A cd-104-es összehasinlítás a 22000 eurós cd-vél az magánszemélynél történt.zbiro32 írta: ↑2024.03.12., kedd 19:55Azért nem tartom nagyon életszerűnek, hogy bemész egy high end szalonba egy tuningolt Philips CD 104-el, és rögtön kibontanak neked egy 20 000 Euro-s CD lejátszót tesztelésre ( Az árat Te írtad).Fody írta: ↑2024.03.12., kedd 19:15Én mindenkit arra biztatok, hogy ha van lehetősége, akkor vesse össze a high end termékekkel, ma már a bemutató termekkel rendelkező kereskedők is nyitottak erre, és így tudni fogja az illető hogy milyen készüléke van, és nem biztos hogy kell cserélni, ha nem motoszkál a bogár!!!
Amin rögtön 2-3 ezer Eurót fognak bukni....
A bemutató termékkel rendelkező kereskedők sem fogják megcsinálni.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Off
Re: DAC-olás
Most akarod abbahagyni?
- sutemenyx
- Törzsgárda
- Értékelés: 2870
- Kapcsolat:
Ne csináld már, kezdek belejönni :)
Most akarod abbahagyni?

Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu
.
.
Tessék, még árultam is:
viewtopic.php?p=2171139#p2171139
Neked mennyit ér most a hangfalad használtan?
- sutemenyx
- Törzsgárda
- Kapcsolat:
Amugy tessék, ezt most vettem nemrég, megfelel? De volt pár éve ilyen is, akkor volt kb 10éves: .
.
.
Tessék, még árultam is:
viewtopic.php?p=2171139#p2171139
Neked mennyit ér most a hangfalad használtan?
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
- sutemenyx
- Törzsgárda
- Kapcsolat:
Hát azt javaslom, hogy se ez ügyben, se másban, ne csak magadbol indulj ki. Egyrészt nem csak ez a szcenárió létezik, hogy kereskedőhöz lehet menni. Létezik olyan is, hogy van olyan barát/ismerős, akinél komoly, drága cuccok vannak és vagy el lehet menni hozzá, vagy odaadni neki és kipróbálja, aztán véleményt mond. De nem egyszer volt már kipróbálási/összehasonlítási lehetőség kereskedőnél is. Nem fogok konkrét neveket vagy eseteket felsorolni, mert eleve ezek alapja egy olyan szimpátia/bizalmi viszony, ami szükséges ahhoz, hogy ez egyáltalán felmerülhessen, de van ilyen, előfordul.diagnet írta: ↑2024.03.12., kedd 20:54Nem mennek ők sehova. Pontosan tisztában vannak az árakkal és eszük ágában sincs semmi 40 évnél fiatalabb hifi termékbe fektetni. Soha az életben nem adtak bele semmit a közös piacba, csak kivettek. Még a régieket is csak mélyen ár alatt, hibásan keresik, mert majd úgyis jobban megcsinálják.zbiro32 írta: ↑2024.03.12., kedd 19:55Azért nem tartom nagyon életszerűnek, hogy bemész egy high end szalonba egy tuningolt Philips CD 104-el, és rögtön kibontanak neked egy 20 000 Euro-s CD lejátszót tesztelésre ( Az árat Te írtad).
Az ilyeneket már a telefonban, de legkésőbb az ajtóban kiszűrik a szalonok, nem engedik ott parádézni a semmiért.
A kereskedőt nem érdekli hogyan vérzik el a referencia demo láncában valami őskövület agyonmókolt lom amiről közben fél óráig kell hallgatnia mennyire jó.
A normális érdeklődőknek amúgy a jobb helyeken bármit kibontanak, ledemóznak. Akiben látják a várárlói potenciált és nem egy okoskodó idióta, annak napokra engednek bármit bármivel összehallgatni, akár teljesen magára hagyva a demo szobákban.
