!!! FIGYELMEZTETÉS CSALÓKRA !!!
Potenciális adathalászok bukkantak fel, akik privát üzenetekben, általában hirdetésekre válaszolva, DPD-re vagy másra hivatkozva próbáltak adatokat megszerezni a fórumozóktól, vagy gyanús linkekre való kattintásra rávenni. Ha ilyennel találkoztok, kérlek azonnal jelentsétek a privát üzenetet, ezzel is segítve a munkánkat.
Próbáljuk izolálni és kizárni a csaló regeket, de mindenkitől fokozott éberséget kérnék, főleg a frissen regisztrált nickektől érkező, szokatlan kérésekkel előálló, linkeket tartalmazó privát üzenetek esetében.
---
Tisztelt Fórumtársak!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

viewtopic.php?f=100&t=199327

Keresés

Google Keresés


Alapértelmezetten minden szóra keresve lesz. Szavak "idézőjelek között" pontosan lesznek keresve.
Szavak -kötőjellel előttük ki lesznek hagyva.
* egy joker karakter részleges egyezéshez.
 

Keresési feltételek


Írj „+”-t a keresett, valamint „-”-t a kizárandó szavak elé. Ha több szóból csak egy megtalálása is elég, készíts ezekből a szavakból egy „|” jellel elválasztott listát, és tedd az egészet zárójelek közé. Részleges szavakhoz használd a * jokerkaraktert.

Részleges szavakhoz használd a * jokerkaraktert.

Keresési beállítások


Válaszd ki azokat a fórumokat, melyben keresni szeretnél. A keresés automatikusan megtörténik az alfórumokban is, hacsak alább nem kapcsoltad ki a „keresés az alfórumokban” beállítást.

 

A teljes hozzászólás megjelenítéséhez állítsd 0-ra.
karakterének megjelenítése