Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Off

asus14
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Re: Darsana Candra White

Hozzászólás Szerző: asus14 »

Reserved írta:
2024.08.30., pén. 21:14
asus14 írta:
2024.08.30., pén. 21:00
Reserved írta:
2024.08.30., pén. 19:06
Ez komoly hogy a csávó max egy év "gyártási" tapasztalat után,otthon tákolt,bizonytalan eredetü kábelanyagból legyártott DIY kábelt 1 misiért ad?
Ezt apám veled temetik el!
Mindenkitől elnézést kérek nem trollkodni akarok de ez pofátlan és felháboritó!

Ok, hallottad, nem jött be. Akkor sem más hirdetése alatt kell ezt prezentálni szerintem.
Tudok neked olyan amerikai “gyártót” mondani, akit 99% hogy nem ismersz és szinte “konyhaasztalon” gyárt. Mégis a termékei a legnagyobb gyártók csúcstermékével versenyez és alkalmanként jobb is náluk. Köztük az egyiket a Siltech Triple Crown-hoz hasonlítják(volt aki eladta a Triple Crown-t és megvette ettől a gyártótól azt a kábelt, kinti fórumon írta), csak annak töredékébe kerül, mert nem kell gyárat fenntartania. Igen Ő már több, mint 10-15 éve csinál kábeleket.
Darsana: Pont azért tudja ennyiért adni, mert nem kell egy gyárat fenntartania.
Más gyártónál ennyi pénzért semmit nem kapsz konkrétan, ha nagyobb szinten űzöd ezt a hobbit.
Nagyobb gyártó azért adja “ugyan ezt a hangot” 3-szor drágábban, mert nem “otthon a szobában” készíti a kábeleit, hanem több alkalmazottal egy “gyárban”
Ezáltal több a kiadása, tehát drágábban kell eladnia egy terméket ugyan azon profitér.(Ebbe ne menjünk bele, mindenki tudja, hogy a 3x-os profit a hifiben nem számít “soknak”)
Nézd meg Paul Pang-ot. Ő szó szerint a konyhaasztalon “tákolja” össze a készülékeit/kábeleit.
Ő se adja a switchet annyiért amennyiért adja?
Hmm érdekes nézőpont ez nemigaz?
Egyébként van fülem és rendszerem is hozzá.

Hallottam mivel tavaly október körül nálam tesztelgette a netről rendelt alapanyagú kábeleit amiket nem tudott megnevezni hogy milyenek.
Nagyon szerényen szerepeltek én adtam neki tanacsot mit probáljon ki és milyen dugót használjon.
Látom használja is azóta.
Ott szakadt el nálam a cérna amikor ezeket a gagyi kábeleit amit otthon gyárt össze meri hasonlitani komoly gyártók komoly kábeleivel akikről tudni lehet milyen fejlesztéseket csinálnak és milyen hangrendszerekben használják őket.
Olyan mérési,gyártási és technikai tudással adnak ilyen árban kábeleket amiket csúcs referencia rendszerekben tesztelnek amerikában.
Neki se akusztikája,se rendszere,se gyártási minösége semmilye nincs azon a szinten,hogy ilyen árakat elkérjen!
Ezek a cégek olyan minöségben képesek gyártani ezeket a kábeleket hogy akár több százat is pontosan ugyanabban a minöségben tudnak prezentálni!
Ha nincs referencia rendszere amiben egyáltalán hangra tesztelni tudná akkor hogy képzeli hogy ilyen áron akarja forgalmazni?!
Számomra vicc ez a cég az ember is teljesen hiteltelen.
Ha meg nincs fületek hozzá és nektek ez a diy jó akkor szórjátok el a milliókat erre a "háj end" tákolmányra..