Nem mennek ők sehova. Pontosan tisztában vannak az árakkal és eszük ágában sincs semmi 40 évnél fiatalabb hifi termékbe fektetni. Soha az életben nem adtak bele semmit a közös piacba, csak kivettek. Még a régieket is csak mélyen ár alatt, hibásan keresik, mert majd úgyis jobban megcsinálják.zbiro32 írta: ↑2024.03.12., kedd 19:55Azért nem tartom nagyon életszerűnek, hogy bemész egy high end szalonba egy tuningolt Philips CD 104-el, és rögtön kibontanak neked egy 20 000 Euro-s CD lejátszót tesztelésre ( Az árat Te írtad).
Az ilyeneket már a telefonban, de legkésőbb az ajtóban kiszűrik a szalonok, nem engedik ott parádézni a semmiért.
A kereskedőt nem érdekli hogyan vérzik el a referencia demo láncában valami őskövület agyonmókolt lom amiről közben fél óráig kell hallgatnia mennyire jó.
A normális érdeklődőknek amúgy a jobb helyeken bármit kibontanak, ledemóznak. Akiben látják a várárlói potenciált és nem egy okoskodó idióta, annak napokra engednek bármit bármivel összehallgatni, akár teljesen magára hagyva a demo szobákban.
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4965
Lehet, hogy kissé lusta a felfogásom, de jól értem; arról van fotó, hogy emberek ülnek két készülék előtt, amik közül az egyik jobb, mint a másik? Mert ez esetben hasonló súllyal eshet latba az eseményt megörökítő szép olajkép, netán egy jól sikerült költemény is.
Nem támadás, csak nem szeretném félreérteni. Elfogadom, hogy így történt: ott, akkor, abban a rendszerben, azok az emberek jobbnak hallották a veterán óriásölőt (szekrény mélyén nekem is van egy 104-es, a zombi apokalipszis esetére
), mindenesetre tényleg nem értem, hogy lesz egy fotó bizonyító erejű. Nekem bőven elég a tény, hogy a jelenlévőknek jobban tetszett - bár a verekedős készülékeket sosem kedveltem különösebben.
Nem támadás, csak nem szeretném félreérteni. Elfogadom, hogy így történt: ott, akkor, abban a rendszerben, azok az emberek jobbnak hallották a veterán óriásölőt (szekrény mélyén nekem is van egy 104-es, a zombi apokalipszis esetére

- sutemenyx
- Törzsgárda
- Kapcsolat:
Az az összeg egy konkrét összehallgatott készülékre vonatkozik, ami nem keteskedőnél volt. Mindenesetre az azért bebszna, ha a kereskedő nem nyithatná ki a dobozt, hogy betegye egy láncba a cuccot.zbiro32 írta: ↑2024.03.12., kedd 19:55Azért nem tartom nagyon életszerűnek, hogy bemész egy high end szalonba egy tuningolt Philips CD 104-el, és rögtön kibontanak neked egy 20 000 Euro-s CD lejátszót tesztelésre ( Az árat Te írtad).Fody írta: ↑2024.03.12., kedd 19:15Én mindenkit arra biztatok, hogy ha van lehetősége, akkor vesse össze a high end termékekkel, ma már a bemutató termekkel rendelkező kereskedők is nyitottak erre, és így tudni fogja az illető hogy milyen készüléke van, és nem biztos hogy kell cserélni, ha nem motoszkál a bogár!!!
- zbiro32
- Törzsvendég
- Értékelés: 157
Azért nem tartom nagyon életszerűnek, hogy bemész egy high end szalonba egy tuningolt Philips CD 104-el, és rögtön kibontanak neked egy 20 000 Euro-s CD lejátszót tesztelésre ( Az árat Te írtad).Fody írta: ↑2024.03.12., kedd 19:15Én mindenkit arra biztatok, hogy ha van lehetősége, akkor vesse össze a high end termékekkel, ma már a bemutató termekkel rendelkező kereskedők is nyitottak erre, és így tudni fogja az illető hogy milyen készüléke van, és nem biztos hogy kell cserélni, ha nem motoszkál a bogár!!!
