 500e körül!!! Már írtam + itt a link a PD-70AE került 2021 előtt 700-800e-be!!!
https://www.arukereso.hu/asztali-cd-lej ... 416126404/
Árgrafikon:
PD70AE.jpg

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

Reserved írta:
2024.09.30., hétf. 13:26
kargidje írta:
2024.09.30., hétf. 11:35
Reserved írta:
2024.09.30., hétf. 11:00

Tehát akkor mégegyszer utoljára leírom hogy te is megértsd.
Azok az árak amiket te irogatsz a kifutott készlet árai.Még akad külföldön valóban ilyen árakon eladó példány elvileg.De valójában ha felhívod őket már nem biztos!Onnan tudom hogy volt olyan ismerös aki akart venni és igen nehezen talált.
Ha a saját szemednek nem hiszel az a te bajod csatoltam vagy 2 fotót amiket külföldi oldalakról szemeztem gyorsban amin látható hogy 1600-2000euró közt volt a gép alapára.
A pd70ae magasabb áron volt egy kicsivel arról is csatolok fotót.
Remélem mostmár elengeded a felesleges írogatást a hírdetésemhez!
"1600-2000euró közt volt a gép alapára"
Igen, ennyi volt 2021 előtt, amikor 320Ft volt 1€, azaz 600e körül volt az ára, és nem 800e.
Szóval bármennyire erőlteted, ez sosem volt 800e Ft! Most kerül a PD-70AE 1misibe, de ez ugye felsőbb kategória, ez is eddig olcsóbb volt ~800e körül. Az utóbbi 2-3évben emelték fel az árát, sajnos tudjuk miért. ;)
Huhh de farasztó vagy apám....
2023-ig gyártották nézd már meg akkor mennyibe került egy euró.Addig 1600-2200körül volt az ára!Attól függ hol vetted volt benne szórás.
De most 900 ezt senki nem vitatja de az eredeti áráról beszéltem amikor a 2000 eurós árat leírtam.A 900as ár már egy 2023 utáni akciós ár miután felére levitték mert kifutott modellé vált.Hányszor irjam még le ezt neked?
Mit nem értesz ember?A pd70-nek nem emelték fel az árát mert az annyi volt amit belinkeltem,ugyanis annak 2020-ban már leállitották a gyártását.
Iszonyat fárasztó vagy!
Akkor nem 800 csak 750.000.-volt a Magyar ára mindenkitől elnézést kérek... :D
Ha pedig nen érdekel akkor tekerd már arrébb a bringád a téves információiddal!
Kicsit okosabban!
Mint már írtam, a PD-50AE 800e Ft sohasem volt hivatalos áron, lehet te 1-2 boltban láttál ilyen árat, de hivatalos forgalmazói ára nem volt 800e Ft!!!
Azt sem mondtam soha, hogy 449900Ft volt mindig is, kizárólag te forgatod ki a szavaimat!!!, ami krvára bosszantó :smile30: :smile51: , annyit írtam, a kifutó ára 2023-ban ennyi volt!!!

Most EU-ban 900-1000€-tól kapható több boltban is, te belinkeled a legdrágábbat 1800€-rós árat, akkor kizárólag 1800€ az ára??? Hát krvára nem!!! Kb ahány boltban még elérhető, annyiféle ára van!!!
Kiragadsz 1-1 nagyon elszállt bolti árat és arra hivatkozol, hogy ez mindig is ennyibe került. Hát krvára nem!!!

Itthon bőven 700e alatt volt a hivatalos bolti ára, sőt 2021 előtt 500e körül!!! Már írtam + itt a link a PD-70AE került 2021 előtt 700-800e-be!!!
Árgrafikon:
PD70AE.jpg
PD70AE.jpg (26.04 KiB) Megtekintve 595 alkalommal

Reserved
Törzsvendég
Törzsvendég

kargidje írta:
2024.09.30., hétf. 11:35
Reserved írta:

Azok az árak amiket te irogatsz a kifutott készlet árai.Még akad külföldön valóban ilyen árakon eladó példány elvileg.De valójában ha felhívod őket már nem biztos!Onnan tudom hogy volt olyan ismerös aki akart venni és igen nehezen talált.
Ha a saját szemednek nem hiszel az a te bajod csatoltam vagy 2 fotót amiket külföldi oldalakról szemeztem gyorsban amin látható hogy 1600-2000euró közt volt a gép alapára.
Igen, ennyi volt 2021 előtt, amikor 320Ft volt 1€, azaz 600e körül volt az ára, és nem 800e.
Szóval bármennyire erőlteted, ez sosem volt 800e Ft! Most kerül a PD-70AE 1misibe, de ez ugye felsőbb kategória, ez is eddig olcsóbb volt ~800e körül. Az utóbbi 2-3évben emelték fel az árát, sajnos tudjuk miért. ;)
Huhh de farasztó vagy apám....
2023-ig gyártották nézd már meg akkor mennyibe került egy euró.Addig 1600-2200körül volt az ára!Attól függ hol vetted volt benne szórás.
De most 900 ezt senki nem vitatja de az eredeti áráról beszéltem amikor a 2000 eurós árat leírtam.A 900as ár már egy 2023 utáni akciós ár miután felére levitték mert kifutott modellé vált.Hányszor irjam még le ezt neked?
Mit nem értesz ember?A pd70-nek nem emelték fel az árát mert az annyi volt amit belinkeltem,ugyanis annak 2020-ban már leállitották a gyártását.
Iszonyat fárasztó vagy!
Akkor nem 800 csak 750.000.-volt a Magyar ára mindenkitől elnézést kérek... :D
Ha pedig nen érdekel akkor tekerd már arrébb a bringád a téves információiddal!