Szerintem viszont az a pofátlan és felháborító, hogy ezt valakinek a hirdetése alá mered írni. Nem is értem, hogy jössz ide lehúzni más hirdetését.
Másik, engedd meg, hogy reagáljak a véleményedre: “Egy év gyártási tapasztalat”, nem mindegy hány éve csinálja, ha a termék jó? Csinálhatja 2 napja is, ha olyat csinál ami jó.
“Otthon tákolt ismeretlen eredetű kábel”:
Feltétlenül szükséges valahova eljárni dolgozni? Otthonról nem lehet? Egy kábelkészítéshez gyárra van szükség? Nem elég egy 4m2-nyi szoba egy asztallal és székkel?
Azt áruld már el nekem, hogy mit jelent számodra, hogy ismeretlen eredetű kábel? Nem teljesen mindegy mit használ ha egyszer jó lesz a végeredmény és biztonságos??
A többi gyártóról sem tudod, hogy milyen kábeleket használ ugyanis nem közlik. Semmi köze az embereknek ahhoz, hogy a gyártó mit használ, csak a végeredmény számít.
Árazás: Szerinted hasra csapott és kitalált egy árat vagy összehasonlította 20-30 másik termékkel és aszerint árazta???!!! Bár én sem tudhatom, csak sejtem, hogy az utóbbi.
Te márkát veszel vagy hangot? Én momentán ku…ra letojom, hogy kilyen márka ha valami jó vagy éppen rossz. Amit hallok az után fizetek vagy éppen nem fizetek.
Nem a gyártót védem, nincs ilyen kábelem, viszont hallottam és valóban 3-4-szer mélyebben a zsebbe kell nyúlni ilyen kaliberű kábelért (és nem a felépítésére gondolok, hanem a hangra amit hallok, ha bedugom egy készülékbe)
Hallottad egyébként a kábeleit vagy csak a megszokott magyar mentalitást viszed tovább, hogy mi a f..szt képzel ez magáról ennyiért meri adni, egy éve se csinálja, hogy gondolja?!

Felháborítónak tartom az egész magyar mentalitást a hifi terén. (Nem csak hifi terén)
A magyar sajnos egy arrogáns, idegbeteg, bunkó nép, elég ha egy évben sokat közlekedsz autóval. Természetesen tisztelet a kivételnek.
Itthon nem lehet semmit eladni ami nem ismert(mármint itthon nem ismeri a nép, mert nem jártas) és nem is néz utána mert lusta.

Te pedig ha nem segíted érdemben az eladást akkor ne írjál senkinek vagy csak privátban, senki nem kíváncsi a magánvéleményedre, hogy lehúzz egy hirdetést, ezáltal akár nehezítheted is az eladást.

Bocs mindenkinek ez már régóta forrt bennem.

Hallottam a kábelt, valóban kivételes darab, bátran ajánlom!

Reserved
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 211

Hozzászólás Szerző: Reserved »

asus14 írta:
2024.08.30., pén. 21:00
Reserved írta:
Ez komoly hogy a csávó max egy év "gyártási" tapasztalat után,otthon tákolt,bizonytalan eredetü kábelanyagból legyártott DIY kábelt 1 misiért ad?

Szerintem viszont az a pofátlan és felháborító, hogy ezt valakinek a hirdetése alá mered írni. Nem is értem, hogy jössz ide lehúzni más hirdetését.
Másik, engedd meg, hogy reagáljak a véleményedre: “Egy év gyártási tapasztalat”, nem mindegy hány éve csinálja, ha a termék jó? Csinálhatja 2 napja is, ha olyat csinál ami jó.
Feltétlenül szükséges valahova eljárni dolgozni? Otthonról nem lehet? Egy kábelkészítéshez gyárra van szükség? Nem elég egy 4m2-nyi szoba egy asztallal és székkel?
Azt áruld már el nekem, hogy mit jelent számodra, hogy ismeretlen eredetű kábel? Nem teljesen mindegy mit használ ha egyszer jó lesz a végeredmény és biztonságos??
A többi gyártóról sem tudod, hogy milyen kábeleket használ ugyanis nem közlik. Semmi köze az embereknek ahhoz, hogy a gyártó mit használ, csak a végeredmény számít.
Árazás: Szerinted hasra csapott és kitalált egy árat vagy összehasonlította 20-30 másik termékkel és aszerint árazta???!!! Bár én sem tudhatom, csak sejtem, hogy az utóbbi.
Te márkát veszel vagy hangot? Én momentán ku…ra letojom, hogy kilyen márka ha valami jó vagy éppen rossz. Amit hallok az után fizetek vagy éppen nem fizetek.
Nem a gyártót védem, nincs ilyen kábelem, viszont hallottam és valóban 3-4-szer mélyebben a zsebbe kell nyúlni ilyen kaliberű kábelért (és nem a felépítésére gondolok, hanem a hangra amit hallok, ha bedugom egy készülékbe)
Hallottad egyébként a kábeleit vagy csak a megszokott magyar mentalitást viszed tovább, hogy mi a f..szt képzel ez magáról ennyiért meri adni, egy éve se csinálja, hogy gondolja?!