KEF LS 50 Wireless
Soundarts állvány, Sounndcare Superspikes talpak
Saec AC 600 - tápkábelek, Hydrasound Next Carbon Gold ethernet
Lenovo NAS - ( Minimserver)
Clarus dupla analóg tápegység
Én mindenkit arra biztatok, hogy ha van lehetősége, akkor vesse össze a high end termékekkel, ma már a bemutató termekkel rendelkező kereskedők is nyitottak erre, és így tudni fogja az illető hogy milyen készüléke van, és nem biztos hogy kell cserélni, ha nem motoszkál a bogár!!!
Azért nem nyilvános mert a tulaj nem engedi publikálni, de személyesen megmutatható!
A fotó azt bizonyít, hogy az összehasonlítás megtörtént. Mink akik résztvettünk rajta megállapítottunk valamit, és ennek tudatában merünk nyilatkozni, hogy milyen lett a tuning készülék, és így merünk nyugodt szívvel elébe állni egy újabb meghallgatásra ill tesztre mert hallottunk “valamit”
- zbiro32
- Törzsvendég
Az rendben van, hogy vannak fotók, amiben a fejlesztett eszközök tönkreverték a sokkal drágább készülékeket, itt két kérdés merül fel:Fody írta: ↑2024.03.12., kedd 18:21Hidd el süti és jómagam is rendelkeztünk ill hasonlítottunk össze készülékeket az említett márkákkal, sőt még jóval drágábbakkal is és a süti által gyártott, fejlesztett eszközök mindet tönkre verték!!! Ezekről fotók is vannak, de nem publikus. De ha érdekel, és egyszer személyesen találkozunk akkor megtudom mutatni!diagnet írta: ↑2024.03.10., vas. 19:48Hagyjuk már ezeket az 50-70 évvel ezelőtti romantikus történeteket.sutemenyx írta: ↑2024.03.10., vas. 17:51
Esetleg érdemes volna utánanézned, hogy nagy gyártók hogy kezdték. Egy példát tudok említeni, csak neked: a Marantz úgy indult, hogy egy srác önerőből csinált a konyhaasztalon az akkori többféle lemezjátszó korrekcióhoz egy olyan előerősítőt, ami tudott többfélét is kezelni, és jól szólt.
Az egyedüli oka, hogy még most is a cd100-kat tudjátok túrni, hogy anno a philips sokmillió dollárt égetett el a projektre.
Semmiféle konyhaasztal nem volt már akkor sem, főleg nem manapság. Amit most a konyhaasztalon lehet végetni az a netto kuruzslás. A philips bedőlését pontosan az a minőség inflálás és piaci higulás okozta amit itt sokan képviselnek, gyakorolnak.
A jelenlegi piaci körülmények között létre sem jöhetett volna.
A minőségbeli hasonlatokra majd térjünk vissza akkor, ha az általad emlegetett márkák mostani szériái valamelyikével valaha is rendelkeztél és a szükséges segédberendezések birtokában objektív összevetéseken vagy túl.
A hifi történelemből én is tudnék storyzgatni, csak az akkor volt, ma meg holnap van.
1. Egy fotó hogy bizonyítja, hogy az "A" készülék tönkreverte a "B" készüléket?
2. A fotók miért titkosak?--Vagy nem publikusak?
KEF LS 50 Wireless
Hidd el süti és jómagam is rendelkeztünk ill hasonlítottunk össze készülékeket az említett márkákkal, sőt még jóval drágábbakkal is és a süti által gyártott, fejlesztett eszközök mindet tönkre verték!!! Ezekről fotók is vannak, de nem publikus. De ha érdekel, és egyszer személyesen találkozunk akkor megtudom mutatni!diagnet írta: ↑2024.03.10., vas. 19:48Hagyjuk már ezeket az 50-70 évvel ezelőtti romantikus történeteket.sutemenyx írta: ↑2024.03.10., vas. 17:51
Esetleg érdemes volna utánanézned, hogy nagy gyártók hogy kezdték. Egy példát tudok említeni, csak neked: a Marantz úgy indult, hogy egy srác önerőből csinált a konyhaasztalon az akkori többféle lemezjátszó korrekcióhoz egy olyan előerősítőt, ami tudott többfélét is kezelni, és jól szólt.