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

Reserved írta:

Reserved
Törzsvendég
Törzsvendég

kargidje írta:
2024.09.30., hétf. 10:52
Reserved írta:
2024.09.30., hétf. 10:47
kargidje írta:
2024.09.30., hétf. 10:07

Ez sosem volt 800e Ft. 2023-as kifutó ára meg 449900Ft volt pl. Basys, MM, Deltahifi...stb helyeken.
Ha tudsz olvasni és értelmezni akkor a hírdetésbe azt írtam hogy amig gyártásban volt.Tehát amig az eredeti áron adták addig ennyibe került.
Amit írtál hogy "kifutó" áron adták azt pontosan jelöli is a szó hogy miért került ennyibe itthon 2013 nyarán.De az már egy erőssen leakciózott ár volt ahhoz képest amibe került.
Szóval belepofátlankodtál a hirdetésbe valami okosat úgy,valójában teljesen feleslegesen,hogy valójában nem jártad körbe pontosan a témát.
Azért csatolok neked egy pár fotót amit hirtelen a netröl szedtem le amin látszik hogy milyen árfekvében adták eredetileg külföldön amig nem lett leakciózva
Ez soha nem került 800e Ft-ba, az a PD-70AE. Eu-ból meg 900€ ártól meg lehet venni most is boltban.

Viszont amennyiért árulod, annyit megér használtan, mert elég korrekt gép...ráadásul szép is, főleg ezüstben! :smile53:

Mondjuk leragasztott tálcával elég nehéz használni... :napsut:

Csatolmányok
Screenshot_20240930_105528_Samsung Internet.jpg

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

Reserved írta:
2024.09.30., hétf. 10:47
kargidje írta:
Reserved írta:
2024.09.29., vas. 08:19
Eladó ez a fantasztikus cd/sacd/dac.
Döbbentesen jó hangja van a dac része egyáltalán nem hifi kategória,igazi csemege fillérekért.Föleg úgy hogy ha a belső biztositékokat kicseréljük.
Javaslom azokkal együtt megvásárolni mert lényegesen szebben szól velük.
Eredeti ára 800ezer forint volt amig gyártásban volt.Tavaly óta már nem gyártják.
Még egy év Német garancia van rá.
Doboz,minden tartozék,gyári karcmentes állapot!
285.000.- biztositékok nélkül.

20240929_081408.jpg

550x359.jpg
Ez sosem volt 800e Ft. 2023-as kifutó ára meg 449900Ft volt pl. Basys, MM, Deltahifi...stb helyeken.
Ha tudsz olvasni és értelmezni akkor a hírdetésbe azt írtam hogy amig gyártásban volt.Tehát amig az eredeti áron adták addig ennyibe került.
Amit írtál hogy "kifutó" áron adták azt pontosan jelöli is a szó hogy miért került ennyibe itthon 2013 nyarán.De az már egy erőssen leakciózott ár volt ahhoz képest amibe került.
Szóval belepofátlankodtál a hirdetésbe valami okosat úgy,valójában teljesen feleslegesen,hogy valójában nem jártad körbe pontosan a témát.
Azért csatolok neked egy pár fotót amit hirtelen a netröl szedtem le amin látszik hogy milyen árfekvében adták eredetileg külföldön amig nem lett leakciózva
Ez soha nem került 800e Ft-ba, az a PD-70AE. Eu-ból meg 900€ ártól meg lehet venni most is boltban.

Viszont amennyiért árulod, annyit megér használtan, mert elég korrekt gép...ráadásul szép is, főleg ezüstben! :smile53:
(Sok audiofil+hájend gyártó megirigyelhetné)

Mondjuk leragasztott tálcával elég nehéz használni... :napsut:

Bizti csere gariba nem szól bele, hogy meg lett bontva?

Reserved
Törzsvendég
Törzsvendég

kargidje írta:
Reserved írta:
Döbbentesen jó hangja van a dac része egyáltalán nem hifi kategória,igazi csemege fillérekért.Föleg úgy hogy ha a belső biztositékokat kicseréljük.
Eredeti ára 800ezer forint volt amig gyártásban volt.Tavaly óta már nem gyártják.

20240929_081408.jpg

550x359.jpg
Szóval belepofátlankodtál a hirdetésbe valami okosat úgy,valójában teljesen feleslegesen,hogy nem jártad körbe pontosan a témát.
Screenshot_20240930_103833_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20240930_104020_Samsung Internet.jpg
Csatolmányok
Screenshot_20240930_103833_Samsung Internet.jpg

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

Reserved írta:

20240929_081408.jpg

550x359.jpg

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”