Felháborítónak tartom az egész magyar mentalitást a hifi terén. (Nem csak hifi terén)
A magyar sajnos egy arrogáns, idegbeteg, bunkó nép, elég ha egy évben sokat közlekedsz autóval. Természetesen tisztelet a kivételnek.
Itthon nem lehet semmit eladni ami nem ismert(mármint itthon nem ismeri a nép, mert nem jártas) és nem is néz utána mert lusta.

Te pedig ha nem segíted érdemben az eladást akkor ne írjál senkinek vagy csak privátban, senki nem kíváncsi a magánvéleményedre, hogy lehúzz egy hirdetést, ezáltal akár nehezítheted is az eladást.

Hallottam mivel tavaly október körül nálam tesztelgette a netről rendelt alapanyagú kábeleit amiket nem tudott megnevezni hogy milyenek.
Nagyon szerényen szerepeltek én adtam neki tanacsot mit probáljon ki és milyen dugót használjon.
Azért jött el mert kiváncsi volt komolyan kiépitett rendszerben mit mutat a kábele és mivel tudja hogy én nem ma kezdtem mint ő.
Ott szakadt el nálam a cérna amikor ezeket a gagyi kábeleit amit otthon gyárt össze meri hasonlitani komoly gyártók komoly kábeleivel akikről tudni lehet milyen fejlesztéseket csinálnak és milyen hangrendszerekben használják őket.
Olyan mérési,gyártási és technikai tudással adnak ilyen árban kábeleket amiket csúcs referencia rendszerekben tesztelnek amerikában.
Neki se akusztikája,se rendszere,se gyártási minösége semmilye nincs azon a szinten,hogy ilyen árakat elkérjen!
Ezek a cégek olyan minöségben képesek gyártani ezeket a kábeleket hogy akár több százat is pontosan ugyanabban a minöségben tudnak prezentálni!
Ha nincs referencia rendszere amiben egyáltalán hangra tesztelni tudná akkor hogy képzeli hogy ilyen áron akarja forgalmazni?!
Számomra vicc ez a cég az ember is teljesen hiteltelen.
Ráadásul ismerem az embert,totál amatör,köze nincs a high endhez.
És igen egy ilyen árkategóriájú kábelhez már komoly gyári munkára lenne szükség.
Nem ilyen szinvonalra!!!!
Ha meg nincs fületek hozzá és nektek ez a diy jó akkor szórjátok el a milliókat erre a "háj end" tákolmányra..
Project Xtension 12-evo ca premium tonearm-EMT HSD006 pick up-Audio Research ph9-Melco N1Z-H60ex mkII-Ayon stratos dac-Ayon auris2 signature pre.-Canary CA-100 tube amp--Spendor C100 speakers-Shunyata-Cammino cables-Solidsteel-Pillartech racks,AM-SR fuse

asus14
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: asus14 »

Reserved írta:

Zsoltika25
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: Zsoltika25 »

Köszönöm az építő hozzászólást, azért fűznék ehhez néhány gondolatot. A gyártási tapasztalatról annyit, hogy senki nem úgy kezdet kábelt gyártani, hogy rögtön volt 10-20 év tapasztalata és kapásból 500m2-es csarnok berendezve 50 alkalmazottal. Tehát valahol elkell kezdeni. Az egy másik dolog, hogy eltud-e terjedni a termék vagy nem, ezt majd az évek eldöntik. Ha valakivel tud forgalmazói megállapodást kötni akkor könyebb lesz a helyzete.
Az, hogy melyik kábel pontosan miből épül fel az engem soha nem érdekelt csak az amit hallok. Azt sem bánom ha belül egy szalmaszál van ha annak olyan a hangja ami nekem tetszik.
Az árakat nyílván nem az éjjel találta ki hanem összehallgatta sok-sok más kábellel. Hiszen a rossz hangért nem kérhetsz el sok százezret, de az sem optimális ha alul árazod a terméket. Tehát valahol el kell helyezni a hatalmas kínálatban.
Azt, hogy velem temetik el nem bánom mert szeretem azt ahogyan szól, mint leírtam feljebb nem azért kerül eladásra mert nem jó. Feljebb lépek és nem lenne nagy baj ha az a pénz is rendelkezésemre állna.
A pofátlanságról meg annyit, hogy nem ezt tartom annak, hanem a nagy nevű gyártók árazását.
Azért köszönöm a véleményed!
Viva Audio Egoista STX, Progressive Audio 992 MkII. Stax X-9000, SOtM sNH-10G, Duelund kábelezés, Melco