Az egyedüli oka, hogy még most is a cd100-kat tudjátok túrni, hogy anno a philips sokmillió dollárt égetett el a projektre.
Semmiféle konyhaasztal nem volt már akkor sem, főleg nem manapság. Amit most a konyhaasztalon lehet végetni az a netto kuruzslás. A philips bedőlését pontosan az a minőség inflálás és piaci higulás okozta amit itt sokan képviselnek, gyakorolnak.
A jelenlegi piaci körülmények között létre sem jöhetett volna.
A minőségbeli hasonlatokra majd térjünk vissza akkor, ha az általad emlegetett márkák mostani szériái valamelyikével valaha is rendelkeztél és a szükséges segédberendezések birtokában objektív összevetéseken vagy túl.
A hifi történelemből én is tudnék storyzgatni, csak az akkor volt, ma meg holnap van.
Re: Eladó egy Onkyo RZ900
Én is csodálkozok, hogy még nem törölték a hozzászólásodat. 
De segítek! Ha valamit sérelmezel, akkor van a hozzászólás felett egy felkiáltó jel. Azt megnyomod és jelentheted, hogy Te, mint ügyeletes főfelügyelő, vélt, vagy valós szabálytalanságot fedeztél fel. És megveregetheted a saját válladat, hogy ez az, ezt is megoldottad, egy jótét a világgal a mai napra. Vagy pont nem érdekel és tovább lépsz, hiszen az csak egy adok-veszek oldal, se több, se kevesebb.
Ilyen egyszerű lenne ez.

De segítek! Ha valamit sérelmezel, akkor van a hozzászólás felett egy felkiáltó jel. Azt megnyomod és jelentheted, hogy Te, mint ügyeletes főfelügyelő, vélt, vagy valós szabálytalanságot fedeztél fel. És megveregetheted a saját válladat, hogy ez az, ezt is megoldottad, egy jótét a világgal a mai napra. Vagy pont nem érdekel és tovább lépsz, hiszen az csak egy adok-veszek oldal, se több, se kevesebb.
Ilyen egyszerű lenne ez.
Re: Off
Respekt az őszinte sorokért. A tágabb környezetemben sajnos volt pár eset függőségre (dohány, alkohol, játék, gyűjtögetés), így talán már sejtem, milyen egy függőség anatómiája. Szerintem végy egy nagy levegőt és kérj orvosi segítséget; anélkül hosszabb és gyötrelmesebb lesz az út. Le lehet mindent győzni, de nem elég az akarat, muszáj, hogy legyen módszer a szándék mögött. Egy kalappal!tamagaba írta: ↑2024.03.11., hétf. 22:55Sziasztok! Reagálok a pénteki viselkedésemre.
Asszem bent vagyok az alkoholizmus előszobájában.
Minden hülye viselkedés, amit itt még a reg törlésem előtt is csináltam piásan tettem.
Itthon a családdal is sajnos voltak emiatt konfliktusok.
Nem tudom a második 4 üveg sört, amikor megvettem mit gondoltam, hogy mi lesz 8 sör után.
Alattomosan, amatőr módon csúszok bele ebbe az állapotba, sokszor nincs kontrol.
Nagyon el kell gondolkodnom a továbbiakon
Sovány magyarázat, elnézést az érintettektől!
Akkor fogok visszatérni, ha sikerrel túl leszek ezen az időszakon.
Ha bármiben segítség kell, csak szólj! Megpróbálunk segíteni!
Bízom benne, hogy addig is maradsz, szerintem ez egy olyan közösség, ahol jól el lehet beszélgetni, vagy akár elvonja a figyelmet másról.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8885
Re: Off
Óriási dolog, hogy ezt beismered!tamagaba írta: ↑2024.03.11., hétf. 22:55Sziasztok! Reagálok a pénteki viselkedésemre.