Reserved
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 211

Hozzászólás Szerző: Reserved »

Project Xtension 12-evo ca premium tonearm-EMT HSD006 pick up-Audio Research ph9-Melco N1Z-H60ex mkII-Ayon stratos dac-Ayon auris2 signature pre.-Canary CA-100 tube amp--Spendor C100 speakers-Shunyata-Cammino cables-Solidsteel-Pillartech racks,AM-SR fuse

puha
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 108

Re: Off

Hozzászólás Szerző: puha »

Szerintem pedig az érdemi infót sem kellene 7 napnál hamarabb engedni, és nem lenne kérdés, nem lenne feszkó. Én nagyon ritkán hirdetek, inkább olvasni szoktam, de azt minden nap, ezért személyeskedés és érdek, főképpen pedig harag és indulat nélkül úgy gondolom, hogy kár a 2-3 naponta semmi érdemi infót nem tartalmazó, de annak feltüntetett lebegtetésekért, mert ellenszenvet válthat ki. Most is van ilyen számos. Kár a “majd töltök fel képeket” és a “még képek” hozzászólásokkal operálásért, ugyanezen okból. Szerintem ami az érdemi információkat illeti, legyen szíves a hirdető egy összeszedett hirdetést feladni. Adja meg a módját, legyen figyelmes, igényes, hiszen értelmes emberek járnak ide! Ha mégis elmaradt valami, akkor 7 nap a “bünti” vagy fogja fel úgy, hogy “tanítás”, és pótolja a hiányt 7 nap múlva. Egyébként az érdeklődő meg úgyis rákérdez vagy kér képet privátban, végső megoldásként pedig ott a modi, aki indokolt!!! kérésre szerintem bepótol bármit, ha kell, miközben a hirdetés nem ugrik előre. Végül, ha már belekezdtem, a rengeteg “up, fel” és hasonló semmi, de persze szabályos hozzászólások helyett szerintem célszerű lenne 7 naponta inkább az előreugrasztás funkció használata, mert nagyon béna, amikor tízezer up miatt 8 oldalt kell visszalapozni, mire találok egy “érdemi információt”, és szebb is lenne az összkép (ráadásul nem is annyira feltűnő, hogy régóta nem kel el a cucc).

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 860

Re: Wilson Audio Witt Hangfalpár

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Snipi írta:
2024.08.27., kedd 11:45
Vinkler írta:
2024.08.27., kedd 11:41
Snipi írta:
2024.08.27., kedd 11:38

Nem lehet úgy megumbuldálni valahogy a hirdetés rovatot, hogy a hirdető ne is tudjon 7 napnál korábban uppolni? És akkor a moderátoroknak is egy vesződséggel kevesebb lenne. Így csak egyszer kéne vele szívni : amikor kitalálod, hogy ezt hogyan lehetne megcsinálni és leprogramozni. (Nem tudom megoldható-e a php-t nem ismerem.)
Csak egy ötlet volt ...
Mindent lehet, de mivel van rá lehetőség, hogy 7 napon belül is hozzászólhass, a program azt nem fogja tudni, hogy az érdemi, vagy sem.
Igaz. Lehet, hogy valami érdemi infót ír a hirdető, azt meg aztán programból tényleg nem lehet eldönteni. Vagy ha tudnék ilyen programot írni már gazdagabb lennék mint a Kapukvilmos. :D
Sokszor meg az ember sem tudja eldonteni mi az erdemi info es ehez a mostani MI nagyon messze van. Ha lenni tenylegesen MI akkor mar gepek terveznenek es gyartananak gepeke. Az se biztos, hogy lehetseges az MI.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2HC R | Ethernet kabel: VIABLUE EP-7 SILVER RJ-45 CAT6A

Janika87
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 12

Re: JM Lab Mini Utopia

Hozzászólás Szerző: Janika87 »

Szép dobozok! Up neki!

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 525

Hozzászólás Szerző: Snipi »

Vinkler írta:
2024.08.27., kedd 11:41
Snipi írta:
Vinkler írta:
2024.08.27., kedd 11:22

5.8.4. A Témában érdemi információk közzététele nélkül csak az utolsó hozzászólástól számított minden hetedik naptári napon írhat új hozzászólást a Téma nyitója. Érdemi információnak számít pl. az ár érdemi módosítása. Ez vonatkozik a keresési hirdetésekre is.
Kérlek a szabályzatnak megfelelően járj el!
Nem lehet úgy megumbuldálni valahogy a hirdetés rovatot, hogy a hirdető ne is tudjon 7 napnál korábban uppolni? És akkor a moderátoroknak is egy vesződséggel kevesebb lenne. Így csak egyszer kéne vele szívni : amikor kitalálod, hogy ezt hogyan lehetne megcsinálni és leprogramozni. (Nem tudom megoldható-e a php-t nem ismerem.)
Csak egy ötlet volt ...
Mindent lehet, de mivel van rá lehetőség, hogy 7 napon belül is hozzászólhass, a program azt nem fogja tudni, hogy az érdemi, vagy sem.
Igaz. Lehet, hogy valami érdemi infót ír a hirdető, azt meg aztán programból tényleg nem lehet eldönteni. Vagy ha tudnék ilyen programot írni már gazdagabb lennék mint a Kapukvilmos. :D

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8847

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Snipi írta:
Vinkler írta:
Janika87 írta:
2024.08.27., kedd 09:48
UP!
5.8.4. A Témában érdemi információk közzététele nélkül csak az utolsó hozzászólástól számított minden hetedik naptári napon írhat új hozzászólást a Téma nyitója. Érdemi információnak számít pl. az ár érdemi módosítása. Ez vonatkozik a keresési hirdetésekre is.
Csak egy ötlet volt ...
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

Vinkler írta:
Janika87 írta:
UP!
Csak egy ötlet volt ...

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8847

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Janika87 írta:
UP!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Janika87
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

UP!

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 158

Hozzászólás Szerző: xilop »

Felháborító, hogy a eltűnt a hozzászólásom, de a fényképet kritizáló kukacoskodó beírása ott van, esze ágában sincs hogy megvegye, de belerondít a hirdetésbe ☹️

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2097

Re: Emotiva XPA-7 Gen2 hétcsatornás végerősítő

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Ede2 írta:
2024.08.25., vas. 09:25
Firekiller írta:
2024.08.24., szomb. 10:21
A nyári üdülések után, talán megjön az otthoni mozizás iránti kedv is.
Az Emotiva GEN3, vagy a Marantz, Yamaha teljesítménye harmat gyenge a ehhez a Gen2-höz képest. Ennél már csak a NAD M25 ami komolyabb vas. :napsut:
Az oszt igen :D
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

Tctronic írta:
2024.08.24., szomb. 16:55
Csak nyugalom, itt mindenki a nyálát csorgatja és már azon elmélkedik, csak meg kéne hallgatni élőben is. ;) Nagy UPP :smile32:
Én hallottam Witt-et. Nagyon-nagyon kihozza ha az elé kötött cucc nem megfelelő. Nagyon őszinte doboz. Én ismerek olyan - általam nagyon kedvelt - illetőt, aki egy időben ilyen hangfallal demózta a termékeit. (Mondjuk megtehette, mert ölég jók ... :D )

Ede2
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 27

Re: Emotiva XPA-7 Gen2 hétcsatornás végerősítő

Hozzászólás Szerző: Ede2 »

Firekiller írta:
2024.08.24., szomb. 10:21
A nyári üdülések után, talán megjön az otthoni mozizás iránti kedv is.
Ehhez ajánlom az általam hirdetett végfokot, mely egy testes, dinamikától duzzadó, igazi erőmű, a GEN2-re jellemző meleg, analógos hangzást nyújtva.
Privát üzenetben kérném a megkeresést.
A jelenlegi kínálatban ez az egyik legjobb végfok. Az Emotiva GEN3, vagy a Marantz, Yamaha teljesítménye harmat gyenge a ehhez a Gen2-höz képest. Ennél már csak a NAD M25 ami komolyabb vas. :napsut:

viragok
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 41

Re: Onkyo TX-RZ70 csúcsmodell, full Dirac, 8K/4K, UHD Dolby Vision HDMI 2.1 VRR, ALLM, HDCP2.3, HDR10+

Hozzászólás Szerző: viragok »

Corola írta:
2024.08.25., vas. 07:21
Nincs helye a médiabútorban ????