Asszem bent vagyok az alkoholizmus előszobájában.
Minden hülye viselkedés, amit itt még a reg törlésem előtt is csináltam piásan tettem.
Itthon a családdal is sajnos voltak emiatt konfliktusok.
Nem tudom a második 4 üveg sört, amikor megvettem mit gondoltam, hogy mi lesz 8 sör után.
Alattomosan, amatőr módon csúszok bele ebbe az állapotba, sokszor nincs kontrol.
Nagyon el kell gondolkodnom a továbbiakon
Sovány magyarázat, elnézést az érintettektől!
Akkor fogok visszatérni, ha sikerrel túl leszek ezen az időszakon.

Ha bármiben segítség kell, csak szólj! Megpróbálunk segíteni!
Bízom benne, hogy addig is maradsz, szerintem ez egy olyan közösség, ahol jól el lehet beszélgetni, vagy akár elvonja a figyelmet másról.

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Re: Eladó egy Onkyo RZ900
Hol van egy moderátor?
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 860
Nekem ilyenem van Samsung QLed es az oled teveknek joval szebb kepuk van. NNa veszekedjunk. :)zbiro32 írta: ↑2024.03.08., pén. 19:01Olvasva ezt a sok pro, és kontra érvelést, már csak azt nem értem, hogy miért nem tör ki egy hasonló háború pl. a 4K TV-k fotometrikus mérési eredményei és TV által generált vizuális "élmény" között.
Az is érdekes, hogy TV-k esetében, még meg sem jelent az "audophile" és "high end"-nek megfelelő megnevezési kategória...
Pedig a szem sokkal fontosabb érzékszerv, mint a fül...
Nekem személy szerint az LG OLED kép tetszik, de nincs a mási parton egy Samsung QLed-es rajangó, akivel napokon át vitatkozhatnék...
Valyon melyik a jobb?
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- zbiro32
- Törzsvendég
Olvasva ezt a sok pro, és kontra érvelést, már csak azt nem értem, hogy miért nem tör ki egy hasonló háború pl. a 4K TV-k fotometrikus mérési eredményei és TV által generált vizuális "élmény" között.
Az is érdekes, hogy TV-k esetében, még meg sem jelent az "audophile" és "high end"-nek megfelelő megnevezési kategória...
Nekem személy szerint az LG OLED kép tetszik, de nincs a mási parton egy Samsung QLed-es rajangó, akivel napokon át vitatkozhatnék...
Valyon melyik a jobb?
Valyon melyik a jobb?
wittao írta: ↑2024.03.08., pén. 17:49A mereseken es azok fontossagan ha valaki, akkor nem en szoktam rugozni, vannak itt erre megfelelo kollegak.juliush írta: ↑2024.03.08., pén. 17:24Kár ezen rugóznod, a nyilvánvalóan szarkasztikusnak szánt megjegyzésedre válaszoltam hasonlóan szarkasztikusan!
Egyébként meg távol tartom magam ettől a gumicsonttól...
Mindazonáltal tudok olyan fórumtársról, aki épp most jár a damaszkuszi úton, és hitetlenkedve tapasztalja, hogy évekig hallgatott igazán nagynevű, komoly highend készülékével egy szuper-SINAD-os, chifi DAC partiban van, sőt!
Ha akarja, majd mesél róla, bár ebben a befogadó közegben kétlem.
Egyelore meg senki nem tudott egyetlen olyan doksit sem mutatni, amiben valami megdonthetetlen bizonyitek van arra vonatkozoan, hogy ERDEMES SINAD-ot MERNI, mivel egyertelmu meroszam lenne barmire is. Es innentol mar csak egy lepes az, hogy ki az, aki ezek alapjan hoz meg akarmilyen dontest, kovetkeztetest? Vagy ami megrosszabb mindenek felett allokent hirdeti ezen eredmenyeket, mintha barmivel is osszevetheto lenne.