:fekverohog:

bravo.gif

Ja, ez olyan, hogy eladó egy szekrénysor mert nem fér be a lakásba.
Ennél okosabb indokot is írhattál volna, mert ezzel nagyon lejáratod magad.
Szerintem engedd el a dolgot. Mert az a lejáratás, ha bejegeltetsz valamit, de utána elfelejtessz szólni az eladónak, hogy bocs de már vettem mást nem kell a te portékád. Vagy nem jól gondolom?
Ne legyen teljesen off a hozzászólásom, az eladót korrekt megbízható személynek ismerem!

Nick02
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 41

Re: Onkyo TX-RZ70 csúcsmodell, full Dirac, 8K/4K, UHD Dolby Vision HDMI 2.1 VRR, ALLM, HDCP2.3, HDR10+

Hozzászólás Szerző: Nick02 »

Corola írta:
2024.08.25., vas. 07:21

Azt gondolom aki lejáratja magát az Te vagy. Nulla tudással/információval okoskodsz. Nyilván nem vásároltál még online bútort, ahol a jelzett mélység valós ugyan, csakhogy a tényleges használható mélység ettől jóval kevesebb, mert hátul el van hagyva mögötte hely.

Egyébként nem kell ezzel foglalkoznod, ha nem tetszik amit látsz, csak lapozz tovább.

Corola
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 48

Hozzászólás Szerző: Corola »

:fekverohog:

bravo.gif

Szgaborsz6
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 93

Hozzászólás Szerző: Szgaborsz6 »

KisMarci írta:
2024.08.24., szomb. 15:35
Szgaborsz6 írta:
2024.08.24., szomb. 15:11
Nem ártana szankcionálni az ilyen unatkozó, irigy emberkéket.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a rosszul elkészített képek alapján hányan léptek tovább azonnal? (pl. én)
Ezek miatt az "unatkozó, irigy" emberek miatt derült ki, hogy a durván sérültnek látszó részek valójában rossz visszatükröződések, és így van értelme átgondolni a vásárlást. :smile53:
Szerintem tisztán látszik, hogy mi a fényvisszaverődés, és mi nem az.
Üdv, Zoli

Janika87
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

s-zsolt írta:
2024.08.24., szomb. 17:18
Janika87 írta:
2024.08.24., szomb. 17:04
KisMarci írta:

Arra azért kíváncsi lennék, hogy a rosszul elkészített képek alapján hányan léptek tovább azonnal? (pl. én)
Ezek miatt az "unatkozó, irigy" emberek miatt derült ki, hogy a durván sérültnek látszó részek valójában rossz visszatükröződések, és így van értelme átgondolni a vásárlást. :smile53:
Nagyon kiváncsi lennék én is,viszont arra is,hogy ha annyira komolyan érdekelte őket akkor miért nem nézték meg a képeket rendesen és jöttek rá,hogy azok a részek ahol több sérülést láttak a visszatükröződések miatt más képeken is teljes valóban látszanak és hibátlanok!?
Ha valakit érdekel valami az írjon az eladónak,ha nem biztos valamiben,minden más ámítás! Tőled sem kaptam privát üzenetet se képeket kérve,se infót! :)
Én is simán sérülésnek néztem!Szerintem az eladó érdeke is hogy tisztázódjanak az állapotával kapcsolatos kérdések. ;peace;
Úgy érzem ha valaki rendesen megnézi a képeket vagy megkeres privátban,esetleg elolvassa a kommenteket akkor minden kételye el lesz oszlatva. A képek amúgy telefonon hibátlanok,valószínűleg az oldal butítja le őket meregzsak.gif ;peace;

s-zsolt
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: s-zsolt »

Janika87 írta:
2024.08.24., szomb. 17:04
KisMarci írta:
Szgaborsz6 írta:
Nagyon kiváncsi lennék én is,viszont arra is,hogy ha annyira komolyan érdekelte őket akkor miért nem nézték meg a képeket rendesen és jöttek rá,hogy azok a részek ahol több sérülést láttak a visszatükröződések miatt más képeken is teljes valóban látszanak és hibátlanok!?
Ha valakit érdekel valami az írjon az eladónak,ha nem biztos valamiben,minden más ámítás! Tőled sem kaptam privát üzenetet se képeket kérve,se infót! :)
Én is simán sérülésnek néztem!Szerintem az eladó érdeke is hogy tisztázódjanak az állapotával kapcsolatos kérdések. ;peace;

Janika87
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

KisMarci írta:
Szgaborsz6 írta:

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2697

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

Csak nyugalom, itt mindenki a nyálát csorgatja és már azon elmélkedik, csak meg kéne hallgatni élőben is. ;) Nagy UPP :smile32:
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”