Sajnos nincs ilyen, nem is tudok ilyen iranyu kutatasrol, es barmilyen erdekes ez most pont az olcso hifi malmara hajtja a vizet (eladasaik alatamasztasara tokeletes), hiszen nagyobb - semmit sem jelento - meroszam = jobb hifi… de hogy erre a muszaki beallitottsagu emberek is kepesek felulni, az szamomra erthetetlen. Mondjuk volt mar ezzel kapcsolatosan beszelgetesem olyan emberrel, akinek amugy hifi rendszere sincsen, csak mereget es ez igy pont eleg is.
A forumtars majd vegul velhetoen vagy az aktiv dobozoknal fog kikotni, vagy valami szuper studios monitor + Hypex erosito kombinacional mindegy milyen kabellel. Mostanaban ez a gyonyor forrasa :)
KEF LS 50 Wireless
- tamagaba
- Törzsvendég
- Értékelés: 598
- Kapcsolat:
Menj már, mit prüszkölsz itt az adminokkal
Hova valósi vagy?
Remélem ütközünk majd valahol, de jó cuccot hozz ám, hogy ne tudjam kifizetni

... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...
- frenki485
- Beköltözött
- Értékelés: 602
Elég szomorú, hogy 2024-ben, a "szép emlékű" AVX-en itt tartunk az érvelésben... nem?
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)
Palotás féle végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC phono, Shure M44-7/SC35C
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Palotás féle végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC phono, Shure M44-7/SC35C
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Felesleges ezen összeveszni. A férfiember valóban e szerint él, régen is, most is. Kell a megfelelő vagyon, majd feleségül venni a szépségkirálynőt, legyen minél több hatalom. Ez a három nagy életcélja. Legyen ez mezei hifista,vagy akár egy államelnök, csak a szintek különböznek, nem nehéz az analógiát megtalálni. Az élet minden területén így van ez, felesleges mindig a hifi kereskedőket megtalálni, aki itt van, az vásárol (is), mellette persze meglehet a saját ideológiája, amivel szerinte nem érintett a fentiekben, pedig de.tamagaba írta: ↑2024.03.08., pén. 17:41Igen, ha ezt az irányt képviselitekalto írta: ↑2024.03.08., pén. 17:23Jól értem-e, hogy most stricinek neveztél engem és más kereskedőket is????tamagaba írta: ↑2024.03.08., pén. 15:55A férfiembert mindig a tökénél lehet a leghatásosabban megfogni
Minden tekintetben
Emocionálisan a látványt és a hangot kell értékelni
Mindkettőnek meg kell lenni elég masszivan
Ez után jön a suska
Pont úgy, ahogy a kis szobákban a hölgyekkel
Nincs ez máshogy mióta a föld kerek
Nem lehet alátámasztani, megmérni, bizonyítani - egyszerűen csak így megy
Nagy futtató minden high-end kereskedő, pontosan ismeri ezt a mechanizmust
Ha összeveszünk emiatt akkor legyen

Én inkább nem süllyednék le a te szintedre. Az adminok meg majd eldöntik, hogy mit ér ez a durva személyeskedésed.tamagaba írta: ↑2024.03.08., pén. 17:41Igen, ha ezt az irányt képviselitekalto írta: ↑2024.03.08., pén. 17:23Jól értem-e, hogy most stricinek neveztél engem és más kereskedőket is????tamagaba írta: ↑2024.03.08., pén. 15:55A férfiembert mindig a tökénél lehet a leghatásosabban megfogni
Minden tekintetben
Emocionálisan a látványt és a hangot kell értékelni
Mindkettőnek meg kell lenni elég masszivan
Ez után jön a suska
Pont úgy, ahogy a kis szobákban a hölgyekkel
Nincs ez máshogy mióta a föld kerek
Nem lehet alátámasztani, megmérni, bizonyítani - egyszerűen csak így megy
Nagy futtató minden high-end kereskedő, pontosan ismeri ezt a mechanizmust
Ha összeveszünk emiatt akkor legyen
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275